Öppet Hus

Idag hade Rinman öppet hus. Jag och dom andra treorna var i köket/restaurangen, Jag var ju såklart i restaurangen. Jag gjorde en UNDERBART god fisksoppa! Till och med Ralf tyckte att den var jättegod, JÄTTEGOD alltså! Och det enda jag fick var alla ingredienserna framplockade, sen så fick jag göra hela alltet sjäv! Och vilken god soppa det blev sen! Ojojoj säger jag bara! Jag blev så otroligt stolt över mig själv, så det knappt är sant! Jo förresten, det är sååå sant! Jag är bäst! Min dag blev ju lite halvt förstörd när jag/vi var tvugna att gå från idrotten lite tidigare för att hinna börja kl 3, då var lixom allt bara skit, men efter att jag gjorde den soppan... då vände ALLT! Toppen! :)

Idag på idrotten var vi ju i simhallen! Mycket kul! Jag har ju velat vara där hela terminen, och jag fick inte gå dit nästa vecka för Andreas, då är det ju killarnas tur... och då ska vi tjejer vara i sporthallen.... det kommer att bli otroligt spännande att se hur det slutar säger jag bara! Det ska bli såå spännande! Men åter till simhallen, där träffade jag Björn, en gamal simmare, han jobbar där nu, eller han har gjort det ett tag, men endå, det är jättekul att han kommer ihåg mig och vet vem jag är och så. Det är skitkul. Han är alltid så glad och trevlig, och rolig. Alltid lika roligt att prata med honom. :)

Nehe, nu ska jag väl bara logga in på min facebook, jag har blivit lite av en facebooknörd, men det är ju kul att hitta gamla vänner, sen så är det ju lite pinsamt att ta kontakt, men jag har börjat lite, med en gamal barndomsvän, eller, egentligen så är han bror till barndomsvännen, eller egentligen kanske det är en gamal barndomsvänfamilj. Heter det så?! En familj som jag/min familj umgicks med när vi var mindre, men dom flyttade. Ni fattar säkert hur jag menar! HAha!

SOVGOTT
KRAM

Öppet Hus

Jag kom på att vi har öppet hus imorn! Först så är det vanlig skoldag, med idrott som sista lektion, och vi ska till simhallen, ÄNTLIGEN som Gert Fylking skulle ha sagt! Så jag säger som honom ÄNTLIGEN! Shit vad kul! Dock slutar den lektionen tjugo i 3, och vi börjar skolan igen kl 3, så antingen får vi som börjar kl 3 gå tidigare, eller så får vi komma sent, och antagligen blir det det första alternativet. Det är ju såå typiskt! Jag har velat simma enda sen första idrottslektionen denna termin, och när vi nu ska dit jag då måste vi gå tidigare, så vi är där i mindre än en timme. BAJS säger jag bara!

Hoppas att det är samma.... Kul att kanske få kontakt igen då :)

KRAM

Jaha

Nu har en timme flutit förbi, och jag spenderat hela den timmen framför datorn... Vilket liv jag har!

HAHHHAA xD

KRAM

Todeloo

Som vanligt idag så hade jag håltimme, på drya tre timmar, skittrisst. Jag tänkte att då kan jag ju kolla efter ett par nya jeans, eller två, och dom jag hittade, på Gina, den storleken jag trodde skulle passa, den gick ju inte ens över mina höfter, dom fastnade på låren, och storleken över, ja dom satt så jävla illa så jag blev så sur, som jag brukar bli när det snygga inte sitter något bra. Då bestämde jag mig för att gå till Hårstudion och klippa mig. Tur var att dom hade en tid till mig direkt när jag kom dit. Det var sååå skönt att bli ompysslad och uppfräschad i håret. Shit, mitt hår såg verkligen för jävligt ut i morse. Och hela dagen, men efter en typ 40 minuter hos Silvia så var håret på topp igen!

När jag satt på Alkoholhanteringslektionen så fick jag ett sms av Sara, hon hade håltimme på två timmar, det hade varit superkul att få träffa henne, det var ju ett tag sen, men jag kunde inte och när jag sen började min håltimme så hade ju hon redan börjat igen. Eller, egentligen vet jag inte det, för mina pengar var slut så jag kunde inte fråga, men när jag sa att jag var ledig så kunde hon inte. Så nu måste jag fylla på pengar på mobilen! Såhär kan vi inte ha det!

