Skala potatis

Det är verkligen en av dom tråkigaste och mest hatade uppgifter man kan göra. För det första ska man inte skära sig och för det andra så tar det förjäkligt lång tid! Usch säger jag bara! Men det är väl det enda vettiga jag har gjort idag, förutom att steka köttbullar och koka makaroner till lunchen. Potatisen är till kvällen, då vi ska ska äta dillkött med potatis. Gottgottigottgott.

Imorn ska jag i alla fall jobba! Magen får säga vad den vill! Sådeså! Sen så funderar jag på att kansek vara med i Fridas-attitydmodelltävling. Men jag vet inte. Jag är inget bra på kläder och sånt och för att inte tala om attityd. Jag fattar INGET! HAHAHA! Shit vad nördig jag är! Men det skulle vara kul att se hur långt jag skulle kunna komma. Hihi! Vi får se.

Men nu ska jag ta och käka och sen är det Maria Wern - Främmande fågel på 4an vid kl 9. Det är spännande nu. Näst sista avsnittet!

SOVGOTT
KRAM

Tisdag

Idag är jag nästan helt återställd! Lite ont fortfarande, så jag valde att stanna hemma idag också. Det hade känts jobbigare att behöva gå hem om jag redan hade varit där. Jag gillar det inte, jag tycker det är jättejobbigt att gå hem från något jag påbörjat. Men idag ska jag försöka räta upp mig, gå rakt och se om det funkar att bli av med ontet då. Jag kanske ska passa på att räkan lite matte. Det skulle inte skada, fast jag tycker att det är EXTREMT tråkigt att plugga hemma! Så vi får se hur det blir med matten. HAHAHA!

Annars så tänkte jag snart fixa någon lunch, får se vad vi har. Och sen så tänkte jag eventuellt kolla på She's the man! Sjukt bra film! Amanda Bynes är så bra också. Snygg är hon med! Hihihi!

Just det, jag ska läsa klart Camilla Läckberg - Snöstorm och Mandeldoft också. Jag har typ 40 sidor kvar. Och det är lite spännande nu!

Ha en bra dag!
KRAM

Sjukt segt

Magen har blivit lite bättre, om man jämför med gårdagen och förmiddagen. Får se hur det är imorn. Jag hoppas på att få komma iväg och jobba lite denna veckan i alla fall.

Idag har jag inte gjort något vettigt. Jag har slösat bort i alla fall 7 timmar på Tvn. Känns inte alls bra. Men jag har inte kunna göra så mycket annat. Jag kan ju knappt gå. Skittråkigt! Och nu sitter jag framför datorn. Hur mycket bättre är det??! Inte alls mycket bättre faktiskt. Menmen... vad kan jag göra annars.... inget.

Jag skulle ju kunna läsa lite Camilla Läckberg - Snöstorm och mandeldoft. Jag kanske gör det senare. Innan jag går och lägger mig eller något. Orkar inte nu. Fan vad jag är lat! Och det gäller inte bara detta. Jag är ALLTID lat. Vill inte jobba för något. Skitirriterande. Så jag måste släppa allt det och börja jobba lite. Kämpa. Ingenting kommer gratis! Jag måste bara fatta det.

Nu har familjen åkt till IKEA. Dom ska köpa spegeldörrar och vanliga dörrar till Lindas och Mickes garderober. Sen så får vi se hur mycket mer dom har köpt med sig. Hihih! Jag skulle också vilja följa med, jag älskar att gå runt på IKEA, och ICA. Vet inte varför, det bara är så. Men jag kunde ju inte följa med dit, det ser ju inte så kul att gå dubbelvikt. Det känns inte kul i alla fall. Skitmage!

KRAM

Sjuk

Igår eftermiddag började min mage göra ont. Hela magen gjorde ont. Efter ett tag blev det bara värre och värre och jag kunde knappt rör mig, så ont gjorde det. Jag sov lite halvtaskigt i natt, vaknade varje gång jag rörde mig. Ont. Jag hade ont när jag vaknade och har ont fortfarande. Det är jobbigt att röra sig, jag går nästan helt dubbelvikt. Så det blev ingen praktik för mig idag. Men det tog ett par gånger innan dom svarade när jag ringde. Men vad tråkigt det är att inte kunna göra nått. Det är jobbigt för hela kroppen att jag har ont, jag blir ju helt utmattad. Så därför ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på Pirates of the Caribbean 3. Jag började förmiddagen med att kolla på Sagan om Ringen 1. Så får vi se hur det blir imorn. Det gör verkligen jätteont. Fyfan säger jag bara! Så jag är väl inte sjuk, sjuk, snorar och sånt, utan det är bara min jävla mage. Aj min mage...

