Nathalie 18 år

GRATTISGRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS säger jag till henne! :D Nu måste ju jag hänga med på krogen, jag har ju missat den lilla detaljen med att vara 18! HAHAHaHAH xD Jag får ju faktiskt gå dit, men har inte kommit dit riktigt än! ahaha Menmen, jag har väl hela livet på mig ;)

GRATTIS igen Nathalie :D

KRAM
Erica

Ofokuserad dag

Som sagt... Vi, eller jag kände att vi inte fick så mycket gjort på projektarbetet idag, ofokuserad. Sen hade jag engelska och där fattade jag knappt ingenting, och när jag sen började fatta, då var lektionen slut, typiskt, ofokuserad. Sen hade vi metod, teori. Om Svinn och utvinning och kalkyler och en massa om ekonomin. URTRÅKIGT att jobba med, men jätteviktigt att känna till. Det finns ju datorprogram att räkna och så i, men vi fick ju sitta med miniräknare och papper, tur var att vi slapp räkna ut dom siffrorna vi använde, för dom var redan uträknade. Hahah! Lite segt, men vi fick ju äta upp våra mudcakes och äppelkakor idag, dock kunde vi ju inte äta upp allt, ingen orkar väl äta så mycket sött på en gång, för det var jättemycket, men det var gott. Fast våran äppelkaka var liiiite rinnig (den blev nog inte helt färdig), men det som var stelnat var riktigt gott!

Och imorn är Lasse borta, så varan barteknik- och dryckerlektion är inställd, så fick en massa papper om kaffe som vi ska jobba med. Men min dag är inte slut för det, detta betyder alltså att jag har håltimme till kl 14. Sen slutar jag kl 16. Jag har alltså bara matte b och engelska b imorn. Toppendag! Inget helledigt här inte. Men sovmorgon blir det!  

Nu höll jag på att glömma en grej idag! Men det tar jag i ett nytt inlägg strax! :D

KRAM
Erica

LÖPNING = BAJS

Idag så blev religionlektionen inställd, så jag och Alex drog ner på stan och jag hittade ett par nya jeans, toppen! Jag verkigen gillar inte att köpa jeans, jag hittar aldrig nåra som passar, men idag gjorde jag det och jag blev överlycklig och jag trodde att INGET skulle förstöra min dag, men det gjorde det. Det började regna lagom till Idrotten, men slutade precis när vi började och på programmet stod Spåret 2,5 km. TOPPEN! Jag HATAR verkligen att springa. Jag har försämrat min tid hela tiden, och jag kan inte pusha på mig själv för att slå tiden, jag tycker att det är såååå jävla tråkigt. Jag fattar inte mening med det. Och vilken mening det än är med det så kommer jag aldrig att tycka att nu skulle det vara roligt att få gå ut och springa. Jo, man får ju kondition, men det kan man får genom att göra andra roligare grejer, träning ska ju vara rolig. Så alla ni som har tänkt att ta med mig ut och springa en runda, GLÖM DET! Promenader kan jag gå med på, men ingen löpning! Fy säger jag bara!

Nä, nu har jag sågat löpningen tillräkligt för att alla ska fatta att jag inte gillar det, sen så vet jag att det finns folk som tycker att det är kul och som har det som hobby, sport eller bara på kul. Och jag tycker inte illa om er som gillar det, jag ville bara berätta om min dag och vad jag tycker om det. Men keep running! :)

Nu ska jag snart ta och sova, förbereda mig inför flamberingen imorn! Shit vad kul det ska bli! :)

SOVGOTT
Erica

Övningskört

Yes, idag var jag äntligen ute och körde igen! Jag känner, att nu kan det kanske vara dax att köra massor, massor och massor! Det gick verkligen bra idag! Dock har man kanske sina upp- och nerdagar, men idag var nog en uppdag, så det kan jag nog leva på att tag! Måste ta körtkort snart! FRIHET! Jag har lite problem med dragläget fortfarande, nerväxlingar har jag också problem med och fartsänkning och ökningen. Jag vågar inte köra så fort än, men idag var jag upp i 50! Fast förra året körde jag i 70. Men, det är jag nog snart uppe i igen! Övning ger färdighet som man brukar säga! Så får se om jag får med mig pappa imorn efter skolan, som slutar vid 16.25, eller nått. Håller jag bara körhumöret uppe, så har jag nog körkortet snart... eller absolut senast när jag tar studenten! Målet är ju såklart 19 årsdagen, men vi får se. Sommaren 2009, då ska det vara fixat! Då MÅSTE det vara fixat!

