Klassens dag

Idag kl 12 ska vi ut med Margareta, våran lärarstuderade lärare och Jenny, ut till antingen rinmansparken elelr rothovsparken och käka glass! Margareta bjuder! Jag och karin bestämmde det, för vi körde The bus is full på englskalektionen och vi vann! BÄST! The bus is full är samma sak som hav, land och stad på svenska!

Hoppas bara att vi slutar INNAN kl 2! För då ska jag åka med mamma, Carina, Linda och Elin till huvudstaden! KUL! Annars får jag säkert gå innan! Jag har ju varit i skolan VARJE lektion hela tvåan! Och ettan också för den delen! Hihi!

Ikväll ska jag med Nattiz, kanske, till Torshällafestivalen... i alla fall så vill jag dit! Vill lyssna på When it. Jag vill se hur dom låter nu, jag hörde dom senst i julas, men dom måste ju ha utvecklats en hel del sen dess! Nattiz, fick du mitt SMS igår? Dom spelar 23.20! Men vi hörs väl senare!

Nu är svenskan renskriven också! Alla grejer vi skulle skriva rent! NU är jag PLUGGFRI!!! LOVELY!!!

Origentering på idrotten idag! Jag tror att det blir det i alla fall!

Puss och kram
Erica

ÄNTLIGEN

Nu är jag klar! Nu finns det INGET mer att plugga på hemma!!! Har bara en grej kvar i skolan och det är att renskriva svenskan! Men det går på en kvart! FAN VAD HÄRLIGT!!! Nu kan jag sola och shoppa utan dåligt samvete!!! VILKEN HÄRLIG KÄNSLA!!! TOPPEN! Bara skoj kvar nu!

Bara för det nu så kommer jag att lägga in en bild (förhoppningsvis funkar det) på mina SUPERGODA SORBETER!! Citron-, Passionsfrukt- och melonsorbet

TRÅKIGT

Shit, det blev ingen träff med Sara idag! Jag fastnade i mitt skrivande, vet inte hur jag ska formulera mig! Sen så kom jag på att jag ska fixa köttfärssåsen idag också! Måste ta och börja med den snart! GUUUD vad tråkigt att plugga! Men jag har verkligen inte mycket kvar nu... men det lilla jag har kvar måste ju bli bra och jag vet fan inte hur jag ska skriva. USCH!!! Men det är det absolut sista innan lovet nu! Sen så nästa vecka är det bara betygssnack, på typ ALLA lektioner, snacka om seg vecka!!!

Imorn är det klassen dag! Sen så ska jag med Linda, Elin, Carina och Mamma till Stockholm! Jag fick inte följa med först, men eftersom att det är mamma som har plånboken så fick inte Linda bestämma så då fick jag också följa med!

Men på klassens dag så ska våran Lärarstuderande, Margareta, som har haft oss i engelska dom sista veckorna bjuda oss på glass! MUMS! Gott med glass i solen!!! TOPPEN!

Nu måste jag fixa köttfärssåsen!

//Erica

Skadad och inlåst

Jag har två stora sår på fingrarna, jag skulle hjälpa Lasse med att flytta tillbaka glassmaskinen där den stod från början, vi städade ju i restaurangen idag. Men den var jätte tung, så jag klämde mig mellan bänken den stod på och maskinen, usch vad det svider! Och min ringfingertopp blev lite bucklig, men det är inte brutet, så det kanske bara är lite svullet, eller så är det en inbildning! Hahah!

Sen så när vi var ute med soporna så blev jag inlåst i ett av soprummen, och dom med nyckeln gick i väg, men jag hittade en lampknapp och ett vridlås på dörren så jag kom ut. Jag kan ju alltid hoppas på att dom skulle komma tillbaka om jag inte kom ut därifrån, för dom hade ju gått tillbaka till restaurangen med nyckeln. Men jag lever! jag fick världens panik först, men sen så fanns ju lampknappen! TOPPEN!

Nu sitter jag här och skriver rent Näringsläran och projektgrejen! Och projektgrejen, antingen så skulle den vara så lätt eller så har jag gjort fel, för det var bara 8 frågor, och om flesta var det ju bara ja eller nej svar på. Så det får ju bli som det blir med det MVGt.

Och näringsläran är också snart färdig! Får snabba mig lite så jag hinner ner på stan och träffa Sara en sanbbis! TREVLIGT!!! Har ju inte träffat henne på ett tag! Så jag får ta och sluta med internet och börja skriva! MEn först kanske jag måste ut och hoppa lite studsmatta först! Rensa hjärnan lite!

Puss och Kram
Erica

Sommar och Sol

Det är sånna här dagar, när solen skiner och fåglarna kvittrar och värmen äntligen är här som man verkligen INTE vill gå till skolan! Men varför sitter jag då här? Jo för jag var tvungen att tväla om en grej! Grejen är att ni nog ALDRIG kommer att få reda på vad det var! Utom då om jag skulle vara den lyckla vinnaren! Och en sak kan jag säga! Jag skulle blir såå jävla lycklig! Det finns nog inte ord för hur lycklig jag skulle bli! Überlycklig!!! Så håll tummarna för mig! Det vore kul!

