Sitter och myser

I min nya halsduk. Min resårstickade löskrage.

MYS!



Nu är det bara att börja på nästa projekt...

Det fortsätter att flyta

Blev några varv till med stickningen idag, oväntat (eller inte, hihi) och det tredje nystanet blev uppstickat. Är nu inne på mitt fjärde och har bara ett kvar och sen är den klar! Fyfan vad jag är bra :)



Nu SOVA

SOVGOTT
PUSS

Ericas flyter

Ja stickningen alltså. Den flyter på riktigt bra nu, jag kan till och med titta på tv samtidigt, eller ja, inte hela tiden men då och då. Bytte precis till det tredje nystanet också, men erica med kollen vet inte om det är ett eller två kvar efter detta. Jaja, jag har jättebra koll, jag vet. Men Oj vad snygg den kommer bli!



Ljuset är ju inte det bästa, men ni får än så länge överleva med min webkamera. Jag är sämst på att koppla kameran/mobilen till datorn då jag inte gör det allt för ofta, speciellt inte när det behövs, då är den aldrig där jag vill ha den. Kanske måste bättra mig lite.

Jag stickar vidare!

Naglarnaglarnaglar

Jag bara måste säga att jag har varit duktig med mina naglar med. Visst jag naffsar lite då och då men brukar hinna stoppa mig innan det går för långt, ja jag ska sluta med det också, men det tar lite tid.

Men i alla fall, min naglar sticker litelitegrann övber fingertopparna nu. Börjar bli jobbigt att skriva på tangenterna, meeeeeeen vad nöjd jag är med mig själv. När dom växt till sig lite till och ser liite snyggare ut ska jag nog unna  mig en manikyr. Fast den är kanske bättre att ta till våren då jag inte längre jobbar i ett kök. Får se.

Jag är nöjd! Kvinnan här är väldigt nöjd!

Let me go

Nu får fanimej denna förkylning släppa mig. Har haft skiten en vecka nu. Fast det värsta har nog varit så nu kan det bara bli bättre, men detta svid i halsen har mig ett fast grepp, gillar det INTE! Nästtäppan har slagit till med men med otrivin comp så löser sig det med.

Tänkte nog bädda ner mig tidigt idag då jag sov fruktansvärt dåligt inatt. Vaknade en gång men när jag vaknade imorse så kändes det som att jag legat och stirrat i taket hela natten, inte okej!

Ha en bra kväll!
SOVGOTT
PUSS

Fredag

Är det bara jag eller känns det inte som fredag idag? Det kan ju i och för sig bero på att jag varit sjuk och hemma i två dagar och att jag ska jobba hela, hela helgen, fast imorn har jag sovmorgon och börjar inte förens vid kl 10. KANONSKÖNT!

Idag var inte en vanlig dag på jobbet för Erica. Jag har fått göra annat än smörgåstårtor idag, jo jag har gjort smörgåstårtor också, men idag har jag fått göra vanlijpannacotta och marinaden till en av dom godaste marinerade kyckling i världen! Detta hör inte till vanligheterna gott folk. Hoppas det smakar bra också, men gör det inte det så vet jag inte vad. En som kan göra sååå god bearnasiesås kan ju inte misslyckas med detta. Smaklig måltid!


En ägg- och räktårta.

Vilket smarto jag är, här får jag göra annat än smörgåstårtor så fotar jag inte det. Jag som fotar allt jag kommer åt. Märkligt.

Bråket med maskan

Igår kväll hade jag ännu ett bråk med min stickning. Den envisades med att ha gömt en maska och jag tänkte ge upp och sticka vidare utan den. Men efter många, många, MÅNGA tittar på maskorna upptäcker jag att den har gömt sig under den efter. Så allt löste sig till slut.

Det känns bra med hela stickningen nu, det går lätt och rätt snabbt. Dock har jag lite problem med dom aviga maskorna, då garnet ligger på framsidan av stickan istället för bakom, när dom stickas blir det väldigt stora maskor, rätt fult. Men vadå, det ska väl synas att det är hemmastickat. Känner mig rätt duktig!



Målet är att få den klar i slutet av september, den ska bli runt 21 cm och den är just nu, 3 kanske, vad tror ni, klarar jag det?

