Frusen

Sitter i soffan i mjukisbyxor och mjukiströja och min egenstickade sjal i milano. Den värmer riktigt skönt om halsen. Ändå fryser jag. Usch, jag gillar inte vintern... man skulle ha katten i knät kanske. Eller någons varma armar och krypa in i. Jaja, drömma går ju. Annars ställer man sig i en varm och mysig dusch, det ska jag nog ta och göra efter maten. Får inte glömma att ge händerna ett tjockt lager lotion heller... dom är torra så det nästan knastrar om dom. Fulla med småsår är dom också, det svider.

Var en sväng och jobba idag. Eftersom att jag inte har lagat min punkteringen än så fick jag snällt gå dit. Det tog 40 minuter. Jag lär ju aldrig laga punkteringen själv för att jag inte kan, måste lära mig det (anteckning till att-lära-mig-listan), så jag måste be pappa snällt, igen, om han vill fixa det. Men det var rätt skönt att gå den biten. Frisk luft och motion ska ju vara nyttigt har jag hört.

Vill ha mat nu så jag kan hoppa in duschen! Jag fryyyyyser!!!

PUSS

Temptation

Eftersom att jag har punka på min cykel så måste låna mammas cykel för att ta mig till ICA, därifrån ska vi sen åka till Strängnäs och Dansbandskampen. Men på samma nyckelknippa som cykelnyckeln sitter på sitter också bilnyckeln. Det är ju inte liiiiiite frestande att ta den istället och köra själv, utan det är MYCKET frestande. Det blev ju inte mindre frestande nu när jag kollade ut genom fönstret och såg att det ragnade, men det verkade gå över snabbt. Kan ju hoppas!

NEJ ERICA, du FÅR INTE köra själv än!

Vet inte vad jag ska ha på mig på dit- och hemvägen heller, man kan väl inte ha mjukisbyxor? Man ska ju trots allt gå bland en massa uppklädda människor. Jag får ta ett varv och rota genom garderoben... som jag för övrigt måste uppdatera lite tror jag. Klädpengar i julklapp - JATACK! :)

PUSS

Lördag

Undrar varför jag igår inte skrev om idiotetn som backade i rondellen? Vi hade varit vid Elon och skulle sen ut mot Tuna Park och i rondellen så är det en idiot som börjar backa tillbaka IN I rondellen. Snyggt jobbat. Och så hade jag glömt att jag hade parkeringslyset på och inte halvljuset, men det var en snäll bilist som ljustutade på mig och då fixade jag det direkt. Men är fortfarande lite fundersam över hur man får för sig att backa in i en rondell?

I eftermiddag bär det av till Strängnäs igen. Till världens roligaste jobb! Buffenisse! Som jag har tjatat om detta jobb. Denna glada stämmning, uppiggande musik och alla glada och trevliga människor som jobbar och dom som kommer och äter. UNDERBART!

Grattis Måns på födelsedagen! Och grattis till SM-silvret på 200 fjäril! :)

Ha en bra dag!
PUSS

Mörkerkörning

Blev inte fullständigt skitsnack idag om mitt pluggande, jag läste duktigt igenom mina anteckningar och läste två kapitel. Sen tänkte jag börja läsa igenom hela boken, men då bestämde jag mig för att köra bil istället. Pappa frågade ju. Mörkerkörning. Det gick tokbra, tycker jag själv i alla fall. Jag är nöjd med min insats och det lät på mor och far att dom också var nöjda. Dom drog i alla fall upp hur det hade varit för bara några månader sen och när jag precis började övningsköra för typ 3 år sen. Jag skulle INTE kör i mörker, skulle INTE köra på hösten/vintern, skulle INTE köra när det är halt, skulle BARA köra på sommaren. Och nu tar jag körkortet på VINTERN. Eller ja, det är ju mer vinter än sommar nu... HAHA. Det är mörkt halva dagarna nu, det blir väl halt snart och snön lär väl komma någon gång. Jag är iktigt duktig! HIHI!

Funderar dock på att ta en lektion där jag kör i mörker. Har ju lilla uppkörningen bokad, men det kanske är bra att ta en extra lektion för att bli mer säker och för att rätta till eventuella småfel. Och då är väl en mörkerörning perfekt?!

Kämpa på!

SOVGOTT
PUSS

Fredag

Vaknade vid halv 9 idag och kände att jag ville somna om, men kände direkt i kroppen att det inte var ett alternativ för då hade jag mått piss idag. Så jag låg och lyssnade på Rixmorron zoo i en halvtimme. Skönt. Gick sen upp och startade datorn och käkade frukost. Klockan 10 släpptes Kissbiljetterna och jag lovade Micke och Simon att jag skulle fixa två och det gjorde jag också. Hade kanske varit häftigt att gå, men jag inte inget stort Kissfan, så dom får gå själva.

Idag får det nog bli ett ryck med teorin... inte bara SNACKA EN MASSA SKIT om att jag SKA göra det och sen INTE GÖR DET, utan idag är det det som gäller! SKÄRP DIG ERICA, det är ju faktiskt lite viktigt detta om du ska fixa det innan nyår, helst innan jul om det finns tid och om jag kan klara det!

