Jag är på gång

Första teorilektionen avklarad. Tre kvar. Nu är jag på gång! Nu blir det väl pluggpluggpluggplugg och plugg. Sa jag plugg?! PLUGG! Måste fixa detta nu!

Ingen telefon idag heller. Jag hoppas verkligen simkortet kommer i veckan, helst imorn! Jag klarar mig inte mycket längre nu. Det är skitsvårt att ha koll på alla tider och jobb och sånt. Och det är svårt att få tag på folk, och mig också. Hatar det!

Nehe, slå upp körkortsboken nu kanske!

KRAM

Vända tillbaka dygnet?

Det är väl onödigt... HAHA. Klockan är nu i skrivandets stund 2.13. André åkte för en stund sen, ensam hemma med hund imorn. Och så är Camilla online. Måste ju prata med henne, hur hon har det over there. Hon är i USA som au pair. Och så är hon min kusin. HIHI.

Jag som skulle vända tillbaka dygnet... men det sket sig redan från start. Har man inget jobb så har man inte. Men jag jobbar på det med, det går inte fort men jag jobbar på det.

IFK förlorade mot Tyresö idag med, mycket tråkigt. Men jag tyckte dom spelade bra. Det såg snyggt ut.

Nu är klockan 2.17.
Ska bädda ner mig nu.
SOVGOTT
KRAM

Goddag Söndag

Vaknade av mig själv 10.40, så sent brukar jag aldrig vakan, utan att må dåligt i huvudet. Men idag känner jag ingenting. Lite seg bara men inget annat.

Ska åka och jobba på en uthyrning snart och sen ska jag försöka hinna se andra halvlek när IFK spelar. Hoppas dom vinner, LYCKA TILL!

Ha en bra dag!
KRAM

Fantomen På Operan

Nu känns allt mycket bättre. <3
Ska precis bädda ner mig igen och kolla på Fantomen På Operna. Riktigt bra är det! Otroligt bra. Bra musik, bra sångare/sångerskor och bra skådespelare! Speciellt Gerard Butler, snygg är han också. HIHIHI

SOVGOTT
KRAM
<3

Hmm

Vad hände idag egentligen?
Jag blev nästan klar med mitt personliga brev, det ena av dom. Det går långsamt. Men det måste ju bli bra. Okej. Lite lat är jag också. Skärpning Erica.

Allt känns jobbigt idag med. Trött och seg. Grillningen gick dåligt med, så fick köra in kycklingen i ugnen. Så det blev lite bra. Men allt runt om gick dåligt. Tappade typ allt.

Nu ska jag öppna cidern och krypa ner under filten och titta på någon film. Har inte bestämmt vilken än men här ska slappas.

SOVGOTT
KRAM

Allt blir inte alltid som man tänkt sig

Allt blev lite konstigt idag. Först på dagen hände typ ingenting. Sen på kvällen hände allt på en gång. Teater och sen ner på stan och lyssna på Dead By April (och Seven year itch och Jävla Fest). Var tvungen att äta mat därimellan också. Jag blev typ en timme sen. Men sen visade det sig att det bara blev jag och Nathalie i alla fall. Lånade mammas  mobil också så det mesta löste sig bra. Jag fick tag i alla jag skulle ha tag i.

Skulle ju träffat André idag, men han bangade. Så jag ska ringa och väcka och dra hit honom imorn. Om jag vaknar själv förstås, klockan är ju just nu halv 3, så jag lär ju ligga och sova till i alla fall kl 10, utan dåligt samvete. Men sen kan jag väcka honom. HIHIH. Tycker om honom!

Nu ska jag kissa och sova.
SOVGOTT
KRAM

Fredag

Det är riktigt ångestframkallanade att inte ha någon mobil. Jag vaknade både igår och idag jättetidigt och hade ångest. Svettig och helt kall, "nu vaknar jag för sent" "Ingen får tag i mig" "Hur fan ska jag kunna få tag i alla människor jag ska träffa idag", sånt trängs i mitt huvud just nu. Jag får nog sno mammas eller pappa mobil ikväll. För detta går inte. Hur klarade sog folk utan mobilen förut, innan den fanns? Man blir ju helt låst när man har en, allt liksom stannar. Jag mår inte alls bra utan min telefon!