Hur går det med ditt körande?

KRAM
erica

Svampplockning

Imorse var det dax för att ta sig ut för att leta svamp igen! Och idag var lyckan större! Jag hittade jättemånga fler än sist! Men såklart hittade ju mamma flest! Så vi fick ihop en halv påse eller nått. MUMS det ska bli imorn när vi äter upp dom! För i kväll hinner vi inte, eller, vi vill inte dela med oss heter det, det kommer folk hit snart. Trevligt! Men det blir bio vid kl 9, med Camilla och Anna och Nathalie. MYCKET trevligt!

Jag kanske ska ta min första vecka i skolan lite kort också! Jag kan ju säga att den har varit lite seg, dom individuella valen börjar ju inte förens nästa vecka, v 35 alltså. Så det har varit mest håltimmar och väntan denna veckan. I och för sig så blir skillnaden inte mycket större nu när valen börjar, det är endå en jävla massa håltimmar. Men, det kommer att kännas lättare att komma igång på dagarna, veta hur dom blir och så. Annars så har det varit bra. Visst fan, jag kom på att jag har läxa i religionen tills på tisdag, oups, jag som tänkte göra den i veckan, det är så här jag gör, jag tänker att; nej, jag gör det imorn istället. Så tänker jag hela tiden, sen så blir ju skiten inte gjord förens dagen innan i alla fall, och då lär jag mig ju ingenting. Det är skitjobbigt, men jag kan bara inte sätta mig ner och plugga, jag tycker det är så sjukt tråkigt och jobbigt. Tur är att detta är sista året (om jag inte pluggar vidare/när jag pluggar vidare) att plugga! Hahah!

Idag har jag äntligen fått lite ordning i mitt rum, eller i mitt TVrum, eller mitt och mitt, det är väl mer eller mindre mitt. Men nu står det bara kartoner vid ena väggen, inte i hela rummet, det känns skitbra! Så jag firade det med att mysa under filten, med öppendörr och tittade på Jurassic Park 3, haha! Bra film säger jag bara! Och en annan bra film är Casanova, som gick på kanal 5 igår, mycket bra film det också! Snygg är han, Heath Ledger, också! Bra skådespleare var/är(beror på hur man ser det) han också, det är jävligt synd att han dog. Så jäkla sorgligt!

Nej, nu måste jag byta kläder, gästerna kommer när som helst nu!

KRAM
erica

Aldrig ätit med kniv och gaffel...

Dagen började kl 12.45 med Projekt. Det ska bli spännande att göra. Vi brainstormade lite idag, och vi kom på lite bra grejer. Så vi får se hur det blir!

Efter det skulle jag ha haft engelska b, men eftersom alla individuella val börjar nästa vecka så hade jag inget och därför så blev det rast i typ en och en halv timme. Sen började metoden. Urban pratade lite om USAs matkultur, eller dom har förresten ingen, jo, snabbmatskulturen. Han berättade att han hört om folk som är i hans ålder som aldrig har ätit med kniv och gaffel, fatta, ALDRIG med kniv och gaffel! Man blir ju chockad! Det är ju helt sjukt!

Maten vi skulle laga, kommer från, eller kommer ifrån och kommer ifrån, den var i alla fall inspiraread från mexico, typ. Vi gjorde en form av tacos. Vi marinerade kyckling i olja, vitlök, tabasco och peppar. Under tiden gjorde vi en salsa (tacosås), guaccamole och en desserten, som var mudcake - lerkaka. Oj vad god den var! Karin är mycket bra på att baka! Mums, fast, den skulle vara som en kladdkaka, men våran blev mer som en vanlig kaka, typ socker kaka, lite kladdigare än vanlig sockerkaka bara.  Men innna vi åt den så stkete vi kycklingen, och värmde nåra tortillas, sen käkade vi det! Och oj vad stark salsan var! haha! Men det var gott. Sen var det bara disken kvar! Sen fick vi gå hem!