Ha en bra dag!
PUSS

TRÄNING

Riktigt skönt och roligt att träna idag. Kände bara av illamåendet lite, men förhoppningsvis är det på väg att försvinna nu.

Vi simmade utan linor, lite svårt att ha koll på var man befinner sig då när man simmar ryggsim, men det gick bra. Vi simmade med polobollar, passade till varandra samtidigt som vi trampade vatten i sidled ett antal längder. Tokjobbigt, men roligt. Vi drog också lappar med nummer och olika kombinationer som vi simmade efter. Typ 10*75, 4*50 och 8*25 var tre av lapparna vi fick upp. Roligt pass med andra ord. Kände mig dock lite otränad efter mitt uppehåll på två veckor och av förkylningen. Men det gick bra! Hoppas verkligen att skiten är på väg bort nu så jag kan komma igår lite mer ordentligt med träningen!

SIMBASSÄNGEN <3

Nu ska jag bädda ner mig i sängen så jag kan gå upp en lite mer normal tid imorn... vaknade ju 10.30 idag och det var ju alldeles för sent, för då hade ju hela dagen gått, kändes det som. Så idag blev det ingen teori gjord alls för att jag hade en annan grej att ordna med. Så imorn får det nog bli dubbelt med teori.

SOVGOTT
PUSS

Garagelektion

Jag kom iväg på cykeln och det var inte så farligt. Inte alls mycket regn så det var faktiskt rätt skönt att få lite frisk luft. Mycket av det dom pratade om har jag ju läst om i boken, men det var bra att se det i verkligheten. Rätt intressant. Dock kommer jag ju aldrig att fixa att byta en lampa själv första gången jag skulle behöva det men jag vet väl på ett ungefär och så står det i instuktionsboken. Annars får man snällt gå och fråga pappa eller någon snäll arbetare på en mack eller nått. Nått jag lärde mig var att man skulle spetsa spolarvätskan med lite diskmedel. HAHA! Det är lixom det jag kommer ihåg såhär. Snacka om att ha koll. HIHI!

Sen skulle jag cykla hem, jag trodde att det skulle vara lika skönt som på ditvägen, för det regnade knappt alls och temperaturen var skön. Först ser jag att min påse har blåst bort så min cykelmuff är blöt och när jag sen börjar trampa så låter det konstigt och hela cykeln typ vibrerar. Vänder mig och och ser att bakdäcket är PLATT. Toppen. Jag var ju på andra sidan stan med, det är ju en jävla bit mellan Fröslunda och Bilia. Så jag ringde till pappa som jobbade och skulle ha kvällsmässa vid halv 7, jag ringde 18.10. Så jag han hämtade upp mig och jag fick åka till kyrkan och sen gick jag därifrån. Visst, det var skönt att gå, men det var ju så tråkigt. För jag hade ju inte bestämt själv att jag skulle gå, det hade cykeln så fint bestämt åt mig. HAHAH!

En sån dag... en riktig gnälldag har jag haft idag. Känns som om jag har gnällt på allt hela tiden idag. Känns inte så kul. Vaknade på fel sida imorse. Men friskluft kan ha gjort susen med mig så jag somna förhoppningsvis på rätt sida ikväll och min morgondag blir bättre än dagen.

PUSS

Regn!

Om en timme ska jag vara på fordonslektionen... frågan är bara hur jag ska ta mig dit?! Det tokregna ju ute, regnar i alla fall. Ingen bil hemma, ingen som kan köra mig... det enda som finns är ju min rejsercykel! Var är mina regnbyxor? Hmm... :P Känns väldigt motiverande att åka iväg, NOT. Men jag vill ju lära mig och då är det ju bara att bita i det sura äpplet!

Jag var faktiskt lite duktig med teoriboken också. Jag har läst kapitlet Bilen och kapitlet Miljön. Imorn ska jag nog ta mig ner till bilskolan och sitta där och plugga en stund, så att jag får något gjort ordentligt.

Ska käka nått litet nu och så måste jag få upp lite värme i händerna!

Vi hörs!
PUSS

Onsdag

Efter en underbart rolig dag igår, känns det konstigt att idag skriva om vilket tråkigt humör jag är på. Dåligt väder är det också. Snacka om humörsvängningar. HAHA!

Det jobbigaste är nog mitt förbannade illamående. Jag trodde det försvann den där torsdagen för snart två veckor sen... men tydligen inte. Det kom tillbaka igen typ tisdagen efter och det vägrar släppa taget om mig. Jag vet inte vad det beror på och skulle kanske ta reda på det. Det beror i alla fall inte på körkortsfixandet, han, dansbandskampen eller kyrkjobbet... Det är otroligt jobbigt i alla fall. Jag blir ju deppig av skiten med. Men jag försöker att inte tänka på det, för mycket. Jag kämpar vidare, speciellt med körkortet. Vill då passa på att säga GRATTIS till Nattiz som fixade det igår! UNDERBART ROLIGT! :D

Så jag ska väl ta och begrava näsan i teoriböckerna idag igen, jag säger det oftare än vad jag gör det. Och sen efter lunch ska jag föröska ta mig ut på en promenad. Frisk luft och regn har väl ingen dött av eller?! :P

I eftermiddag/kväll ska jag på fordonslektion med. Ska lära mig massor!