Men nu är ett nytt simkort beställt, så jag har kvar mitt gamla nummer! Nu ska jag bara överleva helgen... överlever jag idag så klarar jag mig. För det är ikväll allt händer. Teater först i Torshälla och sen träffa många vänner. Tror jag. Får inte tag i Fredde eller Karin. Ska i alla fall träffa Nattiz och Sara idag. Vi ska lyssna på Dead By April. Troligtvis så är André med också. Kanske Karin och Fredde med. Jag vet inte riktigt hur det blir med allt, jag har ingen koll på något... HAHAHA.

Nu ska jag försöka ringa Karin igen...

Ha en bra dag!
KRAM

Sova tidigt?

Idag kanske är kvällen då jag kommer i säng tidigare än kl 1. Funderar på att sova snart. Har jätteont i huvudet och är jättetrött. Blev lite frusen av regnet idag med. Så en varm säng låter väldigt lockande. Men värma upp den får jag göra själv.

SOVGOTT
KRAM

Onsdag

Imorse blev jag inte väckt av mobilen. Och på någon underligt sätt kom jag upp ur sängen. Det var jobbigt. Och jobbigare blev det när jag upptäckte att det ösregnade och jag hittade inte mina regnbyxor. Jag skulle cykla till jobbet. Så jag fick jobba med mina underbart blöta och sköna jeans. Inte kul. Skulle handla också. Inte roligt alls att jobba idag. Och så låste jag inte mycklarna i arbetsrummet också, tur var att det var en gubbe i där som hade nyckel. Annars hade jag väl suttit kvar där än.

Efter lunch sen så gick jag med Sara på stan. Hon letade saker till en bröllopsgåva. Och jag tänkte kika lite efter en ny mobil. Men jag har nog hittat en möjlig kandidat som ska bli min blivande livskamrat. Men bara jag får tag i ett nummer, mitt gamla eller ett nytt, så kan jag använda en av våra gamla telefoner. Jag känner mig så naken utan min telefon. HAHA.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med filten och glo på film. Jag har ont i huvudet och är supertrött. Jag får sluta upp med att gå och lägga mig sent om nätterna.

KRAM

Borttappad

Idag är nog en av de värsta dagarna i mitt liv... det känns som om halva mitt liv är borta. Jag tappade min mobil idag. Alla mina nummer, alla mina bilder och kalendern... viktigaste sakerna i min mobil. Nu måste jag börja om med allt... måste hitta en ny mobil, tur att man är en fattig student, som samtidigt ska ta körkort. Och byta ut garederoben med lite nya fräscha höstkläder. Hur tusan ska detta gå nu.

Den andra halvan av livet, eller en del av halvan i alla fall ,har jag spenderat dagen med, André, Karin och Fredrik. Vi har spelat frisbeegolf och myst på studsmattan. Så helt värdelös har dagen inte varit.

Och på fredag ska jag träffa flera som tillhör den halvan av livet som finns kvar. Ska kika på Dead By April då, med i alla fall Nattiz. Nattiz fyller ju år då också så jag ska köpa en fin ballong till henne, men säg inget... hihi. Nattiz jag vet att du läser detta, men du vet ju redan att du ska få en, men om du vill behöver du ju inte läsa detta... HIHIIH :)

Jobba imorn. Sen ska jag på mobiljakt. Måste ringa och kolla om jag kan få mitt gamla nummer på nått sätt... annars så får jag beställa ett nytt. Usch vad jobbigt, behöva lära mig ett nytt nummer, mitt som var såå lätt. Vilka problem jag har. HAHA. Snacka om att man använder mobilen till mycket. Det känns nästan konstigt att folk klarade sig utan förr i tiden. Helt sjukt egentligen vad mobilen styr livet.

Nu, sova. Eller snart i alla fall.
SOVGOTT
KRAM

Måndag

Dagen började med att jag "försov" mig. Hade klockan och radion på halv 9. Skulle gå upp 9, men somnade om till halv 10. Gick upp närmare kvart över 10. Kom på att jag skulle ner på stan och träffa Anna, sara och Nattiz vid halv 12. Var tvungen att äta frukost, läsa tidningen och duscha... stressad. Men jag hann. Jag hann till och med förbi garnbutiken. Där jag köpte lovikagarn och stickor så jag kan sticka mig ett par nya vantar.

