Kanny Starfighter

Kenny är min hjälte! Behöver jag säga mer än så?
Han är i och för sig en världelös hjälte, men han är hjälte på sååå många andra sätt. Han är rolig, han är snäll, han bryr sig och han är alltid glad, hihhih, och så har han ju sina underbart roliga uttryck, wolli bolli, ischlo-pischlo, saru. Jag älskar honom!

Filmen är tokrolig, skådespelarna är mycket bra, dock tycker jag att de "vanliga" människorna, dom som bor på Planeten Jorden, dom skådeseplarna var inte dom absolut bästa, det kan kanske bero på att dom är nybörjare, eller så skulle dom vara så, jag vet inte. Men dom var inte riktigt på topp i denna film. Men jag tycker allt blev bra ändå.

Har ni inte sätt den, SE DEN!

Mycket vettigt jag hade att skriva om den, bara att jag tycker såå mycket om den!
Rutger Oversmart, Earth, Wind, Fire, Pontus, Miranda, Sudoku, Kaos, Lenny och såklart KENNY! Vad glad jag blir!

KRAM

PS. Lamporna är släckta, och tänd igen om typ 10 minuter. xD

Vinter/vår

Solen skiner underbart härligt, men det är kallt som satan. När kommer värmen? Det är ju snart april...

KRAM

19 år idag!

Grattis till mig.
HAHA!

Ett år kvar till systemet dådå.
NÖÖRDIGT xD

KRAM

Wienerbröd

Idag bakade jag äntligen mina Wienerbröd. Jag har väl tjatat i säkert 5 veckor att jag ska göra det och idag blev det äntligen gjort.

Det var inte det lättaste, men det gcik väldigt bra för att vara första gången. Goda blev dom också! Och det var huvudsaken. Det tog typ hela dagen. Hela eftermiddagen i alla fall. Degen skulle ju in i kylen typ hela tiden, så att den skulle bli kall. Bröden blir bättre om ingredienserna är kalla och att degen är kall.

Jag hade ju tänkt att plugga lite idag med... men det sket sig. Och det beror på att jag fattade att det var lördag idag, jag har trott att det varit söndag idag. Så kan det vara. Men jag gör lite imorn istället. Måste göra klart religionen och kanske börja att skriva om rom, spriten alltså.

Snart är Star Wars-filmen slut också. Sen ska jag sova. Om jag inte läser lite i New Moon.

SOVGOTT
KRAM

Solen sken idag

Riktigt härligt! Jag har inte varit ute tillräckligt, jag cyklade till och från skolan. Skulle velat vara ute mer, men jag gjorde inget åt det. Jag satt inne vid TVn och datorn. DOCK, så gjorde jag skolarbete. Skönt att göra något i tid för en gångs skull. Blev dock inte helt klar. Men en bit på vägen är jag i alla fall.

Hoppas på fint väder imorn!

Per Morberg ikväll! hihi! :)

KRAM

Onsdag

Idag gjordes det Wallenbergare på matoden. Och så var det mandelpotatismos till, med persilja. RIKTIGT GOTT! MUMSMUMS. Sen så hade vi gjort äppelpaj och vaniljsås. Det är bra att man går hotell- och restaurang. Man får ju äta så mycket gott. HIhi!

Sen så vet ni?! Jag har köpt ett par nya JEANS. Det händer inte ofta. Dom är skitsnygga! Det finns snygga grejer! Nu måste jag bara hitta nya tröjer, nya skor, nya toppar... och så vidare. Ni fattar. Jag hittar snygga grejer då och då. Och det var utan mina shoppingcoachar. HIhihi! Ni vet väl vilka ni är :)

En solig och fin dag annars. Riktigt soligt. Nu känns det som att våren är på g. På riktigt.

