Valborg!

Ledigt, ledigt och ledigt! Jag är ledig idag! Dels är mina lärare i Milano idag, och den andra anledningen vet jag inte... Men typ alla skola är lediga, UTOM John Bauer! NTI vet jag inte heller, men John Bauer vet jag! Haha :)

Ikväll ska jag hem till Sara! Jag bestämmde mig! Mamma o pappa träffar jag ju varje dag annars! Shit vad kul vi ska ha! Det var ett tag sen jag var i Hällberga! Eller, det var nog ett JÄTTEBRA tag sen! Hihi, vilken kväll det ska bli! Massor med Skratt! FInns det något bättre än massor med skratt med UNDERBARA vänner? Jo, om man blandar in lite Slagstaglass skulle det vara toppen! Hahah! Det finns massor av bra grejer men detta är Helt klart bland det bästa! I Hela världen! :)

Annars under mina lediga dagar måste jag faktiskt plugga... Jag ligger lite efter om man säger så, dessutom har vi redovisning och inlämning av Naturkunslkapen på Måndag! HEMSKT! Jag har inte ens börjat.... Så mycket pluggis är jag! USCH, jag gillar det INTE!!! BLÄ! Men snart är det lov! Men min hjärna har nog redan tagit LOV. Shit fan, jag har ju Samhällskunskap och Svenska att göra också! + Historia! Vilken Toppenvekca detta blir! Men ikväll ska jag ha kul och inte tänka på sån skit! Det tar vi imorn och/eller på fredag!

Ha en bra dag!

Puss och Kram
Erica

Barnbilder!

I helgen satt jag och mina syskon och kollade på bilder från när vi var små och fy fan vad kul det var! Jag ser precis likadan ut nu som jag gjorde då, fast äldre. Min syster var en liten knubbis, men OJ vad söt hon var och fortfarande är i oach för sig! Min bror var också lite knubbig, men inte lika mycket. Han var också VÄLDGIT söt! Och sen så kommer jag, smal som en sticka, som vanligt! Med min breda mun, fast nu har jag lite större tänder! Men oj vad söta vi var! Jag är ju i och för sig ganska söt nu också, men när jag var lite var jag 1000 gånger sötare! Om det ens räcker... Kolla några av bilderna på min Bilddagbok " crazychick.bilddagboken.se "

Jaha, och idag skulle jag ju lämna in historian och jag hade den på mitt USB minne och skulle skriva ut den i skolan, men vad händer? Jo, det GÅR INTE att skriva ut! Hur trött blev jag inte då på en skal? Men han sa att jag kunde göra den till en fil eller nått och skicka den till honom. Kan man göra det till en fil? Det är väl redan en fil? Haha, så datahaj är jag!

Just fan, jag hade nästan glömt, vi hade ju nationella i engelska A, reading and listening idag! Och det kan jag säga! Det gick skitdåligt! Jag fattade ingenting kändes det som. Men jag svarade på allt, men jag gissade på säkert hälften. Och på listeningdelen tänkte jag packa ihop allt och bara gå därifrån, strunta i det sista! Så jävla dåligt kändes det! Men jag lovar, bara för att jag säger detta nu så gick det JÄVLIGT bra! Men denna gången kändes det verkligen dåligt! Något sånt här har jag aldrig känt förut. Jag har aldrig varit på väg att gå ifrån ett prov, utom idag! Det är första gången! Skit piss och fan säger jag bara! USCH!

I morse ringde Sara och frågade om jag ville komma till henne imorn på valborgsfirande! Det vill jag jättegärna gör, men samtidigt vill jag vara hemma för att mamma o pappa åker bort i fem dagar sen. Shit! Men jag får fundera under kvällen! Jag ringer dig sen Sara, om du nu läser detta! Jag tänkte träna först och den slutar kl 9! Så efter det måste jag ha bestämt mig! Det var ju ett tag sen vi träffades! Sist vi träffades var det ju under ledsamma förhållanden! Men jag ska tänka på det!

Nu är jag ledig! Ledigt imorn, ledigt på torsdag och ledigt på fredag! CHILL!

Ska försöka ladda upp bilderna nu... BDB har lite körigt just nu! Hahah!