Gaaah

Det verkar ha blivit ett nytt fel på stickningen... Fast denna gång tänker jag inte repa upp den. SKIT!

Hostar halsen ur mig, typ

Halvligger i soffan och har idag nästan hostat halsen ur mig, det svider i halsen. Den som redan känns torr och brännande. Inte alls kul. Det är en fruktansvärt envis bacill jag har lyckats få tag i, då jag tror att den dök upp i fredags och det känns inte alls något bättre idag än när jag fick skiten. Försöker i alla fall svalka ner den och dämpa den värsta svedan med lite vatten då och då. Funkar rätt bra, utom att jag blir kissnödig stup i kvarten.

Det är ju inte nyttigt att jobba med min förkylning, tur att jag är ledig idag. Imorn blir det värre däremot. Men jag kan ju inte jobba om jag mår såhär. Menmen, får se hur det ser ut imorn. Chefen sa att jag kunde vara hemma imorn också om jag inte mådde bra, bara jag är frisk till helgen då jag ska jobba HELA helgen. Så vi får se hur domen lyder imorn när jag vaknar.

Nu ska jag ta några fler klunkar vatten.

PUSS

Mys påväg till bussen

Jag är egentligen inget stort fan av hösten. Såklart älskar jag alla färger som blir och så gillar jag att snart kan man dricka varm choklad jämt, stickningen är mer motiverande nu när det börjar bli kallt. Det är bara mörkret och kylan jag har svårt med. Det är så depprimerande att gå upp när det är mörk och sen när man kommer hem är det mörkt, nu är det ju inte riktigt så farligt än men snart är vi där. Det gäller väl att hitta ljuset i mörkret och ta sig upp på morgonen.

Just nu är det väldigt vackert och mysigt ute på morgonen. Dimma och sol och lönnarna som börjar ändra färg. Lite kallt är det men solen piggar upp.

Jag stickar vidare på min resårstickade löskrage!

PUSS

Nytt nystan

Två varv på stickningen gjorda idag och nu måste jag byta nystan. Det går rätt fort att göra slut på ett nystan på min stickning. Det är många maskor som ska stickas. Börjar gå bra nu!

Back in business

Efter gårdagens helvete med stickningen är jag nu på G igen. Satte mig nere i min gungstol och började lägga upp 198 maskor och sen stickade jag 3 varv och dom varven verkar vara helt rätt gjorda, TOPP! Jag ska nog förtsätta rökna 4 2 4 2 4 2 ett tag till innan jag kanske vågar släppa räkningen och bara se hur jag ska sticka.

Jag är på gång!



Webkameran är min bästa väln ;)

Lovekiller

Tog en sväng till Tuna Park för att hångla med Darin. Nej jag skoja bara, hångla skulle jag inte göra (fast det hade ju inte varit helt fel), nej jag lyssnade på honom, fixade autograf och foto. Han sjunger ju helt underbart bra! Han är en stjärna på scen. Nya skivan är inte dålig!




Erica och Darin



"Without you I would fall apart, I'm safe when I am in your arms, and only you can set me free and only you can save me"
Bästa låten just nu, Only you can save me

PUSS

Nya stickprojektet

Förra året var det vantar och en sjal. I år börjar det med en stor resårstickad löskrage. Jag börjde för tre dagar sen och jag har redan repat upp den två gånger. Idag var värsta dagen. Har haft ett helvete med den idag då jag har stickat fel, antagligen på flera ställen... Det är nu jag känner mig värdelös, jag KAN INTE sticka. Men jag får inte ge upp. Jag måste göra klart den. Jag är förbannad ikväll och sover över det så tar jag nya tag imorn. F^R INTE GE UPP!

Dag 1 (2/9)


Dag 2 (3/9)


Dag 3 (4/9)


SKITSTICKNING!

Ny dag imorn... Nya möjligheter!

Modell för en dag, I like what I see

I Tisdags var jag till The Studio i Västerås. Fick en snygg sminkning och snyggt hår. Jag är helt ovan med både smink och hårfix så det kändes lyxigt och ovant, men oj vilka bilder det blev...









Jag är verkligen snygg!

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0