KRAM

Chock

Igår hände det för fösta gången, igår var inte min dag, jo, kvällen var min kväll, men dagen, nejnejnej. Jag började kl 11, då skulle jag ha prov i arbetsmiljö. Men när kl var 11.05 var jag fortfarande hemma. Jag trodde stenhårt på att klockan var halv 10, jag vet inte varför jag kände så, men så helt plötsligt slog det mig att klockan kunde vara mer och då var hon 11.05. Jag kastar mig upp på cykeln, jag minns då inte om jag hade stängt av TVn eller om jag låst dörren, men det visade sig att jag hade gjort det. Jag var i skolan 11.17, vilket betyder 17 minuter sen. Jag fick komma in. TUR jag har! Och jag tror provet gick bra.

Sen så hade vi idrott, livräddning i simhallen. Det gick bra, det jobbiga var när jag skulle hem. Jag var trött, jag skulle upp för uppförsbacken, kramp i luftrören. Sen är det raka vägen, och lagom till jag har lugnat ner mig kommer nästa backe. Kramp i luftrören. Sen in i duschen, stressstress. Jag stressade typ hela dagen.

Men sen började ju Hamlet. Riktigt kul. Så dagen slutade bra.

KRAM

Hamlet

Igår hade jag tjatat med mig min familj till Karlstad där det spelades Hamlet. Rikgit bra. otroligt roligt att se! Teatervännerna Donny och Johannes spelade. Och jag skulle inte vilja träffa Donnys Hamlet, han såg väldigt läskig ut. Jag tyckte det var roligt, jag var glad hela tiden. Tack för en fin föreställning!

KRAM

Måndag

Måndag säger jag bara. Dom är så sega. Segt att gå upp för att gå till skolan. Hade jag däremot jobbat i helgen hade varit lättare. Men jag är inte bitter. Jag vill bara slå den som gjorde detta. Jag har så jäkla svårt att släppa detta och gå vidare. Jag har verkligen jättesvårt. Men jag måste.

Dagen har väl annars gått bra. Jag gjorde ju religiongrejan igår och lämnade in den idag. Sen så gjorde jag FINALLY klart Projektrapporten också! Hoppas verkligen att den är rätt nu så jag slipper göra om uträkningen jag skulle göra! Men nu är den inlämnad. Skönt. En sten är borttagen från mina axlar. Mycket skönt!

Vad glad jag blev idag...

Idag fyller jag 20 år om ett år och en vecka ;) HAHAH xD

Och imorn bär det av till Karlstad! Om jag så ska åka dit själv!

KRAM

Våren och solen

Idag var det underbart väder ute. Solen sken och det var varmt. Helt underbart. Jag har varit ute typ hela dagen. Cyklat första gången i år, riktigt skönt, men jobbigt, jag måste börja träna eller nått. Men det var helt underbart. Jag är bara göad idag. Tänk vad solen kan göra. Riktigt härligt!

SOLIGA KRAMAR

Rätt låt vann

Ja jag hade ju mina favoriter och en av dom vann ju, Malena Ernman. Det kändes väldigt skönt! Men jag kan inte riktigt smälta att Caroline Af Ugglas kom 2a. Mumsmums kom ju bara 4a, men EMD kom 3a. Heat kom dock på tok för långt ner, kommer inte ihåg vilken plats, men dom kom i på top 4 listan i mitt hjärta! Jag hade ju Malena, Måns "Mumsmums", HEAT och EMD.

Det har varit en mysig kväll. Jag och Schwester hemma själva. vi lagade wok, och jag höll på att bränna ner hela huset. Jag skulle ju slänga ner dom frysta grönsakerna i wokpannan och det skvätte olja och helt plötsligt började det brinna. Jag tog bort den från spisen och det brann lite på platten. Jag stängde av fläkten. Jag har ju fått lära mig att fettresterna i fläkten kan tändas och då smäller väl hela skiten. Men vi klarade oss bra. Inget allvarlig hände och det var inte jättemycket det brann. Inget blev bränt.

