Slasksöndag

Trots att vädret är sjukt jävla tråkigt (skööönt att snön smälter i alla fall) med slask och plask så fick jag är grymt bra start på dagen. Vaknade 8.48 och jag vände på  mig och tänkte somna om, men kände sen att nej då får jag sådär ont i huvudet så istället satte jag igång radion och vad är det fösta jag hör?? Introt på Eric Saades MANBOY. Kände direkt när jag hörde det lilla att detta är Erics låt så jag drog på volymen och låg där i sängen och sjöng med, UNDERBAR start på dagen! Jag är ju lite kär i den pojken... hihi :) Det är jag och alla 14åriga tjejer ;D (nej man ska väl egentligen inte dra alla över en kam, men det är väl så det är eller?!)

Snodd från någon sida... besattheten personifierad=Erica

Tog en sväng till Tuna Park men blev helt anti när jag satte mig i bilen, plaskvått ute och motivationen försvann för lite shopping. Jag som har varit shoppingsugen i flera dagar, veckor... aja jag kommer väl igen. Jag måste ha någon, typ Karin, som talar om för mig VAD jag ska ha. Nathalie och Sara brukar också funka! Vi får ta en shoppingtur snart, där NI talar om för mig vad jag ska ha! Det var ju ett tag sen sist vi var ute på shoppingtåg.

Jag hoppas få tag i någon som vill se Snabba Cash med mig ikväll... Är sjukt sugen på att se den, läste ju ut boken i veckan och har idag sett trailern 3 gånger. Måste se den!

Jag letar vidare!
PUSS

Polly, spikmattan och korsord, avslutas med bad

Kom hem från jobbet, käkade middag, hamburgare, pommes, dressing, harricovert (stavas?) och ananas, säger bara MUMS. Sen bäddade jag ner mig i soffan på spikmattan med polly och lite korsord. MYS! Såg början på Melodifestivalen, rätt att Peter Jöback gick vidare för övrigt. Körde Linda till RAW. Väl hemma igen löste jag klart ett korsord med mamma och sen fyllde jag upp min julklapp. Ett bad. Tänd ljus och babyoil. Finns inte så mycket att säga om det, bara att det var tooook mysigt!

Klockan närmar sig nu midnatt och jag tänkte försöka börja läsa Jens Lapidus - Aldrig fucka upp, det är väl någon form av uppföljare till Snabba Cash.

Karin fixade idag tjejvasan. DUKTIG hon är! Nu är det väl bara Vättern runt sen har hon fixat Tjejklassikern. Lovar hon kommer sova gott inatt!

Det ska jag göra i alla fall.
SOVGOTT
PUSS

Hallåhallå

Hejhej. Man blir rätt trött och seg av att göra ingenting i 3 dagar. Åkte till farfar i söndagskväll och kom hem i onsdagskväll. Han bor mitt ute i skogen och det finns inte mycket att göra, vilket inte är meningen heller, inte för min del när jag kommer dit. Jag vill bara finnas där. Gå i halvt dvala hela tiden. Är kusierna där blir det en massa kortspel hela nätterna långa, nej men halva i alla fall. Denna gång dök dom upp över dagen bara, i måndags.

På kvällen i måndags blev vi bjudna på middag hos dom andra Ivarssonarna. Soppa och nybakat bröd. Finns nog bara ett ord, MUMS! Riktigt gott var det! Men innan maten bjöd jag på min Silviakaka, som jag äntligen hade lyckats med då jag hittade mitt recept. Receptet jag hade tillfälligt var värdelöst! Men nu är jag lycklig igen när jag har hittat mitt.

Underbara dagar! Samla nya krafter och ny energi, vilket visst tar lite tid då jag fortfarande är seg. Jobbat i två dagar med, jag borde ju ha piggnat till lite. Kan kanske vara detta tråkväder med. Det har ju regnat idag. SKITTRÅKIGT! Hoppas plusgraderna håller i sig så snön försvinner nu! Nej jag skojade bara, hoppas det är någon minus imorn och snö, i alla fall upp mellan Oxberg och Mora! LYCKA TILL ÄLSKLING!!! PUSS :-*

Annars tycker jag att snön ska försvinna nu! FÖRSVINN!

Vet ni hur skönt det är att ligga på spikmattan? Jävligt skönt ska jag tala om!!!