Och såklart så ösregnade det ner och jag skulle cykla. Toppen! Dyngsur när jag kom hem. Men det var snabbt fixat, det var bara att dra på sig mjukisbyxorna, myspys! Sen drog jag igång med att fixa köttfärssåsen, till familjen dårå. Mamma och pappa har varit på deras 20års bröllopsresa nu i tre dagar. Och dom kom hem precis nyss. Så jag har fixat käket här hemma i tre dagar. Igår gjorde jag pizza tillexempel, men det tyckte en idag var konstigt, för sånt köper man ju! Haha! Som om man inte kan baka dom hemma, hur svårt är det! Inte alls svårt! Gott var det ju också. Jag satt och kollade på Göta Kanal 2 samtidigt som jag käkade! Mycket bra film. Toppen skådespelare är ju med.

Oj vad långt det blev nu. Men jag kunde inte bara stoppa fingrarna! haha! :)

Imorn har vi klassens dag, och det får vi ju se hur det blir. HAHHa! xD

KRAM
Erica

Metod

Idag hade vi metod med Urban. Teori idag, matlagning imorn. Nästa vecka gör vi tvärt om, teori på onsdagar och malagning på trosdagarna. Det var bara för att det var första gångne idag som det blev såhär. Men det ska bli kul. Det är mycket om ekonomi och sånt på metoden i år. Men det är väl sånt man måste kunna också. Så det är bara att bita i det sura äpplet och hänga med, för det är inte alls kul med pengar och sånt, men det kan kanske bli! :)

Nu ska jag gå och sova, även om jag har sovmorgon imorn, så vill jag komma igång och inte vara så jävla trött hela tiden! Det är skitjobbigt. Måste komma igång med allt, och det lär väl ta en vecka eller två, sen så komme rjag vara trött endå, men inte lika trött.

Puss och Godnatt!
KRAM
Erica

Första riktiga dagen

Avklarad! Eller riktiga och riktiga, fan vad seg den har varit! Jag började kl 9.15 med religion, toppenkul (inte), slutade den kl 10.30, SKULLE börja svenskan kl 11.20, men då visade det sig att vi inte hade svenska idag, så vi hade hål ända till idrotten som var sista lektionen och som började kl 13.40. Vilken toppendag! NOT! Men nu är jag en dag närmare studenten! Vilket känns bra! Hahah!

Dagen igår var bra. Vi började kl 13, slutade vid typ 2. Och då hade vi inte fått reda på mycket, vi fick busskort, vi fick våra scheman, vi fick veta att vi skulle ha idrott ombytta idag. Vi fick INTE reda på när vi tar studenten, vi fick INTE reda på när balen är, ni vet, alla viktiga saker! Eller när vi tar skolfoto, så att vi kan göra nått kul på det, inte för att vi kommer att komma överens om nått bra, men så att vi kan börja bestämma nått. USCH! Jag blir ju aldrig bra på kort i och för sig, men i år ska det bli annorlunda! I år ska jag nog fula mig massor! Om vi gör nått där vi ska fula oss förstås, annars får jag se ut som vanligt!

Just det, idrotten har vi nu med HR3A och HR3C, så idag var vi kanske närmare 30 stycken på idrotten, vilket var sjuktkul! Vi spelade brännboll, och mitt lag vann! Så nu kanske jag kan hoppas på att vi blir så många som en klass i alla fall! Förut var vi ju typ max 10 stycken av 16. Som minst tror jag vi var 4 en gång, inte det minsta kul. Men nu kan man ju hoppas på en stor förbättring.

