Cecilia Lund

Jag började året med att läsa Katerina Janouchs böcker om barnmorskan och fyrabarnsmamman Cecilia Lund. Cecilia bloggar om sitt liv, om sin familj, om sitt jobb och om sina känslor, hon gör det hemligt och ingen vet att det är hon som är hon. Jag funderade på det och varför inte börja göra det själv? Bara liksom kasta ut tankar i cyber-space utan att någon vet vem jag är? Skriva allt jag känner, tänker, tycker och gör. Jag får se hur jag gör.
På tal om känslor så mår jag rätt bra och allt blir ljusare. Det börjar bli vår! Solsken och värme gör mig på gott humör och allt känns så mycket lättare.

Nu ska jag sova så jag kommer upp och kommer iväg på ett misson! Får inte backa nu, jag behöver göra detta!

SOVGOTT
Puss&Kram

Sveriges nya Prinsessa

Det blev Prinsessan Estelle Silvia Eva Mary, hertiginna av Östergötland.

Stort GRATTIS till Kronprinsessan Viktoria och Prins Daniel!

Läslista

Detta året har bara precis börjat, typ, men jag har redan hunnit med 4 böcker. Fast det kan ju bero på att jag inte har något riktigt liv än, ni vet med fast jobb och sånt där.

Så jag tänkte det vore kul att skriva upp någonstans vilka böcker jag har läst under året och hur många det blir. Förr i tiden var jag en bokslukare ordentligt, men det har lugnat ner sig lite för att nu komma tillbaka lite lugnt.

1. Bedragen - Katerina Janouch
2. Systerskap - Katerina Janouch
3. Hittebarnet - Katerina Janoch
4. Död tills mörkret faller (ur Sookie Stackhouse-serien (TrueBlood)) - Charlaine Harris

För tillfället håller jag på med andra boken om Sookie Stackhouse, samtidigt som jag läser Döden i Grytan av Mats-Eric Nilsson och Henrik Ennart.

PUSS o KRAM

Safe House

God kväll!

Spontana biobesök är det bästa jag vet. Ikväll drog jag iväg och såg Safe House.

"A young CIA agent is tasked with looking after a fugitive in a safe house. But when the safe house is attackedhe finds himself on the run with his charge." - IMBd.  Ja ni fattar. Denzel Washington spelar Tobin, en fd CIA-agent och Ryan Reynolds spelar Matt, the unga CIA-agenten som ska ha koll på Tobin som läcker information, om korruption inom CIA, M16 och alla organisationer som finns. Ni vet dom höga cheferna som vill gömma undan grejer dom inte är så stolta över för att rädda sig själva. En typisk amerkans film egentligen. Tycker en är ritkigt bra!

Denzel Washington och Ryan Reynoldsär riktigt bra. Jag har alltid gillat Denzel medan Ryan är ny för mig. Även Fares Fares och Joel Kinnaman är med i denna film och jag säger så det, Fares kan spela badass! Han smög hela tiden i bakgrunden på jakt efter Tobin. Joel var med en kortis, men han gjorde den kortisen bra.

En riktig actionfilm i min smak, en nagelbitare. Fast nu biter ju jag ändå på naglarna jämt, men är en film spännande så biter jag ännu mer.SOVGOTT

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0