Godkväll!

Har ni haft en bra dag?

Min dag har varit lite seg. Regn, regn och regn börjde dagen med. Gick upp vid kl 9 och sen så visade det sig att det inte var något Blue Water High idag! Ingen surfing idag inte! Sen så åkte vi ju bort till Tuna Park för att kolla present till mamma som fyller på onsdag. (Hoppas att hon inte läser detta...). Sen så var vi i kyrkan där pappa jobbar (och där jag ska jobba i 4 veckor, från och med torsdag) och där kopierade han ut sånghäftet, samma som vi hade igår när Astoria och Mattias Enn var och spelade i rademachersmedjorna. Dom ska spela uppe i Dalarna, kommer inte ihåg var, men ni som bor där, ta reda på var och gå dit! Det är jättetrevligt att lyssna på Jules Sylvainlåtar på en sådan tillställning. I alla fall så tycker ju jag det. Sen så var vi ju på soptippen en vända med allt plank och sen väntade vi på mamma och sen köpte vi en frysbox. Så jag har väl fått en hel del gjort, fast det känns som om jag inte har gjort någonting alls, för att det har gått så segt. Menmen, så kan det vara!

Snart går vi in i en ny månad! JULI! Mycket händer då! Mamma fyller år! Narnia har premiär (TOKLÄNGTAR)! Jag ska jobba! EMD i Parkan Zoo! Ja, mycket och mycket kanske det inte var. Men en hel del, men än vad jag har gjort hittills. 

Nu ska nog jag ut och hoppa lite innan jag går till sängs. 

SOVGOTT!
KRAM 

Pissdator!

Jag skrev ett inlägg nyss... men datajäveln, eller internethelvetet stängde ner sig, allt försvann!

Idag har jag varit ute i Tuna Park med pappa och Linda. Sen åkte vi till Soptippen med en massa plank och efter det hjäöpte vi Jan och hans döttrar Alva och Sigrid med några hyllor och snart ska vi iväg för att köpa en frysbox.

På onsdag har NARNIA premiär! LÄNGTAR massor! Jag längtar flera liter, KUBIKLÄNGTAR, jag längtar flera kilo, TONMASSOR längtar jag! Ja jag vet, jag är GALEN! Hhihi! Men det bjuder jag på ;)

Ha en fortsatt bra dag! :)
KRAM

Succéorkestern Astoria och Mattias Enn

Idag har jag, Linda, Linda och Micke varit nere vid Rademachersmedjorna och hjälpt till med att ställa ut stolar och sälja biljetter till konserten. Astoria spelade och Mathias Enn sjöng. Dom sjöng och spelade Jules Sylvainlåtar. Jag skulle aldrig lyssna på sådan musik hemma i cd-spelaren eller på mp3n eller i mobilen, men när man sitter på ett sådant ställe och lyssnar då är det faktiskt ganska trevlig musik att lyssna på. 

Jules Sylvain, eller stig Hansson som han hette på riktigt, föddes år 1900 och dog 1968. En låt han sjöng, jag vet inte riktigt vad den heter, men lite ur texten är så här: Räkna dina lyckliga stunder och låt dom i hjärtat bestå. Vissa av dom bästa låttexterna tycker jag kommer från musiken som var "förr i tiden". Alla texter som någonsin skrivits, går ju för det mesta ut på samma saker, kärlek, sorg, hat, ångest, ja allt möjligt, och jag tycker att texter från förr är så vackert skriva, på gammelsvenska. När tvenne hjärtan slår samma slag, När två hjärtan slår samma slag betyder det. Hur vackert är inte det?! Nä, jag tycker att det är lite trevligt att lyssna på lite äldre musik i sådana sammanhang, och dansmusik gillar jag också, det är så svängigt! Jag tror inte att det är många 18 åringar som skulle erkänna en sådan sak! Men jag gör det nu, och nu finns det ute på Internet! 

Visste ni förresten att Jules Sylvain skrev Med En Enkel Tulipan? ;)

Nu ska jag ut och hoppa!
Hoppas att ni har haft en bra dag!

KRAM
  

Rademachersmedjorna!

Alla som bor i Eskilstuna! Köp en biljett och gå till Redamachersmedjorna och lyssna på Succéorkestern Astoria (pappa är med där!) och med dom är Mathias Enn, han sjunger. Det är tema Jules Sylvain. Jag kommer vara där och hjälpa till!

Ha en bra dag!

KRAM

Tonårsliv

Nu har jag kollat på den. En typsik amerikans film. Pojken fick flickan. Den andra flickan blev lite mjukare.

Usch, Carla Santini, den typen av människor skulle jag kunna kräkas på, eller nej, jag gillar inte sånt, så vi kan ta något annat, spola huvuet i toaletten, det kan vi göra! Alltså, hur fan kan man ens bete sig på det sättet? Det finns ju sånna människor i verkligheten! Jag vet flera stycken! Alltså, vad tänker man på då? Jag funderade på att testa vara så nu på mitt sista år på gymnasiet, men sen tänkte jag, nej, jag skulle ALDRIG i hela mitt liv kunna bli så. Hur mycket jag än skulle vilja prova, jag kan bara inte det. Att få andra att må dåligt! Att trycka ner andra! Att tro att jag är störst, bäst och vackrast. Jag tycker jag är snygg, det gör jag, men jag gör ingen grej av det, jag har det självförtroendet så att jag kan vara som jag vill. Men så finns det ju dom som tycker jag är en idiot, men det får ju stå för dom. Jag bryr mig inte ett skit om det. Har dom inget bättre för sig än att tycka att jag är en idiot, då är det ju synd om dom. Dom gör ju allt för att jag ska bli osäker på mig själv och må dåligt. 

Nej, nog om detta! Det är väl sånt som alla borde veta, utan att man ska behöva skriva om det. Eller?

Nu ska jag läsa lite Narnia, Caspian, Prins av Narnia.

PUSS OCH KRAM

Kladdkaka... Igen!

Idag blev det till att äta kladdkaka "rätt", dvs, kladdkaka och grädde! Det är ju en klassiker! MUMS vad gott det var! Fast jag har kommit på att jag inte är så jätteförtjust i grädde! Det beror förstås helt på vad man äter grädden till. Till kladdkaka är det gott! Men glass och grädde... det är big no, no för mig. Jo, grädde är gott, fast inte för mycket eller till glass! Hihi!

