Ut med det gamla och in med det nya

Jag kan inte säga att det har varit ett skit år hela året, men mycket mycket mycket har varit skit! Men det ska jag inte tråka ut med, hur kul är det att läsa om skit? Inte särskilt kul.

Istället vill jag räkna upp det som har varit underbart!

Jag har varit med och firat underbart roliga 20årsdagar med en massa lek och skratt.
Jag har varit med när Sara och Nathalie har trotsat sina höjdrädslor och åkt Frittfall på Gröna Lund.
Jag har haft ett roligt jobb och tjänat egna pengar.
Jag sökte lärarhögskolan och kom in.
Semestern i Falkenberg var som vanligt undebar. J
ag har varit på i Stockholm och sett Hairspray och Mamma Mia och Tokio Hotel. Jag har sett teatrar och Musikaler här i stan.
Jag har varit uppe i Umeå och hälsat på min älskling Karin.
Störst av allt är ju helt klart att jag äntligen fixade körkortet!
Jag tog bilen och körde ner och hälsade på kusiner, ensam och körde rätt.
Jag skaffade mig en tatuering.
För att få med lite nyttiga saker; Jag har köpt ett hopprep och en rockring. Jag har köpt en frisbee, jag har promenrat till och från bussen till jobbet varje dag och så har jag faktiskt tagit några simtag i bassängen.

Jag har haft en väldigt bra år ändå måste jag säga. Alla har vi ju våra skitdagar då vi vaknar på fel sida eller allt bara känns åt helvete. Nästa år ska jag försöka tänka mer positivt, jag håller på att ordna upp mitt kaos i huvudet så jag tror att nästa år blir ett bra år. Det börjar ju till exempel med att jag ska till London med mamma och se Fantomen På Operna. Hur kul som helst! LÄNGTAR!

Ha en trevlig kväll! Jag spenderar den hemma i soffan, god mat och mjukisbyxor!
Nu ska jag strax ta tag i matlagningen!

PUSS

Hej mitt vinterland, nu är jag här

Det är underbart vackert ute, eller ja, när solen skiner på den vackra snön på marken och i träden så är det otroligt underbart vacker. Idag är det dock mulet och snöigt. Men igår då var det som ett riktigt sagolandskap ute, sånt som man bara ser på film, Vilket jag gjorde också skulle man kunna säga då jag stod inne hela dagen och jobbade. Julborden är i fullgång på jobbet så vi hade att göra igår. Men idag är jag ledig.

Tänkte baka dom godaste kakorna idag, Schackrutor. Pepparkakor och lussebullar blev bakade i måndags då alla vi barnen Ivarsson var lediga. Så idag tänkte jag baka rutorna. Eventuellt tänkte jag baka glutenfria pepparkakor till mamma också, det tror jag hon blir glad av. Det blir en rolig överraskning när hon kommer hem nästa söndag.
Kanske testar jag på at baka fudge också, cappuccinofudge. Jag smakade av sånna när vi var på julmarknad i Taxinge, men dum som jag är så köpte jag inga. Men nu får jag ju å andra sidan testa på att göra det också för det har jag aldrig gjort förut. Ska bara se om jag hittar någor recept på det. Också så måste jag nog upp till Ica och handla ingredienser.

Kanske är bäst att sätta igång nu så jag inte fastnar i soffan hela dagen. Började nämligen dagen, eller snarare förmiddagen med att se på Grinchen. En av Jim Carreys bättre filmer. Underbart rolig film är det!

Tänd ett ljus och låt det brinna

Ha en trevlig Andra Advent!

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0