Puss och Kram
Erica

Jordgubbsmilkshake, fast utan glassen

Jag sitter just nu på verandan och försöker skriva klart mitt finfina historiaarbete. MEN, prblemet nu är att jag hittar verkligen ingenting om Holland! Fyfan säger jag bara! Så jag funderar på att skita i att ha med den biten, får se vad Henrik tycker om det. Min målformulering är till och med längre. MENMEN!! Sån skit! 

Glassugen blev jag också, men jag hittade ingen glass, istället så hittade jag ett paket frysta jordgubbar, och med lite mjölk blev det en JÄTTEGOD milkshake, utan glass! MUMS! 

Nattiz tycker att jag skriver lite långa inlägg, så jag får försöka lugna ner mig! 

Saknar Adam så otroligt mycket! My english bro! Fyfan, det är jättetomt utan honom! Saknar också Richard och gayfriend Craig! MISS YOU GUYS! <3

Ångest inför den 17e också! HUR FAN SKA JAG GÖRA???!!!??? USCH! Vädret får avgöra vilket jag gör!!! OKEJ! Sen om jag ångrar mig och gör det ena eller det andra det får jag ta då, men först och främst är det vädret som avgör!

Puss och Kram
Erica

Snart klar!

YES! Nu är det bara en grej som fattas i mitt arbete, och det är kapitlet om Hollan under andra världskriget. Men jag tar vägen förbi bibblan imorn innan jag går hem. Där borde det finnas information om Hollan under den tiden. Annrs får jag ta det lilla jag har, vilket är en mening. Och det blir nog inte Henrik så glad för. Så jag hoppas att det finn där, annars tar jag bara med förintelsen och Anne Frank. Så gör jag. Bra, då har jag bestämt det!

Sitter just nu och kollar på Fievel i Vilda västern. En tecknad film som handlar om Fievel, en lite mus so flyttar till Väster, där katter och möss lever ihop, men ledar katten Katt A Strof har andra planer, han bygger en jättemusfälla och ska göra en jättelik musburgare... Och det är upp till Fievel att avslöja planen, eftersom att han har fått reda på hemligheten...

Sen så har jag beslutsångest! Den 17 maj händer det mycket. Då är det Moshpit Open, Balstafestivalen och Resa till motala med mamma, pappa, Micke, Thomas och Alexandra. Moshpit ska jag inte på, det är inte min musik, så jag tänker inte betala massor för att umgås med mina vänner! Sen så återstår ju Balsta och Motala. Åker jag till Motala får jag passa Adrian och Micke(!) och laga en UNDERBART god middag till dom vuxna. Jag vill jättegärna göra det. Men, å andra sidan så så vill jag höra när When It och The Seven Year Itch spelar. Jag har ALDRIG hört TSYI spela, så det ska bli spännande. When it har jag ju hört, men det var ett bra tag! Men, jag har ingen att gå med, vännerna är ju på Moshpit. Jag vill jättegärna gå dit också. SÅ, HUR FAN SKA JAG GÖRA???????!!!?? ÅNGEST till tusen! Skit piss och fan! Jag har ju lite mer än 17 dagar på mig att bestämma mig. Men dom dagarna kommer att gå JÄVLIGT fort! FANFANFANFANFANFAN!!!!!

Jag är TRÖTT!

Puss och Kram
Erica

HAhahah, vet ni vad jag kom på såhär efteråt?! Jo, att When It och Seven year itch inte heller är min musik... Haha, ´grejen med att lyssna på dom var ju den att jag känner dom som spelar, eller k'nner och känner, snara HAR jag känt dom, det var länge sen jag pratade med dom! hahah! Fan vad nördig jag är! Men beslutsångesten består!

Våren är här

Nu har det varit underbart väder i snart en vecka, sol och värme, UNDERBART! Jag har börjat jobba på solbrännan, hur skönt som helst!

Idag har jag varit på Sofiebergsåsen, där det växer backsippor, lila blommor som är fridlysta. Lite tråkigt, men vi hittade ett vindstilla ställe där vi kunde ligga och sola och äta hastbullar! Mysigt.