Ha en bra dag!
PUSS

Rosellakryssning

En sån dag... ROLIG DAG!

Vaknade kvart över 6, gick upp halv 7 och ca kl 8 åkte jag och Karin med Bussen som tog oss till Kapellskär. 3 timmar och 20 minuters resa, men buss. Klockan 12 gick vi på Rosella och gick raka vägen till Buffén där Jonathan hade bokat in oss på Julbord. SMASKIGT! Han hade också fixat fram lite Sparkling Wine.


Efter maten gick vi en snabbtur runt båten med Jonathan, som visade allt som finns att se. Inte så mycket, men det finns en Fun club, spelautomater, spelhörna, bollhav (om man är mellan 3 och 9 år)

Jonathan har inte hunnit fylla 19 än, eller förlåt, 9 ;)

En liten mysig båt är det helt enkelt. Synd bara att vädret var lite tråkigt. Men medna Jonathan jobbade och var duktig så var jag och Karin uppe på Sundeck och hade roligt med hennes kamera. Sen gick vi ner till Fun Club och drack god dricka. Pear:Adise hette drinken. MYCKET GOD!

Jag såg att två små pojkar hade fått varsina lysande pinnar, dom där man slår på så börjar dom lysa. Såklart ville ju jag också ha då. Snälla Farbror Jonathan fixar till lilla Tant Erica och fröken Karin. Gud vad vi har roligt! Har haft väldgit roligt idag! Kommer ha väldigt roligt i framtiden!

Snart var vi framme i kapellskär igen, efter en halvtimmes paus i Mariehamn, och då väntade den 3 timmar och 20 minuters bussresan tillbaka. Och om jag har räknat rätt, vilket jag troligtvis har gjort, så har vi åkt buss längre tid än vad vi har åkt båt idag. Låter ju väldigt kul med tanke på att vi var på en dagskryssning. Roligt hade vi i alla fall! Tack Jonathan för resan och drickat vid maten! Du är en av världens snällaste människa! Tycker om dig jättemycket!

UNDERBAR DAG! PUSS KARIN!

PUSS OCH GODNATT NU!
SOVGOTT

Sovasovasova

Nu ska jag bara tömma mobilen på bilder och sen ska jag bädda ner mig och sova. Imorn ska jag tillsammans med Karin åka ut på äventyr och hälsa på Jonathan! Rosella here we come!

SOVGOTT
PUSS 

Ullared

Är inte bättre en Färjan, men det är ändå ganska roligt. Min fråga är bara, hur fan kan det INTE vara kö mitt i sommaren? Var är alla människor, det är ju nästan tomt när dom filmar? På sommaren kan det omöjligt vara så lite folk där. Jag har varit där kanske tre somrar och då har det absolut INTE varit så lite männsikor där inne.

Nu ska jag kika vidare på programmet!

PUSS

Måndag - Teoriplugg och CVskrivning

För ovanlighetens skull gick jag upp vid kl 9 idag. Duktigt av mig men jag kände att det hade varit väldans skönt att bar afå ligga och mysa under det mysiga täcket med den perfekta temperaturen. Men så kan vi ju inte ha det! Så jag knuffade upp mig.

Jag åt lite fukost och sen la jag mig i soffan och glodde på MTV top10. Sen satte jag mig på mattan vid glasbordet i vardagsrummet, TVn avstängd och spotify på, och öppnade teoriboken. Detta är min favoritplats att sitta på. Det känns bara tråkigt att sitta vid köksbordet när man kan sitta på den mjuka mattan. Och så slipper man ju plocka undan alla grejer från bordet när man ska käka. Där jag sitter nu så kan det ju ligga kvar på golvet och bordet, i alla fall ett tag... HAHAH!

Pluggandet började sådär och har fortsatt så, jag kom in på CVskrivandet precis innan lunch och det har jag fortsatt med sen en längre stund. Men nu är nog det mesta inskrivet så jag ska ta och återvända till teoriböckerna.
I körkortsboken står det om reaktionsstäckor, dom har bara räknat på 30, 60 och 90, dom tar bort 0an och multiplicerar sen 3 med 3, 6 med 3 och 9 med 3 för att räkna ut den ungefärliga sträckan, gäller det för alla hastigheter? för 40, 50, 70, 80, 100, 110 och 120? Jag räknar med det i alla fall. Kanske ska fråga på bilskolan.

Fan vad jag vill ha körkort nu! SÄTT LITE FART ERICA! Det är INTE långt kvar nu!!!

