Livet på en pinne

Jag låter väl bilderna från gårdagen tala för sig själv... Mest egobilder dock, men det är väl så det ska vara ;)




PUSS

Premiärdoppet!

Kallt i vattnet!



Slog förra året, då badades det första gången den 29 maj :)

Lycklig!

Det är helt sjukt vad lycklig jag blir av att se Per Morberg och hans program. Allt han gör, hur kan gör det och hur han spelar med. TOPP!

Idag stod det soppa, matjesill och äppeltosca på menyn, lagat alá 1750-tal. Eller typ. Han och Ineze var utklädda och hela programmet utspelade sig vid ett litet torp. Han kokade soppan i en kittel ovanför öppen eld, han stekte och smälte i stekpanna över öppen eld och han bakade kakan i bakugnen. Jag vill också ha! Ett framtida mål kanske? Att ha ett litet hus med bakugn och öppen spis mitt i köket och så lite teknikprylar som möjligt? Okej, kanske ska ha en riktig spis och el. Men ingen dator och tv. Jo jag skulle nog klara mig utan det. 

En av mina inspirationskällor, Per Morberg! 

Nu ska jag sova riktigt gott! Sista jobbdagen denna vecka imorn, det ska bli riktigt skönt med en hel helg ledigt. 

SOVGOTT
PUSS 

Vad blir det för mat?

Det är inte lätt att gå ut och äta om man ska äta med Jonathan. Ska vi ta det? Nä vi tar det, eller nej ska vi gå dit istället? Och sen när vi väl hamnar någonstans, vad ska vi ha? Ska vi ha varmrätt och dessert? Ska vi ha pizza? Ska vi ha det? vad ska vi dricka? HAHAh, jag tycker om dig ändå Jonathan! :D

Vi hamnade tillslut på Grappa idag. Efter en vända förbi både Restaurang Rinman och Spicy Hot. För min del blev det en Parmapizza och en Somersby Päron. GOTT! Sen rullade vi hem till Jonathan och han hämtade cykeln och sen rullade vi hem till mig, eller han rullade sen vidare till sin farmor. Undrar om han kommer förbi och hoppar lite studsmatta idag, verkar inte så för att det börjar bli lite sent nu och jag har fortfarande inte hört av honom. Får väl ta det en annan dag. Sommaren har ju bara precis börjat! :)

Nu ligger jag i soffan och gäser och väntar på lost. Fattar fortfarande inte varför dom sänder det så sent. Aja, sova får jag göra i helgen.

 




PUSS

Ikväll är det inte LOST

För att idag är det tisdag. Fattar inte varför min hjärna spelar mig ett spratt och ligger en dag före. Det händer väldigt ofta. Det är ingen som är hjärnexpert som kan förklara detta för mig?!

Det var en rätt halvseg dag på jobbet idag, eller i allafall eftermiddagen var seg. Eftersom att M är ledig imorn och BG fortfarande sitter i gips så fick jag köra ut mat idag. Och den skulle ut vid kvart över 4 och mellan kvart över 3 och kvart över 4 fanns det inte mycket att göra. Disken var slut och maten stod i ugnen. SEGT! Vi tog en lite fika ute på altanen. Och sen äntligen vid kvart över 4 var det bara att ta bilen och köra iväg. Det kändes lite kul att köra firmabilen. Har aldrig gjort det förut. Ganska lättkörd är den också och jag klarade mig utan motorstopp. Duktig jag är!

Imorn innan 8 ska jag hämta värmeskåp och tallrikar och allt det. INNAN 8. Tidigt... då måste ju jag gå upp lite tidigare än 7 imorn. Eller också kanske jag hinner. Jag borde ju hinna eftersom att jag i vanliga fall går halv 8 till bussen. Så helt jättetidigt är det ju inte. Så egentligen är de tinget att klaga på... Måste jag gnälla så mycket. HAHAh :)

Något jag älskar att göra är att komma hem från jobbet. För där i trädgården står studsmattan och väntar på mig. TOPP!

