Shoppingdemonen

Som tog över min kropp fick mig att köpa mig dessa nya fräscha kläder till min garederob

(Bry er inte om stöket, den bästa spegeln finns i detta rummet xD )


Skjorta och korta leggings med dragkedja på sidorna från HM


Skjorta från Vero Moda


Långa leggings från BikBok och linne från Gina Tricot. Köpte också ett rosa/lila och ett grönt linne


Väska DaKine från Stadium

Hhaha, känner mig som värsta modebloggen. Dock har jag nog en bit kvar dit ;)

Varför hag jag aldrig tänkt på att leggings är det bästa som finns? Mjukt och skönt samtidigt som det är snyggt? Jeans är inte alls lika skönt, eller snyggt heller för den delen, så varför har jag envisats med att köra med jeans istället för leggings?! Men från och med nu blir det ändring på det! Leggings 4ever! ;)

Det kändes väldigtväldigt skönt att få skaffa mig nått nytt i alla fall. Så jag kanske ska döpa om inlägget till Shoppingängel. Nej jag trivs nog rätt bra med shoppingdemonen, men jaghar nämnt att det måste varit en ängel. HAHA :)

PUSS

Den lilla rosa

Igår var jag och införskaffade mig en Frisbee. En rosa midrange med en gullig geting på, BUZZZ och eftersom att jag var ledig idag passade jag på att testa den ute på banan. Den funkade utmärket, det var snarare min teknik som inte var så bra, jag vet inte vad ni tycker, men man kommer faktiskt inte så långt om man kastar rakt in i trädstammarna. Vilket jag gjorde ett par gånger. Dock slog jag mitt förra resultat vilket var bra. Min Buzzfrisbee flyger ändå rakt om jag jämför med våra skitfrisbees men jag måste få till tekniken lite. Den gillar att svänga vänster. Detta är en tokrolig sport, i alla fall på sommaren!








Jag trodde inte att det skulle vara så blött ute så jag tog vanliga skor, vilket jag inte skulle ha gjort. Gummistövlarna hade suttit väldigt fint så det får nog bli som nästa gång.

Jag gillar min Frisbee! Vi kan nog bli bästa vänner i sommar! :)

Snart är det badtemperatur också. Typ. Morsdag badades det förra åter, satsar väl på det iår också.

PUSS

Måndag

Idag var det en rätt slapp dag på jobbet, mest diskplock. Jag gjorde en laxsmet och en räksmet till en tårta och så la jag tre skinktårtor. Det var väl det stora jobbet idag. Lunchen käkades ute i solen. Riktigt mysigt! Hoppas att våren är här för att stanna nu!

Efter jobbet käkade jag Slagstaglass med Karin, Jonathan och Natalie. Lite otur var bara att solen hade gömt sig bakom ett halvtjockt tråkigt molntäcke och så blåste det lite. Men gott var det med glass ändå! Och jag fick kräkas ur mig lite bitterhet. Förlåt hörrni för allt mitt jävla gnäll! Men jag är snart klar och hoppas att ni har tålamod med mig! <3

Tänkte göra nått galet och dra ner och hälsa på kusiner. Måste fixa mig ett par tågbiljetter så är jag snart påväg! Kommer bli awsome! :)

Nu ska jag borsta tänderna, bädda ner mig i sängen på spikmattan och läsa Aldrig Fucka Upp.

SOVGOTT
PUSS

Söööndag

Tanken var att ligga i sängen väldigt länge idag, men istället blev jag uppkörd vid halv 12, drog på mig mjukis byxor(väldigtväldigt gamal Tunaforsbyxor), min Madonna t-shirt och sen en scaniatröja. Käkade lite brunch och sen kom jag ut en sväng. Väl ute hjälpte jag mamma att såga ner ett av två träd, mamma tog det första. Det var inte lätt! Tungt som satan. Först åkte tröjan av sen åkte strumpor och skor av. Tröjan blev uppvikt ett par gånger också. Det tog mig säkert en halvtimme att brottas med det där trädet. Men jag fick ner det.




Jag kanske ska säg att anledningen till att jag skulle ligga i sängen läääänge idag var dels för att jag ville det och så tänkte jag att träningsverken från gårdagens Paintballmatcher skulle vara otroligt stor. Men otroligt stor är den inte, men stor är den. Skinkor och låt känns väldigt ömma och tränade, eller ska jag säga otränade idag. ONT. Så därför tänkte jag idag att jag skulle träna armarna och axlarna och alla muskler man använder när man sågar ner ett träd. Får se om jag kommer upp ur sängen imorn ;)

Paintballen igår var toookrolig för övrigt! Fått tre fina blåmärken, två på varsin sida av vänstra knät och det tredje på höger skinka. Märkena är väldigt snygga, Bbåa längst ut, röda i det andra lagret och i mitten är det vitt. Jag lyckdes såklart också få ett skott i huvudet. Men det känns faktiskt inte, tror den tog i visiret först så att smällen dämpades lite, såklart sved det ju igår men annars känner jag inte av det nu.



En bra helg. Den ena av två hela helger jag är ledig fram till i alla fall mitten av Juni. Jag ska jobba på! Känns ju så jäkla skönt att ha jobb! Och nu är det ju ljust på mornarna när man går iväg och det är ljust när man går hem. TOPP!

PUSS

Remember me

Var i förra veckan och såg Remember Me. Och jag tror att jag fortfarande är i chock, slutet var så sjukt oväntat och Robert Pattinson är en bra skådespelare! Filmen var såklart också bra. Kanske måste se den igen för att fatta. HAHAHA! :)



Tisdag och mumsigaste(förhoppningsvis), snyggaste Silvia Kakan

Bakdag idag igen. Och idag blev kakan så otroligt jävla snygg så jag kände knappt igen mig själv. Skicklighet och tur. Tur med ugnen och så börjar jag ju bli bra på det där med Silvia Kaka! Hoppas bara att den smakar lika gott som den ser ut.