Hann precis ner till halv 12 till stan. Träffade tjejorna och vi gick runt på myrorna och på röda korset och kikade och köpte burkar och skoborstar och speglar och ljusstake. HIHI. Sen köpte vi hem ingredienser till en kycklingsallad och gick hem till Sara och fixade en UNDERBART god sallad.

Åkte sen hem och började med min första nya vante. Och jag har redan hunnit tröttna på den två gånger... Detta kommer ta tid. Men dom kommer bli såå snygga!



Imorn ska jag leka med André, Karin och Fredrik. HIHI ;)

SOVGOTT
KRAM
<3

Övningskör

Jag kör och jag kör. Jag måste fixa detta snart! Snart dax för teorilektioner och första körlektionen är snart på G! MÅSTEMÅSTEMÅSTE!!!

Imorn ska jag köpa mig lovikagarn och eventuellt egna stickor och sen ska jag sticka mina egna vantar. Mina gamla som jag gjorde i 9an har gått sönder i tummen. Så egentligen är det väl bara en vante som behövs. Men jag gör två, dom måste ju passa varandra. HAHA.

Funderar på att ta en sväng på stan och se om jag hittar nått nytt till hösten, en början i alla fall. Jag måste byta ut min garderob... Hur jag nu ska få råd med det... måste ju fixa körkortet. Måste hitta jobb med. Då är det liiite lättare med allt.

Så jag börjar väl leta med en gång!
Ha en trevlig kväll!
KRAM

Söndag

Jag saknar och längtar...

Lördag?!

Känns som att det är söndag idag... jag har börjat blanda ihop dagarna nu. Det känns jobbigt.

Idag har jag kört bil. Det var kanske inte min allra bästa gång, men det gick inte helt illa heller. Jag får bara panik när jag måste stanna och sen få bilen att rulla framåt igen. Dragläget alltså. USCH! Men som jag säger till alla andra, ÖVNING GER FÄRDIGHET. Jag kan ju. Jag har ju faktiskt kört motorväg idag. Så lite måste ju finnas i min körhjärna.

IFK vann idag också, 4-2. Grattis pojkar. HIHI!

Jag längtar...

KRAM

Fredag

Försov mig i morse. Eller ja, försov och försova, det var skönt att råka somna om, men jag skulle inte gjort det. Jag vakande vid kl 9 och skulle lyssna på klippet när Rixmorronzoo hissade och dissade och sen skulle jag lyssna på Gerts fredagsfräckis. Jag vaknade igen vid halv 10. Snacka om lite hjärna... HAHAHA. jag som skulle vända tillbaka dygnet lite, men det är lite svårt när vi alla umgås till klockan sent på natten. Inte bra, men gud så kul!

Igår frågade jag pappa om jag fick köra bilen på uppfarten, öva dragläge, själv. Eftersom att dom inte är hemma. Och det fick jag. Om jag tog det försikigt. Det gjorde jag. Jag körde ett par gånger fram och tillbaka, och parkerade sen bilen säkert och fint i carporten. Jag börjar bli duktigt! Något jag måste träna på är att växla snabbade, bromsa mer, och nöta dragläge. Det är väl det som är viktigast att få in. Sen så har jag såklart MASSOR att lära, eftersom jag överhuvudtaget inte har kört på körskolan. Men dessa saker är dom jag vet att jag måste öva på. Snart dax för första lektionen... ca en och en halv vecka kvar.

Nu återvänder jag till mitt andra övningsområde... PERSONLIGT BREV. Usch vad illa det går! Hur tusan skriver man?! Vad tusan skriver man?! 

Jaja...
KRAM
<3 

En sån dag

En bra dag. Solig, rolig, mysig och GOD.

André och Fredde kom hit och käkade mat, gratis var visst gott, efter deras träning. Sen åkte vi hem till Karin och överraskade henne. Vi åkte tillbaka hem till mig och bakade kladdkaka, eller JAG bakade kladdkaka, med lite guidning av Fredde,  annars så kikade dom andra på youtube. Och vid youtube har vi suttit fram tills nu (ca kl kvart över 1), André drog tidigare eftersom att han jobbar imorn. Det är en bit för honom att ta sig. Men det är alltid lika mysigt att träffa honom. Glad jag blir!