Nu är det en månad kvar till Jul. Längtar! Men innan det blir jul så ska man såklart ha flera prov, MASSOR med prov, en massa som ska vara klart, INNAN den 18e. För då  har vi nämligen våran avslutning! Shit vad jag känner mig lite stressad nu. Det är religionsprov, det är matteprov (ett eller två), det är läsa-ut-Animal-Farm-boken, eh, ja, nu kom jag inte på fler, det blev lite tomt i hjärnan. Hihi! Men det är en hel del att få gjort på en dryg månad. Så jag har väl egentligen inte tid att sitta vid internet eller TVn så mycket, jag är ju som jag sagt tidigare, URUSEL på att plugga. Usch!

Ikväll blir det väl 3 timmar framför Tvn, först är det ju Färjan (jag har precis börjat följa det), sen är det City akuten! Och sist men inte minst, snarare STÖRST BÄST och VACKRAST Prison Break! Kärlek till det! HAHA! :)

Ha en bra kväll!
KRAM

Hejhej hallå bloggen

Igår på Dansbandskampen så var det 600 pers där som skulle ha mat... och vi var 6 pers på 8 bufféer, lite körigt kan jag säga, vi stod inte still något över huvudtaget. Svetten typ rann, men är man proffesionell så ska man väl helst inte visa att man är helt slutkörd, eller? Det är bara att sätta på Pepsodentleendet och bita ihop. Men det var grymt kul, spännande. Och som i vanlig ordning gick Scotts och Lars Kristerz vidare, jag hoppades verkligen på Scotts igår, bästa låten! Jag blev kär! HAHAH!

Imorse så väckte mobilen mig vid kl 7. Då var det bara att pallra sig upp ur den varma mysiga sängen och äta något, typ banan och mjölk blev det, och sen var det bara att börja GÅ ner till Statt. Bussen gick ju antigen kl 7 eller kl 8. Och jag skulle vara där 8, och cykeln var ju inget som helst alternativ, så det blev att gå. Lite skönt med en morgonpromenad, men det var lite kyligt om nosen.

Igår, jag måste bara berätta detta, igår vaknade jag med ett ryck och kollade klockan, och klockan var tio i 7, jag fick panik, jag trodde stenhårt att det var söndag igår när jag vaknade. Men när jag vaknade och hade kollat klockan, så tänkte jag shit, jag börjar jobba om en timme, tur att jag vaknade för att jag glömde ställa mobilen, så jag sätter igång mobilen, sätter på larmet och tänka sova i 5 minuter till, men efter typ 3 minuter så kom jag på, nej, det är ju fan lördag idag. Shit vilken panik jag hade. Snacka om att jag är stressad över något, och detta något skulle jag gissa är detta jävla projektarbete. Usch. Egentligen är det inte så mycket kvar nu, men jag blir stressad över att det måste vara perfekt! Och så är jag stressad, eller inte stressad, men mer nervös över att jag inte får godkänt... inte för attjag tror att det blir ett IG, men jag är så osäker... Men jag håller på och växer i mog själv hela tiden så det blir nog inga problem, men nervös är jag i alla fall.

Nu ska jag kolla på finalen av Ensam Mamma Söker. HAHA :)

KRAM

En lite sammanfatting

Hejsan hoppsan allihopa!

Sitter just nu och skriver rent min svneksa uppsatts, en träning inför nationella senare i vår. Jag tror att min uppsatts kommer att gå bra att skriva då.

I helgen på Dansbandskampen så fick jag varaute och bjuda på snittar i Guldentren, och där såg jag TVhallåan Jovan Radomir (hur han nu stavas). Men han kom sent, han kom typ när dom öppnade dörren till hallen. Men jag såg honom. HIhi! Sen efter det så fick jag gå tillbaka till Buffen, som precis skulle öppna. Shit vilket kul jobb jag har!

Matteprovet jag gjorde för snart två veckor sen, det fick jag 18 av 23 poäng. HAHAHA!

I fredags ringde jag till förskolan igen också! Så nu vet jag vad som finns i utrustningsväg där till vårat projektarbete. Men usch vilken ångest jag har inför det! Planera, våga, växa, och genomföra det. Men det kommer nog att bli bra. Bara jag blir godkänd så blir allt bra. USCH!

Nä nu måste jag nog fortsätta med svenskan.... måste bli klar med renskrivningen idag!

Ha en bra dag!
KRAM

Godnatt

Ville bara säga SOVGOTT!