Var ju som sagt nere på stan med mamma idag, eller vi var på Indiska och köpte lyktor till våran altan. Sen på vägen hem så skulle vi gå till China Trading. Där finns det mycket kul! Och idag var det en litenliten kille där, kanske 2 år. Han var lite ledsen, han gnällde i alla fall hela tiden, så jag tänkte att jag kan ju försöka pigga upp honom lite så jag tittade på honom och log. Sen så pratade jag med Linda, för hon var också med, och då gjorde jag en blåsauppmunnen grimas och han lilla killen var ju på direkt. Han blåste också upp munnen och grejade med munnen. Hans mamma föröskte få honom att göra en slängpuss till oss, men han lyckades inte riktigt. Men sen så försvann vi bakom ett hörn, och då flyttade hans pappa på vagnen han satt i så att han kan se oss. Shit vad söt han var. Det var jätteroligt och han var såå jättegullig. Gud vad glad jag blir! Jag bara log hela tiden. Vad glad jag blir!!!! :D

Nu ska jag skriva ut en sommakryssplan så att jag har någon chans på dessa 50 000 kr ikväll!

Har ni haft en bra dag idag annars?

KRAM

Halvtaskigt väder!

Idag ser det ut som om det ska blir regn, kanske åska med. Men jag tycker att det är lite mysigt, att sitta ute på våran inglasade altan, som är somm ett rum, när det regnar och åskar. Bara ligga och lyssna på smattret mot taket. Hur mysigt som helst.  Men innan regnet kommer (om det nu kommer något) så ska jag med mamma ner till stan och kolla på en frysbox och lampor till altanen. Sen så är ju jag en TV- och filmnörd! Så det blir väl att kolla på Rädda Willy sen. Sen ikväll får vi se om jag vinner några 50 000 på melodikrysset! Det skulle ju sitta sååå fint, för jag är såååå shoppingsugen! Men, jag har liiiite dåligt med pengar! Någon som vet om vi får Studiebidrag i Juni? Annars blir det en fattig sommar kan jag säga!!! Och ikväll är det Lindsay Lohan som gäller i Tonårsliv! GUUUD vilken nörd jag är! Hahah! 18 år och sitta hemma, en lördagkväll! Hhaha! Menmen! Så kan det vara!

Nej nu ska jag klä på mig lite mer stanvänliga kläder och dra ner på stan! Ha en bra dag!

KRAM

Sängen ropar på mig...

Ville bara säga GOD NATT! 
SOV GUTT! (Som min kära farbror skulle ha sagt!)

KRAM

Grillat

Nu ska jag äta grillad fläskytterfilé, marinerad i bland annat apelsinjuice! MUMS!

Sitter och kollar på Varning för Jönssonligan! Så jäkla bra filmer! Vanheden är ju klart bäst! Hihihi!

Jag är SHOPPING SUGEN!!!!! GAAAAH!!! VILL HA PENGAR!!!!

Snacka om att jag skriver om MASSOR med olika grejer i samma inlägg xD Men det bjuder jag på! ;)

KRAM

Kladdkaka

Kladdkakan blev så god att det är bara en fjärdedel kvar! Och endå har jag inte ätit den med grädde och jordgubbar! Hur gick detta till? Jo, för det första tror jag att jag bakade dne vid fel tid! Hade kanske varit bättre att baka den imorn! Men jag kanske baka en till imorn, och gör det rätt! Eller, jag gjorde den ju rätt idag med, men imorn blir det kanske mer fullständigt rätt, med grädde och jordgubbar (om det finns kvar några då).

Nu har det hänt! Det blir INGEN chokladkaka till mig i helgen! Jag har bitit av min pekfingernagel! SKÄMS!!! Fast jag kan ju skylla på att den var JÄTTEOJÄMN! Men nu blev den fan värre! Måste SLUTA bita! SKÄMSSKÄMSSKÄMS!!!! FYFYFY!!!

Så klart på repsien av Hell's Kitchen nyss! Heather vann! GRATTISGRATTIS! (I efterskott, haha)! På torsdag börjar en ny säsong! Fast jag skulle aldrig i hela mitt liv ställa upp! Jag är rädd för Gordon! Han svär, han skriker och är taskig och elak mot en, så nej, jag skulle bara må dåligt! Han kan säkert vara hur trevlig och mjuk som helst, men just när han gör som han gör, så blir jag rädd för honom! Men, jag skulle vilja träffa honom en då! Hahah! En dag ska jag i alla fall åka till London och besöka hans restaurang! Men då måste jag kanske vinna en miljon först för att ha råd att äta där! Men en dag ska jag dit! Sådeså!

Nu väntar studsmattan med Schwester!

KRAM

ÖVNINGSKÖR

Se upp alla som bor i Eskilstuna!

Idag körde jag igen... för första gången på typ 1 år! Jag hatar pedalerna! Eller, det är väl inget fel på dom... jag blandar bara ihop dom hela tiden. Jag fattar aldrig hur man ska kunna växla ner och bromsa samtidigt... och när det går fort får jag panik och hela hjärnan låser sig. Sen när jag får panik, som typ när jag ska stanna, eller när det är folk bakom och jag vet inte hur och vad jag ska göra... då brukar jag trycka på gasen istället för bromsen... vilket ju är HELT FEL! Jag måste komma på ett bra sätt att få bort min panikångest! Jag blandar ihop allt, jag är inte så bra med dragläget heller... men mitt tillstånd räcker fram till 2010, så det är ju lugnt! Men mitt mål är att ha körkortet tills jag fyller 19, får se hur det går, men går inte det så ska jag ha det klart till studenten! Så det är bara att köra på! Men jag är lite rädd för att jag ska repa lacken... men det får mina föräldrar skylla sig själva för att jag får köra den, och förresten så kan jag säkert köra snart... kan man ju hoppas! ;)

Nu ska jag kila ner och baka kladdkaka! MUMS!

KRAM

JORDGUBBAR!

