Pluggplugg och lite mer plugg

Pluggmotivation ligger ju på topp när det är 25 grader varmt och solsken ute. Fast nä. Så jag sitter på altanen, mitt favoritställe här hemma på sommaren, hur underbart som helst att sitta här ute, och är det för varmt (som det är just nu) så öpnnar jag bara dörren ut och släpper in lite frisk luft.

Tentorna börjar närma sig... två veckor kvar till första för att vara exakt och två dagar senare så är det den sista. Så här sitter jag med panik och vet inte i vilken ände jag ska börja. Idag har jag lagt fokus på linguistics, grammatik och fonetik. Jag tror att jag kommer klara denna tenta, faktiskt. Den jag kommer ha svårt med är Langage in Context. Men jag måste väl tro att jag klarar det och så måste jag plugga ordentligt, då fixar jag den också för det vore underbart skönt att ha en ledig sommar, men med några jobbtimmar.

All pepp och motivation tas emot med öppen famn, skulle jag dessutom vinna kameran hos Dennis M så blir jag glad. (Sånt där med länkningar kan jag ju fortfarande inte...)

Nehepp, nu har jag inte tid att sitta vid datorn längre (även om det är roligare), men jag MÅSTE plugga! Kanske ska ta med böckerna ut och lägga mig i solen...

PUSS

Kom och lek en sommarlek

Jag sitter i skrivandets stund och lyssnar på Gyllene Tiders Sommartider, vilket enligt mig är den absolut bästa sommarlåten genom tiderna! Hade jag kunnat så skulle jag länka till den här, men nu är jag inte så haj på det, bilder kan jag lägga upp, men länkar har jag svårt med. Sommartider är dock inte så svår att hitta så det är inga problem att hitta den ;)

Om mindre än en månad så är skolan slut för denna termin och jag känner mig otoligt stressad... Jag har inte pluggat som man egentligen ska och som jag egentligen har behövt utan jag har slarvat något så fruktansvärt, men jag tror ändå jag kommer fixa detta. Bara att kämpa på! Det är nog nyttigt att tänka på annat ibland så jag har sagt ja till jobb i helgen. Kanske smälter litegrann av grammatiken eller något annat trevlig in i huvudet på mig, omedvetet förstås.

Det känns lite, eller väldigt tråkigt att behöva plugga nu när sommaren är här, eller ja, nu har det varit dåligt väder ett par dagar men ni fattar vad jag menar. Egentligen skulle det vara typ olagligt att jobba på sommaren. Sommaren är ju så kort och vintern är så lång. Men det kommer ju aldirg hända.

Premiärdoppet!

Nytt rekord, slog förra årets 22 maj för premiärdoppet. Jag hade bestämt ATT jag skulle bada idag när vi drog iväg till Borsökna, men det verkade skita sig för ingen annan ville, men så råkade, ja precis, "råkade", jag skvätta en gång för  mycket på George... och helt plötsligt låg jag i vattnet.

Det var faktiskt inte dökallt för det gick att andas när jag låg i vattnet. Ni vet annars den känslan man får när det är tokkallt och det inte går att andas, det känns som att lugnorna har dragit ihop sig, den känslan fick jag inte och på ytan var det dessutom skönt att ligga. Men ett par centimeter ner var det kallt, men tre dopp blev det varav det tredje var frivilligt. ;)

Det är underbart vad skönt det är att värmen och solen äntligen, ÄNTLIGEN har kommit hit till mig. Och det bästa med att vara student och ha hemmaplugg är att jag kan ligga i solstolen eller på gräset och sola samtidigt som jag pluggar, helt jävla underbart! Dessutom så känns pluggandet och plugget mycket lättare än vad det gjorde för bara ett par veckor sen, visst, det är mycket som ska läsas och läras men jag känner mig ändå laddad och positiv. Tack underbara vår! Och tack Underbara vänner och familj som tror på mig när jag inte gör det! TACK!

Fick idag också veta att jag fick godkänt på Translationtentan, UNDERBART! Nu väntar jag bara på Litteraturuppsatsen och litteraturhemtentan... Sen i Juni så är det dom två sista tentorna, så nu blir det att lägga i en ny växel om jag ska fixa detta! Men jag är positiv!

KRAM

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0