Sista öppna restaurangdagen ikväll! Eller idag. Jag börjar kl 3 och då ska jag göra SORBET! Det har jag aldrig gjort förut. Men idag ska jag det! MUMS med en avsvalakde sorbet! Hoppas att det blir nått kvar till mig som jag kan äta upp sen! Familjen kommer och äter ikväll också! Och jag är så nervös, inte för att jag inte ska göra rätt, utan för att min bror är allergisk mot alla mjölkprodukter, smör, mjölk, grädda, ost, you name it och jag vet inte hur bra kolla lärarna har för det. Ingen aning och jag blir så nervös av det! Jag vill ju inte att min lilla bror ska gå och bli sjuk! Jag vet inte hur allvarligt det skulle bli om han får i sig mjölkgrejer! Men förhoppningsvis så slipper vi veta det också! Men jag önskar dom en trevlig kväll! Det ska bli spännande och se vad dom tycker om min sorbet! Hahahah!

Ska ta och fixa lite käk nu! Sen blir det väl att pallra sig iväg till skolan!

Imorn ska jag gå till Fortet och göra fördjupningsuppgiften i Projekt... mamma kunde eller ville inte svara på frågorna! USCH säger jag! Jag VILL INTE PLUGGA MER!!! VILL HA LOOOOV!!!

Puss och Kram
Erica

Tisdag!

Bara 7 skoladagar kvar nu! Nedräkningen har startat! Vissa har ju då turen att få sluta nu på fredag... Och dessa vissa går på John Bauer! FUSKISAR!!! Men som sagt, nedräkningen har börjat!!!

Jag gjorde ju provet i samhällkusnkap idag! Jag fick VG-, jag kanske redan har sagt det, men i så fall säger jag det igen! Så då slipper jag komma på den lektionen imorn! Då börjar jag kl 3 imorn! Restaurangen då! Sista öppna dagen innan lovet! Sen så kommer jag tillbaka och då är jag 3a!!! LOVELY! VIlket betyder bal, student och En massa annat trevligt!!!! LÄNGTAR MASSOR!!! Undrar hur många treor jag känner som går ut i år?! Hahah!

Kvar att göra INNAN fredag:
MVG-uppgiften i projekt och företagande
MVG-uppgiften i Näringslära

Men jag är nästan klar med båda! Så jag är helt 100 på att jag blir klar till på fredag!!!

FAN vad jag är Shoppingsugen också!!! Men inget shoppande för mig innan jag är KLAR med mina grejer!!!! Så nästa vecka.. då kanske jag shoppar!!! Någon som vill följa med????

Puss och Kram
Erica

GRATTISGRATTIS

CAMILLA SOM BLIR 18 ÅR IDAG! :D

STOR GRATTISKRAM!

Svenskalektion

Sitter i sal 3613 och skriver rent en uppsats som vi gjorde i höstas! Och vi får tillbaka den nu! haha, våran lärare är lite, LITE virrig! Dock är han bra, men jag känner en sån press när han pratar med mig, om hur jag ska göra uppgifter och så, jag kännerm ig så osäker när han är i närheten, jag trivs nog inte med läraren helt enkelt! Tur då att det bara är ett år kvar med honom... jag har stått ut i två år nu! så ett år är väl en bagatell! Just det, jag kanske ska skriva vad jag skriver om också! Hjältar, en jämförelse mellan Odysseus och William Wallace, ni vet, Mel Gibson i filmen Braveheart!

Dom här sista dagarna denna veckan och nästa vecka kommer att vara SÅ JÄVLA SEGA!!! De flesta kursena är klara... betygen är nästan satta och det finns inget att göra! Jag sitter bara och glor ungefär! Skittråkigt! Dessutom, alla som vill hitta på nått med mig denna veckan, så kan jag med en gång säga att det är KÖRT!!! Jag har två uppsatser att göra tills på fredag! Eller en uppsats och en fördjupningsuppgift!

Nästa vecka blir det bara betygssnack, GUD vilken seg vecka det kommer att blir! Men sen på torsdagen, då blir det äntligen LOOOOOOV!!!! LOVELY!!!

Soliga kramar
Erica

Sometimes i wish I were an angel, sometimes I wish I were you

Har ni hört Declan Galbratih? Han är född 1991, (för det har jag tagit reda på) och han har världens röstkontroll, han sjunger underbart! Första gången jag hörde en av hans låtar, var förra onsdagen (tror jag), det var på samhällskunskapslektionen och Karin sa; lyssna på detta. Och det gjorde jag och oj, vilken gåshud jag fick! Jag hörde "Tell me why", en så underbart fin låt! Lyssna på den säger jag bara! Rubriktexten är från låten An Angel.

Men eftersom att jag hörde Tell me why först och för att den är så fin så får den ligga här!Nä, ska väl kanska ta och duscha och sen läsa samhällskunskapen en gång till...!