Nu måste jag bara få in lite om min historiaskit. Jag pratade med Henrik i fredags och sa att jag kört fast i andra världskriget, men då sa han att jag inte behöver skriva om det, utan att jag bara behöver skriva om hur kriget gick i Hollan, eftersom att Anne Frank bodde där och jag skulle ju bara få in Hennes liv i ett sammanhang. Så mitt arbete ska handla om: Holland under andra världskriget, förintelsen, Bergen-Belsen och Anne Frank. Så nu är det bara att jobba på, nu gäller det bara att komma ifatt och hitta en massa info om Hollan under den tiden. Men jag hittar fan inget! Hur ska det gå?! SKIT också! Men jag får kämpa hela dagen imorn och halva dagen på Måndag så att jag blir klar med skiten!

Träningsverken är hård idag... Hade idrott igår... För första gången på LÄNGE som man fick jobba lite med kroppen! Lite styrka som uppvärmning och sen pepparkakskull, det kändes som om jag gick på dagis igen... Sen så körde vi Gladiatorboll, vi var 10 på idrotten, vilket gjorde att vi blev 2 i varje lag, men efter första omgången ville dom flesta, typ 6, att vi skulle slå ihop lagen för att dom inte orkade springa... men jag och Karin potesterade. Haha! Så jävla kul, så vi var 2 lag som ville kämpa och ha kul, men dom andra orkade inte, så den sista omgången var vi två lag av 5 som körde! Skitkul! Hahah!

Ska kanske sova snart! God Natt, SOV GOTT!
Puss och Kram
Erica

Kl är 22.24

Japp, kl är just nu 22,24, i alla fall när jag började skriva... när jag är klar är klockan betydligt mer! Jag sitter just nu ute på verandan, skitmysigt, lite kallt, men filten håller mig varm. Jag har suttit här sen i eftermiddags... meningen var att jag skulle, ja, vad skulle jag göra.. JO skriva min FUCKING HISTORIA! Nej, jag kommer fan aldrig bli klar... orkar inte med den mer... hoppas att Henrik är på bra humör imorn... FAN, jag har ju läxförhör imorn också... på Andra världskriget! Shit, oj vad jag är skoltrött nu alltså! Vill inte mer! USCH!!!

Idag i kallköket gjorde jag vit chokladbavorise med hallongelé, MUMS vad gott det blev! Lite mäktigt, men det var gott! Sen städade vi och jag åkte hem och satte mig och försökte med historiapisset! Fan vad jag är DÅLIG!

Ska nog sova nu.. om jag inte sitter uppe lite till och kollar om Adam skriver nått, jag saknar honom massor! MIn english bro! Sen så saknar jag Richard och Craig också! Underbara personer! Men nästa sommar, då jävlar!

Kvar att göra idag:
Duscha
Kolla om Adam blir online
Borsta tänderna
Sova

Puss och Kram
Erica


Kl är nu 22.40 btw!

Luktar fisk...

Yes, mina händer luktar fisk! Det beror på att vi filéade norsk fjordlax i kallköket. Men jag var inget bra på det! Men Lasse sa det att Övning ger färdighet! Och det brukar det ju göra! Innan vi började med fisken gjorde vi bröd, som blev jättegott! Fast jag smakade bara ett litet hörn... dom hade inte vilat färdigt än... Sen så missade jag tårtan Sara och Basse gjorde, den såg jävligt god ut! Den hetter typ Viktoriatårta eller nått, en chokladtårta. MUMS!

Men jag skolkade, eller nä, jag fick tillåtelse faktikst att gå och kolla på Lindas sista konsert på Stålfors. Hon och en till sjöng Time of my life, och hon sjunger väldigt bra! Men konfirencieren hade ALDRIG sett filmen... Dirty Dancing! Hur kan man ha missat den?! Jag blev lite chockad, men i och för sig, det finns ju filmer som jag aldrig har sett som hon kansek har sett. Jag tyckte bara att det var lite konstigt, för att den filmen borde ju alla i sett. Tycker jag i alla fall.

Håll i er nu, för detta säger jag INTE ofta:

JAG ÄR SHOPPINGSUGEN!!!

Jag behöver nya skor... och nya byxor! Snygga jeans, men sånna finns ju ingenstans, eller jo, det finns det, men jag kan inte ha dom, mina lår är ju fan som pinnar, så att jeansen bara hänger och slappar och ser SKITFULT ut. Jag vill ha jeans som sitter åt så att jag ser lite snygg ut i alla fall, men som sagt... inga sitter åt på mig just nu. Var hittar jag snygga jeans till mina ben? Zelda har ju stängt! Jane Norman kansek har... Nån som vill med till Stockholm?! Fast, jag måste ju spara ihop lite pengar först, så att jag kan spendera alla sen! Hahah!