Precis nyss kom jag hem från ett ställe där man kan plocka jordgubbar! Och fy tusan vad gott! Solvarma, röda, mumsiga bär! Dessa jordgubbar! Naturens saffirer! Så underbart söta och goda! Och äter man dom tillsammans med mjölk... HIMMELRIKET! Underbart!

Med vad/hur äter du jordgubbar helst? Några goda jordgubbstips?

KRAM

Typ 4 dagar...

På så många dagar har jag INTE bitit på naglarna! Och jag kommer på mig själv med att försöka HELA tiden! Sen så är jag så jäkla godissugen också! Specielt på en Marabou Chokladkaka!  Så klarar jag mig utan att bita tills helgen, ja då bjuder jag mig själv på en! MUMS! Naglarna växer långsamt... Jag vill så gärna se hur jag ser i i långa naglar! Hahaha!

Har ni tips på hur man kan sluta bita på naglarna? Och för mig funkar ju inte bakterieskräcken och stoppoväx!

KRAM

Passar jag bra i denna?



ÄRLIGT?!

KRAM

Min galma Fröken!

Igår var jag på Kulturdagarna, eller dagen var det ju igår, i Näshulta. Scenknuten var där och skulle spela Den Största Pärlan, pappa är med i den i orkestern! Köp förresten biljetter till Familjedagen i Råbyhallen på lördag, där Den Största Pärlan spelas, sen så är det allsång och sen blir det dans till orkestern Astoria!

Men i alla fall, igår när jag var där då träffade jag min gamla fröken från 4an och 5an, Petra! Och hon kom ihåg mig, och mina syskon, och hon kom säkert ihåg dom flesta från den klassen också. Men oj vad kul det var att få träffa henne! Det var väl typ 6 år sen jag såg henne sist, hon fick barn lagom till vi slutade 5an och då fick vi ju en annan lärare, Camilla, i 6an. Så Nattiz och Sara, om ni läser detta, så påminn mig att hälsa till Er från henne! Och träffar jag någon annan från den tiden så hälsar jag till er också (om jag kommer ihåg)! Hihi!

Jag håller på och sluta bita på naglarna också. Det har gått 3 dagar, ungefär och idag har jag haft en sån abstinens så att jag har gnagat lite, men inte bitit bort nått, jag bara "löser upp" naglarna lite, så att dom blir mjuka! Det är inte så jäkla lätt att sluta bita när jag har gjort det i HELA mitt liv! Det är skitsvårt, och det hjälper inte att veta att det är typ 1 000 000 000 bakterier under, det hjälper inte heller att ha stopp och väx på dom... Men nu har jag bestämt mig! Så klarar jag veckan ut så ska jag bjuda mig själv på en chokladkaka i helgen! SLUTA BIT! Önska mig lycka till!

KRAM

Aidensfield

God förmiddag!

Sitter just nu och kolla på Tillbaka Till Aidensfield/Heartbeat. Den engelska polisserien jag pratade om tidigare.

Jag har försökat att gå upp runt kl 9 varje dag, och jag har faktiskt lyckats. Då brukar jag äta frukost och sen kolla på jag på barnprogrammet(?) Blue Water High, på Hejhej Sommar! Och igår när jag skulle kolla på det då såg jag lite mellansnack, och då hade hon, programledaren fått ett brev från en kille. "Hej, jag sitter mycket vid datorn på sommaren, men det tycker inte mina föräldrar om, dom vill att jag ska gå ut i solen, men det vill inte jag. Vad ska jag göra?" OCh vet ni vad hon säger då? "Ta lite hudlotion och smörj in ansiktet, armarna och i dekoltaget(stavas, men det ar i alla fall urringningen) och sen så tar du KAKAO, och klappar in det där du smörjt in dig, ovh vill du ha en ljusare ton tar ju potatismjöl eller florsocker och ljusnar till det." men HALLÅ? Anledningen till jag jag inte sitter vid datorn så mycket är just för att det är sommar och sol, eller ja, det har ju inte varit så mycket sol nu, men jag har alltid hittat på något annat. och hur fan kan man ens VILJA sitta och häcka vid en dator när det är sol och typ 30 grader? Då vill man ligga på stranden och bada! Eller? OCh varför ens kladda ner sig med kakao? Det blir ju bara kladdigt och jävligt! Vilken jävla idiotidé! Men, så är det ju ett barnprogram också. Och ja jag vet, jag tittar ju också på det, eller jag tittar bara på Blue Water High. Jaja, så nu alla ni som gillar att sitta vid datorn en varm sommardag, glöm inte lotion och kakaon så ni kan lura mamma och pappa och säga att ni har varit ute.

Idag ska jag nog klippa mig! Ska försöka ta mig ner till stan och få en klipptid, men jag vet inte vad jag ska göra, jag ska i alla fall klippa topparna, sen så får vi se! Jag vågar ju inget annat, jag har sparat mitt hår hur länge som helst så jag vill ju inte klippa av det. Men, vi får se hur det blir!

Ha en bra dag nu!
KRAM


Ps. Glöm inte kakaon och lotionen! xD Ds.

Lördag

dagen har varit regnig! Men det är underbart mysigt att sitta ute på altanen när det regnar! Glassugen var jag också! Så när vi var på Coop och handlade köpte jag en glass! Magnum Mayan Mystica! Den är gooood! myspysdag! Lyssnade på Fredrik Lindström i förmiddags på P1, han var sommarpratare... Han pratade om den Mänsliga faktorn... men jag kommer INTE ihåg vad han pratade om... Jag lyssnade, för det mesta i alla fall, men sen så glömde jag vad han sa... jag fattade inte riktigt, för då hade jag stängt av öronen... dom bara stängde av sig själva... Fast det kan ju bero på att jag spelade Zuma, ett spel på mobilen! Jag har nördat det MASSOR! Så jag är på Stage 9 nu! Det har tagit mig ett bra tag att ta mig dit. Det är mellan 5 och 7 levlar på varje stage. Hahah! Vissa spelar WOW elelr CS eller annat liknande, som jag inte fattar mig på ett dugg, men jag spelar Zuma... där man ska skjuta förbollar för att få 3 lika fäger eller fler för att dom ska försvinna! Det är lite svårt att förklara... eller egentligen inte, det är bara mina fingrar som är trötta och skriver fel bokstäver i inlägget hela tiden, men jag hinner ändra dom, i alla fall dom flesta felen! HAhah!