Puss och Kram
Erica

Helt plötsligt...

så fick jag EN till grej att göra i skolan, INNAN fredag! Eller till fredag! Denna veckan blir icke rolig!

- Samhällskunskapsprov, IMORN
- Näringslärauppggift (MVG), FREDAG (senast)
- Projekt och Företagnadeuppgift (MVG), FREDAG (senast)

 YES säger jag bara! MEN, provet kan jag, ganska bra i alla fall, hållbar utveckling, det är ju om sånt man hör hela tiden, på nyheterna, runt om överallt. Det finns där hela tiden, så det kommer att gå finfint!

Näringlärauppgiften, den har jag börjat med och detkommer nog att hinnas bli klart till på fredag! Och projektuppgiften den var ju bara att ställa nåra frågor, om markandsföring och sånt, på ett företag, och TUR är väl det då, att lilla Mamma jobbar på ett företag! TOPPEN! Det går fort att få klar den då! Hhihi!

Dock tror jag att jag får jobba lite snabbare och bättre med näringsläran, jobbar jag för lite på en dag så blir jag inte klar! Och jobbar jag för mycket, ja då hoppar jag över det nästa dag, och då blir jag ju inte heller klar! Så jobba på i bra takt! BLI KLAR! Tänk positivt, LOVET är nära! Bara, hmm, 8 dagar kvar! Skoldagar alltså! LOVELY!!!

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Erica

21 plats

Där hamnde Charlotte Perrelli med sin Heroes. Shit vad dåligt! Trodde absolut att det skulle gå bättre, för att många av låtarna som kom före oss SÖG riktigt mycket. Och överallt så hör man ju att alla länderna kompisröstar, varför ska man hålla på att göra det? Varför inte rösta på den låt som är bra? Men jag vet inte... Det kanske inte alls är så, folk har kanske vist röstat på sin favoritlåt. Men jag känner att våran låt var mycket bättre än dom flesta låtar som var med. Men som sagt, det är ju vad jag tycker! Bra kämpat Charlotte!

Björn Gustafsson var ju helt klockren också! "And 12 points goes to... SWEDEN. No, no you can't vote on your own country!" 

Puss och Kram
Erica

Tack Nathalie

För den finfina Desigen!

Diabetes

Jag ska skriva om diabtes i näringsläran! Och jag måste lämna in det senast på fredag... och jag har knappt börjat, jag har precis fixat lite information... måste plugga satan i veckan! Dessutom har jag prov på tisdag... i samhällskunskapen, en Hållbar utveckling.

Måste plugga!

Puss och Kram
Erica

Inlines

I sommar ska jag nog ta fram mina inlines och börja åka med dom! Vi åkte inlines på idrotten idag, i en hel timme(!). Och det är otroligt kul, och skönt att åka inlines! Jag kommer väl inte komma upp ur sängen imorn, träningsverk i lår och rumpa! Superskönt, NOT! Menmen, det är endå kul som tusan att åka! Dock måste jag träna på att bromsa... finns det inga stolpar så får man bromsa på annat sätt!

Puss och Kram
Erica

Shit vad jag är PINSAM

Jag är så dålig, jag är såå otroligt pinsam! Inte alltid, nejnej, inte alls alltid, jag är bra för det mesta, men när det gäller att debattera, eller bara att prata inför klassen, eller för den delen, en lite jävla grupp, fyfan vad jag är pinsam säger jag bara! Jag skäms! Jag blir nervös, är inte så förbered, vilket jag bara har mig själv att skylla i och för sig, men det hjälper inte att vara förbered, lite kanske, men inte alls mycket! Jag pillar med håret, pratar snabbt och sluddrigt, tittar ner, läser av pappret istället för att kunna det. Jag fattar inte, jag fattar inte att dom kan säga sen att jag har bra röst och att jag kan bli en bra talare?!? Är det nån som vet en kurs för sånt här eller? Jo jag vet en, kommunikation, jag skulle kunna tro att den kursen skulle hjälpa mig lite, men nu har jag ju inte valt den som individuelltval, så jag får väl läsa böcker om sånt, läsa, lyssna och öva, öva öva öva och öva! Men fyfan för att prata inför folk säger jag bara! USCH på mig! USCH!!!!

//Erica

Snygga ben

Yes, kolla in mina bilder, på crazychick.bilddagboken.se! Provade kläder för en 40 årsfest idag, temat är västern och jag och Karin ska jobba i baren där! Vi ska ha en baddräktsliknandesak, med spetstyg runt om och sen en cancankjol över det! Det kommer SÄKERT att bli skitsnyggt! Hoppas på det i alla fall! Det ser lite porrigt, eller horigt ut på bilderna, men det blir förhoppningsvis bättre! FÖRHOPPNINGSVIS!

Nu är engelskan klar också! Eller den får duga! Jag gillar inte debattgrejer! Så den får duga, dessutom vill jag ha lov nu!

Historiagrejan är också klar! Eller, den får duga den också! Pratade mer mormor en stund! Det blir säkert bra! Som sagt, min hjärna har tagit sommarlov! Det är bara en och en halv vecka kvar nu! HÄRLIGT!!!!