Ha en bra kväll!
FREDAGSMYYYYS
PUSS

En metet snö

Efter konserten igår skulle jag hem till Karin. Jag kom dit också. Efter många om och men och några svordommar med hanns med på vägen. Jag slängde i mig en macka, satte mig i bilen, storm som fan, fick först inte ut den för att den fastnat och sen när jag backar ut backar jag lite snett och hamnar sen med frammen i snödrivan och kom inte loss. Satan vad förbannad jag blev, svor över snön. Fick hjälpa av mamma och pappa men fick inte loss den så pappa tog över och fick loss den.

Jag höll på att stänga av bilen, låta den stå i backen och sen tänkte jag gå in och sova. Sa till Karin att jag inte kommer iväg men hon säger att hon hämtar mig och det gjorde hon, med sig hade hon Sanna och Alexandra. Vi hann se slutet på melodifestivalen och sen spelade vi TP och sen Absolut överens. Riktigt roligt hade vi! Det är lite roligt att spela med dom man inte känner så bra. Det kan bli riktigt roliga svar, vilket det blev ibland också.

Idag skinner solen. Vad är det fär jäkla väder vi har? Fint och mysigt med sol, men var är värmen? Och varför var det snöstorm igår? Det är ju snart mars, VÅR. Men var är våren? Inte här i alla fall!
Det blev lite snöskottning idag och lite dyk i snön, som är en meter djup eller nått, nära en meter i alla fall. Nu får det vara slut på detta! Vill inte frysa mer, vill inte klä på mig i en kvart för att gå ut mer, vill inte bli blöt om fötterna.

VÅR, KOM HIT!

Räkna de lyckliga stunderna blott

Underbar dag inne i Konserthallen igår med Astoria, Mattias Enn och Anders Eldeman. Satt bara och log under repet... gillar Jules Sylvain. Jo jag gör nog det, men jag ver fortfarande inte om jag själv skulle gå ut och köpa en skiva eller biljett till detta. Jo nu kanske jag skulle det. Mysigt är det i alla fall!

Jules Sylvain har skrivit över 800 låtar och jag har ju såklart inte hört alla, bara ett par och av dom är favoriten Räkna de lyckliga stunderna blott (som det står i 99 av 100 solur; Horas non numero nisi serenas). Underbart din låt. Undrar om den finns på spotify?

Jag var tvungen att söka och det gjorde den! Björn Skifs – Räkna De Lyckliga Stunderna Blott , det fick bli en Björn Skifs version. Hade velat haft Mattias Enn, men nu finns ju inte den där och jag har den inte i datorn. Så Björn får duga.

PUSS

Succéorkestern Astoria, Mattias Enn och Mr Melodikryss Anders Eldeman

I eftermiddag är det konsert med ovanstående.

Mattias Enn sjunger Jules Sylvain. Anders Eldeman är konferecier och Succéorlestern Astoria spelar.

"Räkna de lyckliga studerna blott, och låt dem i hjärtat bestå"

Jag ska vara med och hjälpa till och sen bara mysa!

Ha en bra dag!
PUSS

Shutter Island

En riktigt bra film! Leonadro DiCaprio är otroligt bra skådespelare! Historien är jättebra och hela filmen är helt underbart! Såg den igårkväll och jag är fortfarande lite chockad. Otroligt bra film! Finns inte så mycket mer att säga än såhär, underbar!



Jonathan, jag ser den verkligen igen om du fortfarande vill gå med mig ;)

PUSS

Torsdag

Gick bra att jobba idag. Fortfarande konstigt i huvudet. Känner mig otroligt tom på nått sätt, vilket kanske kan bero på trötthet då jag sovit sjukt dåligt i tre nätter nu, i natt var ändå en rätt okej natt men istället blev jag väckt av lilla söta Selma. Man blir ju inte lite irriterad när man blir väckt vid kl 5 på morgonen, men jag tycker såå otroligt mycket om henne endå. Det är min älskling.

Nej nu ska jag ta och sova, eller nej, jag ska läsa lite Snabba Cash först. Otroligt bra bok! Har lite svårt att lägga ifrån mig den men jag måste ju, hinner ju inte läsa jämt när man jobbar vilket kanske är bra för då läser jag ju inte ut den på en gång... HAHA :)

Då önskar jag SOVGOTT
PUSS

Gröt i huvudet

Den började koka ihop sig igår så jag struntade i träningen, trodde kastrullen skulle vara diskad idag, men icke. Gröten låg kvar. Har inte känt mig så närvarande idag what so ever. Bara velat sova. Sov dåligt natten som var också. Jag fattar inte, vill ju sova om nätterna. Hoppas natten blir bättre och att gröten är borta imorn så jag kan ta mig ner till träningen någon gång. Herregud!