Sängen ropar!

KRAM

God Dag!

Vad gjorde Du på midsommar nu då?

KRAM

En USEL Midsommar!

I alla fall på Jordgubbsfronten och midsommarstångsfronten! Jordgubbarna hade legat för länge och blivit mjuka, håriga och jästa... USCH vad äkliga dom var! En del var ju goda, men dom flesta... BLÄ! Sen så har jag inte sett någon midsommarstång, än... får väl kanske ta och dra till Vilsta imorn i stället!

Nu ska jag väl ta och gå och lägga mig! Ni kanske tänker "OJ, vad tidigt, är hon inte klok?!". Men jag känner ingen motivation att vara upp längre! Jag vaknade som sagt på fel sida idag... Och hela dagen har känts spänd för min del, urtårkigt, men sant.

Men det var mysigt att sitta på altanen när det regnade, helt underbart mysigt faktiskt. Jag fick ett jätteroligt SMS då, Sommarlovs-knullet, haah! Och så står det, skicka detta till dom kåtaste vänner du har... Haha! Jag vet inte om jag tillhör dom allra kåtaste.. kanske till dom minst kåta... men det var väldigt kul att få! Hahah! Tack! Det piggade upp! Hihi! Jaja, så det kan vara! :)

SOVGOTT NU!
Erica

JORDGUBBAR!

Hur kunde jag glöma att skriva att jag ska äta JORDGUBBAR sen! Jordgubbar är ju det ABSOLUT viktigaste på sommaren! Dom små, röda, goda, underbara bären!

JORDGUBBAR+MJÖLK=HIMMELRIKET!

KRAM

GLAD MIDSOMMAR!

Önskar jag Er alla!

Min dag har varit bra. I och för sig tror jag att jag vaknade på fel sida idag, för jag har ogillat ALLA ljud. Usch, så fort det har låtit något så har jag kännt mig irriterad. Annars så har det varit bra. Sill och potatis till lunch, men jag gillar ju inte sill (än), så därför käkade jag och min bror fiskpinnar! Jag vet, JÄTTEMIDSOMMRIGT! NOT! Sen så precis efter lunchen, när vi skulle dra till skogstorp för att kolla in Julien, ja då började det ösregna och det höll ju på i typ 1 timme. Så jag vet ju inte ens om det hade varit något med Julien, eller om det blev inställt eller vad. Menmen... får väl se honom någon annan dag! Just det, jag måste ju dra ner till Vislta och kolla på Midsommarstången! Jag har inte sett någon idag! Och inte har jag dansat Små grodorna heller! FY på mig! Jag får gå och göra det för mig själv sen! Hihi! Men innan det, så ska jag äta grillad fläskytterfilé, marinerad i apelsinjuice, vet inte om det är något mer i, men gott som FAN blir det! ÄLSKAR GRILLAT! ÄLSKAR SOMMAREN!

Vad har NI gjort idag? Och vad händer i kväll?

KRAM
Erica

Bastu

Vi har en liten, liten bastu i källaren. Den är inte stor, men den är väldigt liten! Man kan väl bara i alla fall 5 på samma gång där inne, det är lite trångt, men det är mysigt.  Jag klarar dock inte att basta så länge, jag dör, av värmeslag. Nej det gör jag inte, men jag blir så jävla slut, så jag orkar knappt ta mig ut. Så därför, går jag ut tidigt! Hahah! MES! Men när dom stänger av den sen och öppnar dörren för att släppa ut värmen i rummet så blir det UNDERBART skönt nere hos mig! NOT! Eller jo, på vintern är det jätteskönt, för då är det ju ändå kallt där nere, men nu på sommaren, NEJ. Jag tycker att det redan är varmt som det är där nere. Men jag är ju ren och fräsh i huden lagom till Midsommar i alla fall! Hihi!

Imorn är det då midsommar! Då blir det väl lunch med familjen, sen så får vi se vad vi hittar på.

Ska duscha av mig lite nu och sova sen!

Är det svårt att bli modell? Skulle jag passa?

KRAM

Det sket sig!

Nä, jag fick såklart inte se klart matchen! Mamma tittar ju inte på fotboll och ville hellre se slutet av ett inspelat program och då skulle ju jag titta på Mickes TV, men det funkade ju såklart inte, jag hade då kopplat fel, men då var det redan försent, jag blev så sur på allt så att det bara sket sig allt. Och nu sitter jag här vid datorn istället... hur mycket bättre är det?! Så därför lägger jag upp en till bild på den snygga kreationen jag skrev om i mitt tidigare inlägg. Men bilden är mest på mitt ansikte!  Men det får nu ta! Hahah, jag gillar den (Både linnet och mitt ansikte på bilden)! :)

Tuna Park

Drog dit med Linda en stund innan lunch! Där hittade jag denna urtjusiga kreation, men jag kände att 300 spänn för en sjal kändes lite sådär! Jag gillade den dock JÄTTEMYCKET! Så jag får väl leta rätt på en snygg sjal och ett litet tyg till så att jag får ihop den till ett linne, sen så behöver jag en kedja också. Men det löser jag nog. Jag känner mig jättepå att örja sy den själv.. men det lär väl ha lagt sig imorn. Men, vi får se! Här kommer i alla fall en bild på den!


Nu ska jag kolla klart matchen mellan Portugal och Tyskland, där Peter Fröjdfeldt dömer!

KRAM

Ut med domaren!

Alltså shit! Vilken urusel match Sverige spelade. Ryssarna bara petade på bollen och svenskarna tappade bort den. Sverige hade ett jättedåligt spel. Ingen koll på bollen eller nått och dessa ryssar var ÖVERALLT! Domaren var ju inte heller någe bra. Jag tror att han hejade på Ryssland, han blåste ALLTID när Sverige gjorde fel, fast att det inte alltid var fel! Men när Ryssarna gjorde fel så blev han helt plötsligt blind och blåste aldrig. Men han gav ju 2 gula kort till ryssarna och det tror jag han gjorde bara för att få oss att tro att han i nte hejade på dom. Men som jag har sagt tidigare så kan jag ju inte fotbollsregler så bra, och jag kanske bara säger detta för att jag är upprörd över förlusten, men jag tycker faktiskt att domaren dömde så jävla orättvist. 2-0 till Ryssland och Sverige får åka hem!

