GOTT NYTT ÅR

Jag vill bara önska alla Ett Gott Nytt År! Ha en trevlig kväll och ha kul!

Vad ska ni göra ikväll?

Jag ska i alla fall hem till Thomas och Alexandra och Adrian. Dit komme någre fler, som jag inte känner så bra, men det ska bli trevligt att lära känna dom. Jag ska göra min fisksoppa, som jag gjorde i skolan. Sen blir det potatisgratäng med kött, vet inte vad för kött än och efter det blir det efterrätt, vet inte heller vad det är. Men det blir säkert supergott! Vi ska bada i tunna, och förhoppningsvis se fyrverkerier.

Imorn ska jag upp och jobba också. Kl 8 börjar jag. Men bara jag inte sätter mig ner, för gör jag det, då är det nog kört, då somnar jag. Så jag funderar på att gå både dit och hem för att sen däcka i soffan framför Ivenhoe. Hehe!

GOTT NYTT ÅR!
KRAM
Erica

Twilight

Igår smällde det äntligen! Tredje gången gillt kan man väl säga! Men oj vilken tokbra film! Jag skulle kunna säga det typ 1000 gånger till, MINST! Jag blev kär i filmen! Ojoj! Jag bara måste se den igen! Om inte på bio så hemma i TVsoffan! Nya favoritfilmen! Jag kan fortsätta i evigheter! Så bra tyckte jag den var! Eller ÄR kanske det heter! Hihi! Nu måste jag bara se uppföljarna sen! OCH så måste jag såklart, läsa böckerna!



Jag blev KÄR!!!

KRAM

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Jag är kanske liite sen med min god jul önskning, men det gör inget. HIhi! Jag har haft en jättebra jul i alla fall! Ätit julskinka och apelsiner i massor! Och några ischoklader. MUMS! I julklapp fick jag ett supermysigt och varmt duntäcke! Så jäkla skönt att sova med, så nu blir det ÄNNU svårare att ta sig ur sängen på mornarna. Så skönt är det!

Tomten hade ingen dator till mig, men jag tycker om honom ändå! Jag funderar på att köpa en själv, jag hittade en bra idag, eller jag tror den är bra, jag ska med pappa imorn och kolla, för han funderade på att köpa den. Men vi får se. Men det vore skönt med en egen dator! Men vi får se....

Det är inte mycket jag har gjort den senaste veckan... men jag har hunnit läsa Stieg Larssons bok Män som Hatar Kvinnor. Den var lite seg i början och det händer egentligen inte så mycket, men jag var på helspänn hela tiden, och kunde inte lägga ifrån mig den. Jag läste klart den vid kvart över 2 i natt. Jag kan väl tala om att jag började den 23e, så jag läste den inte på en dag, men nästan, jag läste kanske 400 sidor igår. HAHA! Snacka om att ha ett liv. Menmen! Så kan det gå!

Och på Pnsdag är det Nyårsafton! Då ska jag till Thomas och Alexandra! MYSIGT!! Då har jag fått till uppgift att göra soppan som jag gjorde när vi hade öppethus i skolan. Och vi får se om den blir lika god denna gång! HIhi! Men det tror jag. Jag har ju alla ingredienser nerskriva så det ska inte vara något problem. 

Nu ska jag snart ät och sen ska jag krypa ner i sängen med den lilla DVDn och kolla på Björn Gistafsson, Ett livsverk! HEHE! 

KRAM 

JULLOV!

FINALLY! Det är sååå skönt att äntligen ha lov! Inget plugg på typ två veckor! Eller jo, jag tar tillbaka det där! Jag måste faktiskt räkna matte... USCH FY FAN! Säger jag bara! Men jag måste. Jag låg precis över G-gränserna på proven... och jag fattade typ inget, eller jo, jag fattade då,  men inte nu! USCH! Men vill jag bli godkänd så får det bli så! Nog om tråkigheterna nu!

Efter skolan så drog jag till Kyrkan, där jag jobbar, och där fick jag lullunch! Mums! Gott! Speciellt Julskinkan! Alltså, JULSKINKAN är fan det bästa med julen! Julskinkan ÄR julen! Så är det bara! Efter det blev det lite julallsång och sen drog jag ut till Tuna Park. Där tänkte jag kolla Julklappar till Micke och pappa, men jag kom hem med ett par leggings till mig själv. Så kan det vara. Jag börjar dock bli liite stressad nu. Vad fan ska jag köpa????

Och nu i kväll så rörde jag ihop en UNDERBART god Köttfärssås! Hihi! Jag är Köttfärssåsmästare! Hihi!

Nu sitter jag och lyssnar på jullåtar, dom typ 4 stycken jag har. Någon som har julmusik? Skicka gärna i så fall! Hihi!

"All I want for Christmas is you"

KRAM

Ett år!

Idag har vi bott i Huset i ett år! HIhi! Det är ett mycket stort och fint hus. Dock finns det TVÅ saker jag retar mig sååå otroligt på!

1. Det går inte att titta på TV, det hörs super bra upp. Eller så hörs det inget, man måste stänga dörren till köket. Ibland så är det ju päronen som pratar, och det gör dom alltid när det är nått svenskt på TV.