Solade idag förresten. Fick lite färg tror jag också! Det var så varmt och mysigt och soligt i mitt lilla hörn så jag kunde inte låta bli att sätta mig där innan skolan började. LOVELY!! Nu vill jag bara ha lov så att jag kan sola varje dag! UNDERABRT!

Och Nattiz, jag vet att jag skriver mycket ibland, eller ofta menar jag, men det är bara för att jag inte kan sluta skriva, fingrarna vill inte! Haha!

Ska sova nu... tror jag... haha!

Puss och Kram
Erica

Hey Sweetheart, you alright?

Japp, nu har det gått en dag utan att få höra dom orden. Det känns så tomt, och i morse när jag gick ut genom min dörr var det tomt ute i rummet... inga sägar med en vaken Chaz eller en sovande Adam med strumporna halvt av fötterna. Det finns inga ord för hur mycker jag saknar honom, Richard och Craig, bigsexygayfriend! Fan vad kul vi har haft! Men nästa sommar, sommaren 2009, efter studenten då jävlar! Jag har bestämt mig, jag ska och jag MÅSTE åka och hälsa på! Jag har en plan, jag och Adam ska gå och Shoppa, för att jag tror att han är bra på sånt! Så han borde kunna hjälpa mig, UNDERBART! Sen så ska Richard lära mig drick öl! Och Craig ska jag bara skratta och ha kul med! Han får mig alltid att skratta! LOVE YOU!

Sitter just nu och dricker choklad och lyssnar på musik, just nu Britney Spears, blandat med lite fågelkvitter. Jag ska egentligen jobba historia... fan vad jag tjatar om den... men det blir ju aldrig klar, jag hittar alltid massor med annat som är 1000 gånger roligare... Jag är så less på den.. dessutom börjar jag bli så skoltrött! Jag vill ha LOV!!! Men nästa vecka blir soft, ledigt Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag. Dessutom har jag ingen svenska eller engelska på tisdagen så det blir slappt, det jobbiga är att jag har historia sist på eftermiddagen... så den får jag väl gå på. Åh, nu gick Lee Ryan - How do I igång, älskar den låten! Haha!

Love you Liladz! I miss you so much! My english bro <3

Puss och Kram
Erica

Ensam

Ja, nu sitter jag här helt ensam, ingen Chaz eller Adam hemma... Kl 13.30 gick deras minibussar till Västerås, och nu är dom borta! Det känns så jävla tomt! Adam var så lessen,han fick typ 100 000 000 kramar av mig! jag ville inte släppa iväg honom! Så nu MÅSTE jag åka till Derby och Chesterfield för att träffa dom igen! Kan ingen köpa en visntlott till mig?!  Craig var också lessen... han frågade till och med vem som ska vara våran big gayfriend nu! Och det vet jag inte, hur ska jag klara mig! Ingen Craig! Saknar honom massor!!! Han är så rolig och mysig! Richard var också lessen! Han ville inte heller åka hem! Jag kommer nog fan sakna Adam, Richard och Craig mest! I love you!!!

NEJ! Jag måste plugga! Måste bli kar med skiten... den är redan en vecka sen... OUPS!!! Jag får prata med Henrik, han borde ju förstå mig lite i alla fall, först har jag ju haft praktik, två veckor i England och tre här i Sverige, på Fortet, och sen så har jag ju haft två engelsmän här också, så jag har ju haft lite svårt, jag ville ju umgås med dom.

Så nu ska jag kila!

I love you Adam, liladz <3

Puss och Kram
Erica

Sista natten!

I natt är det sista natten jag har Adam och Caz hos mig! Fyfan vad jag kommer att sakna Adam! Han är min engelskabror! And I love him! Det kommer att kännas så tomt utan honom, ingen som frågar: You alright sweetheart?. Jag hoppas att vi håller bra kontakt och att jag kan åka och hälsa på honom i Derby nästa sommar! I love you Adam! 