Nu ska jag bädda ner mig i min säng. Jag som tänkte försöka vända tillbaka dygnet liite i alla fall, men det verkar vara lättare sagt än gjort. Jag kan inte vara "ledig" mer.... måste hitta ett jobb! Jag blandar ihop dagarna med.

SOVGOTT
KRAM

<3

Teoriplugg

Det var mycket trevligt att sitta hemma hos Sara och lära sig lite körkortsteori. Jag lärde mig lite till. Jag har snart läst ut boken första gången också. Måste nog läsa min andra teoribok också.  Det var i alla fall mycket trevligt att träffa Sara och Nattiz! HIhi :)

Köttfärssåsen blir underbart god också, som vanligt när jag har gjort den. HIhi ;)

Har precis börjat på ett till Personligt brev... det går inget bra för mig... HAHAH!

Ha en trevlig kväll! Det ska i alla fall jag ha!
KRAM

Torsdag

Idag börjar skolan för alla barn. Själv har man ju blivit vuxen och arbetslös. HAHA. Sen finns det ju i och för sig vuxna som börjar skolan också, typ högskola och sånt. Undrar om jag ska gör adet nästa år. Jag får se hur framtiden visar sig.

Nu är lunchen snart klar. Sen ska jag hem till Sara och plugga körkortsteori med henne och Nattiz. Trevligt! Ska bli mysigt att träffa dom igen! Jag känner att jag bara har umgåtts med André, Karin och Fredde den senaste tiden. Så det ska bli kul!

Ikväll åker mor och far till Åland, och tillbaka. Och jag ska göra köttfärssås alá erica' till mig och bror. Kanske till André och Fredde också... oj, nu kom dom med igen. HIHI.

Men nu vankas det mat och sen plugg med Sara och Nattiz!!! Jag tycker om Er!!!!

Ha en bra dag!
KRAM

Onsdag

Vaknade med ett ryck till Rixmorronzoo imorse. Vad det är äckligt att vakna så. Men upp kom jag i alla fall, efter två snoozningar...

Frukost och duscha håret och åka förbi hos Karin och hämta min cykel och cykla till jobbet. Kom dit samtidit som pappa, fast att han körde bilen. Han var ju i och för sig tvungen att åka runt hela stan, men det var rätt kul, tyckte jag.

Kom till jobbet och visste fortfarande inte riktigt vad jag skulle inhandla till sommarcafét imorn. Men det fick bli kyckling och sallad. Bakade en tigerkaka med apelsin/choklad också. Hoppas den blev bra. Men det borde den bli eftersom att jag har gjort den. HIHIIH :)

Sen for jag hem och började om med detta personliga brev. Det är fan i mej inte lätt att skriva ett. Det måste ju fånga intresset hos arbetsgivaren och så måste jag komma på vad jag är bra på och beskriva varför jag vill ha jobbet och varför jag passar. Skitsvårt. Jag jobbar på det.

Snart börjar Se upp för dårarna på tv4film. Riktigt tokrolig film.
SOVGOTT
KRAM

Tisdag

Egentligen har jag inte tid att sitta här.... måste ju jobba på med mina personliga brev. Jag är inte så duktig på att skriva sånna, men jag jobbar på det.... Igår skulle jag ju ha tagit ett större tag med det, men då ringde André och undrade om jag ville cykla hem till Karin där han och Fredrik satt och väntade på Karin som var ute och sprang. Så då hamnade jag helt plötsligt i Karins fåtölj. Och sen vidare till Förslunda Pizzeria, Grabbarna och Karin var hungriga. Jag hade ju precis ätit, men Karin tvingade i mig halva sin pizza. Så jag behöve ju inte svälta i natt i alla fall. HAHA.

Sen på nått konstigt sätt hamnade vi hemma hos mig och hoppade studsmatta. Min cykel fortfarande hemma hos Karin. Vi var där på mattan ett tag tills Karin kom på att hon behövde åka hem... Jag följde med, tänkte ta hem min cykel, andré tänkte knöla in den i bilen men jag tänkte att jag tar den imorn (läs tisdag) istället. Så då åkte jag hem igen, men bestämmde mig för att åka hem till André och sova där istället. Mycket mysigare. Och så sover man ju så länge med honom också. Vi gick upp vid halv 1 tror jag. Dock hade jag varit vaken av och till sen klockan 10. Men skönt som öga (tack andré, hihi) var det i alla fall. Ren i öronen blir man också. Zimba, hunden, väcker en så fint med att slicka en i örat.