Satt precis och kollade på filmen Sin City. Men Linda bytte kanal. Det var en otroligt konstig och sjuk film. Svartvit och tråkig var den också. Jag fattade inget. Så nu är det Tllbaka till Kärleken med Ben Affleck. Får se om jag kollar klart på den eller inte. Eller om vi hittar på något annat.

Ha en fortsatt trevlig kväll!
SOVGOTT
KRAM

Lotus och Maskinen

Igår bar det av till Krogen, Lotus närmare bestämt. Andra gången för mig där. jag var där med Nattiz och Camilla. RIKTIGIT KUL! Tokkul! Bra stämmning, musik och underbara vänner. Tack för en rolig kväll!

Ikväll blir det sitta och glo på MELODIFESTIVALEN! FINAL ju! HAHA! Jag har mina favoriter, HEAT, Måns "Mums mums" Zelmerlöw och Malena Ernman. Good luck säger jag! Jag kommer nog inte rösta, som vanligt då. Jag sitter bara och håller tummarna!

Jag ska också köra lite bil idag. Ända till Hällby. Så håll er borta från vägen! HAHAH! Nejdå, jag har faktiskt ganska bra kontroll nu. Så så farligt är det inte. Men önska mig lycka till! :)

Ha en bra dag!
KRAM

GODKÄND

Jag fick 17 av 25 på matteprovet! Vilken lättnad! Nu är det bara repetition som gäller! Pluggplugg! Nationella den 22 april är det som gäller nu! Plus ett repetitionsprov på alla kapitlen den 1 april (nej det är inget skämt). Den dagen har vi också nationella i svenska b. Uppsatsskrivning i 5 timmar. Inget skämt detta heller. HAHAH!

Nu sitter jag och slappar och kollar på Bert, Den sista oskulden. Riktigt rolig film. Älskar Bert!

Sen ikväll blir det Lotus med Nattiz och Camilla. Riktigt trevligt!

Ha en bra kväll!
KRAM

Torsdag

Idag började jag kl 14.10. Engelska. Då skulle vi skriva uppsats, ett gamalt nationellt prov. Det gick väl sådär, tur att vi ska skriva imorn också. Sen hade jag metod med Urban. Vi har jobbat i MOR-programmet. Ett program där man kan kalkylera recept, skriva recept göra menyer, typ. Och precis lagom till att jag börjar fatta hur man gör så är ju tiden ute och vi ska byta. Eller vi har två veckor kvar.

Sen kom jag hem och kände mig helt lost. Jag visste att ingen skulle vara hemma, men jag visste inte var alla var. Det var en riktigt irriterande känsla. Så jag var tvungen att ringa mamma. Och då fick jag ju reda på var alla var. Men snacka om att jag kände mig helt lost.

Som vanligt på torsdagkvällarna så är det ju Vad Blir Det För Mat med Per Morberg och det var ikväll med. Det så riktigt gott ut, grillad gös, precis vid havet. Hur underbart som helst! Älskar Havet!

Men nu är det väl snart Sovatimme.

PUSS OCH GODNATT
KRAM

Matteprovet i sannolikhetslära och statistik, kapitel 5

Det gick bra. Det kändes i alla fall som att det gick bra. Det var nog bara lådagrammet jag inte fattade. Och det vet jag inte när jag kommer fatta heller. Men, jag började precis fatta komplimenthändelsen, jag tror att det hette så i alla fall. HAHA, vilken koll jag har! Men jag hoppas verkligen att läraren har rättat provet tills på fredag! Det brukade alltid Gunnar göra. Håll tummarna! För det gör jag!

Jag måste bara lägga in en länk där man kan se lite ur Kenny Begins - http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=3ba93913-ef85-4fdc-b643-8330554423a1&from=SVSE_PlayNetworks&tab=m1236085652527

Jag TOKLÄNGTAR efter att se den! HAHA!