Igår var det party! MEN, jag är ju som sagt ingen partymänniska, jag tycker inte att det är kul när man dricker sig så jävla full på fem minuter och sen går runt och vinglar och dricker mer och bara är fulla, så jävla tråkigt! Men Adam ville inte att jag skulle gå hem, han hittade inte hem så jag stannade, fast att jag inte mådde toppen bra. He was more then tipsy! Så när vi gick hem så fick jag hålla i honom så att han inte skulle gå ut i gatan eller nått. Jag gick med honom på en lite promenad så att han skulle få i sig lite friskt luft, det var supperkul, och supermysigt! Han lyssande på musik och dansade, och han värmde upp mina händer, mina var iskalla och hans var kokande! Och jag måste säga att jag gillar hans händer, dom är mjuka. Han är superfina underarmar och händer! Hahaha!

Chaz hade fått i sig lite, men han var nästan fullt nykter när vi gick hem, så han gick en genväg hem medans jag gick med Adam lite till. 

Innan partyt, så var vi på kalas hos Jessica som fyllde 19 i onsdags, det var trevligt, med tårta och fanta. Och innan kalaset hade vi varit i badhuset. Det var också rätt kul! Fast det var mycket roligare när jag var mindre. Bygg en ny simhall och ett nytt badhus! Då blir jag glad! 

I fredags åkte jag med fem över tre tåget till Stockholm för att möta engelsmännen, Lasse, Jenny och Lisa på ett hotel där IceBar ligger. Vi fick varsin poncho med vantar och sen när vi kom in i kylrummet så fick vi en drink, men jag valde fel, den jag tog smakade skit! Så synd! Men nästa gång tar jag rätt! Det är minus 5 grader där inne och väggarna var täkta av isblock, sittplatserna var av is, med renfällar på, baren och glasen var av is. Det var jättesvårt att dricka ur glasen, det var tjocka kanter, men det funkade, man fick typ suga i sig drickan. Men det var coolt.

Kl 8 ikväll ska vi träffas vid Subway, sen ska vi bowla, jag vet inte hur många vi blir, men det märker vi, jag hoppas på att alla vill med. Eftersom att det är sista kvällen och vi alla har inte gjort något tillsammans någon gång. Men innan vi går dit, då ska vi grilla hemma hos oss, jag, mamma, pappa, Linda, Micke, Adam och Chaz. Grillad kyckling alá pappa!  Så jävla gott! MUMS!!!

Idag har vi gått upp i Klosterkyrkans torn, med Adam, Chaz och Richard. Jättetrevligt! Sen gick vi och åt korv och glass och sen gick vi hem och dom visade Little Britain på Youtube! Så roligt! hahah!

Imorn kl 12.30 går minibussen till Västerås för att flyga hem engelsmännen! I LOVE YOU ADAM! I'm gonna miss you like FUCK, not "FACK"! I'm gonna miss you too Chaz!

Puss och Kram
Erica

Orättvist!

Vila I Frid!

Tack för alla minnen!

Det är bara så himla orättvist att något sånt här får hända! Även om jag inte har träffat dig på jättelänge, eller om vi ens skulle ha träffats igen, så känner jag saknaden. Alla minnen jag har av dig, alla minnen vi har tillsammans från barndomen, underbara minnen. Tack för dom!

Jag tänker på din familj!

"Would you know my name, if I saw you in heaven"
Begravningen var jättefin! Du har för alltid en plats i hjärtat, i mina minnen!

Puss och Kram
Erica

Nationella i Engelska A

Idag kl 8.30 satt vi redo i Aulan och skrev en uppsats. Jag skrev om min Chesterfieldresa, jag hoppas att den blev bra, men jag vet inte... det kändes bra, tror jag. Usch, nu blev jag osäker, men jag gjorde i alla fall mitt bästa, jag hoppas att jag fick med det jag ville på ett bra sätt.

Efter provet var det bara ner i Restaurangen och städa i köket, eftersom att vi inte fick gå hem efter provet så måste dom ju hitta på något att göra och då kommer dom med idén att vi ska städa, hur kul är det?! Jo, det är ganska kul och städa när man ska gå hem när restaurangen har varit öppen, men inte bara gå dit och städa, skittråkigt ju. Men jag missade ju städningen. Kl 11.15 gick jag och pratade med Ingmar om mitt betyg, ller var jag ligger och han kommer att rösta för ett MVG till mig, jag måste bara jobba på likadant inne hos Lasse i kallköket! Gör jag det får jag nog MVG i kursen, som jag inte vet vad den heter... Varmkök och kallkök kanske. Men jag måste jobba lika bra, fast jag gillar varmkök bättre... Men jag ska kämpa!