Så nu är det väl bara att ladda om. Vi har ju fortfarande Peter Fröjdfeldt kvar! HEJA PETER!!!

KRAM

ca 30 minuter kvar

till Avspark Sverige-Ryssland. Vinst för Sverige!

HEJA SVERIGE!!!

Omöjlig kärlek

Har du någonsin haft en crush på en skådespelare/skådespelerska? Vilken dum fråga, såklart att du har haft! Vem har inte det?! Men har du någon gång känt att du inte kan få bort den känslan? Att det gör ont att se personen i fråga? Att du mår dåligt när du ser personen? Jag vet, man kan väl känna så när man ser en "Verklig" person också! Jag har dock aldrig gjordet det. Denna konstiga, märkliga känsla får jag inte bort. Hur fan gör jag? Varför sitter den där? Skulle den känsla kunna vara verklig? Eller är allt bara en inbildning?

Jag bara måste skriva av mig, denna kärlek är ju så förbjuden, den är i alla fall inte verklig! Den kan inte vara det! Eller?

När jag ser denna person, jag vet inte om jag ska skriva vem, nej, jag skiter i det, tror jag... En ledtråd kan vara att filmen har premiär i juli! Jag vet, jättebarnsligt att inte säga... men nej, du får väl gisas lite. Det bränner i hjärtat, mina ögon vill bara gråta, min hjärna vill bara gråta, jag blir nästan på dåligt humör när jag har sett honom, för att jag VET att jag ALDRIG i hela mitt liv kommer att ens få chansen att prata med honom! Alla säger till mig, "Titta efter någon som du kan få", men hallå?! Jag gör ju det också.. jag är ju bara för blyg. Det är hemskt! Jag får nog ta och flytta ut i buschen, utan TV och utan DATOR. Nejdå, men jag mår bara så dåligt över denna känslan.. vet inte hur jag ska göra! Ville ju vinna resan till London och kanske evetuellt ha fått träffa honom! Men nej. Jag får väl hitta nån bra kontakt eller nått... vilket aldrig lär hända. USCH! Älskar hans händer och leende.

KRAM

Chokladbollar

Min lillebror bakar chokladbollar med sin kompis. MUMS! Men han tänkte vara så snål att han bara tänkte gör en HALV sats, och då hade det bara räckt till dom, men jag tjatade och sa att han kan ju inte gör en halv sats! ONÖDIGT! Men nu blir det i alla fall chokladbollar!

Vilken är din favorit bakelse/kaka/tårta/ ja allt vad det nu heter?

KRAM

Sista gruppmatchen ikväll

Sverige vinner med 2-1 mot Ryssland!

Nu väntar duschen på mig ;)

KRAM
Erica

Onani

Det är ett program nu på kanal 5 som handlar om onani, det är en 77 årig tant som är expert på det och lär det till tjejer/kvinnor som inte kan! Helt sjukt att man gör program av sånt! Men det är fan rätt kul... haha xD

Ska borsta tänderna klart nu och sen se klart xD

KRAM
Erica

Tokio Hotel?!

Jag bara undrar när dom kommer till Sverige?!

Ska snart iväg på Kyrkogårdsvandring på St Eskils kykogård.

KRAM
Erica

400de sms?

Vem blir mitt 400de sms? Jag har 399 sms i min inkorg just nu! Hahah, sen så raderar jag dom! Den segar massor!

Idag känns allt mycket bättre! Vaknade kl 9, jag var ju såklart tvungen att ta hjälpa av både mobilen och radion! Annars hade det ALDRIG gått! Jag käkade frukost i lugn och ro och läste tidningen. Sen så kolllade jag på Top 10 at 10, men idag var det ingen höjdar lista, dance classics, nä! Men efter det så kollade jag på Tillbaka till Aidensfield, eller Heartbeat som den heter i orginal. Det är väl kanske inte en serie som 18 åriga tjejer brukar kolla på, men jag är ju inte som alla andra! Jag gillar serien bara för att det är på den engelska landsbyggden, jag gillar England. Även om vädret inte är det bästa där, så är England ett av mina favorit länder, det är i och för sig det enda land jag har sett under en längre tid, jag har varit i Tyskland, över en helg och då var jag där på en simtävling, men i England var jag i två veckor på pratik på Cheterfield College. Det var en enorm upplevelse! Vi var 5 tjejer som åkte dit, helt själva, ingen vuxen mer där inte, så vi fick klara allt själva. jag växte en hel del inom mig själv, till och med min lärare säger det. Och det känner jättekul!

Ett annat land jag skulle vilja åka till är Australien, jag har tittat på Blue Water High, ni vet, serien i sommarlovsmorrn! Men jag gillar den, jag vill också lära mig surfa, och sen så älskar jag dialekten dom har där. UNDERBART! Australien är väl ett land som ALLA vill åka till! Antagligen bara för att det ligger på andra sidan jorden. Men, det är ett mål jag har, att ta mig dit!

KRAM

PISSDAG!

USCH! Det är dåligt väder! Jag är på dåligt humör! Jag är TOTALY förälskd i en skådespelare, vilket man ABSOLUT INTE SKA BLI! Man blir ju bara galen, helt psyko i huvudet och själen! Men denna känslan går verkligen inte att stoppa! HELT SJUKT! Därför vill jag vinna denna jävla tävling på TV4, men antagligen gör jag inte det! Jag har ju inte hört och sett något så det sket sig väl! TYPSIKT! Jag har fan otur i både kärlek och spel. Jag som verkligen ville! Jag hade nog behövt vinna den resan! Men, det är ju ett par dagar kvar, så jag kan ju höra något... NOT likely!

Annars så är jag mesig, tråkig, taskig, sur på internet som bara stänger av sig hela tiden, jag har komplex för mina minibröst (jag vet, inget att klaga på, men sånna här dagar kan jag inte hjälpa det), jag klagar massor, surar på inget, surar på struntsaker!

Jag bakade chokladmuffins förut, och då lugnade jag mig lite, det kändes bra. Resultatet blev SUPERGOTT!

Nu regnar det också! FYFAN!

Men ikväll ska jag titta på Viggo Mårtensen i Hidalgo på kanal 9.

