GODKÄND

Jag är godkänd i MATTE B! Riktigt skönt!!! HÄRLIGT!
TOKGLAD!!!!

Nu pluggar jag vidare med engelska, arbetsmiljö och svenska!

YEY!!!
KRAM

Söndag

Mycket tid av denna dag har jag spenderat på studsmattan. Mycket kul.

Jag har också läst religion... lite i alla fall. Prov imorn.
På tisdag är det nationella i engelska b, uppsats och så är det arbetsmiljöprov.
Och tisdagen avslutas med idrott...*fniss*

Nu ska jag kolla vidare på Wipeout och senare är det Van Veteren.

SOVGOTT
KRAM

Solsken hela dagen lång

Idag skulle jag ha pluggat... jag gjorde det, men bara liiiiiite. Då blir det desto mer imorn! Jag måste! Får inte ge upp nu strax innan skolan är slut.

Jag blev distraherad av annat, till exempel studsmattan. Den var väldigt frestande att hoppa upp på, och det gjorde jag. Mycket kul! Sen passade jag på att lägga mig och sola. MYCKET SKÖNT! Älskar sol, och SOMMAR! Sommaren är nära nu!

Och nu på kvällen så grillade jag. Grillmästaren själv. Första gången jag grillade själv. Eller ja, mamma hjälpte lite men annars var det jag! Gott blev det också! Flintastek och potatissallad som mamma hade gjort igår. Riktigt smarrigt!

Efter maten drog jag till Skjulsta där jag träffade Sara, Jocke och Anna och några till som jag inte vet vilka det är. Vi hade väldigt trevligt. Spelade kubb, och jag träffade flest. HAHA! Dock vann vi inte, vi missade kungen i sista, men vi hade hela våran baslinje kvar, men som sagt, vi missade kungen.

Nu sitter jag och kollar på Snålvatten och Jäkelskap, samtidigt som jag tänkte lägga upp bilder på bilddagboken. Men den egentliga anledningen till att jag startade datorn var för att fixa så jag kan sätta in ny musik på mp3n, men det visade sig att min mp3 inte klara windows vista. Min mp3 är från medeltiden eller stenåldern, kan inte bestämma mig. Värdelöst i alla fall. Jag som skulle ha den på tisdag. Nu får jag ta min braiga musik upp till stora datorn och därifrån tanka över dom. Skit segt!

Menmen!
Ska kolla klart nu och senare kolla på The Glass House på TV4film.

SOVGOTT
KRAM

VG

Får VG i Projektarbetet! Vad glad jag blev! Skönt att höra!

Segt i köket idag. Vaknade på fel sida tror jag. Allt kändes bara skit, inte ett dugg motiverad.  Träffade Thomas utanför skolan och det lyfte upp mig lite., det är alltid lika mysigt att kramas med honom. Så jag tog mig genom dagen. Det gick bra också. Jag gjorde kyckling och strömming. Mums.

Idag är det 4 veckor sen jag slutade bita på naglarna. Även min avbitna nagel är påväg nu... typ! HAHA xD

Nu är det dax för dusch och sen sova!
SOVGOTT
KRAM

Matte B Nationella

Hoppas det gick bra. Jag tror att jag klara mig faktiskt. Jag försökte räkna ihop poängen som jag tror är helt rätt. Oh då ligger jag precis över GODKÄNT. Hur ska jag kunna leva i  denna ovisshet till Måndag?! Jo, genom att plugga allt annat som ska göras nästa vecka! Nationella i Engelskan till exempel... och buddhism och hindusim och arbetsmiljö... eventuellt svenska b nationella också! USCH!! Snart slut, snart slut snart slut! Tänk på nått roligt, tänk på nått roligt tänk på nått roligt!

Nu är det dax att sova
SOVGOTT
K¨RAM

Back To Sweden!