PUSS

New Moon

Som jag har längtat efter den filmen och igår såg jag den. Jag och Nattiz grät ikapp medan Sara försökte trösta oss. HIHI. Nejdå, så farligt var det inte. Kunde blivit, men jag lyckades få tårarna att fastna i ögonvrån. Vi hade i alla fall jätteroligt, både åt varandra och åt resten av publiken. Publiken bestod mestadels av tjejer, förståligt då varulvspojkarna hade mycket mycket fina kroppar! Bruna och mycket fina muskler både fram och bak... Dreglvarning. Edward, hade ju ingen dåligryggtavla han heller... Det var med andra ord mycket fniss och många suckar inne i salongen. Jag kom på mig själv med att le för mig själv mest hela tiden. HAHA, helt sjukt!

Filmen tyckte jag var mycket bra. Inte alls så dålig som Torsten beskrev den i Kuriern. Jag bara kände Bellas ångest när hon blev lämnad, kände Edwads ångest för att han lämnade henne och för vad som hände med Jasper och att han inte rikigt vill ta hennes själ. Älskar filmen helt enkelt! Även om det är jobbiga delar i den, sorg och längtan och ångest och sånt. Tokbra! Vill se igen... när kommer den på DVD?! HHAHA!

Bella + Edward...

PUSS

Julmarknad på Taxinge Slott

Kände mig på lite halvtaskigt humör när jag vaknade imorse. Vi hade bestämt att vi skulle åka till Taxinge vid 9 så vi skulle vara där när dom öppnade. Jag var såklart tvungen att duscha innan jag åkte någonstan så jag tänkte gå upp halv 8 så jag skulle hinna. Jag bestämmde alltså SJÄLV att jag skulle gå upp så tidigt för att jag ville följa med. När jag sen vaknade så ångrade jag mig massor, kändes tokjobbigt att gå upp, trött som fan. Men jag hade ju vaknat och skulle inte klara av att somna om så jag gick upp. Lagom irriterad på mig själv. Men, efter frukosten så försvann det mesta av irritationen. Jag var för övrigt klar att åka kl 9.

Jag körde. Gjorde det riktigt bra också. Snygga omkörningar på motorvägen, snygga kikningar i döda vinkeln och rätt snygga nerväxlingar. Magnus, Camilla och Linda har gjort ett bra jobb med mig på bilskolan. Snart kan jag köra alldeles själv. (TEORIN ERICA!)

Väl framme sen gick vi in i julboden och en trappa upp. Där stod en gubbe med sina Knep och Knåp-prylar. Hjärngymnastik. Han var rikgit trevlig, och otroligt rolig, och glad. Underbar människa. Jag fastnade i alla fall där vid bordet i säkert en och en halv timme. Jag var ju tvungen att lösa den där "Stockboxen". Vilket jag INTE gjorde. Så jag var ju tvungen att köpa med mig en sån hem och fortsätta med den. Har inte löst den än. När vi sen skulle gå började jag pilla med "Flotten", men jag orkade inte med den, och så skulle vi ju gå... HAHA! Han hade alla möjliga sånna där knep och knåpprylar.

Annars var det väl det vanliga som finns på julmarknader, hantverk; ljus, tofflor, prydnader, dukar, stickat och smycken... mm. Lite mysigt, trots att det inte låg någon snö :P

Kom hem och var alldeles slut. Så jag bäddade ner mig i soffan och moffade chips och kikade på Grease. Och nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och läsa Stieg Larssons Luftslottet Som Sprängdes.

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll!
SOVGOTT
PUSS

Övningskör

Idag var det blandning av alla övningar och förbereda inför lilla uppkörningen som gällde. Jag tyckte jag klarade mig rätt bra, det måste ju Magnus också ha tyckt eftersom han sa åt mig att boka in en lite uppkörningen. Så nu kan det ju inte vara långt kvar till den STORA RIKTIGT UPPKÖRNINGEN! Måste dock skärpa mig ordentligt med teorin... ligger liite efter tror jag. Men det är ju såå tråkigt att läsa om bilen.... måste komma på ett sätt att få det kul, intressant. Tips?

Såklart så har jag ju små detaljer kvar, som att ta ner farten, tänka på placering i rondeller, kolla i döda vinkeln, koll på järnvägsspår och såklart, störst av allt är nog VÄNSTERSVÄNGEN på landsväg. Gjorde en idag. Jag hade två bilar bakom  mig och skulle svänga vänster på 90väg, jag sa till mig själv; "Jag kan ju inte svänga med så många bilar bakom". Men sen blinkade jag i alla fall till vänster och fick då frågan om jag verkligen skulle svänga vänster och vad jag skulle kunna göra istället. Så då blev det en höger sväng och en vändning och sen färd rakfram i korsningen. Duktigt gjort Erica, tänk till ordentligt nästa gång! Det är ju mycket lättare att SÄGA att man såklart tar in på höger sida vid en vänstersväng med många bilar bakom, men sen gör man det inte när man väl kommer dit. Lättare sagt änm gjort passar väl rätt bra in här, HAHA!

Förhoppningsvis så är jag snart helt toksäker i körningen så att jag kan köra riktiga uppkörningen, undrar om det blir tajt med att få någon tid till uppkörning och prov innan jul? Kanske måste ta reda på det. Och framför allt, PLUGGA TEORI SOM SATAN! Läsa och förstå och såklart SPARA i hjärnan.