KRAM, eller nått
Erica

Västernfest, 40 årsfest, Mrs. Slatt, 2-1 till Spanien...

Kunde inte bestämma en bra rublik, så jag tog alla jag tänkte ta! Eller dom jag hade att välja mellan. 

Igår var det 40årsfest, med västerntema! Thomas och Peter som båda har fyllt 40 hade denna fest ihop! Alla som kom hade klätt ut sig, en del med hela dräkter (till exempel jag) och en del med lite mindre. Men de flesta hade lite mer grejer.
Jag och Karin, Mrs. Slatt och Mrs Tratt hade våran egna SALOON, Tequila Hot Shot! Där vi hade deversedrickor att erbjuda! Drinken Bloody Annie, den lärde jag mig utantill! Det är vodka, lite limekoncentrat eller vad det var, tranbärsdricka och fruktsoda, men vi använda socker dricka. Den var faktiskt jättegod! Vi stod där i SALOONEN i typ 11 timmar! Så jag har inte dåligt ont i fötterna idag! Det värker fortfarande.

Underkvällen så fick festdeltagarna (jag och Karin var ju inte direkt med på festen) lära sig linedance, gå tipspromenad, kolla när Sverige förlorade med 2-1 mot Spanien i 92a minuten(!), spela inprovisationsteater och grilla korv (som istället blev kokt på spisen).

När Indianerna, Cowboysen, Cancanflickorna och alla andra gick tipspromenaden gick jag och Karin till Ån och bryggan där vi tog MASSOR med snyggsnygga kort! Så underbart kul!

Thomas och Peter hade satt ihop en teater och givit roller till en del, även till Mrs. Tratt och Slatt, vilket inte jag fattade förens det började, eller förens dom sa våra namn och vi skulle komma på nått bra att säga i sammanhänget! Men jag tycker att det gick ganska bra endå. Även om jag inte var sådär jättebra, men det duger säkert, alla var väl lite små lulliga så det gör inget. Men kul var det!

Och sen fortsatte kvällen, drinkar, öl, vin och cider, trevligt sällskap, glada människor, en helt underbar stämmning. Jag tappade helt bort tiden, så när jag kollade på klockan så hade hon redan blivit 00.22, eller nått. Då hade vi stått i våran SALOON i typ 9 timmar. Snacka om att ha kul och tiden bara rinner iväg.

Sen, SÅKLART, fanns ju den snygga Cowboyen där. Synd bara att kameran inte fångade någon bra bild! Ingen bild för att vara helt exakt! xD Hahah! TYPISKT mig! Menmen, så kan det vara! Snygg och rolig var han i alla fall, jag vet inget namn eller nått, ÄNNU MER TYPISKT MIG! Nästa gång lovar jag att ha ett Paraply till drinken i alla fall ;) (Om nu denna person skulle råka läsa detta inlägg så fattar du säkert, hihi).

GRATTISGRATTIS i efterskott till Thomas (<3) och Peter!

Nu är det nog sängdax, har kollat på En prinsessas dagbok 2, en klockren film, som alla andra, kärlekstrassel, fel person man blir kär i, som sen visar sig att vara rätt person! Men en helt okej film!

KRAM
Erica

Holland-Frankrike

3-1 till Holland! Såg bara dom sista 20 minutrarna, men Holland spelar oerhört bra! Dom kan gå hur långt som helst tror jag, med Sneijder och Van Nistelroy (Stavas)! Sneijder är skitbra! Snygg är han ju också ;) Hahaha xD

Allt är nog klar inteför imoron! UNDERBART! Det ska bli så jävla kul! 

Så nu är det duschen som väntar! FY vad skönt det ska bli att duscha! Det är jag värd! 

SOVGOTT
Erica 

Hejhopp gummisnopp

Kunde inte komma på någon bra rublik idag! Fast jag tycker nog att denna är rätt bra endå!

Idag har jag först lyssnat på slutet av Rix morronzoo, dom var idag i Parken Zoo, här i Eskilstuna! Jag tänkte åka dit, men nej, jag vaknade 9.23, så det var ju lite kört. Det var ett bra tag sen sist jag var i Parken, förra året... men det är ju inget kul! Nöjesfältet, borde knappt få kalla sig det, urtråkigt, kan ju och för sig bero på att jag har tröttnat på det, sen så är det ju faktiskt tråkiga grejer där också. Dom har också chokladhjul och sånt, jag lyckades faktiskt vinna en sån 2 kg choklad en gång! I parken sen så finns det djur från alla världens hörn, typ, Asien, Afrika, Australien, Sydamerika och så. Vi har ett Fantomenland också, där man kan träffa Fantomen, en gång i timmen eller vad det är, man har kunnat gjort det i alla fall. Sen så brukar det komma artister hit och uppträda! Det kommer bra ibland, förra året till exempel då var Markoolio här, Danny och Erik "Snyggerik" Segerstedt var också här. I år vet jag inte riktigt vilka som kommer hit. Men, hoppas att dom som kommer är bra!


När jag sen hade gått upp och klätt på mig kläderna och precis när jag hade satt igång mobilen, då ringer Sara, vilken tajming! Hon frågade om jag vill gå med henne på stan en stund, och det vill jag. Mycket trevligt! Hon skulle köpa en present till sin pappa. Sen så drog hon hem och likaså gjorde jag.

När jag kom hem så kollade jag på Våra bästa år! Toppenprogram vekligen! NOT! USCH. Men eftersom att sånna program vill fastna i huvudet, så var jag ju tvungen att kolla klart, jag fattade typ inget, men mot slutet av programmet så började fatta vilka som var vilka och vem som gjort vad.

Efter lunchen sen så blev det till att dra ner till mitt rum och städa upp på golven.. TRÅKIGT! Men nu är allt skit borta, från golvet i alla fall! Så nu är det bara att dammsuga kvar! Men det kan jag kanske göra imorn! Eller nä, jag måste nog göra det ikväll! Äh, vi får se helt enkelt!

Oj, vilket långt inlägg det blev idag! Men jag måste bara få ta en kort sista grej!