KRAM

1 1/2 timme kvar

Sen börjas det igen... eller det har redan börjat... Men det är skönt att detta är sista året! Så jävla skönt!!! Jag lär väl skriva av mig sen! När jag kommer hem! Samling kl 13. Och efter det vet jag väl när jag tar studenten! Då börjar den nedräkningen! Hahah xD

KRAM
Erica

3 timmar UNDERBAR sömn

Det var vad jag fick i natt. Vi kom hem vid tjugo över tre, och jag kom i säng vid ca halv fyra, somnade med en gång, sen går mobilen igång kl 6.45. FYFAN vad härligt att tjäna lite pengar tänker jag! Solen skiner, fåglarna kvittrar och det var redan 20 grader varmt! Oj, nu ljög jag visst lite, det ska vara, det är grått, grått och grått, och just det, lite kallt också, jag har för mig att det stod 12.7 på termometern, men jag kommer inte ihåg. Men det skulle ha kunnat vara sol och varmt. Men nej, istället så var det grått, och dessutom så har det regnat länge, det har nog regnat sen jag kom hem vid halv 1. Sen gick jag och la mig, och när mamma kommer och väcker mig vid halv 4 så tror jag att det är nästa dag. Jag hade dessutom glömt att jag drog påmig nattlinnet när jag gick och la mig, snacka om trött! När jag hade varit varit vaken en stund, åt jag mackor och drack oboy. Sen gick jag och kollade på Sherdil, som jag hittade inspelad. Mycket spännande film! Den handlar om Sanna, som träffar en häst på ett militärområde, där hon inte får vara, men endå går in. Hon får reda påatt han ska slaktas och bestämmer sig för att rymma med honom. Och såklart så lyckas ju hon få honom.

Festen igår var trevlig. Det var lite segt ibörjan, men när alla (alla som inte körde alltså), hade fått i sig lite vin, så blev alla glada, i och för sig så var dom det innan också, men det blev lite lättare sen, dom åt, jag och Linda åt, vi diskade, vi grjeade fram tårta och grejer, sen blandade vi lite drinkar. Men eftersom att det inte var så många där så blev det ju inte att blanda så mmånga drinkar, men det var kul att få blanda lite. Gott var det också, jag fick Linda att planda en mojjito till mig, fast inte med så mycket baccardi, men lite. Sen så drog vi hem vid ca tjugo i 2.

Det kändes dock lite surt att missa finalen på Å-festen, fyrverkerierna. Men jag hoppas få se dom nästa år istället! Jag hade också mycket god lust att dra till Lotus, men också det får jag ta en annan dag.

Och imorn börjas det igen! Kl 13 har jag samling. Åh guuud vad jag längtar till att se alla i klassen igen! (NOT) Men den ena halvan ska bli grymt kul at se igen! Men man kan ju alltid hoppas att vissa har växt upp i sommar, det märker vi väl!

KRAM
Erica

Svampplockning och 40årsfest

Imorse var jag med mamma o pappa och plockade svamp, men min påse förblev tom. Mamma hittade alla. Jag hittade verkligen inte någon ätbar svamp, och dom flesta av dom mamma hittade hade jag gått förbi, hur kul kändes det?! Inte så kul, men jag hoppas verkligen på en MYCKET BÄTTRE LYCKA NÄSTA GÅNG! Men jag får i alla fall smaka svampen! Haha! Annars hade mamm afått spö! ;)

Nu ska jag strax in i duschen! Ska sen åka iväg till Norrköping och vara lite bartender på min morbrors fest. Det ska bli kul! Jag får lära mig att blanda lite drinkar! Hoppas att han har fixat grejer, mått och grejer, jag vet ju inte hur han har tänkt sig, men det blir säkert jättebra! Men innan jag hoppar in i duschen ska jag skriva klart detta, fixa in lite musik på mobilen och kanske ladda upp någon bild på bilddagboken, crazychick.

KRAM
Erica

Å-Festen

Är i full gång här i Eskilstuna! Jag har inte varit nere ett enda dugg! Har inte haft nått direkt sug! Men imorn, då hade jag velat dra ner till Lotus, men det sket sig ju i och med att jag har lovat min morbror att hjälpa honom på hans 40 årsfest. Det är så det är! Jag får ta Lotus en annan dag helt enkelt! Har ju missat dne lilla detlajen att gå ut på krigen! Jag har ju fan varit 18 i snart mer än ett halv år! Fast jag pratade med en kompis på MSN och kom på attj ag har visst varit ute! Två gånger till och med! En gång på IceBar med mina Engelska vänner (saknar ADAM så otroligt mycket!) sen så var jag och tog en cider med mamma och pappa och Linda (som drack 7up), i Falkenberg. Så jag har varit ute! Men inte på det sättet. Jag har blivit rejält danssugen, tack vare, Kat Delunas låt, Run the Show.