Så, åter till boken!
HA EN TREVLIG KVÄLL!
PUSS

Måndag

Hade väckarklockan på 8.30 idag och klockan 9 var jag uppe ur sängen. Jobbigt, men ändå skönt på nått sätt, annars hade jag väl gått upp vid 10 halv 11. Började i alla fall att ringa om ett jobb, ringandet gick bra och nufår vi se hur det går med det. Åt sen frukost, duschade och drog sen till Krekolas och gjorde det 4 första testerna, tog med mig resultaten hem och ska läsa lite mer, jag har inte riktigt kommit igång med läsningen idag... slarvigt. Får ta bättre tag imorn efter jobbet.

Tog en långpromenad på eftermiddagen. Skönt att i alla fall försöka rensa tankarna, men det gick ju sådär. Skönt att gå och få frisk luft i alla fall.

Jag kan bara inte släppa detta, men VARFÖR gick inte Highlights vidare i Dansbandskampen??? HAHAHAH xD

PUSS

Varför?

Varför gick inte Highlights vidare i Dansbandskampen? Dom var mycket bättre än dom andra banden, det är ju synd att jag inte bestämmer vilka som ska vidare. Min lista hade sett ut såhär; DATE skulle ha sin andra Guldstjärna, och den fick dom också, sen skulle Highlights och Schytts gått vidare till nästa vecka. Istället gick inget av dom banden vidare. Det blev Torgny Melins och Titanix som gick vidare. Men nu var det ju inte jag som bestämmer vilka som ska vidare. Tycker bara det är otroligt tråkigt att mina favoriter inte gick vidare. Konstigt detta låter... HAHAH! :)

Jobbet igår gick toppen. Jag tycker det är TOKROLIGT att jobba! Jag älskar mitt jobb! Glada människor, glad musik, glad stämmning, roliga jobbkompisar och arbetsledare och allt är bara underbart kul! Utom då att Highlights inte gick vidare...

Inte lika kul dag är söndagar. Egentligen borde det vara tillåtet att ligga kvar i sängen hela dagen, speciellt dagar som denna dag. Grått, tråkigt väder, knappt ljust, och så är jag förkyld och seg i kroppen med. Nä, skärpning Erica, ryck upp dig!

Men varför gick inte Highlights vidare???

PUSS

EMDmys och NewMoonspecial

Var och handlade med mor och far förut, jag passade på att övningsköra och det gick bra, parkeringen blev lite sen, men jag var innanför rutan.

Hade lite kul vid köttdisken och han som jobbade stod också och fnissade lite. Okej, jag hade väldigt roligt åt det. HAHA!

En annan grej som tvingade med mig till Ica var, förutom att jag trivs där, att köpa EMDs julskiva. Den är faktiskt väldigt bra, men nu har jag lyssnat ett var på den så nu får jag väl packa undan den ett par veckor, man kan väl inte sitta och lyssna på julmusik när inte ens halva november har gått, eller? Nä, jag tycker nog inte det, men det är myyyysigt!

Jag fick också tidningen Klick med mig hem, det var en hel bilaga om New Moon. Var ju bara tvungen att ha den och lösa. Det stod väl egentligen inte så mycket intressant, var mest biler och litelitelite text om de tre huvudskådespelarna Robert, Kristen och Taylor. Jag tror filmen kommer vara toppenbra och jag toooklängtar till den 21 då jag ska gå och se den med Sara och Nattiz! UNDERBART! Måste nog packa med mig en näsduk eller två.... HAHA!

Ska nog försöka läsa kapitlet Bilen och kapitlet Kompleteringar i Körkortsboken idag också. Om jag orkar.

Nu, läsa vidare i tidningen Klick!

PUSS

Per Morberg

Kan man annat än att älska honom? Denna underbara människa! Den Per Morberg vi känner genom TV såklart, vet ju inte hur han är i "verkligenheten". Men denna TVfigur Per Morberg är en underbar människa och kock! Underbart härlig humor, roliga kommentarer, smarrig mat och bara helt underbart tokig! Älskar honom!

SOVGOTT alla glada!
PUSS

Lunarstorm?

Att den sidan fortfarande lever. Och att jag har kvar min sida där. HAHA! Var dock tvungen att fråga bror om han kom ihåg vad jag heter där... siMMisen. HAAH. Inga meddelanden hade jag fått heller. Men jag var ju såklart tvungen att skriva i några gästböcker, bara för en kul grej. HAHA. Såhär kul har jag på min fritid, som jag egentligen inte har... Så kan det vara.

Pluggandet idag har gått sådär efter att jag kom hem från bilskolan. Får rycka upp mig lite tills imorn. Min hjärna är väl utmattad idag. Har ju läst en hel del i veckan, men det mesta verkar ju inte ha fastnat ordentligt i alla fall. Känns som om jag simmar motströms, det tar emot och jag orkar inte. Jävla förkylning. Imorn är det bara att ta nya tag! COME ON!

