Slutar bita på naglarna... igen

Jag är väl inne på mitt fjärde eller femte försök med att sluta bita på naglarna på ungeför ett år. Duktig jag känner mig... det kliar i fingrar och tänder, vill bita vill bita vill bita. Men än så länge stoppar jag mig själv innan jag hinner bita tag... petar bara med tänderna under naglarna... men det är ju lika illa det. Herregud, hur svårt ska det vara?! 

(Mitt ord just nu: Herregud)

Måste sluta... jag som hade så fina naglar i somras... målade med fransk manikyr i och för sig, men ändå!


Bjuder på denna egobild, men kolla naglarna!!! Hur svårt ska det vara!

Fokuserar!

PUSS

En spännande dag på jobbet

Trodde dagen skulle vara som alla andra, BM har koll på allt och allt är i sin ordning. Men så blev det inte. Vid klockan halv 2 ringer en och och undrar var tårtorna är. BG som är förste utkörare är borta och finns ingenstans och tårtorna står i kylen. BM är mycket stressad och M får hoppa in i bilen och köra iväg med tårtorna. Så allt löste sig tillslut. Sen kom en och skulle hämta tårtor och det fattas en tårta, trodde hon. Jag hade då skrivit fel tårta på rätt kartong, istället för en 8 räkor hade jag skrivit en 8 skinka. Virrigt!

Men det var lite spännande där ett tag med paniken och pulsen på högsta nivå. Första gången under mina tre månader jag varit med om sån panik. Lär ju inte vara sista heller.

Idag firades lilla jag också. Marängtårta och paket. Tårtan var goooood och i paketet låg en grön skål från Kosta Boda. Mycket fiiiin! Den får stå framme sen när jag har mitt egna lilla hem, för nu har jag ingen plats what so ever. Får sånna sug efter att flytta hemifrån ibland, men sen känner jag att det är väldigt bekvämt att bo hemma, inga bekymmer. Men jag måste väl växa upp jag också... någon gång^^

Ikväll börjar LOST! Äntligen! Nu får serien äntligen ett slut..

PUSS

...

You are like a drug to me...

Sinner or a saint

Am I a sinner or a saint just for wanting you?

Jag har blivit med...

SKOOOOOR!

Herregud. Jag har idag köpt mig ett par skor. Det är annars det värsta jag vet klädesväg, om man nu kallar skor kläder. Jag skulle väldigt väldigt gärna gå barfota eller i flipflop HELA TIDEN!

Det blev ett par blårutrandiga racemarine. Duger åt mig. Nästa par skor som inhandlas lär väl bli flipflop... HAHA ;)

PUSS

Gaddad

Jag har haft en hemlighet i nästan 4 veckor. Jag ville överraska alla. Retas med alla. Göra alla nyfikna. Och allt det lyckades jag med. Jag lyckades till och med hålla det hemligt hela vägen fram. Och nu sitter den där

Horas non numero nisi serenas - Räkna det lyckliga stunderna blott/Timmarna räknar jag inte förutom de klara

Finns en sång av Jules Sylvain som heter Räkna de lyckliga stunderna blott, som börjar Ett gamalt solur jag har... mycket fin sång.

SOVGOTT

Måndag

Ledigt idag, det kändes konstigt att vakna för jag visste inte riktigt var jag var när jag vaknade. Det tog en stund innan jag fattade att jag var i min säng. Samma sak hände igår när jag vaknade. Det tog en stund innan jag kom på att jag låg i Lindas säng. Anledningen till att jag låg där var att hela min källare var tokrökig. Det var en mycket konstig känsla att inte veta var jag är, två dagar i rad dessutom. Märkligt.

Idag blir det en slapp dag. Ska väl plocka lite här hemma med disk och tvätt. Sen ska jag iväg och fixa en grej... som ALLA undrar vad det är... det är jättekul att göra folk sådär nyfikna... moahahah ;) Men jag lovar att alla får veta vad det är senare i eftermiddag, om det går bra förstås, och det hoppas jag att det gör!

Om jag skulle ta och hoppa in i duschen en stund. Skönt!

Ha en bra dag!
Vi hörs

Söndag

Jag har haft en underbar helg! Hairspray och Kalas.

Ligger just nu i soffan och kollar på GUIF-IFK Skövde och det är en minut kvar. Guif leder med 34-28.

En riktig slappardag och imorn fortsätter ledigheten. Det blir en kortvecka. Jobbar bara tre dagar och sen är det påskledigt.

35-29 blev det till GUIF!