Fortfarande står min cykel hos Karin. Tänkte ta den imorn, men skulle egentligen behöva den imorn eftersom att jag måste till Jobbet imorn. Jag får väl gå upp tidigt och ta en promenad för att hämta den... men då måste jag upp jättetidigt... hmmm.... Men jag måste ju ha den! Min rejsercykel.

Sitter nu och letar jobb. Hittade drömjobbet just nu, men det betyder att jag måste flytta om jag skulle få det. OM, alltså. Jag får väl söka och se. Ska söka ett jobb eller två här hemma i stan med. Måste ha körkortet med! TRÄNATRÄNA!!!

Sökandet går vidare...
KRAM
<3

Måndag

Vaknade med ett ryck i morse kl 8. Jag tänkte att jag skulle försöka vända tillbakak dygnet lite och komma igång med mitt liv igen nu när hösten närmar sig med skrämmande steg. Men jag somnade om till klockan 9 och låg kvar till 10. Bra jobbat där.

Käkade frukost och kikade på Yesman. Duschade och tog sen en tur med Linda till Tuna Park. Jag letade efter en glasburk att ha min Falkenbergsand i, men jag hittade ingen stor burk, så jag får nog ta en i den storleken som finns.

På torsdag börjar skolan igen... vad ska jag göra då? Jo, jag ska söka jobb. Jag måste ha jobb så jag kan betala mitt körkort och så jag kan flytta hemifrån så småningom. Jobbjobbjobbjobb...

KRAM

Söndag

Kikade på IFKs hemmamatch mot Vasasällskapet. Och så dom vinna med 3-0. Härligt grabbar! Grattis! Hhihi :)

Annars har det inte hänt mycket idag. Blåst som fan. Jag har läst i körkortsboken. Jag måste ha den lilla rosa snart! Såhär kan jag inte ha det... HAHA! :)

Ska kika på Yesman nu innan jag bäddar ner mig och smider på morgondagens planer. HIHI :)

SOVGOTT
KRAM

Lördag

Goddagens alla!
Solen skiner och jag är kär!

Ikväll ska jag hålla handen med Karin och kika på fyrverkerierna på Å-Festenfinalen. André kommer också med och han får också hålla handen om han vill, valfritt mellan mig och Karin. Om han inte vill hålla Fredde i handen, om han kommer. Det är vilket som. HIHIHI :)

Nu måste jag läsa vidare i Körkortsboken, som jag tänkte läsa igenom en gång innan mina teorilektioner börjar.

KRAM

Efter solsken kommer regn

Det är ju tydligt. Egentligen är väl ordspråket tvärtom, men pappa sa att regn är en naturlig del efter ett högtryck. Typ. Så då stämmer väl detta.

Jobbade lite idag. Solen sken på förmiddagen och lite in på eftermiddagen. Men de mörka, blågrå molnen hade legat i utkanten och retats hela tiden och framåt 3 så slutade dom retas och släppte ifrån sig regnet. Som inte är slut än. Tur var ju att de flesta började gra sig hemmåt runt halv så dom slapp ta sig till sina bilar eller hem till fots i ösregnet. Då var det bara disken kvar och det gick super. Fick skjuts av pappa, jag och linda ville ju inte cykla i ösregnet, jag hade ju inte ens någon tröja eftersom att solen sken när jag åkte till jobbet.

Igår var jag på arbetsförmedlingen och fick en handlingsplan för tre månader. Nu gäller det att söka jobb... jag vill inte bli stor... eller jo, det vill jag.

Måste börjar träna också. Såhär kan jag inte ha det! Jag blir så jäkla lat! Skärpning! Jag får nog palla mig ner till Friskis och Svettis och fylla på mitt kort. Orkar inte sitta mer!

Jag saknar dig!