Imorn får jag reda på hur matteprovet gick, men jag är inte nervös! Jag tror at jag har dom flesta rätt i alla fall! Efter skolan sen så ska jag jobba en stund på Statt. Så imorn blir det bara matlagning! Först i skolan så har jag varmkök, hoppas att det kommer fler än sist, då var vi 4 pers, och en av oss 4 tillhörde egentligen inte min grupp. Men vi var som sagt 4.

Ikäll har jag tränat också. Det känns skönt, är lite trött nu men jag måste in i duschen en sanbbis innan jag går och sover... så, in i duschen nu Erica!

SOVGOTT!
KRAM

FILMTIPS!

Vill ni se en sjukt vacker film? En film som man bara sitter och småler till? Myser till? Trots att det är en kamp mellan, ja jag vet inte vad man kan säga, men en kamp mellan, äsch, skitsamma! Filmen heter i alla fall CHOCOLAT. En annan bra grej med den filmen är ju att Johnny Depp är med, och han är verkligen TOKSNYGG i filmen. Men hela filmen fyller mig med en massa kärlek!

Se den!

KRAM

Kisspaus och rast

Matten går tokbra! Jag har haft alla rätt hittills. Jag tror att provet kommer att gå toppen imorn! Men just nu har jag jag tagit en rast och en kisspaus! Jag var ju tvungen att lyssna på Darins låt, igen. Jag är besatt jag vet, men jag kan inte hjälpa det just nu. Den är ju TOKBRA! Men det börjar som sagt känns mycket bättre inför provet imorn! =D

Nehäpp, nu måste jag kissa!

Räkna lugnt! Kissa lugnt! =)
KRAM

MÅSTE

Idag är jag ledig, eller det beror väl på hur man ser det, jag är inget i skolan idag, men jag MÅSTE PLUGGA MATTE HEMMA! Har ju prov imorn! USCH säger jag bara! Så egentligen har jag inte tid att sitta framför datorn! Men Linda startade den och nu så var jag bara tvungen att lyssna på Darins nya låt... NÄRDIGT jag vet, men den är så jävla bra!

I wanna spend my nights and days everyday breathing your love...

Ha en bra dag!
KRAM

Retaurang Rinman

Den var öppen idag. Öppnade direkt, första gången vi hade lektionen, i oh för sig så har vi ju varit där i snart 3 år. Men lite chockad att den var öppnad ändå. Vi var tre stycken i våran grupp idag, så Ralf var tvungen att strycka en rätt. Men vi var tre stycken som skulle sköta maten, personalmaten och disken. Tur var ju att Heros lektion var inställd så att hon kunde komma och hjälpa till lite. Men det gick jättebra att jobba. Kul hade vi också. Och utan recept. Shit! Ralf har receptet i huvudet, och han har en bild av hur det ska smaka och hur det ska se ut, så det är han som bestämmer. Tur är väl det för jag har kommit på att jag har NOLL fantasi när det gäller att komma på vad och hur man ska göra. Jag har kanske valt fel yrke. Jag är verkligen urdålig på att komma på egna grejer. Har jag ett recept så går det toppen, men när jag ska komma med egna förslag eller så, nej, då tar det stopp i Huvudet. Det är något jag måste jobba på!

Efter restaurangen hade jag matte, och INGEN Emil, som vanligt i och för sig. Men det hade varit kul att ha nogon att prata och skoja med, HAHAH! men det är upp till honom om han vill klara det eller inte, det är ju prov på fredag... USCH säger jag bara! På hela kapitel 1 och jag kommer ihåg det jag håller på med nu, men det jag höll på med förut, borta. Men imorn är jag helledig då kan jag köra matte hela dagen!

Varför jag är ledig är för att det är en utvecklingssamtaldag imorn, och min pappa ville ju vara med och han kunde inte så vi har flyttat vårat till måndag, innan min engelskalektion.

Nu har jag inte bitit på naglarna på 3 dagar! Det känns stort! Men det är nära hela tiden att jag ska göra det, men jag hinner stoppa mig själv! Men snart kan det nog bli svårt att stå emot! Jag måste ha något att hålla på med, eller något att äta för att låta bli. Varför finns det inga tuggummin eller tabletter eller något mot nagelbitning? Det är ju lika svårt att sluta bita som det är att sluta rök! I och för sig vet ju inte jag det, eftersom att jag inte röker, och kanske är det lite värre att sluta röka, men ändå. Det är SKITSVÅRT att låta bli naglarna när man har hållit på i hela sitt liv med att bita på dom. Men jag kämpar på! KÄMPA ERICA!