Nu slappar jag vidare.
Hejsålänge

HAIRSPRAY

Klockan 4 i fredags gick tåget mot Stockholm och ombord på det tåget var jag och Jonathan. Vi gick och letade matstället och vi tog Zanzibar, det låg nära China Teatern, dit vi skulle och se Hairspray.

Jag tog en Club Sandwich och en Chokladfoundat med mangosorbet. MUMSIGT! Dock var dom lite långsamma på det stället, vi var inte så många gäster där men ändå tog det sin tid att få ut maten, började nästan undra vad dom höll på med när maten äntligen kom. Det smakade väldigt bra, stripsen var godast, kyckling var lite torr, men det var gott ändå.



Lite senare satt vi på våra platser, väldigt sköna stolar förövrigt, och myste. Jag tror att jag log hela tiden, herregud vad underbart hela grejen var. Historian handlar ju om segregation, hur Tracy kämpar med de svarta för att alla dagar ska vara "Negerdagar". Underbart. Skådespelet var TOPP, sångerna var TOPP, sångarna/sångerskorna var TOPP, Rolf Lassgård som Edna var TOPP, allt var bara TOPPTOPPTOPP! Jag somnade lycklig!


Vi hade sen cirka 1 timme tills tåget gick hem när det var slut. Vi tog en sväng förbi Oscarsteatern och sen mot stationen. Vi satt med några konstiga killar. Inte helt nyktra var dom. Den ena av dom satte sig på en ensamplats och sov som en stock hela vägen hem till Eskilstuna. Den andra satt kvar mittemot oss och fnissade, pratade för sig själv och sprayade med tungan.

En helt underbar kväll! Somnade nästan på hemvägen, men det kanske inte var så konsitgt med tanke på att jag varit vaken sen tjugo över 5. Jag fick börja jobba vid 7 bara för att jag skulle gå tidigt. Men det var det helt klart värt! Jag myser fortfarande av tanken.

UNDERBART!

E Erica ledig idag(igår)? Näe jag ska(va) på kalaaas

Man fyller bara 20 en gång och jag firade det med barnkalas. Alla som känner mig vet att jag inte är någon partyprinsessa och jag fick barnkalasidén i höstas och jag blev jättesugen. Tårta och saft och lekar. Och gårdagen var inte sämre än kalasen man hade när man var liten.

Strax efter klockan 3 kom dom underbara vännerna, Sara, Nathalie, Karin och Jonathan. Jag överraskade dom lite med min nya frisyr, tänk vad man kan göra med en peruk. Sen blev det paketöppning. Av Karin och Jonathan fick jag en korg med en massa små paket med passande rim till. I paketen fanns det en massa pennor, en IQutmaningarbok, en handcream, en tvål och en lite flaska listerin och korgen. Jag fick också en kruka med jord, svampar och en kaktus, nej, det var visst en gurka med gelehallon, polly och svampar. GOTT! Inte lika gott är väl kondomerna som låg med i, dock är dom í olika färger, kan ju kanske vara kul... hahaha :)


Av Sara och Nathalie fick jag ett fotoalbum. Underbara bilder från mina, våra första 20 år. Nu får jag skärpa mig och fixa bilder under de kommande 20 åren och inte bara låta den ligga. Underbart!

Sen blev det tårta och saft med det obligatoriska bubblandet med sugröret. Sen upptäckte dom något i mitten av tårtan, där låg ett kinderägg och där i låg den fösta ledtråden i skattjakten. Vi hamnde på Ica i fröslunda, där vi fick piggelin och en ledtråd. Piggelin är välidigt gott när det är 4 grader varmt... I trädgården låg sen den sista ledtråden som ledde oss in i bastun och där låg skatten i en korg, 5 silverägg med godis.


Sen sjöngs det singstar, nyktert. Eller ja, en klunk vin hade säkert slunkit ner, men annars var det nyktert och alla sjöng. TOPP! Efter alla schlager-, 80tals- och ABBAlåtar så käkade vi, grillad fläskytterfilé alá Pappa, ungsrostade rotfrukter och min bearnaise. MUMS! Till efterrätt blev det lite senare fruktsallad, och en lite Tequila Sunrise, mycket gott.


Vi deltog i Earth Hour, vi tände ljus och en brasa. Och så snackades det en underbart massa skit. Underbart mysig kväll! Skulle vi göra oftare. Min källare blev tokmysig med den gröna soffan också.


En underbart trevlig och mysig kväll! Och bara för att man fyller 20 behöver det inte vara en 1000 liter alkohol, inte för min del i alla fall, litegrann räckte för oss, i alla fall igår. HIHI ;)

Tack för en underbar dag kära vänner! Tycker sååå mycket om er!