Nu har jag fått mina kramar av Craig. Eller nä, jag kan få många fler! Det är så kul att träffa honom igen! Riktigt kul! Jag ler fortfarande för mig själv. Problemet var bara att komma på nått att säga. HAah! Jag som är super på att prata svenska med folk, not. Men det gick bra idag. Hoppas på att få prata mycket mer med honom! :D

Med honom kom 5 andra, en kille och 4 tjejer. Det ska bli kul att få träffa dom också.

Kul för dom att komma till kalla Sverige. Vart fan tog värmen vägen egentligen?! Jag sitter med filt och fryser fortfarande! Det är svinkallt. Det är väl ändå vår nu? Sommaren är nära? Varför ska det vara typ 2 grader kallt (det är i alla fall plusgrader) då? USCH!

Nu kokar mitt ägg. Det blir ägg, macka och VARM CHOKLAD ikväll!!!!
Pluggandet går nogg åt helvete... känner att jag inte kan plugga matten... för då får jag väl bara hjärnsläpp imorn på provet. Och engelskan går det åt helvete med. I uppgiften såtr det att man ska summera handlingen med typ 5-10 meningar.... Det går inte. Jag läser ju en uppföljare... jag kanske ska ta och berätta om Twilight istället för New Moon. Får prata med Jenny. HAHA! Skit i det nu! Fokus inför nationella imorn! Lycka till Erica!

KRAM

Beep-testet

I förmiddags var det dax. Gick upp rätt tidigt för att piggna till. Drog till Sporthallen, var där vid kvart över 9 och då skulle dom precis börja med en omgång... så det var bara för mig att hoppa med. Men det gick bajs, 4,8. (G=5.0). Sen kom Karin och Jessica som ockås skulle springa. Jag sprang om för att klara 5.0 i alla fall  och det gjorde jag det blev 5.3. Och av någon konstig anledning så fick Karin med mig på en tredje gång, för mig alltså. OCh gissa vad jag fick? 6.2! Snacka om att jag hade blivit uppvärmd. Mitt rekord ligger fortfarande på typ 7.1 eller nått. Men jag är nöjd med min sista gång med beep-testet. Det får duga. Jag tränar ju inget heller så jag skyller lite på det.

Just nu sitter jag och pluggar lite. Nationella i matte b imorn ju. Men också på torsdag elelr fredag är det book talk i engelskan som jag kanppt börjat med känns det som. Jag har skrivit om och skrivit om vad jag ska prata om. Men nu är jag något på spåren. Det börjar ta form nu. Så jag ska jobba vidare med det och så måste jag få i mig lite matte också!

Men nu är det snart dax för mig att ta mig till skolan dit engelsmännen och CRAIG kommer om en dryg timme. Fan vad kul att få träffa honom igen! KRAMKALAS!!!

Vi hörs lite senare!
KRAM

Färjan 2

Färjan är ju ett underbart härligt program. Jag blir bara glad av att se det. Kryssningsvärden Per är ju för jäkla härlig. Håkan är också härlig och Anita likaså. Dom verkar ha en sån bra stämmning, alla är glada och trevliga. Mycket kul att se!

Efter Färjan var det ER, Cityakuten. Sista säsongen. Tråkigt att det ska sluta, men det har ju hållit på i typ 10 år. Men det är ju såå bra!

Imorn börjar en ny säsong av Hell's Kitchen också... MEN. Det visas ju mellan 22 och 23. LOST börjar 22.40. OCh jag KAN INTE sluta kolla på Lost nu! Det går bara inte! Hur ska jag kunna se hell's kitchen, jag kommer missa slutet! Varför gör man så? Kanalerna visar programmen samtidigt. Skitirriterande. OCh så har dom ju dessa puser hela tiden också. Nä, nog om gnällandet. Jag kollar redan för mycket på TV. Är det bra program så är det. Eller vad säger ni! HAHA!

Nu är det dax för mig att sova. Beeptestet imorn... måste ladda batterierna. Måste slå mitt rekord imorn! Good Luck!