Jobbet har som tur var inte varit så krävande idag, inte för min del i alla fall. Började med att diska, sen valde jag att dammsuga och skura golvet, kände inte riktigt för att stå i köket och sucka över min gröt. Sen så delade jag ägg och gjorde en äggsmet och senare skalade jag (90) ägg och dukade fram tallrikar och bestik till matgästerna som skulle äta ute hos oss. Sen gled jag hem efter avdukningen.

Tänkte som sagt träna idag men kände att jag skulle somnat på vägen dit. Istället började jag kolla på Bröderna Lejonhjärta, min absoluta favvosjukfilm, favvo Astrid Lindgren film med för den delen. Men jag råkade visst missa halva, sova i soffan är rätt skönt. Hoppas jag får sova hela natten!

Erica Tackar för sig och säger Sovgott!
PUSS

Semlor i stora lass

Dock inte för min del. Det blev en semla, en hetvägg till lunch. Är inte så förtjust i det men jag har fått i mig en i år i alla fall.

Till efterrätt nu i kväll blev det wienerbröd istället fär semla. Mycket godare!

Nu är det väl sovatimme för mig. Lite trött efter en jobbig natt.
SOVGOTT
PUSS

Tisdag?

Könns verkligen som onsdag idag. Varför händer detta mig hela tiden? Blandar ihop dagarna... Inte kul!

Jobbat idag. Smörgåstårtor garnerades och värmeskåp skurades. Kommer väl få träningsvärk imorn, haha.

Skulle tränat idag med, men har känt mig hängig hela dagen och så blev det väl värre när jag sniffade i mig rengöringsmedlet. Men jag bäddar ner mig på spikamttan och läser lite Snabba cash senare. Då blir det kanon och jag hoppas det inte är någon dum förkylning på gång igen så jag kan ta mig ner och träna imorn. Känns som att jag börjar komma igång, börjar nog få in känslan i kroppen. Måste nog bara bestämma mig!

Säger bara faaan också.... varför finns det så snygga männsikor som man aldrig kommer träffa... Måste kanske fatta att det finns en verklighet....

PUSS

Hur var det med svenskan Erica?

Det är lite kul att läsa genom vad man skrivit i tidigare inlägg och jag läste om när jag skulle fixa busskort. Jag skrev om en TJURKÄRRING. Vad är en tjurkärring? xD

Det jag tänkte på var väl SURKÄRRING?! Eller?

Höjden av meningslösa inlägg blev detta...

Duktig!

Jag har nu kastat alla kvitton som skräpade, jag har fått ordning på papper och den mesta skiten är väl borta. Typ. Egentligen skulle jag nog bara kunna ta allt som jag inte använder eller tittar på eller vad jag nu har det till och hiva det åt skogen. Det ligger ju ändå bara där. Jag har så otroligt svårt att kasta saker. Jag får ta lite i taget helt enkelt. Ska nog ta mig ner och rota genom mina grejer en gång till.

Jag fick för mig att tvätta också. Jag som aldrig tvätter. Och varför jag aldrig tvättar beror på att jag inte kan. Så jag började lätt. Täcken och påslakan. Just nu ligger ett täcke i maskinen. Steg ett var förstås att ringa mamma och kolla lite detaljer. Maskinen gick i alla fall igång och det borde bli rent. Det kanske inte är så svårt att tvätta ändå. Hon går att  lära!

Satan vad jag är shoppingsugen... Skinnjacka?

PUSS

Måndag

Ledig från jobbet idag så jag fick för mig att jag kanske skulle ta och städa lite nere hos mig för det ser förjävligt ut! Kvittorn, papper, böcker, skivor,, kläder, nagellack och lite annat smått och gott ligger överallt! Så jag drog igång datorn och startade Spotify och det som spelas mest just nu är Eric saade - Sleepless. Jag är kär i den pojken och hans låt! HAHAH! Härlig jag är va?! ;)



Ha en bra dag!
PUSS

Ännu en dag som 10-åring

Mitt vara-10 år-projekt gick vidare idag, till en ännu högre nivå än tunneln igår. Idag stod GROTTA på ritningen.









MYS!

PUSS

Alla Hjärtansdag!

Hoppas alla får en underbar dag i solskenet med personer ni tycker om!