Utan kladd


Med kladd



Det blev en smörgåstårta garnerad och 8 tårtor lagda idag också.

PUSS

Omkörning vid busshållsplats?

Det är väl okej om det är en bil som kör om och om det kan ske utom fara. Men en buss SKA inte köra om precis vid en busshållsplats. Eller? Jo det tyckte visst han som körde idag att han kunde göra. Traktorn körde visst lite långsamt. Han var halvvägs om när han upptäckte lilla mig som stod och väntade. Fick ju springa en bit för att komma på och då sitter han bara där och skrattar. Gubbjävel!

Tur att jag kom hem levande...

Måndag

SOLEN SKINER! HELA DAGEN! KÄRLEK på det! Jag har sprungit barfota ute i gräset och lekt med katten. Hon måste också ha vårkänslor som hon hoppar och far hit och dit helt utan anledning.

Rumbyte med Linda i cirka en vecka. Hos oss ska i denna vecka bo en isländska, så hon och Linda bor i källaren och jag ska vara utan mig säng ända tills lördagkväll, eventuellt söndag, men på lördag drar Linda med islänningar och svenskar till Island och jag är inte alls avundsjuk, nejnej... absolut inte.... bada i varma källor kan ju aldrig vara varken skönt eller kul... nejnej.

Jag har faktiskt hunnit vara ute i det fina vädret med, som sagt sprang jag barfota och så harr jag promenerat till stan där jag blev med klack och så var jag och handlade också, (vuxenpoäng, haha). 

Hade väldigtväldigt gärna velat haft den där frisbeen idag, jag skulle vilja ha en lite mer riktigt frisbeegolffrisbee än den skiten vi har, strandfrisbeen. Hade jag haft den hade jag dragit och kört ett varv på banan. Tusan vad kul det är! (Tänkte säg FAN vad kul det är, men jag har kommit på mig själv att svära jättemycket så jag tänkte dra ner på det lite). Men nu blev det ju inte så, för stadium hade ju inga, jag frågade till och med, men nej. Är inte det en sport? Nej tydligen är det en Hobby, så Eskilstuna verkar vara en för liten stad att ha en hobby i, HAAHAH.

Nejdå, men jag försöker fixa den från en annan del av Sverige. Hoppas jag. Annars finns ju alltid internetshoppingen!

Allt löser sig! Vädret är ju på topp och då känns inget jobbigt! (Lär väl vända när vädret vänder)

PUSS

Jag har blivit med...

Höga klackar

Från Din Sko

Nu ska jag bara lära mig gå i dom... Hur ska detta gå?!
Men snygga är dom!

PUSS

Baka liten kaka

Något jag har fått börjat göra är att baka kaka, Silviakaka. En av de godaste kakorna i världen! Det verkar som att det börjar bli min uppgift att baka den kakan när det behövs. M gillar inte att baka, AC gör en massa annat och BM gör också en massa annat och då blir lilla jag kvar. Jag har gjort den 3 gånger på raken nu och jag börjar bli riktigt bra och snabb på det. Vet dock inte hur den jag gjorde idag smakar, men krämen ovanpå smakar gottigottigt!

Annars gillar jag inte att baka. Det kan vara kul ibland, till exempel kanelbullar till 4 oktober eller en silviakaka när jag är sugen på det, annars är det läskigt att baka. Men oj vad gott det är!



PUSS

I Teatergarederoben

Där spenderade jag min kväll. Ikväll var det Skaffa Mig En Tenor med Ulf Brunnberg, han är väl mest känd som Vanheden i Jönssonliganfilmerna. Jag kan inte säga så mycket om pjäsen ikväll för att jag såg den inte men jag tycker väldigt mycket om att stå i garderoben. Cafét är inte riktigt min grej, men jag måste väl ta tag i det med, kan ju inte bara stå och slappa i garderoben i pauserna, HAHA.

Och så vill jag avsluta med att jag mötte Ulf Brunnberg när jag gick hem. Eller mötte och mötte, vi kom från varsit håll och gick förbi varandra, men det låter ju mycket häftigare att jag mött honom än att jag såg honom ;)

Om jag skulle ta och bädda ner mig nudå, jobbat kallar imorn!

SOVGOTT
PUSS

Tisdag

Nu höll jag på att skriva måndag, men det är det ju inte, hoppas jag, annars har jag missat en dag. Denna veckan blir nog rätt lugn och slapp. BM och BG har semester och då blir det ingen mat gjord. Tårtor blir däremot gjorda, men det är det inte så många beställda. Så vi ska ägna denna veckan åt städning och värmning av mat till ambulansen. Lugnt och skönt, då hinner jag kanske vänja mig vid att gå upp vid 7 då.

Påskhelgen har varit topp! SOLEN och VÄRMEN hittade hit! UNDERBART!


Första rundan frisbeegolf för i år spelades också, med Karin. Hon vann med sina 103 mot mina 115... uselt resultat! Men jag är otränad... ;) Dock brukar det vara Karin som vinner... så därför tänkte jag skaffa mig en "riktig" frisbee... moahaha! Ska nog försöka utnyttja min kontakt... kanske om jag vågar...

Det var väldigt blött...



PUSS

GLAD PÅSK

Idag har jag myst i solen! En helt jävla UNDERBAR dag, värme och sol! KÄRLEK till det! Snart åker studsmattan fram och bikinin på! LOVE IT!

Får jag känna såhär egentligen?
You are like a drug to me...


HA EN TOPPDAG!
PUSS

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0