Saknaden är stor

efter min mobiltelefon och en ny kamera. Blir helt knäpp av inte kunna fota någonting... Den lilla svarta nokian ag fått låna av Pär har ingen kamerafunktion, däremot finns det ficklampa i den. Snakespelet är inte heller lika kul som originalet. Men TACk Pär för att jag får låna den. Jag bara gnäller, inte helt snällt. TACKTACK!

Ny kamera är högt på önskelistan också... min som jag fick 2006 börjar ge sig. Och så gillar inte min dator minneskortet till den heller. Dom är helt osams.

Medan vi fortfarande är inne på dessa tekniska prylar, jag kanske ska ta och skaffa mig en Ipod också? En ny stereo skulle också sitta fint.

Går det att toppa den listan? Klart det går, jag vill ha en bil också...

Äntligen sommar!

Efter en otroligt trög star på denna sommar så verkar den äntligen ha hittat hit nu. Hur underbart som helst! Inte lika underbart att vara inomhus och jobba när det är som varmast ute. Men sånt är visst livet har jag fått lära mig nu. Om man nu inte råkar vara lärare förstås och det är ju inte jag... än i alla fall ;)

Jag har antagligen bara 18 arbetsdagar kvar till semestern, beroende på om jag ska byta v 33 mot v 30. Och om jag har räknat rätt däremellan. Matten har ju inte varit på topp på länge om jag säger så, HAHAH. 

Ska jag nämna nått om midsommar? Hade otroligt trevligt och det var otroligt skönt där frmaåt kl 4 på morgonen då jag och nathalie satt på studsmattan och myste i värmen och fågelkvittret. För vi ville egentligen inte gå och lägga oss, men kom ändå fram till att det skulle var skönt. Så ett par timmar sömn blev det. Varför måste man sova på sommaren? Det kan man ju göra på vintern när det är mörkt HELA tiden. 

Hoppas på finfint väder under min semester sen! Så att detta inte är den enda sommaren vi får. Vore ju rätt typiskt om det blir skitväder när jag är ledig... HOPPAS INTE!

PUSS på er 

Ett minne av Statt

Under helgen hade Statt försäljning av i alla fall mycket av deras grejer, otroligt mycket porslin, lakan, möbler och lite annat smått och gott.

Jag fick idag med mig hem; Ölglas 5 stycken á 1 liter, 5 stycken svarta dippyttsar (som jag jobbade med, känns rätt märkligt att dom är här hos mig nu) och så blev det en jättefin tavla med mycket solljus, två glas, en flaska och en korkskruv, dock är glaset lite sprucket men det är bara att byta.

Ölglasen var lite sotiga men det ordnade jag lätt med lite aska och vatten. Mamma hade fått ett tips av en sotare, att diska sot med aska. Och jag kan säga att det funkar. Glasen blev som nya. Glöm dock inte att diska med diskmedel efteråt.

Nu sitter jag i soffan med ett av mina glas fylld med vatten.Förstår ni att dom är STORA?!

PUSS

Viktoria+Daniel=Sant

Oj vad kär jag blev i Viktorias klänning. Funderar på att ha en likadan när jag gifter mig, om jag gifter mig. Otroligt vacker! Viktoria var ju och är fortfarande otroligt vacker idag.

Minuspoäng till att det är väldigt lite pussar på detta bröllop. SVT hänger väl inte rikigt med och filma det, filmade allt annat istället.

Otroligt vackra idag!

PUSS

Vädret imorn?

Någon som vet vädret imorn? Inget regn va? Kanske måste kolla upp det. Måste ju komma på vad jag ska ha på mig i Huvudstaden imorn. Stockholm och Grönan får ju finbesök av mig, Sara och Nathalie ;)

Jag lyckades få en ledig dag denna fullspäckade vecka, 110 smörgåstårtor denna vecka och 400 mat på lördag.
Men innan jag drar iväg imorn lyckades jag få en klipptid kl 9, måste fräscha till håret lite så jag kan börja slita på det igen.

Vad ska jag ha på mig????

PUSS

Parkenbadet och simtävling

Blev en timme i Parkenbadet idag med Karin. Kikade lite på tävlingen, eller ja, blev väl bara kik på insimmet och två lopp. Sen skulle Karin gå och jag ville inte känna mig ensam så jag gick jag med. Vi satt i alla fall där och stekte lite. Saknar det jättemycket, simningen. Men saknaden räcker inte. Hittar inte motivationen till att komma tillbaka, vilket kan bero lite på min lathet och så kände jag mig väl dålig jämfört med alla andra, specillet med alla som är yngre. Väldigt dum känsla men så är det nog. Ska nog ta och försöka simma lite endå, på med badmössan och glasögonen och sen dyka ner i motionsbanan.