Själv tänkte jag försöka få med mig Sara ut i backen senare i eftermiddag! Vi är ju trots allt nästan grannar, både med varandra och med backen ;)
Men först ska jag ta med mig mamma ut och gräva fler tunnlar. Kanske försöka få till lite gångar eller en lite grotta i den lilla snövallen.

PUSS

Fota inte mitt hål

Igår blev jag 10 år igen.

Det började med att vi, jag, Jonathan och Karin hade bestämt att vi skulle dra till backen och åka lite och under tiden som jag väntade på att dom skulle komma så gick jag ut och kollade hur många tefat vi hade som var hela. Sen hittade jag spaden och såg snövallen. Tunnelgrävarmästaren vaknade i mig.

OJ vad roligt det var att gräva tunnel! Vet inte hur många år det är sen sist.









Jonathan och Karin dök upp lagom till att jag var klar med tunneln och vi drog sen till backen!






Efter en stund dök Fredrik upp med.


Kvällen avslutades med lite schlager. Deltävlig nummer 2. Och jag säger bara Eric Saade! Vilken kille! Charmig, dansa kunde han, likaså sjunga och sååklart så var, är, han toksnygg! Vilken show han gjorde! Låten var ju topp med! Underbart! Hur gör jag för att bräda Molly Sandén? ;)

PUSS

The Wolfman

Var igår och såg Wolfman med Jonathan. En varulvfilm som var bra, men som man ändå har sett förut. Den var mer äcklig än läskig med alla tarmar som låg utspridda lite överallt tillsammans med armar, ben och huvuden. Man kan väl säga att det gick i släkten också, eller vad säger du Jonathan?



Jobbade igår med och då hände det för första gången, jag glömde ostsmulet på tårtorna. Inte hela världen tycker ni kanske, men grejen var att jag hade nästan garnerat den helt klar och då blir det ju genast mycket pilligare att få på det där på sidorna. Jag lyckades få till det rätt bra ändå och alla fick sig ett gott skratt. Alltid kul när man kan roa andra. HAHA :)

Nu ska jag strax ut i pulkabacken och ha kul! Se upp i backen annars får ni tusen hål i nacken!

PUSS

Rommeresan

I måndags morse tidigt som fan, halv 7, åkte vi till Hällby och sen vidare därifrån till Rommemoutains. HAHA.
Det var en underbar dag! Toppendag! Även för en sommarmänniska som mig. Solsken, lagom temperatur, det såg ut som ett sagoland och så hade vi väldigt roligt!



UNDERBART!

PUSS säger jag

Söndag

I morse började jag jobba vid kvart över 7. Det är riktigt tidigt för att vara söndag, dock har jag ju jobbat på frukosten på statt så detta är väl rena barnleken. Men det var det inte riktigt, ovan som jag är. Och så blev det ju rätt sent hos Johanssons igår med. God mat, sköönt med badet i badtunnan och sen rullningen i snön och sen bjöds det (äntligen) på chokladkaka. Mycket trevlig kväll och mycket trevligt sällskap.

Mamma frågade på ditvägen när jag senast ville åka hem, för som sagt jag började ju tidigt idag, och jag sa att typ halv 12. Klockan blev halv 12 klockan blev 12 klockan blev halv 1 och då kom vi iväg efter att jag nästan somnat i soffan framför Spiderman. Mörkerkörning i halt väglag är inte kul... så det var ju oerhört bra att jag tog den lilla rosa nu på vintern och inte på sommaren som jag hade bestämt mig innan för att göra.

Men vi kom i alla fall hem safe and sound och dom säger att det är skönt att jag har tagit körkortet och jag kan inte annat än att hålla med. Det är det bästa som finns! Jag önskar mig därför en bil i 20-årspresent ;)

Upp tidigt i morse och dra till jobbet och garnera 15 smörgåstårtor och sen dra hem igen, slutade vid lunch och det var ljust ute! Det var länge sen jag körde i dagsljus har bara kört i mörker och skymning hittills känns det som. Så det var skönt att se vägen ordentligt för en gångs skull. HAHA :)

Imorn är det dax att hoppa i pjäxorna och ta sig upp för liftarna och sen nerför backarna i Romme. Och jag kom på att det är väl inte det bästa att åka med lovikavantar, eller? För jag tror inte jag har några andra. Det är såå typiskt att komma på allt dagen innan man ska göra nått och såklart är det söndag också. Topp! HAHA. Aja, jag får göra det bästa av situationen och leta lite, men troligtvis får det bli lovika. Det ska i alla fall bli grymt kul!