Nån som ska med till Torshälla den 30 kl 23.20? When It spelar då!

Ska duscha snart, och sen sova...

Puss och Kram
Sov gott
Erica

URUSEL

Jag är verkligen VÄRDELÖS, ja URUSEL på att plugga! Jag hatar det! Det är både tråkigt och tråkigt! Jag kommer ingen vart och istället blir det så att jag pluggar kvällen innan till allt! Så jävla värdelös är jag! Jag kommer ju aldrig ihåg det sen när jag har gjort prov eller haft en inlämning! Så dom som säger att jag är en pluggis måste tänka om, dom känner inte mig i så fall! Visst, en del fastnar kanske, men det är inte mycket, det jag tycker är kul brukar fastna ganska bra, men annars så finns det inte där. Kankse om jag skulle läsa om det så kommer jag ihåg det... för stunden i alla fall! Det är SÅÅÅ skönt att skolan snart är slut (två terminer kvar) för evigt! Så jävla skönt! Inga läxor. Men å andra sidan så måste man ju skaffa sig ett jobb, men man får väl inga läxor när man jobbar!? Annars tar jag väl pension när jag slutar skolan! Jag köper massor med trisslotter, nån borde storvinsten ligga på ju!

Äh, skitsamma! Ska försöka med Engelskadebatten och sen så ska jag ringa till mormor och kolla med 50-, 60- och 70-talet, ska fråga nåra frågor bara. FAN VAD TRÅKIGT med läxor! Jag somnar!

Puss och Kram
Erica

7 sorters kakor

idag har jag och Karin bakat kakor, märtas chokladsnuiitar, eller vad dom nu hette och så gjorde vi syltbollar! Gottgott! Vi fick äta lite av västerbottenostpajen som vi gjorde igår som var till idag, MUMS vad gott! Och för att inte tala om lingonparfaiten som vi också gjorde igår till idag, den var TOTALY LOVELY! MUMS säger jag bara!! Fatta vilket bra yrkesval jag har gjort! Nu gäller det bara att komma igång med nån rolig träning, ska gå mer på frisikis tror jag, så att jag inte går upp sådär jättemycket i vikt! Men ett eller två kilo och lite fett på höftbenen så blir det nog bra.

Och jag kanske får MVG i, ja vad nu kursen heter (pinsamt, det borde väl jag veta, eller?!), men i kall- och varmköket! WEEEEI, vad glad jag blir! FYFAN vad jag är bra! Som man sjunger i Studentsången... Men nu har ju jag ETT år kvar! TOPPEN! Sen blir det åka flak, festa (kanske får min första fylla ;), ha kul med vänner, och släkten kanske och ha en helt toppendag! LÄNGTAR som fan!

Nepp, nu ska jag skriva klar min engelskadebatt, sen ska jag komma på 6 bra frågor till mormor, farbror Anders och Tullen. Detta är en läxa i historian, vi håller på med kalla krigstiden och vi ska fråga frågor om 50-, 60-, och 70 talet. Så har i nån bra fråga, jag har en fråga, fast egentligen har ju inte det med kalla kriget at göra, men det är om sexualitet, hur man såg på det då, men jag får se, jag kanske kommer på en bättre fråga. Toppenkul, NOT!

Puss och Kram
Erica 

Ett våga eller inte våga

Ska jag skicka ett brev och fråga om msn och sånt, eller ska jag inte? Vågar jag? Jag kanske är en sån stalker, jag vet inte, jag ju inte ens träffat eller sett personen i fråga på i alla fall minst 5 år... Hur skriver man och frågar? Om jag nu gör det... Hmm, detta tål att tänkas på! Men det vore ju himla kul!

Puss och Kram
Erica

Öken dag

Ingen samhällskunskap
Matte, tre pers, lätta ekvatoiner på tavlan
Svenska, film
Lunch
Ingen engelska, ena gruppen hade debattredovisning
Historia, lyssna mest
Hem o plugga....

Har kvar att göra:
Samhällskunskapsprov, nästa onsdag
Engelskadebatt, fredag
Näringslärauppsatts, nästa fredag

Size Zero

Jag håller på med en debattartikel, typ, i engelska, jag ska redovisa på fredag och det är JÄTTESVÅRT. Jag valde ämnet size zero för att dom andra ämnena inte var roliga, detta ämne är ju inte heller så roligt, men jag gillade den uppgiften mest. Det är helt sjuk, detta size zero, den är nere på storlek 32 och jag läste att ingen frisk kvinna under 140 centimeter kan ha dom kläderna. Tänk på dom stackars fattiga barnen som knappt har någon mat, och vi som har massor med mat, vad gör vi? Jo vi svälter oss i stället för att vi ska vara pinnsmala för att följa modet. Vissa är ju smala utan att behöva gå ner en massa i vikt, men det är inte dom vi pratar om. (Jag vet att jag är pinnsmal, men det har jag alltid varit och jag äter som en häst, jag har bra ämnesomsättning har jag fått höra, men jag skulle inte tacka nej till nått extra kilo på höften, jag får typ skavsår av mina höftben, skitjobbigt). Det är dom som är smala som vill gå ner ännu mer för att få på sig dom här kläderna. Det känns helt sjuk för mig. Jag ser inget kvinnligt i det. Ska kvinnor vara så smala att man ser alla ben på kroppen? Hade ett djur sett ut så så hade man blivit anklagad för djurplågeri, är inte detta ett människoplågeri då? Jag funderar bara, jag vet ju inte så mycket om sånt, men av det jag har läst och sett från bilder så är det helt sjukt. Skärpning tjejer! Och killar! var nöjd och stolt över den du är!