Saknar att umgås med dig också. Vet att det är flera år sen vi gjorde det. Och jag var med om precis denna grej jag känner nu precis nyss. Så jag är inte bättre egentligen. Förstår känslan och det är jättejobbigt! Folk glider i från varandra och det är en naturlig del av allt. Simningen <3

Nu känner jag mi väldigt naken, men samtidigt var det skönt att få ut. Även om det är offentligt för hela världen.

PUSS

Morberg Grillar

Jag vill bara säga att jag har världens bästa kompis! Sara Pettersson (jag vet fortfarande inte hur man länkar, men det är i alla fall sarajpettersson.blogg.se)! Hon tävlade om en bok för min räkning, och inte vilken bok som helst utan Morberg Grillar, dessutom skulle det vara signerad.

Efter ungefär två tre veckor kanske så ligger den boken på mitt köksbord. Och den är signerad. Jag visste inte ens att tävlingen var, jo jag fick ju veta det för att hon talade om att hon tävlade åt mig. Jag hade antagligen inte gjort det själv för jag är urusel på att komma på och berätta VARFÖR JAG ska vinna. Kanske inte behöver vara så märkvärdigt ändå, men jag tyckte att det hon skrev var för underbart, hade aldrig kommit på bättre själv.

TACKTACKTACK UNDERBARA SARA! <3Signeringen är skriven i boken, pentrycket har gått genom flera sidor!Jag är nu skyldig henne 4 middagar. Det bestämmde hon själv, men jag lovar att det kommer att bli fler middagar än 4!

GRILLSOMMAREN 2010!

PUSS

SCAD-Dive

Förra lördagen (jag vet, men bättre sen än aldrig eller? Och de flesta av er som läser min blogg vet väl redan om det, men ändå) så hoppade jag, eller snarare föll 30 meter rakt ner i ett nät. SCAD-Dive. Blev ditlurad av Nathalie som var sugen på att falla. Jag blev väldigt chockad då hon är, eller brukar vara, höjdrädd. Ännu mer förvånad blev jag när Sara ville med också, höjdrädd hon också. Vi tre stod där i kön som inte fanns och betalade 50 kronor och gick in och fick på oss selarna och sen åkte vi upp 50 meter upp i luften. Sara fick falla först och sen blev det jag och sist Nathalie. Gubben vi åkte med upp han såg väldigt snäll ut, vilket han var också. Såg väldigt läskig ut vid första blicken, men han vara jättesnäll och hans ögon bara utstålade ett lugn tyckte jag. Vilket kanske var meningen då man skulle falla samtidigt som man såg in i dom.
Underbart härligt! Men läskigt!

VI ÄR KUNGAR! Listan på att-göra-grejer börjar nu bli lång... ;)

PUSS

Lördag

Idag blev det en låång dag på jobbet, 12 timmar för att vara exakt. Tre mat idag, ett bröllop, ett 50-årskalas och en studentfest.

Jag har skurit sallad, gjort melonkulor, skivat mango, gjort en mozzarellabollsallad, skurit kött och kyckling, dukat, plockat, diskat, gjort ditt och datt. Bröllpsmaten och 50-årskalasmaten åkte iväg och jag blev kvar med studentfesten och den italienska buffen och någon av bufferna, tror det var 2. Dom ville ha två olika buffer. Och i det sällskapet kände jag flera stycken visade de sig. Jättekul att träffas! :)


Förrätten till 50-årskalaset.

Jag har stått bakom glas och tittat på solskenet idag. Jätteroligt.... not! Dageb har ändå gått relativt fort. Började sega till lite mot slutet, men det har gått topp att jobba idag, väldigt lugnt för att vara lördag.

Kom sen hem och Sara fick äntligen tag i mig efter ett antal ringningar, eller ja, jag ringde upp henne. Men visste redan vad det handlade om då Nathalie hade frågat via sms om jag ville med till Grönan i början på nästa vecka. Och jag fick faktiskt ledigt. Så det blir en heldag i Stockholm i början av veckan, UNDERBART!

Blev grillad kyckling till middag och efter det åkte jag till ICA Maxi för att köpa Den Bästa Sommaren, men den fanns inte, alla andra, eller många av det många Svenska Klassiker fanns, utom just den. Men jag kunde ju inte gå därifrån tomhänt, så det blev 4 klassiker... Se Upp För Dårarna, Hundtricket, Yrrol och Göta Kanal 2. HAHA ;)

Nu ska jag återgå till den läskiga boken Hantering Av Odöda, innan jag somnar... hoppas den inte blir jätteläskig ikväll för då blir det svårt att somna... HAHAH :)

SOVGOTT
PUSS

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0