KRAM

Seg och lite deppad

Söndagar är fan en riktig skitdag. Man går bara och väntar på att skolan/jobbet ska börja igen. Skitsegt. Sover jag för länge får jag dessutom ont i huvudet och kroppen. Sen så hade jag väldigt gärna velat stanna hos farfar och dricka öl med kusinerna och farbror. Men nu blev det inte så, så jag får väl göra det nästa gång, när nu det blir. Det känns så jävla tråkigt att vi inte ses oftare. Jag vet inte vad dom säger om det, men jag tycker det är skittrisst i alla fall. Sen kanske dom tycker att det inte spelar någon roll, jag vet inte. Men det är kul att dom kommer med på sommaren i alla fall. Det är därför som jag är lite deppad. För att vi inte ses så ofta, och när vi väl träffas, så är de tinte länge. Men jag njuter och har kul varje minut! Jag mår så jäkla bra när jag är med dom! Inte för att jag inte gör det med alla andra, kompisar och familjen och så. Utan det känns bra. Gud vad invecklat allt låter nu. Skitsamma. Det är tråkigt att vi inte se oftare, det är det som är grejen! Hihi! Hoppas att det kanske blir nått på Höstlovet. Vi får se! Man vet ju aldrig!

Jag kom en på grej, imorse. Vi ska ju åka till Ice Bar någon gång! Eller jag vill dit i alla fall! Sen så får jag väl se vilka som vill med. Jag är sååå dålig på att få ihop grejer, planera och så. Men någonstans måste man väl börja! Hihi!

KRAM

Jag kom på en till grej!

Jag gjorde det igen! I somras glömde jag mina solglasögon, då fick jag tillbaka dom av Tobias när dom var på Liseberg (jag var ju sjuk då). Och idag, även att farfar frågade om jag glömt nått, så glömde jag mina nya vantar! Så jävla typiskt. Det var ändå det sista han frågade "Du har inte glömt nått nu?", "Nej! säger jag då, efter att ha sprungit runt och kollat. Grejen var att innan jag kollade, hade jag varit på toa, lagt av mig vantarna på pallen, och sen GLÖMT skiten! Så jävla idiotiskt! Då sänktes allt. Då vill jag bara åka hem, skita i allt. Men dom hade ändå börjat gå sönder, jag får köpa nya helt enkelt. Om farfar nu inte skickar upp dom. Eller om Tobias, Daniel eller Magus råkar ha vägen förbi hit upp. HHaha, vilket nog aldrig lär hända! Menmen, man vet ju aldrig. Dock så behöver jag dom ju nu när jag cyklar på morgonen, det är lite kyligt om fingrarna! Hahah! TYPISKT MIG!!!

SOVGOTT NU!
KRAM

33 timmar

Så länge har jag varit borta!

Åkte bil hela eftermiddagen och halva kvällen igår. Kom fram till Farfar, lagom trött, så det vara bara att bädda och gå till sängs. Orkade inte mer, hade varit upp sen kl 7. Gick och la mig vid kanske halv 11, vissa kanske tycker att det är tidigt, men jag orkade bara inte mer. Sen sov jag gott till kl kvart i 8. Då hörde jag farfar komma in och väcka pappa.

Men jag låg kvar till kanske halv 9, sen fick jag ett SMS av farbror Anders som frågade om läget. Dom skulle åka typ då. Sen kom farbror Mats, vid kl 9, cirka. Så då var det bara ut och olja in träramen till kvarnväggen. När det var gjort bar vi ner dom till kvarnen och sen väntade vi på Anders, Magnus, Daniel och Tobias. Anders hade med sig en viknelslip.

När dom kom var det raka vägen och bygga upp ramen. Jag och Tobias satt mest och tittade på. Moraliskt stöd kallas det! Men det var kul att se, snyggt blev det också måste jag säga. Men lagom till att vi blev klara med ramen så var kl halv 1 och vi var tvungna att åka till Vetlanda, där vi, eller pappa, Astoria, Mattias och Anders Eldeman skulle träffas vid halv 2. Jag hade ju jättegärna stannat kvar, men det var lite svårt. Fast, när jag väl kom dit och dom började spela så glömde jag bort mig lite. Jag satt och lyssnade på blundade, somnade nästan. Det är mysig musik. Inget som jag skulle tänka mig att köpa skiva eller biljett till, men jag gratislyssnar gärna. Hahah! Det är trevlig musik.