Puss och Kram 

Hejsan hoppsan lillebror

Som Karlsson på taket skulle ha sagt!

Ännu en helg av året har gått! Och denna helgen har varit JÄTTETREVLIG! Fick följa med Thomas, Alexandra och Adrian till Malexander! Thomas och Alexandra hade i bröllopspresent fått ett presentkort på att klättra upp i Motala radiomast! 120 meter upp i luftem, typ 411 steg, han, ledaren kan ha sagt 425 steg också, jag frågade och upprepade vad han sa, men sen glömde jag bort det direkt, typiskt mig. Medan dom klättrade, mamma o pappa gjorde det också så passade jag och Micke Arian. EN AV VÄRLDENS SÖTASTE UNGAR förövrigt. Jag fick inte följa med, så nu kommer frågan, är det NÅGON som VÅGAR och VILL följa med mig upp 120 meter upp i luften någon gång??? Annars får jag väl hitta en modig pojkvän, fast gör jag det, då får nog nåra vänner följa med i alla fall, så vi blir ett helt gäng!

Sen på kvällen så bastar vii i deras lilla gulliga bastu och sen så badar vi i det kalla vattnet! Snacka om att det isade i benen, men när man stod på torra land, eller för den delen med benen i vattnat så var det skönt, det kändes sommarvarmt i luften, men det var typ bara 12 grader i luften kanske. Så den 17 maj 2008 badade jag första gången för säsongen! Så firade jag Norges Nationaldag, först en heldag i Motala och sen med bastu och bad! Och såklart - GOD MAT med TREVLIGT SÄLLSKAP! LOVELY!!!

Nu börjar det kännas att det är lov snart, allt går segt, och man gör knappt inget på lektionerna, vilket gör att allt känns ännu segare... Jag har, vad blir det, ett samhällskunskapprov kvar, och sen en engelskadebatt och sen är jag nog klar med allt! Äh, jag kommer väl på mer sen, som vanligt!

Puss och Kram
Erica

Brandkvinnan

Japp, det är jag det! Idag hade vi brandövning vid brantkårens övningsplats vid tippen! Det ingår i vårat betyg, arbetsmiljö och säkerhet tror jag kursen heter. I höstas var vi på brandstationen där dom pratade om eld och säkerthet och brnadvarnare och brnadsläckare och sånt. Och idag skulle vi öva på praktiken. Först blev vi indelade i grupper, sen gick den ena oväg och gjorde annat och vi satt kvar och lyssnade på det som dom berättade första gången. Sen gick vi ut till deras lvningshus där vi fick gå in en runt i ljuset. Nästa gång gick vi in 4 och 4 i totalt mörker, jag gick vilse med en gång kan jag ju säga! Och sen fick ni gå in en tredje gång, men då hade dom satt upp exit skyltar så att man såg hur man skulle gå, men det var fortfarande kolmörkt, fatta hur bra det är med sånna exitskyltar! Har man sånna kommer man snabbare ut och chansen är såå jättemycket större att du överlever om det skulle börja brinna. Jag var verkligen totalt lost när vi gick in när det var kolmörkt. Skitläskigt!

Sen efter det fick vi pröva på och släcka med pulversläckare, det var inga konstigheter och sen fick vi släcka en docka, som hade brunnit typ 300 gånger. Vi fick använda en brandfilt. Det gick superbra. Nu kan jag det.

I höstas hade vi också hjärt,- lungräddning. Men det är jag mer osäker på, för jag kommer aldrig ihåg hur hårt man ska trycka över bröstet, jag har aldrig använt det, men om jag någon gång skulle behöva så är jag faktiskt lite osäker. Dessutom lär jag väl få panik om det skulle hända nångång och då blir det ju ännu svårare. Men jag kan ju alltid hoppas att det sitter där i bakhuvudet!  

Haha, just det, jag lekte med Karin också! Jag hade henne på ryggen sen la jag ner henne och skulle rädda henne, men HLR eller framstupasidoläge, men då blev jag avbruten av en av brandmännen, han kom fram och sa: Hörrni, har ni dom kläderna på er så ska ni lyfta såhär, och så tog han tag i Karins arm och ben och la henne över axlarna. Och när han gjorde det så såg det ju såklart JÄTTELÄTT ut, men sen när jag skulle testa så var det skitsvårt! Han lixom bara kastade upp henne, så nu har jag nått att träna på! Hahah! Och när han sa hörrni när ni har dom jackorna på er... så trodde ju jag att han skulle säga typ, att vi inte fick ligga på marken, men sen tänkte jag, varför har brandmän jackor som man inte få rligga på marken med? Och för er som intehar fattat, så fick vi låna deras typ övningsjackor, eller gamla jackor eller vad det var, för att det var kallt ute. Hahah!