Lite kul att kika in på Lunarstorm i alla fall. Länge leve den sidan. Någon som vet hur gamal den är? 

PUSS 

Övningskör

Klockan 6 blev jag påminnd och väckt av mobilen. Klockan 7 satt jag redo i bilen. Cirka 10 över 7 körde jag i 100 km/h. Motorväg stod på schemat idag och det gick superduper bra. Kändes inte läskigt alls, kanske beror på att Magnus utstrålade ett lugn och för att han berättade hur man skulle göra, vilket jag i och för sig visste, men det kändes trygt.

Sen körde jag lite själv, han berättade  bara vilken väg jag skulle ta, kör mot Torshälla, kör mot väg 53 och kör mot E20. Gick bra, utom att jag gjorde fel när jag skulle svänga vänster på landsvägen, fel och fel, jag tittade i backspegeln för sent, hade ingen koll på om det var en miljon bilar bakom eller om det inte fanns någon. Tur var så fanns det ju ingen. Fick frågan; Om du ska vara ärlig mot dig själv, när tittade du i backspegeln?
Vad kunde jag säga utom att jag gjorde det för sent.. HAHA! Nu har jag lärt mig nått och jag repeterar det. Goodie Erica!

Höll på att krocka med en bil vid trafikljusen också, såg den inte och han sa att han heller inte såg den, så ur den korsningen var det Magnus som körde, typ, vi körde nog samtidigt, han började köra och jag tog över och körde klart korsningen. Teamwork är bra... HAHA.

Jag är nöjd med lektionen, nästa lektion och eventuellt fler, så ska jag övaövaöva, inför lilla uppkörningen och så småningom den STORA UPPKÖRNINGEN. Nu är det nära!

Helt nära är det kanske inte... måste ju fixa den förbannade teorin också. Det känns som om jag läser och läser men ingenting fastnar. Jo, mycket har fastnat, men inte tillräckligt. Tre test på skolan klarade... men jag ligger precis över godkändnivån... måste läsa lite mer alltså. Orkar inte mer, ska nog ta en paus, har ju faktiskt suttit 3 timmar och gjort testen... Så ska bädda ner mig i soffan och kurera mig ordentligt med en film, slappt jag vet, men jag orkar inte och denna förbannade förkylning vill inte släppa sitt ondeskfulla grepp om mig.

Ha en bra dag!
PUSS

Teoridejt

Lagom till jag att jag startade datorn och skulle plugga teori så ringer Sara. Äntligen blev våran dejt av. HIhiIH :) Teoriböckerna packades ner i väskan och jag hoppade upp på min rejsercykel. Dock så fanns kondisen inte någonstans. Den har jag nog snutit ut. Det var verkligen tokjobbigt att cykla den inte allt för långa sträckan hem till henne. Och för att inte tala om denna uppförsbacke. Jag var tvungen att stanna tre gånger för att kunna andas. Och den backen cyklar man inte upp för, utan man går. Jag kunde ju knappt andas och snoret bara rann. Kändes riktigt skönt, man känner ju att man lever.

Kom sen fram lagom svettig och andfådd. Meen vad trevligt vi hade sen. Teoridiskussioner, teorifrågor och en massa skratt. Och lite lunch (om man nu kan räkna klockan 4 som lunchtid) på det, underbart god kyckling och mitt perfekt kokta ris och den goda påssåsen. En riktig festmåltid såhär mitt i veckan, lillördag och allt. Sen traskade vi iväg mot bilskolan, hon skulle på teori och jag skulle hem så vi gick den mesta av vägen tillsammans och pratade lite reflexer. Det är först nu när man själv tar körkort som man verkligen fattar att man inte syns som gångtrafikant när man går i mörkret. Jag måste införskaffa några reflexer.

Nu så ska jag borsta tänderna och sen bädda ner mig med en disneyfilm, min medicin mot förkylning. Sen ska jag sova, upp tidigt imorn, körlektion kl 7. Efter det fortsätter teorin... jag SÄTTER FART, märks det... ;) hihi :)

SOVGOTT
PUSS

Jag saknar dig... men jag får egentligen inte det, eller?!

Officiella teoripluggarveckan

Denna vecka har jag planerat att plugga MASSOR teori. Efter en trög start igår så har det gått jättemycket bättre idag. Äntligen börjar dettahära med släpvagnsreglerna sätta sig. Det kanske inte är så jättesvårt, men jag har ju aldrig tänkt på sånt förut så då blir det lite svårt. Men nu börjar det sitta. Då kanske jag ska börja plugga lite på försäkringar och sånt. Det är jättetåkigt, men viktigt. Man måste kunna det. Men jag tar nog nya fräscha tag med det imorgon. Jag fortsätter nog lite till med kultryck och totalvikter och sånt idag.

SÄTT FART NU ERICA!