Matdags nu!
KRAM

Vinst för IFK

IFK Eskilstuna vann igår mot Bagarmossens BK med 4-1. HIHIhi :D


Mys<3


KRAM

Madonna och Göteborg

I lördags morse kl 8.09 gick tåget från Eskilstuna till Katrineholm och sen vidare från Katrineholm till Göteborg gick tåget, ja när det nu gick... runt 9 tror jag. Framme vid halv 12 cirka i Göteborg. Träffade honom vi skulle låna lägenhet av och sen gick vi runt i dessa köpcentrum... Shoppingshopping... vilken tur att jag var så shoppingsugen som jag var. Hade jag haft ett par tusen som jag bara kunde shoppa för så skulle jag lätt ha gjort det. Men nu hade jag inte det. Lite shoppat blev det dock. Både ett par skor och en plånbok. Äntligen hittade jag en.

Framåt 4 åkte vi till lägenheten och vilade upp oss, man blir trött av att gå upp tidigt, sitta på ett tåg och sen gå runt i stora staden en hel dag. Vi gick och köpte lasagne och käkade till middag och tog sen bussen tillbaka till stan och gick till Ullevi.

DJ som förband, helt sjukt dåligt. Inte Dj utan att ha en Dj som förband. I alla fall om man hade sittplats var det ju värdelöst. Jag blev sjuuuk sugen på att dansa. Ken det kändes lite svårt när man sitter högst upp i arenan. Han spelade i alla fall i drygt 50 minuter och sen fixade teknikerna med scenen, allt funkade tydligen inte. Efter en dryg timmes väntan, klockan var väl cirka 21.40 när Madonna äntligen entrade scenen.

Hon sjöng, dansade, hoppade och studsade. Vilken energi hon har. Jag blev ju riktigt avundsjuk, jag får nog ta tag i att hitta nått kul att träna. Våra platser var inte dom bästa, vi satt liksom högst upp på kanten, såg inget vidare, men det fanns skärmar. Bra musig, hon sjöng bra. Mycket folk, 59000 tror jag det stod i tidningen. jag tyckte allt var bra, utom platserna... jag hade inga speciella förväntningar eftersom att detta var nog den första riktigt stora konserten jag har varit på. Jag tyckte det var skithäftigt allt. Att bara få vara där.

Buss hem och sen sova. Upp igen klockan 9. Duschade åt frukost och åkte in till stan. Tog en tur med Paddan. Käkade lunch, shoppade det sista innan vi lämnade tillbaka nycklarna till ägaren och satte oss på tåget hem.

En underbar helg, mycket folk så jag höll på att få lite panik ibland, men jag är nöjd.
Kanonkul, 4 av 5 toasters.
KRAM

Fredag

Kört bil idag. Det gick tokbra. Försökte starta på tvåan men det gick inget vidare, men annars så gick det bra. Nu är jag på gång!!!

Kikade ju på fotboll igår, trevligt. Sen skulle André komma förbi och låna en film och Fredde och Karin kom också hit, Fredde vad sugen på att hoppa, och dom blev kvar här till halv 2. Men trevligt hade vi bland myggen. Jag hade ju dessutom smetat in mig i myggmedel så jag klarade mig jättebra. HAHA!

Idag har det varit varmt ute. Vilket betydde att det blev bad idag. Klart vatten och klippor. Skönt i vattnet. UNDERBART! ¨

Imorn åker jag med mamma till Göteborg! Där ska vi kika på Madonna imorgon kväll! Tokroligt! Får se vad vi hittar på innan och efter. Det kommer bli en härlig helg. Varmt och soligt ska det vara också. Toppen!

KRAM

Torsdag

Jobbat idag. Trött som fan, efter inte ha gått och lagt mig förens vid 1 och sen inte somnat förens 2 och sen upp igen vid 8. Inte så farligt vissa kanske tänker nu, men för mig var det jobbigt. Segt att gå upp ur sängen. Höll på att somna om. Men jag tvingade upp mig.

Räkmackor blev det till damerna och herrarna idag. De flesta tyckte det var gott. Nästan alla faktiskt. Jag tyckte själv att jag hade lite för mycket citron i. Men det blev gott ändå.

Vädret har varit toppen idag. Varmt, men det var skönt att gå inne i kyrkan, det var svalt där. Sen när jag kom hem var det bara på med bikinin och upp på rejsercykeln och sen plumsa i det bruna. Svalkande. Men det var ju inte fräscht.