En av brandmännen visade också vad som händer om man häller vatten på brinnande matolja (eller vilket matfett som helst sa han att det gällde). Det smäller och det smäller upp typ 2 meter höga lågor. Och då har man inget hår kvar! Så tänk på det, häll ALDRIG vatten på brinnande matfetter!

Nepp, nu ska jag ut och hoppa lite studsmatta och sen ska jag läsa lite Historia... Prov imorn... Kalla kriget, vilket innebär typ BARA politik! USCH!

Puss och Kram
Erica

Idag så är det onsdag igen!

Vilket innebär, Först samhällskunskap och sen Restaurang Rinman! SKITKUL! Undrar vad jag och Karin ska göra idag!? Konditori kanske. Vi har ju gjort allt det andra. I och för sig så får vi göra det igen, så vi får helt enkelt se vad det blir!

Idag fyller Karin 18 år också! GRATTISGRATTIS!!!

Puss och Kram
Erica

Min hjärna har tagit sommarlov!

FYFAN säger jag bara! Men ändå, så blir denna veckan rätt slapp! Sovmorron imorn till tio i elva. Alla andra har nationella i Matte A imorn. Sen så jag har ju den FÖRBANNADE debatten! USCH FY OCH BLÄ! Mitt kommer ALDRIG att bli två och en halv minut! Jag får nog prata EXTREMT långsamt! Hoppas att Emil och Louise har MASSOR av bra grejer att säga! Men det får bli som det blir!

På fredag har jag läxförhör på Kalla Kriget också, och jag har inte ens börjat svara på instuderingsfrågorna... USCH! SKÄRPNING! Egentligen borde vi få lov när solen börjar värma, förra veckan, då skulle vi ha fått lov! Min hjärna har verkligen stängt av skolan. Jag kan inte lära mig nått nytt. Men det är typ bara tre veckor kvar nu... jag får FÖRSÖKA anstränga mig! Men det blir svårt!

Ska skriva klart min debatt nu!

Puss och Kram
Erica

Studsmatta

Vi har gjort som alla andra! Vi har skaffat en studsmatta! Men det känns lite läskigt, vi har ju ingen vidare stor tomt, och staketet ska vi inte tala om, jättelågt! (Glockalnet är i och för sig LITE lägre) Men det känns som om folk bara kommer hoppa över och hoppa, när vi inte är hemma, eller nått. Men man vet ju aldrig, dom kanske har respekt för privat tomt, eller vad man ska kalla det. Man kan ju alltid hoppas!

Just nu sitter jag ute på verandan, ovanligt, jag vet! Men jag har ju min FÖRBANNADE debatt på tisdag och jag är inte på långa vägar färdig med vad jag ska säga! UNDERBART! Härligt! Så det blir till att sitta och tänka tänka och tänka nu, idag och i morn när jag kommer hem från skolan! USCH fy och BLÄ säger jag bara, elelr jag menar FYFAN säger jag bara! Hahah.

Fick VG på min Historia uppsats förresten! Bara så att ni vet! Hahah, han gillade det jag hade skrivit, Förintelsen och Anne Frank. TOPPEN!

Dessutom fick jag reda på av Jenny, i fredags att mitt Nationella i engelskan såg bra ut! Fast att det verkligen kändes PISS, men hon sa att jag kan vara lugn! OCh det blev jag också! Så nu kanske jag har mitt VG i engelska i alla fall! UNDEBART!

Det ända jobbiga kvar nu är DEBATTEN! Okej, Historian kan vara lite jobbig också, för nu handlar det typ BARA om politik! Hur kul är det? Inte alls, men oj vad viktigt det är, egentligen!

Nu måste jag plugga!

Puss och Kram
Erica

Guten Tag!

Denna veckan har solen skinit MASSOR!!!! FYFAN vad härligt! Det ända negativa, är att min hjärna har tagit sommar lov LITE för tidigt! Snarare typ 20 skoldagar! Orkar inte räkna in helgern! Och detta resulterar i DÅLIG pluggtid! Blir inget alls, och det jobbiga är att jag har en debatt på tisdag i svenskan, denna JÄVLA debatt! FYFAN säger jag bara, om det också! Jag HATAR att prata, och nu ska man samtidigt DEBATTERA ocskå, prata som om man verkligen fattar vad det är man pratar om! USCH säger jag bara! Men när den är över, då kan nog min hjärna ta lov lite mer på riktigt. I och för sig så har jag ett eller två historia läxförhör, elelr prov kan vi kalla det, små prov, kvar, men det går bra, tror jag, just nu är det fan BARA politik inblandat! Och jag HATAR verkligen politik! Asså, politik är ju bra, men jag tycker att det är SÅÅÅ tråkigt att läsa om det! Men jag vet att det är viktiga grejer, men oj vad tråkigt det är!