Sen packade vi undan, eller dom andra packade undan och jag fick autograf av Mattias och Anders. Sen åkte vi i samlad tropp till Herrbeta, där vi åt korv med mos, eller jag åt det i alla fall. Sen åkta vi hem, och nu sitter jag här. Just det, jag köpte en CHIC-tidning också... man skulle vara rik säger jag bara! Det är ju världens snobbtidning! Bara, BARA dyra grejer! Shit säger jag bara! Helt otroligt. Jag vill också vara rik!

Nä nu ska jag nog ta och sova.

SOVGOTT!
KRAM

Nu drar jag till farfar

Ska bara kissa först :P

Ha en trevlig fredag- och lördagkväll! :)

SOVGOTT
KRAM

Myskväll

Yes, idag var det begravningskaffe. Och jag kom på mig själv att fatta att det var JAG som hade gjort allt till den. Jag hade gjort allt nästan själv. tarja hade ju berättat och visat hur jag skulle göra, och en kille gjorde klart Patit fourerna en kväll. Så det är vad jag har jobbat på hela veckan. Fan vad jag är bra! Första veckan är snart avklarad! Idag har det gått bra, och snabbt, tiden bara svischade förbi. Jag fick ingen riktig lunch, jag åt baguette och drack ramlösa, kl 3.

Mitt under allt, när jag står och förbereder ost, så ringer pappa och frågar om jag vill passa Max, Lasses son, under tiden som dom övade med Astoria och Mattias Enn. Och det kunde jag. Det var i princip bara att ge honom välling och bädda ner honom. Shit vad mysigt det är med barn. Jag ska också ha nåra, sen, när jag blir äldre, och har någon att skaffa dom med såklart, (det vore ju bra). Men jag tänkte ligga kvar bredvid honom i stora sängen och sova tills dom kom tillbaka, men efter en stunds smsande med Sara tog jag mod till mig och flyttade honom till sin säng. Sen kollade jag lite på nån Rumänsk musikkanal, jag kollade på Andra Avenyn, lite Top Model och sen början på Heroes. Pappa kom sen och vi åkte hem. Jag hade bönat och bett min bror att spela in både Heroes och Hell's Kitchen, och det gjorde han, snäll som han är! Så jag ska kolla på det på Söndag.

Imorn eftermiddag, efter jobbet så åker jag till Farfar. Och på lördag åker jag med till Vetlanda där Astoria och Mattias Enn spelar och sjunger. Jag blev tydligen förste roddare. Hihi! Men innnan vi åker dit hoppas jag få träffa kusiner och farbröder, och såklart farfar! Hihi :)

SOVGOTT NU!
KRAM

Jag tror...

Att inspelningen funkade! Dvdn gick igång i alla fall och jag kollade på 4an. Så det borde inte  vara något problem! Hihi :)

Nu har jag tävlat om Prison Break-boxar också! Shit, jag TOKLÄNGTAR till det börjar igen! Den 20 Oktober kl 22! Då är ju jag BÄNKAD framför TVn och håller andan! :D

Nu ska jag sova.. upp tidigt imorn!

KRAM

Inget bak för mig idag!

Shit vad skönt, eller inte. Jag visste ju inte vad jag skulle få göra, så jag gick och spände mig för att jag ville inte baka... Så jag trodde att varje gång jag var klar med något, så skulle dom säga till mig att baka. Men så blev det inte. I stället har jag idag stansat ut rundlar till canapeer, rullat laxrosor till canapeerna. Jag har vikit cognacmedwurst, vikit salami, vikit kokt och rökt skinka, vikit kalon och lagt upp ost till morgondagens frukost. Sen så har jag nog itne gjort så mycket mer, eller jag kommer inte ihåg mer... jag börjar bli lite sliten nu. En vecka med tidig uppgång och många timmars stående arbete det segar ur kroppen och fötterna. Någon som vill ge mig en fotmassage?