PUSS

Torsdag

Idag är jag inne på min tredje lediga dag och jag vaknade vid 10. 10! Jag som vaknat vid halv 9 två dagar i rad, varför vaknade jag kl 10 idag? I och för sig spelade det inget jättestor roll för den konsitga sova-för-länge-huvudvärken fanns där idag med som den gjort de två tidigare dagarna. Mycket märkligt. Jag får testa sova utan strumpor kanske, det börjar ju tydligen bli varmt ute. Med varmt menar jag plusgrader. HAHA. Men imorn är det upp tidigt och för hoppningsvis slipper jag dne konstiga huvudvärken.

Istället för att baa sitta hemma idag som jag gjort hittills bestämde jag mig för att åka till Tuna Park och jag tar med mig Johannes. Idag fick det bli hans tur att plocka fram lite snygga grejer som jag kan använda. Får inte glömma plåstra om min tumme så jag inte river upp det och blöder ner allt. Hur som helst kommer det bli en väldigt trevlig dag!

Jag vill också skicka en LYCKA TILL hälsning till grabbarna som simmar JSM! Lycka till och simma fort :)

Ha en trevlig dag!
PUSS

Nyklippt och fräsch i snörusket

När jag skulle till frisöer idag så övervägde jag att ta bilen. Men jag kom fram till att det inte var någon mening. Det hade väl tagit ungeför lika lång tid som att gå ner så jag gick ner. Jävla väder säger jag bara! Och till den som säger att det finns bra kläder för vädret idag så vill jag veta vilka kläder det är?

Besöket hos frissan var trevligt och skönt. Alltid lika trevligt att prata med henne och alltid lika skönt att få håret tvättat och lite massage i hårbotten. Alltid lika skönt att gå därifrån med fräscht och rent och nytt hår. Jag kan inte låta bli att pilla i det hela tiden, känna det mjuka håret. Får nog ta och gå dit lite oftare... HHIHI :)

Sen var det bara att gå hem igen. Mössan åkte på så att frisyren blev lite förstörd, men det hade den blivit i vilket fall så mösan var ändå bättre för den håller ju kvar värmen i huvudet också. Innan jag gick hem så fixade jag mig ett busskort så nu blir det lite billigare att åka fram och tillbaka till jobbet. Hoppsan, undrar om det går tur och retur kom jag på nu när jag funderar på det. Det kansek bara går åt ena hållet... men det borde det väl göra, eller? Det måste jag kolla upp. Herregud vad trögt. Får kolla upp det när jag använder det första gången.

Nu ska jag mysa ner mig i filten och kolla på någon film. HAAH, det blir lätt så när man är ledig... ;)
PUSS

Mount Disk

Kom till jobbet i morse och fick börja med att göra två laxtårtor, tre laxtårtor, en var en lite glutenfri tårta. Efter frukosten sen så tog jag över Diskberget av Ann-Christine. Vi hjälptes åt i början, men sen kom praoen och han fick stå i andra änden och ta emot disken som var ren.

Det var verkligen inte liiiiite disk, utan det tog hela dagen att diska det. Jag började 8.20 och då hade väl Ann-Christine diskat en stund, jag tog över vid halv 11 och sen gick jag hem vid 15.50. Då var det bara bestiken kvar, men dom tas antingne imorn eller så togs dom efter att jag hade gått.

Det gjorde absolut inget att stå där och diska, jag tycker ju det är kul. Man står där i sin egna lilla värld och tänker på annat samtidigt som man försöker pussla ihop disken i backarna så man kan få med så mycket som möjligt varje gång. Det är skönt.

Men vad skönt det är, våren är påväg... det blir ljusare och ljusare för varje dag. För ca 4 veckor sen, när jag började jobba, så var det mörk när jag kom och när jag gick. Men nu är det nästan helt ljust både när jag kommer och när jag går. Helt jävla underbart! Då är sommaren snart här ;)

Nu väntar 3 dagars ledighet. Då ska jag nog passa på att klippa mig för det behövs verkligen. Jag måste fixa ett busspendlarkort med. Tänkte gjort det, men det var en tjurkärring i kassan som sa att vi har inga. Nehe tack sa jag och hon stängde luckan innan jag sagt hejdå. Jävla kärring, hon kunde ju inte varit liite trevligare i tonen. Hon ville väl sitta där i lugn och ro med sitt korsord på arbetstid.

Nu ska jag snart ta och sova. Vill då passa på att önska alla en god natt och SOVGOTT
PUSS

Vintern är fin att titta på




Men jag är en sommarmänniska...

:)

PUSS

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0