Träningsfreak?

Actickortet imförskaffades i tisdags och sen dess har jag tränat tre gånger. Gymmet en gång och simning två gånger. Får ju passa på att träna massor nu när jag har lite flyt, vem vet hur länge denna träningslust hänger i! ;)

Jag försöker ju jobba mig ner till mitt personliga rekord på 100 meter medley som ligger på 1.19. Idag gjorde jag det på 1.32 mot gårdagens 1.37. Det tar sig.

Men jag ska nog ta det lite lugnt här nu så jag inte övertränar... lär ju redan vara helt slut på söndag när jag har tid och lust till vila.

Nu plugga skelett!
Puss o Kram!

Stockholmo

Ikväll blir det en tur till Rival o Stockholm för att se Strömstedt och Freud. Det ska bli intressant! Egentligen ingen koll på vad det är för show, men tror det är blandat samtal och musik. Niklas Strömstedts musik är ju fantastik!

Have a nice one!
Puss o Kram!

Simning

Onsdag. 1500 meter simmade. Drog 100 meter medley på 1.37, mitt pers är 1.19. Det borde jag ju fixa. Lite hårdträning på gymmet och fartträning i vattnet så ska det nog ordna upp sig. Okej, lite hårdkörning i vattnet blir nog också bra.
 
Fyra träningspass i veckan borde jag ju kunna fixa. Beror förstås på hur jobbschemat ser ut, problemet med att vara extraanställd är att ibland bli panikinringd. Menmen, försöka satsa på fyra pass i veckan, två på gymmet och två i vattnet. Borde inte vara några problem.
 
Puss o Kram

Dag 113, 2013

Tisdag. Idag är dagen då jag för första gången i mitt liv skaffade gymkort! Stort! Actic is tha shit då simhallen ingår. Jag kan inte lägga simningen helt på hyllan, det bara inte går. Saknar det som fan. Eller egentligen inte, tycker om att simma för mig själv, funderare på om jag ska skaffa mig egna fenor och paddlar och en platta. Får se. Nu känns det som att träningen är på väg åt rätt håll igen i alla fall, jag som tränade massor när jag var yngre tappade bort allt ett tag, Men med nytt sug, ny motivation och ny vilja så ska nog detta gå fungera. Beach 2013 och massageterapeut 2013 - here I come!
 
Om en vecka drar jag till Linköping för en ny vecka på min massageterapeut-utbildning. Fantastikt roligt, spännande och intressant, lika fantastiskt svårt är det. Eller ja, beror ju på hur man ser det förstås. Mitt problem ligger i mitt pluggande. Jag vet verkligen inte hur man gör. Men jag brukar ju säga det att övning ger färdighet, så det ska nog bli ordning på mig också.
 
Funktioner, funktioner, funktioner, ursprung och fästen. Det är detta jag lever med. Känns som jag har teflonhjärna, ingenting fastnar... än. Hard work work! Palpera, palpera och palpera!
 
Träna träna träna!
 
Puss och Kram!
 
 
 
 

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0