Jag tänkte passa på att säga att jag börjar fatta hur köket fungerar nu! Så nu är det nog inga problem längre! HHAhaha xD

Innan jag fick gå hem så kom Karin och Alex förbi. Sen när jag gick satt dom och väntade på mig och då var Jessi med också! Sen gick dom och jag och Karin gick till skolan för att byta kläder. Men skolan var ju stängd idag, studiedag på eftermiddagen, men vi mötte Jenny utanför så vi fick henne att släppa in oss, eller det var inte så svårt att övertala henne! Hahah! Men jag hade frågat Lasse om han var där och det skulle han vara, men i hans arbetsrum var det mörkt. Så vi trodde han hade gått. Menmen, jag fick nya rena kläder, så nu är jag redo för nya äventyr i kallskänken på Statt! Hihih :)

Snart är det ju säsongsstart för Oskyldigt dömd också. Hoppas att inspelningen till pappa funkar, för det brukar inte funka när jag fixar med det. Men håll tummarna!

Just det, mamma sa att det är 3 månader kvar till Jul! Och min önskelista är redan färdig! Jag kommer inte på så många fler grejer. Ett tjocktäcke och en laptop! Mobiltbredband vore bra också! Hahah :)  Då är det ju snart Jullov också! Fan vad skönt! Men först ska vi ha ett höst lov och innan dess ska jag prakisera vidare... 4 veckor och en dag kvar! Hoppas jag på ett sommar jobb? Man vet ju aldrig!

KRAM

Nu har det hänt!

Jag har skurit mig i tummen! Det tog mig en dag och några timmar att göra det. Jag har tre fina jack på tummens spets! Riktigt snyggt. Jag kan ju säga att det sved som satan när jag pressade lime... dom hade ju ingen press... så jag fick pressa med händerna... AJAJAJAJ säger jag bara! Limesaften var till något amerikanskt, typ kila lime, eller vad det nu hette.. det är ju skit att jag inte kommer ihåg vad det hette. Det var i alla fall äggula, kondenserad mjölk, limeskal och limesaft. Vispas tjockt i ett vattenbad. Sen ner i ett pajskal och stå kallt i i typ 2 timmar, vi skulle ha dom över natten, dom ska stelna. Gjorde dom inte det skulle dom köra in dom på låg värme i ugnen. Hmm, jag får väl se imorn hur det blev.

Annars idag har jag skurit frukt, skurit fingret, skurit frukt, bakat drömtårta, gjort marzipaninlindag nougat med choklad ringlat uppe på och sen så gjorde jag testen till denna kila lime. Sen drog jag. Jag hann prata lite med Basse, han började när jag gick.

Sen så diskuterade jag klädtvätt med Jonte, jag behöver tvätta min rock, den är kladdig, och för att inte tala om förklädet... Men när jag åkte till skolan, ja då var dörren låst, och typ inga bilar där, så det var bara att åka hem med påsen och typ tvätta själv. Men det hinner jag nog inte. Hahah!

Sovgott!
KRAM

Praktikant

Idag var första dagen på min fem veckor långa praktik. Jag är på Hotel Statt, i restaurangen där. Men jag fattar inget, för det känns som om maten inte görs där. Bara beställningar. Och det känns ju dumt att fråga. Så jag hoppas att jag börjar fatta snart! HAHAHA xD

Idag har jag jobbat i kallskänken med Tarja, och det ska jag göra hela veckan. Sen så får vi se. Men jag ska prata med Lasse och fråga om jag får jobba samtidigt som Jonte i serveringen. Men idag då, då bakade jag en toscakaka, bröd, bröd och bondkakor, och allt detta är till en beställning. Där har vi mitt problem igen, det som jag tog upp här ovan. Det är ju tur att jag måste ha koll, jag gör bara det dom säger till mig. Just det, jag gjorde någon chokladtryffelsmet till petit chouer också. Med sprit i. Det var faktiskt ganska gott. Och allt detta, gjorde jag själv, nästan helt själv, jag var ju tvungen att fråga lite om hur man gör och så, för vissa grejer har jag aldrig gjort. Men det gick bra. Jag tror att dom ser att jag jobbar på bra. Men nu kanske vi inte ska säga för mycket innan jag har kommit igång ordentligt. Jag har ju lixom jobbat en dag.