Nu blev jag supersugen på räkchips, kinachips kallar jag dom, dom är köpta i en Asiatiskaffär, därför :P Men dom är super goda. Dom är superhårda, så man lägger ner dom i het olja så sväller dom upp! Mums! Så jag kanske ska ta att göra några!

KRAM
Erica

Svampsugen!

Fan  vad gott det skulle vara med stekta smörstekta kantareller med svartpeppar! Eller en svamprisotto jag hittade recept på, eller varför inte en varm macka med svampsås och ost! Fan vad gott!! Nu vill jag ut och kolla om det finns nått i skogen! Får fråga pappa om han vill följa med, för annars kommer ju inte jag iväg... har ju som sagt inget körkort än! Måste skärpa mig! Men vad gott! 

När jag endå skriver, så vill jag bara säga att jag har fått två nya favoritlåtar, där vi på andra platsen hittar: Sanna Nielsen - Nobody without you, och förstaplatsen går till Kat Deluna - Run the show. Mcyket bra låtar! Kats låt blir jag bara så glad och danssugen av! Och Sanna Nielsens låt gillar jag bara som den är! Hon sjunger bra!

KRAM
Erica

Nedräkning 2 1/2 dag kvar

Sen är det slut på friheten ;)

Tränat på bollen idag också! Skönt. Eller skönt och skönt, det är inte så svårt och det tar inte så lång tid att göra övningarna jag gör, max en halv timme. Men det känns bra efteråt. Dock skulle jag behöva lite konditionsträning, men fyfan vad jag tycker det är tråkigt. Löpning, det är det jag tänker på när jag tänker kondition, men det finns ju fler sätt. Inlines, powerwalk, simning, ja det mesta går väl egentligen. Men det får jag komma igång med sen, om jag nu hittar nått roligt sätt att göra det på!

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Ut och gå kanske, lyssna på Camilla Läckberg, olycksfågeln, det börjar dra ihop sig lite nu, spännande spännande!

Imorn ska jag till Norrköping för att jobba lite på min Morbrors 40årsfest. Det ska bli kul! Tror jag! Hoppas det i alla fall! Det mäsker vi ;) Sen på söndag lovade jag Anna att ställa upp och jobba, jag börjar kl 7.30! FYFAN! Kom på efter att jag hade lovat, att jag skulle vara borta sent på lördagen! Toppen! Men pengar är ju alltid välkommet! Sen på mändag, kl 13, då är det dax igen! Sista hösttreminen, (om jag inte pluggar vidare), någonsin. Sen får vi se hur det blir! Jag ska försöka ta körkort tills jag tar studenten, men då måste jag fan börja nu! Men jag har någon spärr i hjärnan som säger nej. Måste få bort den! Måste komma igång! Snacka om frihetskänsla!

KRAM
Erica

Nedräkning 3 1/2 dagar kvar...

Sen är jag en HR3Bare! Hahah! xD

Mr Frölander

Han missade precis en plats i semifinalen på 100 m fjäril! Han simmade skotbra, han var till och med först! Men han kom in fel i målgången! Fyfan vad tråkigt för honom! Jag satt till och med och hejade och spännde mig! Han kom på 18 plats, har jag för mig dom sa. Han ville komma under 52 sekunder, så därför måste han nu vara med i OS 2012 i London ;)

Stefan Nystrang gick det bättre för! Han är med i semin på 50 fritt! Är inte säker, men jag tror att han  har 3e bästa tiden, men jag är ju som sagt inte säker! Så nu hejar vi på honom så att det går toppenbra för honom där borta i Peking, i Vattenkuben! Vattenkuben, simarenan, är SKITSNYGG!!! Jag hade gjort vad som h elst för att få vara där och se den på riktigt, i mörker helst, för det är ju då den är snygg! Jag skulle ju vara med i OS 2008, det bestämmde jag mig för när jag var liten, eller mindre. Jag kommer inte ihåg vilken distans, eller gren, om det var kanske 800 meter fritt och kanske 200 rygg. Minns inte, men jag skulle vara med och simma! Men det sket sig ju! Men jag skulle vilja åka och kolla på något OS i simning någon gång! Det skulle vara häftigt. Jag får väl skaffa biljett till Nästa gång. Vi får se hur det blir med det! 