Idag var jag med Camilla, Nattiz och Sara ute vid balsta och solade och hade picnic! TREVLIGT! Mycket vatten och sol har vi fått i oss idag! Det hade varit ännu mer perfekt om det hade legat en lite sjö där, eller nått likande, pool, kalkbrott eller ett hav kanske. Men det var en MYCKET trevlig dag! Men nästa gång tar vi med en fotboll va? ;)

Men nu är det nog slut med allt, Jag har blivit TOTALT ignorerad! Nu är det nog kört, nu vill jag nog inte prata med dig mer! Dra åt helvete! Flytta härifrån, bara jag slipper se dig! FYFAN säger jag bara! Tack för tiden som vi hade i alla fall! Det var kul så länge det varade! Men nu är det slut, eller det har nog varit slut ett tag, men detta var droppen! Försvinn ur mitt liv! Nu måste jag gå vidare! Jag får sudda ut dig!

FYFAN säger jag bara är mitt nya ord! Myspys och FYFAN säger jag bara är mina ord! Bara så at ni vet.

Ikväll blir det grillad kyckling på spett alá pappa! SÅ JÄVLA GOTT!!! Min ABSOLUTA favoriträtt! Helt UNDERBART!

Puss och kram
Erica

God förmiddag!

Onsdag idag! Vilket betyder jobba i Kallköket på restaurang Rinman! Det är kul, men jag föredrar varmköket faktiskt! Men här i kallköket får vi ju äta massa godsaker! Sorbet och sånt! MUMS! Men jag gillar nog i alla fall MAT mer! Hahah!

Men jag känner just nu att jag inte vill gå till skolan! Inte på grund av jag inte trivs, för det gör jag, utom då med vissa! Men Solen skiner ju så underbart och allt är grönt och skönt! Tänk att bara få vara ledig och sola och dra ihop ett gäng och spela fotboll och sen svalka sig i vattnet! FAN VAD HÄRLIGT!!! Och sen grilla på det! Hur härligt som helst! LOVELY!

Nej, nu ska jag sätta mig och sola lite till, och FÖRSÖKA tänka på vad jag ska skriva i mitt debattal! Det är skitsvårt! Jag ska vara FÖR dödsstraff! Men även om vi inte vinner, så är våran grupp BÄST! Helt klart! Vi trivs så otroligt bra med varandra och vi jobbar bra i gruppen! Toppenbra!

Hej så länge!
Soliga Kramar
Erica

Jag säger egentligen bara EN sak:

FYFAN!

Känns det bättre nu? Känns allt bättre nu? Hur fan tänker ni? Vad har vi gjort er?
FYFAN!

//Erica

Highland

Det är en SUPERBRA låt! One More Time hette gruppen och bestod av Nanne och Peter Grönvall och Maria Rådsten. Lyssna på den! Den låten känns erica! Haha! Jag skulle trivas på det stället dom sjunger om!

Idag hade vi redovisning på Naturen. Det gick väl bra, men jag HATAR att prata muntligt! Jag är URDÅLIG på det! Jag pratar fort och ibland helt osammanhängande! Jag skulle ha valt Kommunikation som individuelltval. Men nu blev det inte så! Så jag får träna för mig själv istället! Hoppas på att jag blir bra på det! TRÄNATRÄNATRÄNA! Övning ger färdighet säger dom ju!

Nu när solen är framme känns det helt VÄRDELÖST att gå till skolan! Jag vill bara vara ute i solen och sola! Och umgås! Fan vad sugen jag blev på att dra ihop ett gäng och dra till Vilsta och spela fotboll! Kanske till helgen! fan vad kul det skulle vara! Nån som vill vara med? Fotboll och grill! I sommar hoppas jag på att det blir MASSOR av sånt! Fotboll, grill, sol och bad! Då är min sommar TOPPEN! HÄRLIGT!

Ikväll kommer mamma o pappa hem från Lübeck också! Hoppas att dom har köpt med sig MASSOR med godis! Fast egentligen ska jag inte ha! Jag håller på att trappa ner! Det känns som om jag äter godis JÄMT! Men hoppas att dom har haft en bra helg! Långhelg, menar jag! Men det tror jag verkligen att dom har haft!

Selma är fortfarande borta! Var är du Älsklingen? Vi saknar dig MASSOR här hemma!  

Puss och Kram
Erica

Söndag

Jag måste bara få säga att igår gjorde jag en JÄTTEGOD middag! Kycklingbröst i ugnen med lite chilipulver på. Sen kokade jag ris och till det hade vi Sweet chilisås! FYFAN vad gott det var! Det var lite tråkigt att bli mätt! ;)

Idag har jag och Linda solat ute i den varma härliga vårsolen! Så att man har en bra grundbränna lagom till sommaren! UNDERBART! Vi spelade årets första kubb också! Jagvann första omgången, för att Linda råkade ha ner kungen! HAHA! Den andra omgången sket vi i att spela klart, solen försvann och vi orkade inte börja efter maten! Vi är tvungna att plugga också! Jag har ju som sagt Naturkunskap redovisning OCH inlämning imorn! Men jag tänkte på det, vi ska ha med för- och nackdelar med Vattenkraft och Värmepumpen, men hur fan blir det eget arbete när man skriver det i punktform? Då tar man ju fördiga punkter, hur blir det ett eget arbete med egna ord? Hur fan ska det gå? Jag FATTAR INGET! 