Imorn blir en TOPPENKVÄLL! LÄNGTAR MASSOR! Kan berätta mer sen! Vill inte berätta idag! Men jag kommer att skriva om det! Jag kan bara säga en sak, Jag kommer att vara SNYGGAST! hahaah :)

KRAM
Erica

Regn

USCH en sån tråkdag det har varit idag! Först blir jag förbannad på idioten som skrev en så jälva dum grej, anonymt dessuton, sen så får jag göra allt själv... fixa mat, plocka i och ur maskinen, diska det som inte går i och sen stäng altandörren nere som jag INTE gick in genom sist! Och uppe på allt så har det regnat och varit tråkigt väder! Solen tittade fram lite, men den försvann ju lika fort!

Det enda bra jag kan komma på idag är att jag har varit på min andra introduktion för jobbet! Mycket kul! Längtar, fast endå inte till att börja jobba! Längtar för att tjäna pengar! Men vill inte för att solen och värmen kanske kommer fram då, och vad gör jag då? jo, jag jobbar ju! I och för sig så börjar jag tidigt och slutar tidigt så jag har ju hela eftermiddagar på mig! TOPPEN för det!

Fan vad deppad jag blir av dåligt väder! USCH!SOL och VARMT ska det vara!

Favorit  låt just nu, på tal om inget, eller på tal om att jag lyssnar på den just nu, är No Air med Jordin Sparks feat. Chris Brown! Så jävla fin text!

KRAM

"skryt lagom, du är inte ens snygg för fem öre. "

Vem fan skriver så till mig, eller till någon över huvudtaget? Och varför är du som skrev det anonym? Står du inte för det du skrev eller? Och är det något jävla skämt så är det inte ett dugg roligt! Har jag bett om din åsikt eller?  Bara för att du inte tycker det! Du som skrev det får ju väldigt gärna ge dig till känna! Eller titta åt ett annat håll när du ser mig! FYFAN för dig! Vad förbannad jag blir! Inte nog med att du säger att jag inte är snygg, du ska vara anonym också! Så jäla fegt!

Bara så att du vet så tar jag inte åt mig, även om det kanske verkar så i detta inlägg , men jag blir sä jävla förbannad! Dra åt helvete!

3 friska poäng i Premiärmatchen!

Shit vilka härliga mål! Vackrast var Petter Hanssons mål! UNDERBART! Zlatans mål var också supersnyggt! 2-0 till Sverige! UNDERBART!!

Spanien på Lördag!

KRAM
Erica

Vi vill ha målmålmål, mera mål...

0-0 såhär långt! 2-1 kanske var att ta i, 1-0 hoppas jag på nu! Men Sverige spelar bra! Zlatan fick en pungspark... OUPS!

HEJA SVERIGE!

KRAM

Avspark om typ 1 timme och 20 minuter!

Sen är Sverige inne i EM! Sverige vinner! Hoppas jag i alla fall! 2-1 hoppas jag på! Eller tror på!

KRAM

Fotbolls EM

Igår satt jag och kollade när Holland-Italien spelade. Holland spelade mycket bra och vann med 3-0! Anledningen till att jag egentligen kollade var för att Eskilstunakillen, och domaren, Peter "Fröjden" Fröjdfeldt dömde matchen! OCh jag tycker att han gjorde ett bra jobb, jag vet ju egentligen inte så mycket om fotboll, men han är lika bra som dom andra domarna man ser i andra matcher! Jag hoppas att han kommer långt! Går inte Sverige till final så får han göra det! Hahah, och detta säger jag antagligen bara för att han är härifrån Eskilstuna! Eftersom att jag som sagt inte vet så mycket om fotboll! Men jag tycker att det vore jättekul!

Ikväll spelar Sverige-Grekland! Jag hoppas ju såklart på Sverige, men jag vet intehu bra dom är! Men med Zlatan och Henke på topp blir det ASBRA! Hoppas att det går bra för den andra Eskilstunakillen, Bissen! Hahaha, kommer inte i skrivandets stund på vad han heter! Typiskt! Men det kommer väl, alla vet väl endå vem jag pratar om!

HEJA SVERIGE!!!
GO SWEDEN!!!

KRAM
Erica

Nationaldagen!

Du gamla du fria du fjällhöga nord, du tysta du glädjerika sköna!

Så börjar Sveriges nationalsång! Och jag håller med! Sverige är ett vackert land! Speciellt på sommaren! Gröna träd, varmt vatten i sjöar och hav, fågelkvitter, och vackra landskap!

Nä, jag vet egentligen inte vad jag ska skriva! Jag ska inte gratta någon Student idag, känner ingen så väl! Lite tråkigt, men så är det tydligen. Så det blir en dag på stranden idag! Härligt! Dock lär det ju inte vara några snyggingar där i dag heller.... eftersom att det är studenten idag. Men vi får se, någon kanske har hittat dit ;)

KRAM
Erica

Jävla luder!?

Är man och badar i Vilsta, så är det ordet, tillsammans med; jävla fittar, horunge, jävla hora, och sådana, likande! Varför ska det vara så? Ska man behöva höra dessa jävla ord! Fyfan, jag mår ju bara dåligt av att säga dom för mig själv! Hur fan kan man kalla en annan människa dom orden? Även på skämt, var i dom orden sitter det roliga? Mår man bättre av att säga dom? Nej fyfan säger jag! Jag blir så trött, och förbannad! Var är världen på väg? Egentligen ska man ju inte svära alls, men vad är det för fel på jävla och helvete? eller fan i helvete som jag brukar säga? Varför ska man behöva ha med könsord och nedvärderande ord i det också? USCH!

Skaffa er ett lexikon för fan!

//Erica

Förbered er på ett långt inlägg... Känsliga läsare varnas! (Typ Nattiz) :P

Yes, bara för att jag inte har skrivit på ett par dagar så kan det bli långt! Så känsliga läsare för långa texter varnas!

Fast egentligen finns det inte så mycket att skriva! Fick Sommarlov idag! HÄRLIGT säger jag bara! Inte ett moln på himlen, typ 30 grader (i skuggan alltså) och typ 2 minuters, jag menar 1 minuts cykelfärd till Vilstabadet (vilket inte är så jättefräsch att bada i, MEN, det är skitsamma sånna här dagar!) Hur svalkande och skönt som helst! Dock fattas alla snygga killar! Var är ni? Okej, för alla er som inte känner mig så är jag galet nördigt! Jag letar JÄMT efter något snygt att spana på! Men jag gör inget mer av det! Jag tittar bara, och kanske dreglar lite, men mer blir det inte! Jag är fär blyg för det!! MÅSTE SKÄRPA MIG!