Nu skulle jag vilja skriva nått mer, men jag gör det i ett till inlägg istället! Annars kommer ju detta att bli skitlångt.

Simma Lugnt!
Erica

OS i Simning

Har suttit halva eftermiddagen vid TVn och kollat på Simningen. Fan vad jag saknar den i vissa stunder. Känna hur vattnet strömmar ut med kroppen när jag kickar  för att sen komma upp och simma, fort som fan, fort som fan för mig i alla fall! Jag kommer aldrig komma i närheten av tiderna dom på OS gör! Men det tråkiga är, att jag ALDRIG kommer hitta tillbaka och börja om med simningen. Jag tappade allt när han försvann, och jag vet inte varför det blev så, men så blev det och allt kändes bara skit. Men jag får försöka ta mig till simhallen och simma av mig lite, lite lugnt.

Micheal Phelps ska kanske ta sitt 6e guld, är det imorn eller i övermorn? Minnet är bra men kort! Men jag hejar på honom! Han vill ju ta guld i alla distanser han ställer upp i, 8 tror jag det är! För då slår han någons rekord på 7 medaljer i samma OS. Hejaheja! Sen gick Joline Höstman till semifinal på 200 bröst också. Och tjejerna kom 3a i heatet på 4*200 frisim, hoppas att det räcker så dom går vidare, men det tror jag! Hejaheja!

Sen så kollade jag lite på simhoppet också. Dom hoppade 2 och 2. Och fytusan vad häftigt. Dom går samtidigt, dom studsar upp samtidigt, dom lämnar svikten samtidigt, dom viltar/skruvar samtidigt och dom landar samtidigt. Så otroligt duktigt. Men det kanske är som att dansa, dansare dansar ju precis lika samtidigt. Men det känns ändå som om det är lite svårare att träffa rätt i simhopp. Men vad vet jag? Jag har ju aldrig prövat simhopp, eller dans heller. Men det var simhoppare jag skulle bli när jag blev stor, men jag blev simmare istället. Jag kommer alltid att vara simmare, även nu när jag inte håller på längre, men i mitt hjärta är jag det alltid. Nu är den enda träningen på en pilatesboll med några övningar. Ibland så kör jag lite pilates också, men det är inte riktigt min grej, så vi får se hur ofta jag gör den! Men övningarna på bollen tar inte lång tid så det har jag tänkte att försöka göra VARJE dag! Så att jag känner mig lite vältränad i alla fall! Hahah!

Träna lugnt!
Erica

Ordning och reda

Japp, det borde snart bli ordning och reda på bloggen! Jag har nog tagit semester från den, från datorn över huvudtaget. Jag har inte saknat den ett dugg, eller jo, ibland har jag faktiskt gjort det, men jag led inte av det. Men nu när skolan kommer igång igen och datorn nu är fixad och frisk, så ska jag nog vara igång igen!

Jag kanske kan göra en kort sammanfattning av lovet:
*Dåligt väder, den mesta av tiden, eller inte dåligt, utan mer mullet och trisst, inget badväder med andra ord.
*Skitvecka i Falkenberg, det var mysigt att vara där och så MEN, vädret sög, jag blev sjuk dagen vi skulle till Liseberg med kusinerna, och jag fick världens jävla mensvärk. Fyfan för den alltså! Den är helt otrolig. Allt kändes bara skit då. Men vi hade lite sol och vi var väldigt kulturella! Besökte en träsmed, en gjutare, en grotta, en källa, ja och lite annat. En helt okej vecka, om man bort ser från sjukdom, mensvärk och vädret!
*Jobbat, det gick bra, det känns bra nu när lönen kommer!

Ja, det var väl mitt lov i stora drag. Jag har ju umgåtts med vänner också! Shoppat lite, klippt mig, badat (när det har gått) och slappat massor! Detta var ju för övrigt mitt ABSOLUT SISTA sommarlov, EVER! Sen måste jag ha ett jobb!

Nu tjatar min bror sönder mig... jag snodde datorn lite!

Ha det bra!
Erica

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0