Det blir aldrig som man tänkte sig

Inte som jag tänkt i alla fall. Var det i förra veckan vi inte hade en enda lektion? Jo det var det och då hade ju jag tänkt jobba ikapp med allt jag lagt på hög, läsning och lite uppgifter att skriva men gjorde jag det? Näe, BIG NO. Jag satt i skolan med det underbaraste gänget och "pluggade", visst några ord kanske blev skrivna men istället hade vi fruktansvärt jävla roligt. Som vi brukar ha.

Men detta resulterade ju i att jag blev lite stressad och panikångesten var nära då ett first draft till en uppsats skulle vara klart och ett first draft till en paragraph skulle också vara klar till denna vecka. Jag började på en och två dagar innan uppsatsen skulle in så bytte jag ämne, vilket i och för sig jag tror var rätt för den kändes mycket bättre än den första jag tänkte göra. Så den skickades in igår, sista dagen.

Imorn ska the paragraph vara inne men jag var duktig i går så jag putsade till den precis och den blev inskickad i morse. Duktigt!

Tror jag ligger i rätt bra fas nu. Eller ja, har en del poems att läsa kom jag på. Ska också analysera en och ha en kort presentation. Men jag tror jag kan ta det på måndag. Jag tror jag är värd att ta helg denna helg. Får se hur jag gör.KRAM på er!

You make me laugh!

Vilket otroligt härligt gäng jag hamnat i! Underbara kursare!
Det var länge sedan jag skrattade såhär mycket som jag har gjort dom senaste veckorna, PUSS på er! :D

Written Paragraph

Veckorna går så otroligt jävla fort, det känns som att jag började skolan nyss. Det är fortfarande trixigt med engelska, men det kommer det väl vara lite hela tiden under tiden som jag lär mig.

Jag känner mig lite stressad då jag har slarvat något så otroligt med pluggandet. Jag har inte pluggat några 8 timmar om dagen, inte ens två timmar om dagen... Jag måste komma igång med pluggandet ordentligt för såhär kan jag inte fortsätta. Gör jag det så kommer det gå åt helvete och det vill jag INTE!

Sitter just nu med en uppgift som ska vara inne i slutet på nästa vecka, vi ska skriva en paragraf, eller ett stycke. Den får inte överstiga 250 ord men min överstiger knappt 100 ord så bra som det går nu... Not.Till på tisdag, om man vill, ska man ha ett utkast till Literturuppsatsen också, jag som inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Och så har jag en massa läsning som jag inte har gjort. Vad håller jag på med egentligen?! Jag gör ju inte det jag ska i alla fall, jag snackar bara en massa skit.

Bäst att fortsätta skriva kanske, kan ju inte sitta här och blogga^^

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0