I dag och i tisdags var jag till Vilsta med Sara och Nattiz. MYCLET TREVLIGT! (Dock fattades alla snyggingar)! Idag var ocks Lisa med! OCh Alex och JEssica kom förbi en stund! TREVLIGT! Och på lördag blir det också Vilsta med Sara, Nattiz, Lisa och Anna, Lisa skulle väl med? Eller? haha! VIlken koll jag har! Men det ska bli trevligt!

Just det, jag kanske ska ta och berätta om ina betyg! Det tycker ni säkert är JÄTTEINTRESSANT! Men sammanlagt för 1an och 2an har jag 8 MVG, 9 VG och 2 G! Inte alls tokigt! Men två av MVGna fattar jag inte... Men tycker han att jag klarar mig så bra, så gör jag väl det! Man bli väl alltid glad för ett MVG! Hahha! Fyfan vad jag är bra! Japp, den låtraden passar verkligen in på mig! Så den kan jag verkligen sjunga ut när jag tar Studenten nästa år! FYFAN vad jag längtar säger jag bara! FAN vad härligt! Jag har väl bara 366 dagar kvar dit! LÄNGTAR MASSOR!

Imorn är det Sveriges nationaldag! Och Folk tar Studenten här! Undrar om jag har någon som jag känner... Jag vet fan inte... Det är bara folk som jag lixom HAR känt, men inte umgås med längre... eller har aldrig umgåts med vissa, har bara pratat med dom ibland! Så vi får väl se om jag hälsar och grattar på någon! Får se!

Nä, men så långt blev det ju inte! Men det kommer snart ett inlägg till! Det tänkte jag skriva i tisdags... Men, då hade jag glömt bort alla bra och lite roliga grejer jag tänkte skriva! Så jag får göra en förkortad version... eller vad det nu blir av det.. äh, skitsamma! FÅr se hur det blir!

Puss och Kram
Erica 

Segt!

Varför? Jag bara undrar VARFÖR?! Ska vi behöva gå upp tidigt för att gå till skolan för att BARA HA RAST??? Lämna in böcker och prata betyg, och det tar ju typ 5 minuter, och då blir det ju rast! USCH vad tråkigt säger jag bara!!! Tur att det bara är tre dagar kvar nu! Sen är man FRI som en fågel, FRI som en fågel! TOPPEN!

Sen så är det ju fint väder! Så därför är jag lite seg med bloggen... datan är ju inte på lika mycket nu när solen skiner som när det är lite trisst ute... i alla fall så är datan inte på så mycket hemma hos mig!

KRAM
Erica

Inte ett moln, så långt ögat kan nå

Sol, sol, sol och ännu mera sol! Hur underbart som helst! Badat idag också! UNDERBART skönt! Säkert 17-18 grader! Jag är inte så bra på temperarturer! Kanske närmare 20 grader! SKÖNT var det i alla fall! Jag kan säga att det tar emot att behöva gå till skolan imorn!!!

Sovgott
Erica

Vilken helgstart!

Fredag:

Skola... skriva rent svenskan, ingen idrott (det märkte vi när vi kom dit, skittråkigt!), vänta på lunch i 40 minuter, lunch, gå till Rotoffsparken och käka glass! Komma hem, åka till huvudstaden med Linda, Elina, mamma och Carina! MYCKET trevligt! Gick till Jane Norman (som ligger inne i köpcentret SOUK), det är ganska dyrt där och det jag tänkte prova, kunde jag inte prova, varför? Jo på grund av en mil lång kö! Två provhytter?! Hallå?! Så det blev inget provat där... Men vi hamnade i någon skoaffärer, Bianco tror jag och där provade jag skor, URHÖGA med en URHÖG klack, men dom var faktiskt URSNYGGA! Visar väl en bild här under! Jag köpte dom inte, man måste ju för det första kunna GÅ med dom.. vilket jag INTE kan! Så jag får köpa ett par med mindra klack och öva! Sen så måste jag ju köpa kläder som jag kan använda dom till, om det inte bara skulle vara fest skor, men hur fan kan man festa med sånna skor?! Det går ju inte!

Skorna


Däremot köpte jag en skjorta, eller egentligen var det mamma som köpte den... Men den är snygg, tycker jag i alla fall! Men egentligen så skiter jag i vad folk tycker om den... Speciellt om folk tycker den är ful! Tycker folk däremot att den är snygg, då blir jag ju såklart glad!

Skjotan


Lördag:

Solade, hoppade studsmatta och drog ner till Vilsta för att bada! Trodde att det skulle isa och bita i skinnet, men när man kom i så kunde man ligga en stund! URHÄRLIGT! Blir nog till att bara imorn också! Någon som ska med?

Sen så fick jag SMS av Nattiz som frågade om jag ville med på Cirkus Skratt, och det ville jag ju! Cirkusen var väl sådär! Jag gillar inte att man har djur med, visst, det är ju lite coolt att man kan få djur till att göra dessa grejer, men nej, jag vill inte ha djur med! Clowner, akrobatik, eld och sånt, det vill jag ha, det är Cirkus för mig! Men smaken är ju som baken, delad!

En av artisterna, han höll på med att kasta kniv, MOT en tjej, hon stod mot väggen han kastade. Man måste ju verkligen lita på varandra för att kunna göra något sådant. En grej han gjorde, som jag aldrig kommer glömma, det är när han kastade dessa "stjärnknivar" mot tjejen och väggen med FÖRBUNDNA ögon! Fyfan vad läskigt! Hon dukade huvudet lite på den näst sista. På den sista kniven backade han och ställde sig på sarjen och kastade den, men då dukade hon och gick av. Annars hade hon fått den rakt på sig! USCH vad obehagligt! Snacka om att ha förtroende för varandra!

Ska väl kanske ta och sova nu! Klockan är ju ganska mycket! Får se vad morgondagen har att erbjuda! Sol och Bad skulle jag tro!

Sovgott
Erica

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0