Hoppas att jag får jobba med Markus någon gång. Shit vad han var rolig. Han kom och skulle börja jobba när jag gick hem. Det första han gjorde var att skoja med mig. Vad glad jag blev. Så jag kunde ju inte låta bli att skoja tillbaka! Hihih :)

Natten innan jag ska göra någon nytt, typ jobba, praktik, åka bort någonstans själv, you name it, så blir jag så jävla nervös så att jag inte kan sova, jag känne mig sjuk och feblig och fan vet vad. Men i natt vaknade jag bara en gång, och då var klockan halv 6. En timme kvar tills jag skulle gå upp. Så det var rekord! Det kändes jäkligt skönt att få sova en hel natt innan något nytt för en gångs skull! HÄRLIGT! Men ikväll blir det nog sänggående tidigt! Inget på TV idag, eller jo, I ditt ansikte, men jag hoppar nog över det idag. Vi får se! Hahah :)

KRAM

Lördag

Nu är jag nyduschad och fräsch inför ikväll. Det kommer folk hit. Hahah! Men, dom har ingen i sin familj som är i min ålder. Och om dom hade haft det hade han/hon säkert vatt ute på krogen eller nått. Det är bara jag som sitter hemma med mina gamla föräldrar. Varför gör jag inte mer? Visst, jag tycker att det är trevligt att sitta hemma med mina föräldrar, men jag gör det hela tiden, och jag bryter inte mönstret heller. Jag är väl för feg för det. Mesig är vad jag är. Och snart är det ju kört med utgång för min del. Jag ska jobba varje lördag mellan mitten av oktober och mitten av december. Shit vad kul det ska bli! Att tjäna egna pengar. Att jobba med mat, buffé, med en massa roliga människor. Shit vad kul! :)

Nästa helg ska jag åka och hälsa på min farfar. Pappa ska spela med Astoria och Mattias Enn i Vetlanda på lördag och jag vill följa med. Det är som en riktigt avslappning att åka ner till farfar. Det är så lugnt och tyst. Det är bara att slappna av och andas. Så jäkla härligt! Fast på lördagen så kommer ju kusiner och farbröder och bygger på farfars dammlucka. Men det ska bli så jäkla kul att träffa dom igen. Vi träffas ju inte så ofta. Så det ska bli kul. 

Ha en fortsatt trevlig eftermiddag och kväll!

KRAM 

Det löst sig!

Idag, typ hela förmiddagen har jag undrat var en viss låt heter, vi har sjungit och nynnat på den, men inte kommit på. Så tillslut, frågade vi mamma, vi sjöng och nynnade, och hon kom det. Det var Laura Barnigan - Self Control. En super bra låt! Tack mamma! :)

Ikväll är det Svensson, Svensson på TV, och efter det så är det Kocken. En bra, men hemsk film. Mobbing kan man väl säja är förnamnet. Men jag tycker den är bra.

KRAM

Ingenting för mig

Nej, det blev ingen lilla jönssonliganfilm för mig. Det kändes helt fel att sitta och kolla på den. Nya skådespelare, halvtaskigt skådespel.. hmm, inget för mig. Så därdör blir jag nog en dataslav ikväll istället. Ännu bättre fredagsnöje... NOT. HAHAHAH xD

KRAM

Skolfoto

Yes, idag var det skolfoto... jag fick sitta längst ut på hörnet. Men jag tror att det blev ganska bra, att jag blev ganska bra. Snyggaste fotot är dock fortfarande i 9an. Fast jag gillar vårat spexfoto i år. Så under alla mina, vad blir det, 12 år i skolan, så är jag helt nöjd med två, kanske tre. Men det är ju bättre än inget.

Efter foto hade vi prov på kaffe, te, vatten och juice, i barteknik/drycker. Jag fick 14/15 rätt, dåligt pluggande, jag kommer nog inte komma ihåg det mesta, som med allt annat jag har "pluggat", men lite sitter nog. Sen så hade jag lunch och håltimme till kl 2. PÅ lunchen gick jag och Karin ner till stan, hon skulle köpa en svart t-shirt, och jag hittade ett par vantar, utan fingrar. Sånna har jag ALLTID velat ha, och nu har jag dom! Hihii! :)

Jag fick inte skolk från engelskan, fast att jag frågade Jenny snällt. Vi skulle ju skriva en argumentativ uppsats, och jag kan säga att det gick sådär. Jag försökte i alla fall. Hon ska komma och besöka mig på min praktikplats sen, och ja sa till henne att hon var tvungen att läsa igenom den innan hon kommer till mig, annars får hon inte komma. Hahah :)

Matten se, ska vi nog inte prata om, hur fan kan man sätta en mattelektion kl 15.20 på en FREDAG? Det är nog den mest idiotiska idéen. Men, sitter man med Emil och Wille så är det inga problem. Men det är endå skitsegt!