SOVGOTT
KRAM

Alkoholhantering

Provet idag i alkoholhanteringen... det gick nog bra. Utom att jag missade säkert flera poäng för att jag fick hjärnsläpp på dessa "punkt"- frågor, typ, 10 steg till alkoholism och vad går pengar till på grund av alkoholskador och sånt. Jag kom bara inte på det, även om det är ganska självklara grejer. Menmen. Jag klarade nog provet i alla fall. Drick inte för mycket! För då kanske du sitter där utan familj och hem en dålig dag. Tänk på hur mycket ni dricker!

Imorn är det beep-test, buffertdag, och jag ska göra om mitt test. Jag måste ju slå mitt rekord. Efter det blir det hem och plugga matte för hela slanten. Kanske stoppar in lite engelska i mellan också.

Nationella matte b på onsdag morgon! Det kommer nog att gå bra... hoppas jag i alla fall.
På torsdag/fredag är det dax för book-talk i engelskan. Sen är proven slut för denna veckan!

Nästa vecka är det hinduism- och buddhismprov, nationella engelska b, arbetsmiljö och undrar om vi inte ska ha muntliga svenska nationella också... USCH vad mycket! V 19 är det praktiskt prov i bartekniken och v 20 är det teoretisktprov i bartekniken. Sen är det väl slut, hoppas jag! Studenten är NÄRA!!!

Nehe, om man ska ta och börja med matten lite smått nu... eller om jag ska book-talket först... HAHA, beslutsångest! 

Ha en bra dag! 

Back On Track

Så hette Key Town Harmonys och Astorias konsert som dom gjorde på Lokomotivet under lördagen. Medverkade gjorde också Phånk och Tre Swing. Detta var en tågresa från Sverige till USA. Konduktör var Andreas.

Key Town Harmony är en kvinnlig barbershop-kör och Astoria är ett band som spelar gamal musik, tidigt 1900-tal till mitten av 1900-talet, tror jag det är. Shit vilken koll, ändå är pappa med i bandet. Är det 1920-talet till 1950-talet?! Haha! Skitsamma! De spelade och sjöng i alla fall musik från Sverige tll USA. Ni kanske undrar hur man åker tåg till USA från Sverige. Det löste konduktören, Andreas väldigt bra genom att spela Somewhere Over The Rainbow. Man åkte alltså över regnbågen dit, från Frankrike tror jag.

När vi hade kommit till Tyskland träffade vi två lindie-hopdansande clowner. Och över i USA mötte vi Phånk, ett gäng killar som dansade streetdance. Sen minns jag inte var vi var så dansades det bugg (tror jag, det var en massa sparkar och hoppar... är ju inte så bra på sånt). Alla dansarna var superduktiga! Jag bara satt och gapade när jag såg allt. Eller ja, såg och såg. Jag jobbade ju bakom scenen där jag höll undan gardinen för dom som skulle ut, Linda höll upp den andra. Vi tog också ut stolar på scen och plockade tidningar och tog in stolarna igen. Och Simon fixade med projektorn. Shit vad vi är duktiga!

I fredags var det genrep hela kvällen. Och i går bar det av mot USA och tillbaka. Och slutstatioenen var Ärla. Dit det i och för sig inte går några tåg.... eftersom att det sista tåget dit gick den 8 Januari 1994.

Det har varit toppenkul att ha fått vara med. Kul med alla trevliga och glada människor. Musiken är trevlig att lyssna på, men är egentligen inget som jag lyssnar på hemma själv. Men att stå där och vara med och lyssna är superkul. Tråkigt bara att det bara var två föreställningar, jag hade annars kunnat jobbat jämt. Så kul tycker jag det är.

En grej måste jag bara få gnälla över, som inte hade med gårdagen att göra. Här satt jag i 10 minuter och skrev ett rätt kul inlägg och så bara raderar min dator nästan allt. Så inget blev som det var. Jag blit så förbannad och är fortfarande. Jag som var såå nöjd med det "gamla" inlägget, men det gick ju åt helvete. Men detta får duga nu. Bajsdator!