Nu spelas Madonnas nya låt, 4 minutes, med Justin Timberlake, på MTV, så JÄVLA bra! "We only got 4 minutes to save the world"

Mamma o pappa hr nu varit i Lübeck i 4 dagar! Och vi har ätit PASTA alla måltider! Utom den i går kväll! Så nu blir det potatis resterande dagar! Hahah xD

Nu är det plugg som gäller!

Puss och Kram
Erica

Spirit, Hästen från vildmarken

Kollade på Spriit imorse! Bra film! Haha, nu vet jag inte vad jag ska skriva bara för det!
 
"Kan du stoppa en vind eller hålla den i handen"

Idag ska jag inte göra så mycket, skriva färdigt Naturkunskapen kanske!
Selma är borta! Jag har inte sett henne sen i Torsdagkväll! VAR ÄR DU???!!!??

Puss och Kram
Erica

Plugg, plugg och plugg

Idag blir det plugga utav helvete! Jag måste göra färdigt en massa och börja med en massa!

Naturkunskapen, Vattenkraft och Värmepump : Inlämning och redovisning på måndag
Svenskan, debatt, För dödsstraff : Färdigt och förberett v 20 (tror jag, minns fan inte, vilket gör det lite jobbigare...)
Samhällskunskapen : Svara på frågor om Hållbar utveckling till Tisdag (tror jag)
Historia : Första- och mellankrigstiden, frågor (jag vet att dom var frivilliga, men jag vill lära mig nått!) : Klart innan skolan är slut
Historia : Efterkrigstiden, Kalla kriget, frågor : Klart? Vet ej! I veckan antagligen!

Nu ska jag fixa käk till mig och mina syskon, Mamma o pappa är i Lübeck, så vi får klara oss själva i fem dagar! Trevligt! Jag får laga till riktiga festmåltider i helgen! Jag är ju en blivande Chef (kock på svenska)!

Puss och Kram
Erica

Pissdag!

När jag kom hem från Sara, så gick min dag åk skogen. Allt går dåligt, ingen fattar något och jag är irriterad! Det har inget med gårdagen att göra, det var supertrevlig kväll! Tacos, chips, Hjärnsläpp, Guirarhero3 och trevligt sällskap! Det var när jag kom hem och ingen fattar vad jag menar! Dom som har läst min blogg vet ju att jag har ett val att göra och valet måste göras innan den 17e! Jag vet fan inte hur jag ska göra! Men vissa tycker ju inte att jag vill lyssna på dom bara för at jag känner dom är ett bra sköl till att gå dit! Men hallå?! När jag är med mamma o pappa då gnälls det att jag inte gör något, men nu när dom är med, då gnälls det inte, men det beror ju antagligen på att det inte är BARA mamma o pappa där! Men vafan, vad är det för anledning då? Jag känner ju dom också! Fan vad sur jag blir! Vissa umgås ju med folk dom hatar bara för att vara poppis! Men det är väl en helt annan sak?! Att umgås med folk man hater eller att lyssna på musik som inte är den egna musiksmaken?! Men det är inte samma ssak? Eller? Hur kan det vara skilland på att umgås med folk man hatar och att lyssna på en annan musikstil än den man har! Jag FATTAR INTE!!!!

Sen så funkar inte datorn som jag vill heller, den segar och är dum, desutom är musknappen helt sne så det går knappt att trycka på den! + att jag HATAR att plugga! Jag vill fan sluta skolan nu! Orkar inte mer! Har aldrig varit en pluggis och kommer aldrig att bli en pluggis heller! FAN! Jag snackar bara en massa skit när jag säger att jag SKA plugga, jag gör det aldrig ändå! Jag gör det sista kvällen innan, och hur bra resultat får jag av det längre fram i tiden? Jag kommer aldrig ihåg någonting från gamla prov. Så jävla värdelös är jag på att plugga!

Men jag har ett mål, men det får vara hemligt, jag vet att det är några som vet det redan, men säg inget! Det är mitt mål, jag vill inte att folka ska förlja med bara för att jag vill det! Jag vet inte ens när det blir! Men jag har bestämt mig, jag vill det! Fan vad coolt det skulle vara! LOVELY! Jag kanske talar om det längre fram, när jag vet lite mer!

Nu ska jag antingen ut och andas lite, eller så ska jag in och kolla på Råttatouille. Jag sitter ute på verandan just nu! Så jävla skönt! Detta är bland de bästa ställena i hela huset! Så mysigt!

Finns det något där, eller är det våren som spelar mig ett spratt?

Puss och Kram
Erica

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0