På vägen hem från jobbet mötte jag Karin och hon frågade om jag skulle kika på fotboll idag och jag sa att jag inte visste och då sa hon bara, jo det ska du. Så jag hade inget att säga till om där. Men jag har inget emot det. HIHI :)

Nu väntar mat.

Ha en trevlig kväll!
KRAM

Nu är körkortet på G, på RIKTIGT!

Idag tog jag stegen in på bilskolan och skrev in mig där och bokade 4 teorilektioner och en körlektion. Nu jävlar. I'm on my way!!!

Jag skrev också in mig på arbetsförmedlingen idag. Första mötet är inbokat. Och jag måste komma på vad jag vill med mitt liv. Kan jag bli lärare? Skulle jag bli en bra sådan? Eller är det kock jag ska bli? Jag kommer ju hinna ändra mig 1000 gånger under mitt liv antagligen. Men jag vill nog bli lärare. Säger inte vilken inriktning för då blir väl alla det... HAHA.
Vill ha:
*Körkort
*Jobb/Utbildning, Utbildning/Jobb
*Bil

Nu är maten klar!
KRAM

Kenny Starfighter möter Ace Ventura och Dag-Otto

Möte 1, Lördag 1/8
Skulle kika på match, Freddes match, men han blev skadad efter 10 minuter och vi missade det precis. Vi, meaning jag och André, hade trevligt ändå. Fnissa lite åt Fredde som satt på bänken. Lagom till matchen var slut så kom Karin på cykeln. Vi åkte då och käkade lunch, eller middag eller vad det nu var på Billy Boys. Det smögs in en del repliker från både Ace och Dag-Otto. Trevligttrevligt. Åkte sen hem till mig och hoppade på mattan... eller ja, jag och karin hoppade och sen bara myste och pratade. Alla fastnade och det blev grillat och efter det film, Bröllop pch Jäkelskap. Kvällen avslutades med lite Ace och Dag-Otoo.

Möte 2, Söndag 2/8
Jag gick upp, eller jag blev väckt kl 9 av Karin. Hon skulle fixa parken zoobiljetter till mig, André och Fredde. Vi, eller jag fårn början, skulle kika på Markoolio. Jag frågade om dom ville med och det verkade som om dom inte hade något emot det så klockan 10 hämtade jag biljetterna och klockan 4 stod vi där och diggade till Markoolio. Vi skulle möta upp Karin senare. Tyvärr kunde hon inte fixa en Pina Colada (sola och bada i pina colada), men det gick ändå.

Medan vi väntade på Karin tog vi ett varv i parken, och hälsade på aporna, tigern och lejonen. Stakars Geparderna, dom går staket mot staket bredvid gnuerna. Det borde ju nästan vara djurpkågeri... se dom men inte kunna röra dom... HAHA. Vi geparderna kom Karin och vi gick till Fantomenland. Det var riktigt roligt. Tyckte jag. Att bli 9 år igen. Killarna var nog inte lika på som jag men vafan, jag hade roligt. HAHA. Ace och Dag-Otto smög sig in lite här och var under dagen.

Möte 3, Måndag 3/8
Jag var busig idag. Jag åkte och kikade på André och Fredde när dom tränade boll. Kändes lite nördigt att sitta där, men det var mysigt med frisk luft och solen som värmde. Kul att se dom träna också, jag blev ju trött av att bara kolla på dom springa... fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Träffade dom efter och jag och var som vanligt sist kvar på platsen. HHHIHI.

Möte 4, Tisdag 4/8
Kenny Starfighterdax. Ut till Näshulta och Fredde. Bada lite och sen kika filmen. "Ajajaj, rätt på knölen mellan skinkorna...", "Gjorde jag inte alls det, landade hårt gjorde jag", "Jag har inte gjort nånting, jag ville bara ha glass. Och så har jag råkat bli lite osams med dom där..." HAHA! Kenny är min hjälte!  Sen hade pojkarna träning. Jag var för feg för att smita in och kika, träffade dom efter istället. Svettiga kramar är mysigt. 

Fyra härliga, underbart roliga dagar. saknar. HIHHI!

Take care now, Byebye then
KRAM

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0