Första dagen på jobbet, vad händer då?

Jo först så kör Erica upp armen i ugnen och får ett jättesnyggt bränmärke, ett rakt sträck på armen. Lite senare på eftermiddagen lägger jag tårtor och så råkar jag med armbågen vifta ner en bunke och i den bunken låg det en glasform. KRASCH så var det ingen glasform längre, utan en miljon småbitar på golvet. Erica är MYCKET duktig!

Första dagen på jobbet fick jag börja med att skära 4 liter vindruvor i halvor. Sen blev jag inskickad i bageriet där jag gräddade 335 bröd vilket tog hela förmiddagen. Sen blev det lite lugnare och så var det bara smetar och tårtlläggningen kvar. Gick till bussen 15.45 (bussen går 15.50) och kom precis lagom ner till bussen när den precis dök upp bakom krönet.

Första dagen på jobbet har gått bra. Var lite kämpigt att gå upp i morse men jag tror att det blir värre i morgon.

Snart är det fredag och då blir det kuuuuul!

PUSS

Mahogny

Mahogny är nog min färg. Och varför ska jag alltid glömma att ta på mig en tröja? Kan det vara så enkelt att jag trivs utan den... Ni ser, sommar är min grej för då behöver man ju inte ha tröja på sig...

Precis som alla andra

Varför måste jag vara precis som alla andra... dregla över Eric Saade. Nördig jag är, men fan vad han är snygg! Trevlig är han ju också. Erica, du är en NÖRD!

Nej nu får det vara färdigdreglat, för i dag i alla fall. Utom dreglet så har det inte hänt ett sket idag. Mulet nästan hela dagen och timmarna har segat sig fram. Har ändå en del jag skulle kunna ha gjort idag som jag inte gjorde för att jag inte hade lust. Får ta tag i det imorn istället. Nedräkning till Torsdag. Underbara helgen framför mig! Här ska vilas och tas lugnt!


Farfar, kusiner, frisk luft och poker! UNDERBART!

Sen är det jobbdags igen. Men jag får int eha ångest än, den kan få komma på söndag om den vill inte nu, för jag ska ha jäkligt kul innan dess! Sovmorgon och sena nätter.

SOVGOTT

Underbara västkusten!

Jag har spenderat en vecka nere i Falkenberg. Paradiset! Älskade ställe!
Solsken nästan varje dag, inte jättevarmt men varmt. Jag älskar verkligen den staden!

Tog 6 varv med stora Göteborgshjulet en dag också, mysigt!Och Liseberg en sväng


BÄST!

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0