Ha en trevlig afton!
KRAM

I'm back on track

Yes, det känns skönt att ha tränat! Jag är trött som fan i kroppen, men det känns så bra! Jag klarade nästan allt, det var en massa nytt och så blev min lilla mage trött... och så hann jag få skäll av Linda ett par gånger... jag är SKITDÅLIG på att hitta takten när jag själv ska boxas eller så, men när hon slår så är jag med i takten hela tiden, men så fort jag ska köra... då går det inte alls. Det känns pissigt! Urdåligt! Jag lever ju ändå i en musikfamilj, hahaH!

Nu ska jag träna på fredag också. Sen så ska det bli rutin, två gånger i veckan i alla fall, Tisdagar och Fredagar!

Nu ska jag in i Duschen och sen ner till sängen! Restaurangen imorn...

SOVGOTT
KRAM

Darin is Back

Jag gillar verkligen hans nya låt, som han gör tillsammans med Kat Deluna, Breathing your love! I LOVE IT! Men jag har ju inte hört alla nya låtarna, men är alla lika bra som denna så, Ojoj! Darin is Back! :)

Träna för första gången på aplänge ikväll... Friskis och Svettis here I come... Hahah, jag kommer dö! Shit säger jag bara, så jäkla otränad som jag är... ojoj! Och så hade vi idrott idag också... Fys med Mats! Det tog i benen kan jag säga... så det blir tokjobbigt att komma upp ur sängen imorn! Ujuj!

Breathing your love...

KRAM

Ont i ryggen

Ontet började i fredags, när jag jobbade. Och jag tror att jag stod fel. Sen så har jag jobbat hela helgen. Jag har stått och gått och gått lite till och burit tallrikar. Ont i fötterna har jag också. HAHA! Och så är jag trött, ingen sovmorgon denna helg inte. Men jag har ju sovit lite längre dagarna i veckan, på lovet. Inte mycket men lite. HAHAH! Sova kan man väl göra när man dör. Fast det vore ju skönt att sova lite nu under livet också.

Tur är väl då att jag är ledig på torsdag, för att det är en utvecklingssamtalsdag. Och pappa ville ju vara med och han kunde inte då, vilket då gjorde att mitt blir framflyttat. Så, en helledig torsdag! Dock så måste jag ju plugga matte då... prov på fredag, och jag fattar som sagt INGET! FYFAN! Men det blir säkert bra! Hoppas jag...

Imorn börjar skolan som vanligt, halv 9. Vilket betyder att jag kan gå upp kl halv 8. Cirka. Ligga i sängen till halv 8 i alla fall.

SOVGOTT
KRAM

Dansbandskampen! SCOTTS ;)

Idag blev det heldag med jobb! Först frukosten på statt, jag trodde fan aldrig att jag skulle få gå hem, jag hade gjort för lite till helgen så jag fick stå och jobba till kl13. Lite segt. Men imorn blir det nog inte lika länge.

Sen runt tio över två så kom Emil och hämtade upp mig och körde sen mig och Karin till Strängnäs. Själv jobbade  han inte idag, vet inte varför han ville köra då, men han gjorde det i alla fall. Snällt! Tack för skjutsen! Fast jag vet ju att han inte läser min blogg, men tack i alla fall! :)

Buffén gick bra idag också. Vi åkte hem vid tjugo över åtta. Då kollade jag klart på Dansbandskampen hemma, och SCOTTS gick vidare! YEY! GO SCOTTS! Jag var tvungen att ringa och rösta på dom en gång! Hihi! Men jag tog det billiga nummret, HAHAH!

Sara ringde och ville prata lite också! MYCKET trevligt! Har inte pratat med henne på länge! Och jag borde bättra mig, jag är SÄMST på att höra av mig. Jag kan gå och tänka att, ja jag ska kanske ta och ringa till, ja Sara till exempel, men gör jag det sen? NEJ. Jag måste skärpa mig! Jag måste bli bättre på att höra av mig! Och på att plugga... HAAHAH!

Nä, nu har jag precis kommit ur bastun och ska ta en snabb dusch innan jag ska sova. Ska ju upp och jobba imorn, jag börjar 8. Åh så tidigt! Sen börjar ju skolan igen på Måndag. Det känns väl sådär att börja plugga igen... Menmen, det är ju snart bara ett halvår kvar! TOKLÄNGTAR!

SOVGOTT
KRAM

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0