Nu ska jag kolla på Lilla Jönssonligan och Stjärnkuppen. Hahaha! Den har jag inte sett! Snacka om fredagsnöje. Hoppas att mamma och pappa köper med sig chips från Ica! Jag är SUPER CHIPSSUGEN! :D

KRAM

English B

Nu sitter jag och har engelska igen. Allt är skitsegt. Allt känns piss. Bara så att alla vet. haha, jag tror att jag är på gnällhumör idag också. Det kan i och för sig bero på att jag är aptrött. Vem vet. hahaha!

Projektarbetet gick bra, typ. Lite tråkigt, det gick lite segt, jag var lite okoncentrerad. Men vi fick en del gjort. Brabra! Engelskan går det sådär med. Imorn ska vi skriva uppsats, en argumentative essay. Jag ska skriva om plastic surgery. Vi får se hur det går. Men bara jag får godkäns så är det bra.

Sen har vi metod. Då ska vi skriva klart våra menyer, på 5 förrätter, 9 varmrätter och 5 desserter. OCh dessutom så ska vi räkna på en eller två rätter, räkna ut vad vi måste ta betalt för den för att det ska gå ihop. 

Nu blev det dålig stämning igen.. HATAR!

Ikväll blir det kanske tidig säng i alla fall, får nog spela in Hell's Kitchen. Hmm. 

KRAM 

Trött-torsdag

Fyfan vad jag är trött. Mamma hade ju målat nån olja med nått blandat så det luktade/luktar fan i källare. Jag har inte kunna sova där på hela veckan, jo, igår gjorde jag det. Men det luktar fortfarande lite. Så jag har sovit en minisäng från en bäddsoffa. Och jag har inte sovit mig igenom en hel natt. Och igår närjag väl låg i min älsklingssäng, ja då kunde jag inte sova. Och ikväll blir det sent också, måste ju kolla på Heroes och efter det är det ju en ny säsong med HELL'S KITCHEN, och det kan man ju inte missa. Då blir det sängen vid kl 23. Prov imorn också, och SKOLFOTO. Prov är på Kaffe, Te, Vatten och Juice, på bartekniken och drycker. Men innan dess, så är det som sagt SKOLFOTO! Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag ha håret? Ska jag ha hatten på mig? Hur ska jag se ut? Frågorna är många. Men jag kan ju alltid hoppas på att jag vet det tills imorn vid kl 8.45.  

Idag skiter jag nog i att äta i skolan, jag drar till caféterian innan lektionen börjar och köper en macka istället. Jag är så trött så att jag mår illa, och då kan jag knappt äta nått. Skitjobbigt. Men i helgen då jävlar ska jag sova, inte göra någonting som är jobbigt. fast egentligen skulle jag vilja dra ut på krogen, men jag orkar nog fan inte det alltså. Men vi får se hur det blir. Om någon ens vill gå med mig, eller följa med, jag vet inte. Skitsamma, det blir som det blir.

Igår var jag på Statt också och hälsade på. Så att min handledare vet hur jag ser ut innan jag börjar min praktik. Jag börjar kl 8 på morgonen för att jobba på lunchen, i alla fall den första veckan, sen får vi se om jag får jobba kväll någonting. Hoppas det, jag skulle vilja prova på det också. Men vi får se. Det kommer nog att bli toppenkul!

Det var något mer jag skulle säga nu, men jag har nog glömt bort det. Kommer väl på det sen. Jaja, det är sånt som händer ibland.

Ha en bra dag!

KRAM

SPEXFOTO



PASTA ;)

YES

Datorn är hemma igen! Jag kan jobba på med mina skolärbeten hemma nu! HÄRLIGT! Dock så skickade jag ju såklart inte mina grejer till mig själv... så jag måste till skolans datorer i alla fall, men jag kunde ju inte veta att datorn skulle vara färdig idag! MEN TOPPEN vad bra att den är det! Hihihi :)

Nu ska jag tömma mobilen och lägga upp lite, väldigt nåra foton från spexfoto idag! Och bilderna blir nog bara på mig xD

KRAM

Bröderna Lejonhjärta

Nu har jag suttit med min uppsats, med referatet sen kl halv 9. Vi har till 11 på oss att bli klara.... Det rä skitsvårt, referatet får ju inte vara för långt heller. Så jag måste läsa igenom mitt nu, och ta bort sånt som inte passar in och om det finns nått som måste skrivas om, omformuleras. Men det blir nog bra!