Sen vid kl 11.30 gick jag, Michaela, Toby, Heather, Jenny och Lisa till Statt, där vi åt lunch, pyttipanna, jag trodde ju att det skulle vara en lite finare lunch eftersom att vi var på STATT, men så var inte fallet. Efter lunchen och desserten, som var Småländsk ostkaka, vilket förövrigt INTE inehåller någon ost över huvudtaget, så skulle vi gå upp och prata för klubben Rotary om våran resa, men som sagt, jag är ju ingen pratmänniska, tur var att Michaela var med, hon kan prata, jag måste träna. Usch, det är ju bara att prata Erica, prata, prata, prata och prata. Men för mig är det lättare sägat än gjort.

Efter att vi hade pratat i typ 20 minuter var mötet slut och vi fick gå hem. När jag kom hem hinner jag precis möta Adam som är påväg till skolan för att jobba. Chaz vet jag inte var han var, men nu är han väl i skolan och jobbar. Adam har en parfym som luktar jättegott! Sean nått, han P Diddys parfym i alla fall, jag kommer inte på vad han heter på riktigt, så inne är jag. och nu sitter jag här vid datorn, har kollat på filmen She's the man, så bra film! Så nu måste jag plugga för att bli klar med min historiaskit någon gång så att jag kan gå vidare. Jag är så trött på den, för jag har skjutit upp den hela tiden, men nu var det inlämning denna veckan och imorn har jag buffertdag, hur ska det gå?! Jo, jag får helt enkelt lämna in den på tisdag. Men det kan bli lite körigt i helgen... Imorn ska jag gå på begravning och sen ska jag träffa engelsmännen i Stockholm vid Ice Bar och på Lördag ska vi till badhuset, till ming, kalas och sen party. Men jag är ju ingen partymänniska (än) så vi får se hur länge jag orkar, jag är så trött, på typ allt. Sen på söndag får vi se vad vi gör, umgås kanske med Adam och Chaz, kansek spelar friesbeegolf med dom, om det är fint väder. Kommer sakna Adam så otroligt mycket, Chaz ochså såklart, men Adam har jag umgåtts mest med. Sen på måndag åker dom hem. Sen få jag aldig träffa dom igen, jo jag och Karin ska ju till Darby nästa sommar, vi tar väl en sväng förbi Chesterfield också. Hoppashoppas!!!

Puss och kram
Erica

The Chef

Ikväll jobbar jag i Restaurangen, mellan kl 3 och 9. Det är så jäkla kuL! Jag är så glad att jag bytte från SP till HR för ett år sen! Eller det blir ju ett och ett halvt år den, jag ångrar mig inte! Det ända jobbiga är klassen, den är så rutten. Sktisnack där skitsnack här, tjaffs där och tjaffs här, jag blir så trött! Varför ska man vara en "pluggis" bara för att man vill något? Är det fel att vilja något med det man gör? Är det fel att vilja lyckas bli något eller någon? Nej det är inte fel, men i min klass känns det som att det är det, det känns så jävla tråkigt!

Egentligen är jag precis likadan, jag gör precis som dom gör och jag mår så dåligt för det, i alla fall mår jag dåligt i detta fallet.

Jag ska egentligen plugga nu, men jag hittar alltdi grejer som är roligare, till exempel msn, sitter just nu och pratar med min kusin Camilla. Det är alltid kul. Men jag måste väl ta och börja, jag börjar skolan kl 1, med samhällskunsap, USCH vad det är tråkigt. Speciellt politikdelen, men den har vi redan haft, nu är vi inne på en hållbar utveckling eller vad det heter, miljö i alla fall.

Imorn har vi nationella prov, i engelska, writing, och jag tror att det kommer att gå ganska bra för mig, jag har ju fuskat lite, med att ha engelsmän hos mig! Fast dom pratar ju med en massa slang och så slarvar dom när dom pratar, skippar vissa ord och sånt, men jag borde ju kunna lite bättre, dessutom är jag faktiskt ganska bra på engelska, tycker jag själv i alla fall. Jag är i alla fall bra på att förstå engelska, prata har jag svårare för, bara för att jag inte pratar så mycket i vanliga fall heller, det är väl inget bra att skylla på men jag gör det endå.