KRAM

Tisdag

Igår var jag ledig... men tror det blev något plugga då? Nej, såklart inte. Eller jo, jag gjorde ju arbetsmiljön. Så lite nöjd kan jag vara. Annars är jag ingen stor pluggis... och det har jag bevis på nu, jag tänkte ju sätta mig med matten, har prov på onsdag, i sannolikhetslära och statistik, matte b, men jag fattar inte riktigt hur man gör... så jag satte mig vid datorn istället. Men, jag ska snart stänga ner och ta tag i matten. Så svårt kan det väl inte vara? Eller? Jag jobbar på det!

Jag tror jag vet vad jag ska göra i höst! Jag ska nog gå en KY-utbildning. Säger inte vilken, än, för jag har nog inte riktigt bestämt mig än, eller jo, jag har nog det. Tror jag. Jo, jag ska söka. Måste ta mod till mig!

Nu ropar matten (trolivtvis förgäves, men ändå)!

KRAM

Garderobsrensning och garderobsflyttning

Idag bestämde jag mig för att rensa ut mina försmå, fula och gamla kläder. Inte för att det blev så mycket att plocka ur, i och för sig så kanske det beror på att det mesta av mina grejer låg i tvätten och för att det mesta av mina grejer är sånt som man inte har på sig utom när man är hemma, och dom grejerna vill man ju inte kasta. Men det blev en liten hög och jag ska väl gå igenom mina kläder en gång till snart, när allt finns på plats.

Sen så flyttade jag min garderob också, eller pappa gjorde, så nu ser jag in i den, förut hade jag inget ljus in i den, det var bara mörkt, och nu lyser taklampan in i den när man öppnar dörren.

Och sist men inte minst så fick jag upp min spegel på väggen också. Nu slipper jag springa upp till badrummet, två våningar upp, för att spegla mig. Nu måste jag köpa nya fräscha kläder. Vilket år som helst.

Jag passade på att dammsuga golvet efter allt också. Skönt med rent golv, ska väl byta lakan också. Riktigt mys.

Min kväll fortsätter nu med mat, eventuellt Bones (om jag hinner med det), och sen är det dax för ännu en Beck-film med Dusch i 10-nyheterna. Sova.

Ledig imorn! Men då måste jag göra arbetsmiljöpappret vi fick förra veckan, och så kanske jag ska börja med arbetet om Rom, spriten alltså, vi fick uppgiften på bartekniken. Och såklart så måste jag göra matten... har prov på onsdag. HEMSKT! Måste klara det! Sen är det bara att repetera allt från kapitel 1 till 5. USCH! Nationella närmar sig med stormsteg. PLUGGAPLUGGAPLUGGA!

SOVGOTT
KRAM

Bodaborg + Melodifestivalen

I julklapp fick vi ett äventyr; en hel dag på Bodaborg och igår åkte vi dit. Och jag säger då det, FYFAN VAD ROLIGT! 21 rum fyllda med lek och tänk. Inte för att jag klarade alla, jag gick inte ens in i alla, speciellt inte dom rummen där man var tvungen att tänka och klura, det är inget för mig. Istället var jag inne i dom mer fysiska rummen. Och vissa var väldigt jobbiga, och flera av dom klarade jag inte, så jag måste åka tillbaka. Jag har blåmärken på hela knäna och jag har träningsvärk i hela överkroppen, men det var det värt. Det var en tokrolig dag!

Men man blir rätt trött efter 10 timmars lek och jag somnade på en gång när jag la huvudet på kudden.

Men innan jag kunde gå till sängs så var vi ju tvugna att åka hem och då lyssnades det på Melodifestivalen, Andra Chansen. Det var inga höjdarlåtar med där, och det var dom västa låtarna av dom som gick vidare, hur kunde Snälla Snälla slå ut Starpilots? Egentligen kanske inte har jag något att säga till om eftersom att jag inte ens röstade, men i alla fall. Varför ens ha en andra chans? Varför ha så många deltävlingar? Varför inte bara ha en tävling och den som vinner får åka till finalen? Jaja, det är väl som det är. Jag har ju varit fast och tittat alla gånger, utom igår då då jag lyssnade på det i bilen. Och jag kommer se finalen också.