Sen vid kl 11 så drar vi ner och gör oss i ordning inför spexfotot! FYFAN vad kul det kommer att vara! Jag kommer ju inte se klok ut! Men jag tror fan Zebbe kommer att vara snyggast! Haha! jag kan berätta om det sen! Jag kommer att vara pasta! Jag satt och pysslade med makroner igår. Halsband, skärp och örhängen! SKITSNYGGT! Hahah! Shit vad roligt detta kommer att vara!

Och sist men inte minst idag, så ska vi gå 5 km i Vilsta vid kl 1. Skitkul! Tur är väl att jag bor typ precis där! Hahah :)

Jag är med och tävlar om en skitsöt kläning på Kenzas blogg. Hihi :)

Nej, nu ska jag fortsätta, så att jag blir klar någon gång i år! haha!

När kommer våran dator hem? Vill ha den nu!

KRAM 

English B

Nu har jag haft hål timme i typ 3 timmar, nej, men kanske 2 i alla fall! Eller nja, jag har ju haft engelska b lektion i snart en timme. Men på min lilla håltimme så var jag hemma, hamnade i min lilla minisäng, en del från bäddsoffan som står utanför mitt rum. Jag har nämligen sovit i TVrummet i natt. Mamma hade oljat in förnsren och det luktade starkt i hela källare, eller det luktar fortfarande starkt. Så jag sover nog där en natt till. Men fyfan vad jag har sovit dåligt i natt. Hoppas att det blir bättra i natt. Men det var inte det jag skulle berätta egentligen... utan det var att jag ringde ju till min praktikplats. Dom svarade i receptionen och jag blev vidare kopplad, men jag satt med luren i mer än en minut, inget svar så jag la på. Jag får försöka senare. Annars så får jag gå dit under veckan. Jag kommer förmodligen att göra det på onsdag. Men vi får se. Praktiken börjar ju fan nästa vecka. Lycka till Erica, lycka till.

Imorn har vi ju spexfoto också! Jag kanske ska avslöja vad jag ska vara.... Jag ska vara spagetti/pasta. Men jag vet INTE hur jag ska få det att se snyggt ut... för dräkten jag har, den är lite för liten... och det såg för jävligt ut rent ut sagt. Men jag ska hem och prova den mer sen. Posa och greja! Hahahah ! Wish me luck!

Nu har jag bestämt topic for my argumentativ essay, PLASTIC SURGERY! Hhaah ! Får se hur detta blir! 

Fan, vi har ingen dator hemma och det är ganska körigt med allt nu... massor att plugga känns det som! USCH!

KRAM 

Klart

Nu är nog allt som ska vara skrivet, skrivet. Nu har jag mitt pluggmeterial. Sen är det en annan femma om jag fattar det eller inte. Men det tror jag väl att jag gör. Nu är det plugg, plugg, plugg och plugg som gäller.

Medans jag ändå är igång, kanske jag kan fortätta lite med svenska grejan också. Så att jag hinner bli klar tills på tisdag, absolut senast fredag. För sen, v 39 så har jag praktik och 5 veckor framåt. Och så har jag ett lov efter det också. Och sen är det snart jul! Och då är det snart sportlov och precis efter det påsklov och sen vips, så är det STUDENTEN! Hhihi :) Längtar!

På tisdag har vi spexfoto också! Jag ska vara... nej förresten, jag säger det sen :P Och på fredag har vi vanligt foto! Vad ska jag ha på mig då? Måste börja fundera nu! Hahh!

KRAM

Eget arbete

Yes, idag är Lasse borta igen. Så vi får jobba hemma. Idag ska jag jobba lite om Te. Sen så kom jag på att jag har prov på måndag, i ansvarsfull alkoholhantering, på området Alkoholens historia. Och fytusan vad det är svårt, att komma ihåg dessa årtal! Och så många konstiga ord. Men jag ska plugga på som tusan idag. Innan engelskan och matten senare idag. Sen så blir det väl mera plugg efter det. Fast då hade jag tänkt försöka städa mitt rum. FÖRSÖKA alltså!

Igår var det infomöte om ett jobb i Strängnäs under oktober, november och december! Lördagar. Dom behöver ganska så många som kan jobba! Så jag tror att alla som vill får vara med och jobba, någonstans.

Nu ska jag ta och föröska komma igång med alkoholhistorian.