2. Det går inte att duscha varmt. Speciellt inte när man diskar samtidigt. Och det blir aldrig riktigt varmt. Det är ljummet. USCH! Jag ska nog ALLTID bo i hyreslägenhet, där vattnet ingår i hyran! För duscha är nog det bästa jag vet! Hhihi! :)

Annars är det ett bra hus. Det är nära till stan, nära till bad, eget rum, egen våning, fint kök och en fin och mysig altan. Jag har en liten mysig uteplats nere hos mig också, dock används den inte så mycket, bara till solning! ;)

Grattis till oss :)

KRAM

Måndag, and counting down

Dag 1 av 4 i skolan har börjat. Och snart är den ju slut också! Idag har det inte blivit mycket vettigt gjort. Först svenska, film. Sen alkoholansvar, film och fika. Klassråd, få reda på när vi ska vara i skolan på torsdag. Håltimme, hem och kolla om katalogen kommit för att skolan fått den, men NEJ, ingen jävla katalog där inte! Fyfan vad segt det har varit. Vi tog ju fan fotot typ v 38 eller nått. Menmen, hoppas den kommer imorn! Sist, engelska, skriva uppsatts. Och det var det enda vettiga gjort på hela dagen! Bra blev den dock inte. Jag tyckte inte det i alla fall. Vi skulle skriva om Animal Farm. Menmen, är man skoltrött så här års så är man. Det ska bli sååååååååå skönt med lov!

Ikväll är det ju Prison Break också! Toppen! Älsklingsserien! Dock är det ju såååå jävla segt med alla dessa jävla piss pauser! Måste prata med Pär om problemet! HAHH!

Ha det bra!
KRAM

Dansbandskampen

Ikväll så var det nästa sista programmet, vilket innebar min näst sista arbetsdag på Buffen. Det känns liiite tråkigt! Det är enormtkul! Men, det är ingen idé att deppa nu, det ska vara en hel dunderfinal först! Jag och Karin ska vara kvar och dansa då! Hihi! Men ikväll så gick som vanligt Scotts och Larz Kristerz vidare. Sen hade Juryn valt ut CC & Lee, Shake och Bengt Henningz. Tror jag alltså. HAHA!

Nu blir är det sängdax! Känner mig inte helt fräsh i kroppen! Hoppas att det inte blir värre imorn! Då ska jag ju till simhallen och kolla Lucian! Och sen blir det bio, Twilight, med tjejorna! KUL! :)

SOVGOTT
KRAM

Luciakampanj

Dagen började med en dryg timme Barteknik och drycker, hade vi haft kampanjen så hade det inte blivit någon och det känns som att vi typ aldrig har den lektionen. Så det var kul! Sen gick vi till kyrkan för att kolla det tjusiga Luciatåget. Och sen var Luciakampanjen igång. Det var skitkul, lite hög musik ibland, jag blev typ döv, men det var kul! Jag ska nog rösta på Smurfarna! Det som fanns var Jul, Smurfar, Batman, Circus, Peace&Love, Skjulstafesten, eh, nu kom jag inte på fler, var det fler? HHAHA, minns inte. Menmen, smurfarna är mina favoriter.

Sen efter lunchen så drog jag, Zebbe, Emil och Tobbe och kollade klart på Gladiator. Och sen lagom till den var slut så började engelskan. Det var typ bara vi från HR där, en IPkille var där. Vi pratade, på engelska också! HAHA! Vi diskuterade svordomar och tabufrågor. Och min matte var inställd idag. Så jag får reda på provet på onsdag!

Igår i köket så var Ralf tillbaka. Men han var typ sjuk så han var borta och vilade långa stunder så vi fixade allt i köket själva. Och det gick jättebra! Vi fick dessutom gå hem före kallköket för en gångs skull. HIHI! Vi var klara först. Det kan kanske bero på att Ralf inte orkade. Men mina köttbullar blev inte godare igår, dom blev liiiite torra. Men dom smakade mer jul, så dom blev godkända. HIHI! 

Imorn är det Dansbandskampen igen! Jag har fått med mig Zebbe också. hIHI, så får vi se vad han tycker om det där. Han verkar lite nervös. Tss! Men det är kul! Nästa sista gången är det ju också! Final nästa vecka! SCOTTS! Jag är ett SCOTTS-fan! Jag funderar starkt på att köpa en Scotts-t-shirt! HEHEH! :)

SOVGOTT
KRAM

Köttbullar

Idag i köket så gjorde jag toppengoda köttbullar till Julbordet! Dom smakade jul, tack vare lite för mycket kryddpeppar. Hihih! Dom blev JÄTTEGODA sa dom! Och av sådant blir man ju alltid glad! Får se om jag får göra dom imorn också! Vi hade ju Maggan idag, för att Ralf var sjuk. Har vi Maggan imorn igen så tror jag att vi får byta, men har vi Ralf kanske vi får köra samma.

Idag hade jag också detta matteprovet. Jag gjorde kapitel 2 och 3. Trots att jag inte gjorde klart kapitel 3, men jag ska nog räkna klart det på jullovet, så att jag slipper ligga efter och för att jag ska komma ihåg allt till nationella sen. Men det kändes bra idag. Jag tror att jag klarade bägge. Då gäller det ju bara att ha kvar allt i huvudet tills nationella! HAHAAH!

På fredag är det ju den berömda Luciakampanjen på Rinman, och gissa vilka som INTE är med?! Jo, HR. Duktiga vi är! Det var ingen som riktigt tog tag i det, och dom som gjorde det, sket i det sen. Och jag tänker att varför gjorde inte jag något, men jag var som vanligt för feg, feg kanske är fel ord, men jag gjorde inget. Så allt sket sig. Det känns skittrisst, men så har jag alltid haft det, allt jag skulle ha varit med i sket sig. Jag lyckas alltid hamna "fel", men gör aldrig något åt det. Så på fredag ska jag kolla på Lucian i kyrkan och sen ska jag och Zebbe och Karin, får se om fler är med, men då ska vi sno godis och prata med Jenny om vi får låna Gladiator som vi började kolla på i måndags, så ska vi kolla klart på den på håltimmen till Engelskan. Men vi får se hur det blir. Då blir det ju verkligen en myspysfredag! HAHA!

Sovgott nu!
KRAM

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0