Ha en fortsatt bra kväll
KRAM

GRATTISGRATTIS

Bror som blir både byx- och straffmyndig! 15 år alltså! Hihi!

GRATTIS <3

Vilket dumhuvud man är!

Jag lär mig aldrig och nu kommer jag ALDRIG lära mig. Jag gör allt i sista minuten. Varför gör jag det? Jo för att jag skiter i det. Jag skiter i ALLT. Hatar att plugga. Det kommer säkert gå åt helvet imorn bara för det. Jag tycker ändå jag hade en bra grej att gå på, men sen hittade jag pappert med uppgifterna på och då insåg jag att jag har missat typ ALLT. Man ska typ få till värsta personbeskrivningarna, om hur dom beskriva och komma på vad det jävla budskapet är! HATAR att plugga! USCH!

Men nu har jag inte tid att sitta och skriva här längre... USCH!

Beck börjar ju snart också. Fan också!

KRAM

ESS sprint

Var ner på stan och köpte present till bror, samtidigt  var mamma och tränade på nautilus. Jag och Linda drog dit när vi var klara och då var det tävling där. ESS-sprint. Shit vilket sug jag fick av att börja träna igen. Men samtidigt kände jag att jag inte vill. Jag har lite kluvna känslor. Jag får nöja mig med att gå på tävlingar. Det är kul det också. Sitta i simhallen i värmen och känna spänningen och glädjen. Rikgit kul! Saknar!

Saknar dig också! Varför har det blivit så här och varför gör ingen något åt det? Det kanske inte är meningen att det ska vara på något annat sätt, vi kanske har haft vårat. Jag är fan helt jävla besatt ju! Varför tänker jag ens på detta? Du gör säkert inte det! Jag får väl göra något åt det! Men återigen... jag är för feg! FAN! Måste sluta deppa! Släpp det eller gör något åt det Erica! 

Äh! Måste kanske ta tag i svenskan! Någon som läst ellser sett Män som hatar kvinnor? Vad är budskapet? Jag är sämst på att hitts sånt, och jag måste ha reda på det innan imorn! jag vet att jag är i sista minuten... men jag behöver hjälp!! 

KRAM 

Vasaloppet

Jag har sett nästan hela vasaloppet idag... missade dom två första timmarna, men så resten. Daniel Tydell vann, jag hejade på honom, inte bara för att han låg först utan för att han åkte väldigt bra och var väldigt stark. Han körde som ett djur. Riktigt häftigt att se. Fort gick det också. Grattis säger jag till Daniel!

Nu hejar jag på PÄR! HEJAHEJA! :)

Igår blev det melodifestivalen och chips. Och kexchoklad. Mycket gott. Men jag tyckte inte att det var ett bra startfält. Ingen var riktigt bra. Starpilots låt lät PRECIS som deras gamla låt, "in the heat of the night", det var rikgit tråkigt, annars var det en bra låt. Men det var ändå två bra låtar som gick vidare till finalen, Agnes Lovelovelove och Marlena Ernman La Voix. Marlena var lite häfigt, hon sjöng opera, typ. Jag tror den kan gå långt om den vinner allt.

Nästa vecka får man väl kolla på Andra chansen. Och sen finalen veckan efter.

Idag får jag väl försöka plugga lite, svenska och arbetsmiljö. Måste göras! Svenskaredovisning imorn och arbetsmiljön ska in på tisdag. Så jag MÅSTE plugga idag. Kul... NOT!

Men först måste jag ner till stan en sabbis, bror fyller år imorn! Han fyller 15 år! Hihi!

Ha en bra dag!
KRAM

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0