Torsdag

Lyllos mig har haft bilen till jobbet nästan hela veckan. Ledig i måndags och imorn får jag snällt ta bussen då pappa behöver bilen. Igår blev i alla fall 24 smörgåstårtor garnerade mellan kl 8 och 15 med två pauser för frukost och lunch. Idag har jag lagt smetar på 24 tårtor och sen garnerat två av dom. DUKTIG JAG ÄR!

Imorn går bussen 6.35. Pigg och glad ska jag traska neråt busstation vid kvart över 6. Sen ska tårtorna jag gjorde idag garneras.


Men innan jag traskar till bussen och jobbet så ska jag äta en underbart god kättfärssås som jag gjort och sen ska jag se PER MORBERGs program Vad Blir Det För Mat, som har premiär ikväll! ÄLSKAR DET PROGRAMMET!

SOVGOTT
PUSS

Inför sommaren 2010

Jag vill bara visa att sommaren är räddad!



PUSS

Eric Saade

Vilket toppenslut jag fick på denna vecka!

Först Tokio Hotel i torsdags och idag Linda Pritchard och ERIC SAADE i Tuna Park. Varför har jag inte hört Lindas låt förut? TOKBRA! Söt och trevlig tjej är hon med!
Och Eric Saade är precis lika charmig som han ser ut. Glad, snäll och trevlig, och såklart, snygg som få. Egentligen kanske viktigast av allt, han sjunger bra.



Toppenbetyg på denna söndag! Först Lindas låt och autograf och senare Erics låt, autograf, bild och kram. TOPP!

PUSS

Tokio Hotel

I torsdagskväll befann jag mig i Globen. Tillsammans med en mängd tjejer med olika hårfärg och sminkning och klädstilar. Det enda gemensamma vi hade var väl att vi gillar Tokio Hotel, vissa då såklart mer än andra, tror nog alla är mer besatt än vad jag är, men hade det varit för två år sen när dom skulle vara här första gången hade jag nog vait lite högre på den där besattlistan, besatt är egentlgien fel ord, kommer bara inte på rätt ord.

Konserten var i alla fall bra, häftig scen och musiken var såklart bra. Häftigt att mååånga tjejer skrek som galningar varje gång Bill, sångaren, gjorde minsta lilla rörelse på scen. Försökt filma lite med och jag trodde ju såklart att man skulle höra vad som sjöngs, men det hade ju varit för bra för att vara sant. Det enda man hör är aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh (vet inte hur man ska stava till hur det låter när 2000(?) tjejer skriker).

Det enda dåliga var, på biljetten stod det att konserten börjar 19.30, men vad hände 19.30? Ingeting. Musiken ur högtalarna fortsatte att rulla. Klockan blev 20, hon blev 20.30... 20.45 tror jag dom äntligen kom igång. Det är kul att gå på konsert där man får sitta en timme och vänta, varför ens skriva ut en starttid om det endå inte börjar?!

Men när dom sen kom igång så satt jag och myste hela tiden! Det var verkligen mysstämning där inne i Globen, i alla fall tyckte jag det. TACK TOKIO HOTEL!





PUSS

Snösnösnö



Duktiga jag skottade hela uppfarten. Massage? Ja tack! 
AVSKYR snön!

Förbannad

Jag är så otroligt förbannad på denna snö nu så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Jävla skitsnö! Efter svängen ner på stan i snöstormen så skottade jag uppfarten. Satan vad jobbigt det var och snövallarna är ju redan hög som dom är så det blir sjukt mycket jobbigare att kasta över skiten, och mer kommer det ju.

Får se hur det går när jag kör päronen ikväll. Fastnar jag så ställer jag nog bilen där den står och går sen därifrån. Nej men jag ska hoppas att jag slipper fastna.

Jävla skit snö!

PUSS

Shutter Island, igen

Min plan var ju att se Snabba Cash på bio ikväll... men det sket sig. Istället blev det Shutter ISland med Sara och Jonathan. Den var lika bra denna gång. Fattade filmen denna gång... haha nejdå jag skojade bara. Samma slut var det också... hahaah :)

Nej jag får helt enkelt ta Snabba Cash en annan dag, antagligen kommer jag missa den på bion, det brukar bli så när jag skjuter upp sånt här. Lär väl finnas att hyra sen i värsta fall.

Mycket mysigt avslut på denna söndag. Den började ju väldigtväldigt bra med Eric Saade i radion och sen slutade dagen med underbara vänner. MYS!

Nu ska jag sova, tänkte gå upp skapligt imorn, trots att jag är ledig. Får väl se hur det går med den skapliga tiden... trött som tusan.

SOVGOTT
PUSS

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0