KRAM

Kenny Starfighter

Nu har jag suttit och kollat på hela Kenny Starfighter serien! Eller nu och nu... igår och idag kollade jag på dom 6 avsnitten! Fyfan vad han är bra! Hela serien! Vilket påhitt! Dr. Deo, som ska förvandla alla planeter till Roll-on-kulor. Kenny Starfighter som ska hitta alla dessa kort,  formelsamlingen, som Dr. Deo har snott till sitt projekt. Hur Tyrone blir galen av mehälium. Allt är bara klockrent roligt! En helt underbar superhjälte! En helt underbart rolig historia! Jag toklängtar verkligen tills filmen Kenny Begins kommer ut på bio! TOKLÄNGTAR är ordet! ÄLSKARÄLSKARÄLSKAR!

Woolliboolli

Hejhej, Hallå dagboken

Just nu sitter jag i skolan. Har svenska. Ska skriva en uppsats, ett gammalt nationellt prov. Sagornas värld ska jag skriva om. Och då ska jag skriva om Bröderna Lejonhjärta. Men det är så svårt att komma på och skriva ett bra referat om den sagan. Eller, det är ju jag som är lite dålig på det. Men min inledning är bra, i alla fall dom två första raderna. Dom är BÄST! Men det kommer nog att bli jättebra!

Sen har vi idrott. haha :)

KRAM

Detta är matte RCVÄÖP

Regn+Camilla Läckberg+Varm choklad+Äppelpaj+Film+Öppen eld i spisen+Pinnbröd= MYSKVÄLL!

Detta är hur min dag har sett ut, kommer att se ut och ser ut just nu. Det har regnat ungefär hela dagen! Jag har läst typ 54 sidor i Camilla Läckbergs Tyskungen, just nu alltså, kommer att bli fler sidor innan dagen är slut. Jag har druckit, eller snarare njutit av en kopp varm choklad. Jag har en äppelpaj i ugnen som är klar vilken minut som helst. Senare ikväll, typ efter maten och så, så ska jag och bror elda nere hos mig, i den öppna spisen och mysa till filmen, som troligtvis kommer att heta Pirates of the Caribbean, the curse of the black pearl. SÅ bra film! Älskar Kapten Jack Sparrow! Toppenkul! Sen till det, så ska vi grilla pinnbröd, typ sconesdeg på pinne, och sen rullar man det i pärlsocker! Toppengott! Och toppenmysigt!

Detta är enligt mig, dom enda positiva grejerna med hösten! Man kan sitta inne och mysa med film, utan att ha dåligt samvete! Äta och dricka gott! Sen så är det ju faktiskt liite skönt att vara ute också, med en tjocktröja, solen skiner och lönnlöven lyser gula, röda och oranga! Men regniga dagar=MYS!
 
Igår på Engelskan sa Jenny en ganska intressant grej. Att jag är som henne, gillar inte att plugga, utan vill kunna/veta ändå. Utan att behöva plugga! Och det är väl så man kan beskriva mig. Hon sa verkligen dom rätta orden! Där har vi det. Haha! Toppen! Jag gillar Jenny! Hon är bra, på alla sätt! Trevlig, snäll, bra lärare, bryr sig och helt enkelt bra. 

Äppelpajen ska ut i vilken sekund som helst nu! Ha det bra så länge i regnet!

KRAM
Erica

Ultimate frisbee

Denna sport körde vi på idrotten idag! Eller i alla fall vi som inte spelade fotboll! GRYMT KUL! Vi hade skitroligt! Dock var vi lite dåliga för att vi inte vann fast att vi var en mer i laget! Men vi hade som sagt GRYMT kuL!

Sen så fick Karin med mig att springa Rinmanloppet på 5 km! Hur fick hon med mig? Jo, hon använde sina små hundögon! Vilka ALLTID brukar fungera!  Så nu ska jag ha nummerlapp och springa runt i 5 km! Eller nej. Jag kommer jogga ner för backarna, sen så går jag väl resten! Eller om jag blir lite inspirerad så kanske jag joggar lite där i mellan. Vi får se, men jag tycker verkligen inte om att springa! Fyfan! Men en positiv, eller nej förresten, det är TVÅ positiva grejer, ETT: Jag får lite kondition! Vilket alltid är bra att ha! TVÅ: Jag kan vinna nått kul i utlottningen, som är för alla som var med som hade nummerlapp! Så jag får hålla tummarna för att jag ska vinna! Och att det är ett bra pris jag vinner! xD

KRAM
Erica

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0