PUSS

Sjuk

Denna underbara (not) förkylning började redan i lördags. Halsen sved och kändes torr och det gick ut i nacken och upp i huvudet. Men jag bet ihop och jobbade. När jag sen kom hem och började slappna av så smög sig skiten på mer och mer och när jag vaknade i söndags var det kört. Snor och halsont och halstorrt. Tur att det var söndag också, då kunde jag ju verkligen stanna inne och göra ingenting av en anledning. HAHA!

Blev väckt av telefonen imorse vid kl 10, den som ringde ville aldrig lägga på heller, men efter typ 1 miljon signaler la han/hon på telefonen. Men då var det redan försent och jag var ju tvungen att gå upp. Men jag bäddade snabbt ner mig i soffan och kollade på dumburken... Vid lunch tog jag mig ut på en lite promenad. Det var jobbigt. Jag känner mig helt utmattad. Orkar ingenting.

Snoret bara rinner och jag är täppt i huvud och näsa. Utmattad. Kul att vara sjuk. Lite duktig har jag i och för sig varit. Jag har läst lite teori. Men det var inte lätt. Det blir tufft att plugga in detta med last, vikter och försökringar och sånt som man inte tänker på när man bara kör. Alla dom tråkiga grejerna. Men dom måste man ju också kunna, tydligen. HAHA! Denna vecka är en teorivecka, sjuk eller frisk, det MÅSTE göra och MÅSTE fixas!

Krya på er!
PUSS

Sjal i milano

Senaste stickningsprojektet, det tog en dag. Okej, jag har fransarna kvar, men dom kommer på imorn! Sen är det bara att mysamysamysa! Nu kan vintern komma!Vad blir nästa projekt? Halsduka kanske? Eller kanske ska prova sticka ett par sockor?

SOVGOTT
PUSS

Dansbandskampen 7/11

Hemkommer lagom till Skicka-vidare-till-nästa-progam. Zekes fick sin andra guldstjärna och går direkt till finalen. Date går vidare till nästa lördag, HOPPAS DOM FÅR EN STJÄRNA TILL DÅ! Det andra bandet till nästa vecka blev Torgy Melins. Nästa vecka kommer också Highlights, BRA!

Jobbet gick bra, dock tog potatisgratängen slut så några gäster blev utan, och en del av dom blev riktigt sura, andra sa bara okej och tog mer potatis istället. Så kan det bli. Men jag skötte mig bra, som vanligt och det är alltid lika kul. Idag fick jag äntligen en ägghalva också, eller tre. HAHA! Och underbart god fruktsallad och vaniljsås.

Nu ska jag bädda ner mig och kolla på Desperate Hours.

SOVGOTT
PUSS

Fryser och ont i halsen

Har inte tid att vara sjuk, inte idag i alla fall. Ska ju jobba ikväll! Frysningen kommer gå över när jag hoppar in i duschen, det är halsen som är lite jobbig. Jag får lägga mig i soffan och vila lite, lösa lite korsord, Tack Tobias som introducerade mig för korsordets värld.

Det ska bli skönt och kul att jobba ikväll! SOm jag sagt tidigare så är det som att världen runt omkring försvinner för en stund. Det enda man tänker på när man jobbar är att det ska se snyggt ut, man ska vara glad och trevlig och ha kul, i alla fall känner jag så. Det är underbart. Älskar mitt jobb!

Nu ska jag lyssna klart på melodikrysset och sen funderar jag på om jag ska ta duschen eller om jag gör det senare. Det är vilket som. HAHA!

Ha en bra dag!
PUSS

Detta va en utten dag

Dagen börjde med en ENORM FÖRSOVNING. Jag började jobba klockan 8 och smarthuvudet Erica hade satt väckarklockan på 7.49. Jag skulle satt den på 6.49. Och varför gick inte mobilen igång med en påminnelse? Jag trodde jag hade satt den så den går igång fast att den är avstängd. TYPSIKT! SÅ man kan ju säga att jag vaknade på helt jävla fel sida.

Jag kastade mig upp ur sängen och borstade tänderna och iväg med världens fart på cykeln i skitochpiss-vädret. Kallt som fan och isblandat snöregn. Toppen start.

När jag kom till jobbet så började jag direkt med Silviakakan. Och den blev underbart god. Det lyst upp dagen lite. Jag vet inte om strömmingen blev god för det blev inget över och det räckte knappt till lunchgästerna heller. Så det blev potatismos och sallad till lunch idag. Inte så pjåkigt i och för sig, men det hade ju varit gott med lite fisk med.

Disken gick snabbt och snart var jag hemma igen. Packade simväskan och åkte och handlade en snabbis med pappa och satte mig sen på cykeln och drog iväg till simningnen. Kände mig riktigt taggad idag och träningen gick super! Mådde knappt illa alls, det kändes bara typ två gånger. Men jag simmade allt och jag låg inte jättelångt efter. Men det var jobbigt att simma 300 m fjärilskick på rygg... kändes i magen vill jag lova. Och bröstarm, 10*50... kändes JÄTTEMYCKET i axlarna... Hur ska jag komma upp ur sängen imorn?! HAHA!

Imorn står TEORIPLUGG på schemat. Ska ta mig ner till skolan och göra tester på daton. Kan ju inte ligga efter med teorin. SÄTT LITE FART NU ERICA!