Jag hade i alla fall VÄLDIGT kul!!

KRAM

Antivåldsdag

Vet inte hur jag ska börja... ett gäng tjejer och killar kom på iden i höstas att göra en antivåldskampanj och idag gick den av stapeln. Riktigt bra jobbat säger jag!

Runt kl kvart över ett var Shan Tha Man Atchi på torget och körde lite stand-up, riktigt kul! Sen gick jag och Jonathan på bion och kollade på filmen Våga Vittna. Den var bra. Men jag fattar inte hur man kan bete sig som folk gjorde, för de felsta som var där var väl mellan 16 och 19 år. Det busvisslades, skreks och pratades under filmen och när stackarna där framme stod och försökte prata. Fan vad trött jag blev. Hade det varit en "riktig" biofilm hade det ju aldrig busvisslats och skrikits som det gjorde nu. Det är ju såå jäkla pinsamt hur folk beter sig. Väx upp!

Men det var inte där jag började trötta på alla! Det var innan i skolan. Vi kollade på en film om gatuvådet, folk som blivit misshandlade och hur skadorna såg ut, vilken vi hade sett en gång innan, men för mig gjorde det inget att se den igen. Men tydligen var det det för de flesta andra. Det var jättesvårt att hålla käften, det babblades en jääävla massa och speciellt när lärarna försökte prata och berätta nått. Såå jävla respektlöst. OCh alla vi som var där var mellan 18 och 19 år. Men jag trodde jag hade hamnat fel, att jag hade gått in på nått dagis någonstans, men sen kände ja gigen lärarna och så fattade jag att jag hade gått rätt. När växer man upp egentligen?

För att återkomma lite till dagen. Min dag på stan slutade på Strömsholmen. Jag drig dit efter filmen och lyssnade lite på när Sever Year Itch spelade. Och så var Nattiz där, som fotograf. Men det var trevligt att träffa henne. Hag köpte en t-shirt också.

Sen drog jag hem och hamnade i soffan, jag skulle ha pluggat mer än vad jag har gjort men lite blev gjort. I alla fall kollade jag på Arn. Efter det väntade disken och maten och avslutades sedan med Niklas Mat.

Nu är det nog sängdax!
SOVGOTT
KRAM

Spagettiben

Tisdag idag. Vilket betyder sommorgon till kl 11, då Arbetsmiljön börjar. Rätt lugnt att börja efter lovet med det. Efter arbetsmiljön är det idrott. Med Mats. Han är mästare på att hitta på jobbiga saker att göra. Jag har inte svettas så mycket på idrotten som nu när vi fick Mats som lärare. Det känns skönt. Vi har bytt lärare tre gånger. Men Mats är min absoluta favorit.

Men för att komma till saken så var det jogging på schemat idag. Runt ån. Eller inte runt, längs med på båda sidor och två broar att korsa. Ca 2 km. Jogging, vanlig gång, utfall, situps, armhävningar och denna 90gradersställning med gungning i knänan de sista sekunderna. Benen är rätt hängiga efter det. Men samtidigt är det en skön känsla. Och så tror jag det är rekord i jogging för min del, jag har aldrig joggat så långt i ett sträck i hela mitt liv. I och för sig gjorde vi ju pauser längs vägen, men det var ju för att göra oss ännu tröttare. Okej, vi promenerade ibland, men jag har ändå aldirg joggat så långt i ett sträck. Jag tycker det är sååååååå tråkigt! Men jag tvingade mig själv att fortsätta idag. Mina ben är trötta.