Puss och Kram
Erica

English

Har ni varit i england någon gång? Eller har ni haft engelsmän hos er? Inte? För i så fall kan jag säga att det enormt svårt att prata engelska och tänk er då mig som inte pratar mycket i vanliga fall, för mig känns det ännu svårare, men jag försöker och det går väl framåt. Finns det prata-kurser?

Precis nyss åkte Damon och janet hem till Lasse, där dom bor. Janet och Damon är från Chesterfield, och jag bodde hos Janet i två veckor när jag var över. Jag tycker jättemycket om henne! Men, som sagt, jag pratar ju inte, jag kan fan inte det, jag vet inte hur man gör. Vissa dagar händer det något och då kan jag prata massor, varför blir det så? Det känns lite jobbigt. Men i alla fall, till middag lagade jag Boboti, en indisk maträtt, eller något, GOTT SOM TUSAN i alla fall! Sen så hade mamma gjort blåbärspal, mums det också. Adam och Chaz var  ju såklart också med, och jag tänkte på det att jag kommer sakna Adam såå otroligt mycket. Han har blivit my english brother. Engelsmän är såå trevliga, dom säger alltid, tack, ursäkta, frågar om allt är bra, ja är trevliga helt enkelt, vi svenskar har jättesvårt för att säga sånna saker, vi säger ju nästan aldrig ursäkta eller tack, så därför ska jag nog börja med det, men det känns mer naturligt att säga det på engelska än på svenska, så jag kanske flyttar till England istället. Annars får jag säga det så många gånger tills det känns naturligt. Det borde ju också funka. 

Imorn jobbar jag kväll i Restaurangen och killarna jobbar på lunchen och sen på torsdag är det tvärt om, då jobbar jag på lunchen och dom på kvällen. Sen på fredag åker dom till Stockholm, jag ska också dit, men jag får komma senare, jag ska med till IceBar. 180 spänn, + tåg tur och retur då, så det blir väl närmare 500 spänn, för att gå på IceBar, men jag tror att jag bjuder mig själv på det, det är jag värd!

Nehe, jag ska väl ta och sova nu, ska upp tidigt imorn så att jag kan plugga(!) innan jag börjar jobba... men jag HATAR att plugga! USCH FY OCH BLÄÄÄÄÄ!!!!

Sovgott!
Erica

DoktorDeo

Nu har jag också lyckats skaffa en blogg! Hahah! Tänkte ju heta annaerica först, men det var ju redan upptaget! Typsikt, jag är för långsam med att skaffa saker så namnen jag vill ha är alltid upptagna.

Nu har jag haft två engelska killar hos mig i en vecka och ska ha dom i en vecka till.  Adam och Chaz, Adam är för övrigt min engelska bror! I'm gona miss him when he has gone home!! I love Adz! Varför dom är här? Jo jag och fyra tjejer till var över till Chesterfield I slutet av februari och i början av mars på praktik. Vi fick bo hos lärare och vänner i två veckor och vi fick jobba i deras restaurangkök. Så himla spännande, vi fick ju dock inte göra så mycket mat, men skala morötter är jag en jävel på! Annars var det lite shopping som gällde, men jag är ju så jäkla kräsen när det gäller sånt så det blev knappt ingenting! Men det var en helt otrolig upplevelse att åka iväg helt själva, utan varken lärare eller föräldrar. Hemlängtan var hård, i fyra dagar, men den gick över sen och då ville jag ju inte åka hem! Och nu så är dom här, 12 stycken. Såå jäkla kul! Men det är lite svårt att prata på engelska, och jag har det ännu svårare för jag brukar ju inte prata alls mycket, det är sjukt svårt, but I'm getting better!

Imorn kommer Janet, hon jag bodde hos i två veckor! Jag saknar henne så otroligt! saknar också hennes man Pete och sonen Dave! Så underbara människor!

Alla är så himla trevliga i England, dom frågar alltid hur det är och dom säger alltid tack och ursäkta. Man blir också alltid kallad sweetie och sweetheart, jag blir så glad av sånt, men det låter så mycket snyggare på engelska än på svenska, så jag flyttar väl till England sen.

Nepp, maten kallar!

Puss och kram
Erica

Välkommen till min nya blogg!

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0