Nu ska jag se klart på Vad blir det för mat med Per Morberg och sen ska jag SOOOOOVA! Trött som fan efter en otroligt jobbig dag.

SOVGOTT
PUSS

Barnvakt

När jag sitter som djupast ner i teoriböckerna ringer telefonen. Det är Lasse som vill ha barnvakt till sin lille son Max. Och jag hade ju ändå inget för mig nu på kvällen så jag ställde upp. Max är ju för jäkla söt, en riktig solstråle. Funkar det inte som han vill så skriker han en eller två gånger, men tar man bort det eller distraherar honom med något annat så tappar han det och blir lika glad som innan.

Vi lekte med bilar, åt lite fiskgratäng, kollade på TV och "pruttade på magen". Prutta på magen är alltså när man blåser på magen så det låter. Kittlas massor. Och Max tyckte det var otroligt roligt. Riktigt härlig lite unge!

Nu ska jag strax krypa ner i sängen, jag har ju ändå varit vaken sen klockan 6 imorse... HAHA!! Börjar jobba 8 imorn också. Ska laga min berömda strömming till lunch.

PUSS

(It's like a huge hole has been punched through my chest... saknar dig, antagligen helt i onödan)

Övningskör

Dagen började idag redan klockan 6 då mobilen väckte mig med sin otroligt hemska signal. Och klockan 7 satt jag i den lilla bilen med Linda och vi skulle ha omkärningslektion med en till bil. Så vi var två bilar som åkte ut mot Kjula och Härad där vi lekte katt-och-råtta-leken. Vi körde om varandra. Vände sne i Härad och åkte tillbaka och körde ut på motorvägen och tränade omkärning där också för att sen åka tillbaka till skolan. Jag tycker att det gick jättebra, det var lite läskigt i början, men det släppte lite det också, jag fick vara med om att avbryta en omkörning också. Så jag är supernöjd.

Sen åkte jag hem och tänkte läsa lite teori, men ögonen pallade inte riktigt med den tidiga uppgången och sen läsa teori så jag bäddade ner mig i soffan och kikade på MTV, somnade nästan, för precis lagom till att jag kunde somna fick jag en påminnelse om min körning som började klockan 10.

Så klockan 10 satt jag i den bästa bilen hittills med Magnus. Vi skulle köra efter skyltar och vägvisningar. Vi gjorde även vänstersvängar på landsväg och jag fick göra ett par vändningar. Vänstersvängarna och vändningarna gick bra. Följa skyltningen gick också bra. Sen var det det där med vilket körfält man ska ligga i om man ska raktfram och detinte finns någon skylt som talar om det. Fick lära mig att det ALLTID är det högra som gäller om det inte finns skyltar. Men jag la mig i fel fil två gånger och fick köra andra vägar istället. Men då har jag lärt mig det. Och det fastnar väl lättare i huvudet om jag repeterar det, som jag gör nu här. Berättar om det. Så jag är rätt nöjd med denna lektion också.

När jag sen parkerat vid skolan så frågar Magnus den frågan som jag alltid får; Hur går det med teorin? Och jag svara ju lika varje gång, att jag slarvar. Han sa då att jag ska sätta lite fart så jag kan boka in teoriprov och uppkörning. Alla har sagt åt mig att sätta lite fart, undrar om dom vill säga nått med det. HAHA! Men ja, jag SKA SÄTTA FART! Magnus tyckte för övrigt att jag var mer avslappnad och kunde mer idag än sist jag körde med honom. Och det var ju kul med tanke på att jag bara kört typ 2 gånger sen jag körde med honom. Så både min hjärna och min kropp verkar vilja fixa detta nu! Han sa också att det typ bara är mototvägen kvar sen så skulle vi köra lilla uppkörningen. VÄLDIGT NERVÖST! Måste nu börja ÖVAÖVAÖVA!!!

Ska ju fixa detta innan jul!

NU; TEORIPLUGG!

Ha en bra dag i snöfallet!
PUSS

Tisdag

Idag har jag lekt med Karin. Dels för att det var roligt och trevligt och dels för att jag behövde annat att tänka på. Vi var ute med Ronja och sen käkade vi pannkakor och kikade på 101 dalmatiner. Och efter det spelade vi Wii Fit och Mariokart. Wii Fit var rätt kul, men det känns så konstigt och dumt på nått sätt att stå på en platt och röra kroppen på alla möjliga sätt, speciellt om man har publik... HAHA. Men det var kul och lite svettigt.

Sitter just nu och kikar på Hell's Kitchen. Efter detta ska jag sova, första körlektionen imorn är klockan 7 imorgon bitti och och den andra är klockan 10. Ska nog ägna resten av dagen åt teroiböckerna. Fick ju i uppdrag av Fredrik att fixa det innan han kommer hem, vilket är i mitten av December. Och mitt mål är ju som sagt innan jul. Det ska nog gå att fixa! Om jag kör stenhårt med teorin och kör massor hemma.

SOVGOTT
PUSS

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0