Någon jag inte gillar, kanske till och med hatar, är att man ska behöva jobba på sommaren när det är sol och varmt. Detta är mitt första år då jag jobbar hela sommaren, utom då mina 3 veckors semester eller vad jag nu har, och jag är redan trött på att jobba sommar. Då har den inte ens börjat ordentligt. Nu gnäller jag igen. Hur har alla ni som jobbat länge stått ut? På sommaren vill man ju vara ledig. Aja, jag kanske fattar det där sen i framtiden.

Nu ska jag i allafall göra nått jag gillar, hoppa studsmatta!

PUSS

Jai Ho

Skönt att solen hittade tillbaka idag. Inte lika skönt att jag jobbade. Men, jobb är bra och jag hann faktiskt lägga mig och sola lite på eftermiddagen när jag kom hem. Och för att inte tala om förmiddagsfikat och lunchen, tokskönt att sitta ute och äta. UNDERBART! Så helt fyskam är det ändå inte. Fortsätter det såhär så måste jag snart ta premiärdoppet! Måste ju slå 29 maj då premiärdoppet var förra året.

Nu ska jag ut och hoppa lite studsmatta!

Ha en bra kväll!
PUSS

Denna dagen ett liv

Söndag idag. Som vanligt, slapp och lugn. Dåligt väder med, men helt piss har inte denna söndag varit ändå. Studsmattan kom äntligen upp, dock så småregnade det ju så regnskyddet åkte på med en gång. Äntligen kommer jag få röra på mig och få lite motion.

Gårdagen var däremot toppen. Eller inte dagen, utan kvällen! Dagen var ju inget speciellt, jobbade och svettades, trodde jag skulle smälta, men det gick bra, det blev en kalldusch hemma sen. Sen var det kalasdax! Karin fyllde 20 år i fredags och hade då ett litet kalas igår. Myyyyycket trevligt! Underbart god tacos, underbart god drink, underbart trevligt sällskap och underbart rolig/a lek/ar. En liten hinderbana som vi skulle gå två och två med våra ben ihopsatta. Mitt lag, jag och Alexandra, kom tvåa, för ingen kunde ju såklart slå dreamteamet Karin och Fredrik, sportfånarna.

En underbart trevlig kväll! Och fina presenter där min var finast; En egenbyggd motala radiomast. Jag fick i present en klättring i den och jag önskade att Karin också skulle få en, vilket hon fick. Så jag snodde mammas idé om att bygga en toksnygg mast. Och snygg blev den! Till den fick hon sen ett Sexikon - Ett sexuellt lexikon, en frisbee, en cider och en hoppande halvbollgubbe. Det var inget fel på de andras presenter, en chokladreceptbok, ett paintballspel, presentkort och lite annat smått och gott. Hon blev glad för allt.


Min present till Karin

Tack för igår Karin!

PUSS

Poledance?!

Såg nått program på TV för en tid sen, säkert ett år sen, typ Du är vad du äter kanske det var, skitsamma. I programmet dansade dom i alla fall poledance, eller jag kanske har drömt det? Skitsamma igen, jag blev i alla fall grymt sugen på att testa och det där suget dök upp igen för ett par veckor sedan, undrar om jag kanske rent av skrev det i ett tidigare inlägg. Men för att komma till saken, idag läste jag Sveriges största blogg, och alla vet väl vem det är, jo Kensas.se (jag kan ju inte det där med att länka). Hon testade det idag, herregud vad denna värld är liten och vad avis jag blev. Och jag måste nog säga att jag gillar den tjejen! Hon verkar så jäkla härligt!

Nog med smöret ;) Någon som vill med och testa detta poledance någon gång? Eller kanske någon som vill skänka mig en stolpe ;D

Nu vet jag inte riktigt vad mitt inlägg handlar om, jo det jag ville berätta var väl det att världen är väldigt liten. En kändis och lilla jag delar samma tanke. Och så är jag bara lite trög. Det finns säkert mååånga fler som skulle vilja trsta på denna, ehm, sport(?) utan att säga det. vad vet jag.

Känner att detta inlägg blir mer och mer meningslöst så jag slutar nu...

SOVGOTT
PUSS

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0