Efter idrotten drog jag med Jonathan hem, Vi åt bulle och drack päronsoda och kollade på National Treasure 2. Jag var bara tvungen att beställa den till mig själv sen när jag kom hem. Efter filmen tokcyklade jag hem, inte för att komma hem snabbt utan för att köra helt slut på mig så att jag kan somna inatt. Jag somnade ju aldrig igår känns det som. Svettades som en tok, jag tror att det är dax att byta duntäcket mot ett tunnare täcke.

Nu ska jag plugga lite ansvarsfull alkoholhantering, svara på en massa frågor. Sen är det grillat som gäller, flintastek. MUMS! Och senare är det NCIS och LOST. Har man sett alla LOST-avsnitt så har man!

Ha en fortsatt trevlig kväll!
KRAM

Cooooling

Ibland kan man känna sig riktigt cool. Det gjorde jag idag. Det är en mycket skön känsla att känna. Så det ska jag leva på hela dagen.  Ingenting kommer gå dåligt nu! Trots att det är sista dagen på Påsklovet.

Idag har och ska jag plugga. Jag har räknat ut att jag har 6 prov och läxor, 5 prov och 1 läxa varav två av proven är NATIONELLA (matte b och engelska b), dessa prov och läxor har jag under v 17 och 18. Riktigt hemskt känns det. Men det förstör inte min dag idag. Tvärt om, jag har pluggar lite idag. OCh ska som sagt fortsätta lite till.

V17
Alkoholhanteringsprov
Matte B Nationella
Book talk på engelskan

V18
Hinduism- och Buddhismprov
Arbetsmiljöprov
Engelska B Nationella

Jag har gjort lite av varje idag, typ. Mest book talk och engelskan och började precis med Hinduismen. Och jag får ju inte glömma bort att börja med Alkoholhanteringen, som handlar om skador och sånt. Men jag var tydligen på lite plugghumör idag, eftersom att jag sitter och faktiskt pluggar. Det känns skönt att börja i tid för en gångs skull. Måste bara fortsätta i denna takt den sista tiden innan STUDENTEN nu!

Sen kommer ju ångesten vad jag ska göra efter... men den får jag nog ta senare! Men en ångest jag tillåter mig själv att ha är ångesten för mitt svenska B nationella prov.... det känns just nu som att jag inte följde instruktionen eller att jag skrev obegripligt, att det gick åt helvete helt enkelt. Hoppas jag får reda på resultaten snart! Just nu känns till och med som om MATTEN är lättare att klara än svenskan... Bajssvenska!

Jag som precis började plugga lite igen efter en promenad med mamma och linda, men nu känner jag för att kolla på Bugsy Malone. Ska jag pausa? Jo jag gör nog det... eller om jag jobbar till kl 17.30 så pausar jag sen. Så gör jag, då är det bäst att jag pluggar på nu så jag får något gjort. HIhi!

Ha en bra dag!
KRAM

Glad Påsk

Denna underbara Påskafton spenderade jag ute i solen. Mycket härligt!

Men, dagen började med frukost, leta påskägg och lyssna melodikrysset. Men jag fattar inte varför det bara är GAMLA låtar med, sånt som jag aldrig har hört eller ens vet att det finns. Det är kanske en ny låt med, men den är i slutet så man kan gissa innan vem det är. Men det är ändå trevligt att sitta där och lyssna. 

Hoppas att alla har haft en superhärlig dag i solen med massor av godis (som man börjar hata framåt kvällen, haha)

KRAM

Vårvårvårkärlekkärlek

Idag kom nog våren på riktigt! Sol, varmt, fågelkvitter och fiskmåsar... UNDERBART! Vad glad jag blir! Kärlekkärlek!

Varit ute hela dagen, och det känns, jag är supersömning, men jag klagar inte!

Men min förbannade hals... det gör skitont, det är jobbigt att svälja, tugga och gapa. Vill bara hugga av halsen! Men det gåt väl inte, så jag får väl lida mig igenom detta, det är ju bättre idag om man jämför med igår.

Men vad glad jag blir av våren och solen! Riktigt glad! <3

KRAM

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0