Bröllopsklockorna ringa för Alexandra och Mats

Igår var dagen D. Alex fick sin Mats. Hon var riktigt fin. Tärnorna lika så. Lite avundsjuk blir man ju. Men jag har ju ingen att gifta mig med så jag får helt enkelt snällt vänta på min tur.

Karin kom hem till mig strax innan lunch. Vi fixade klart bröllopspresenten, som är ett Åppelträd. Vi hängde äpplen i det, vi hängde handdukar, vi hände ett smoothierecepthäfte i det. Och så fick dom med några tavleramar. Efter lunch åkte vi ut i skogen, Näshula. Kyrkan ligger otroligt vackert vid sjön. Solen sken och alla var spända och glada.


Klockan blev 14 och bröllopsmarschen startade. Först näbbarna och sen tärnorna och sist bruden med sen far. Brudgummen stod redan framme och väntade. Båda sa ja. Utmarsch. Fotografering. Riktigt fina var dom. Jag blåste bubblor så jag sprang in i en bänk och fick rivmärken på benet. Inget allvarligt.

Middag och fika och tårta. Dans och bar. Jag och Karin hjälpte till i baren. Vi blev avbytta och vi gick och badade fötterna i sjön med Fredrik och André. Vi hade ritkigt trevligt. Sen bytte vi tillbaka baren. Men då hade klockan blivit så mycket att typ alla var på väg hem. Så vi gick därifrån och pratade mer med grabbarna.

Sen åkte dom och vi åkte också hem. Kom i säng tjugo i 3. Frös som en tok. Vaknade ett par gånger. Men somnade om ganska snabbt igen. Gick upp vid halv 11 i förmiddags. Plockade fram allt jag skulle packa med mig inför min pågående tågresa till Västkusten. Diskade. Drog ur kontakter. Matade katten. Låste dörren och gick.

Sitter nu på tåget, någonstans mellan Katrineholm och Halmstad. Lyssnar på musik. Njuter av solen och utsikten.

Nu ska jag surfa vidare.
Ha en trevlig resa
KRAM

Bröllopspresentfixning

Nu sitter jag och väntar på Karin. Vi ska planera och testa och se hur vi ska göra med bröllopspresenten till Alex och Mats. Den kommer bli såå fin! Och sååå rolig.

Tänkte kolla på Gangs of New York också, men jag kommer ju missa mitten och slutet, så jag spelar in den i stället. Och så sitter pappa och micke och glor på Repmånad.

Imorn ska jag vinka av familjen... sova vidare, kolla film kanske, duscha, fixa naglarna, klä på mig och sätta upp håret. Och åka på bröllop. Och bröllopsfest. Det ser jag verkligen fram emot! Det kommer att bli riktigt kul! Hoppas att presenten uppskattas också.

Tänkte kolla lite på Repmånad... HAHA!

SOVGOTT
KRAM

Städning leder till daboksläsning leder till skratt

Som vanligt när jag städar så hittar jag en massa annat att göra. Idag hittade jag gamla dagböcker. Det är ju såå oerhört roligt att läsa. I  min första dagbok från när jag var runt 9 år så står det, jag rä såå kär i den. Nu är jag lite mindre kär i den men kär i den här, nu är jag kär i den förra igen och vips så var jag kär i den nyare igen. Riktigt underhållande att läsa. Jag var kär i killarna varannan dag. Mycket roligt. Sen så var ju den en kossa och nästa dag var en annan en kossa. Och den är jobbig och nu är en annan jobbigare.

Sen i dagböckerna när jag har blivit lite äldre, kanske 12, så står det en massa fula ord. Sånna ord som jag inte säger, och som jag aldrig kommer säga. Inte så att andra hör i alla fall. Ni fattar säkert vilka ord jag menar, i alla fall ni som känner mig vet nog vilka ord det är. Det är nästan pinsamt att läsa att jag har skrivit dom orden. Jag skäms lite. Men samtidigt skrattar jag åt det, för det var väl så jag kände då när jag skrev orden.

Jag har också skrivit mycket om vänskap och så, och nu sitter jag och skriver om detta i min blogg så alla i hela världen kan läsa. Men jag ville bara dela med mig av min upptäckt och jag har ju inte nämnt några namn och så.

Nu ska jag nog läsa klart mina sista böcker och sen städa vidare. Får se hur det går.... HAHAH!

KRAM

Alexander Rybak

Vill bara tipsa om en bra låt, Roll with the Wind, av och med Alexander Rybak.

Jag gillar den i alla fall.

KRAM

Torsdag

Igår när jag körde till mormor så fick jag motorstopp på två ställen. En gång, eller snare fyra gåner i stora sundby, dr jag stannade mitt ute i gatan och det kom bilar från bägge hållen. Men jag överlevde. Sen fick jag innan en rondell, men det gick bra. Jag får inte stressa upp mig.

Sen blev det kaka och saft hos mormor som fyllde år. Trevligt. Sen gick vi ner till bråviken och badade. Lite äckligt vatten är det där, och kallt. Men jag behövde bada. Blålera är väl nyttigt för kroppen? HAHA!

På vägen hem åkte vi förbi hos Anders och Irene på landet och vi var inte hemma igen förens vid halv tolv... ochjag somnade direkt.

Idag var det sista dagen på jobbet. Jag hade gjort matjesillröra och ha på mackan. Och när jag har jobbat tidigare så har det kommit 10 personer som mest och idag kände jag på mig att idag kommer det MÅNGA. För att dom har fått reda på att det är  min sista gång. Och självklart. Det kommer 16 pers. Mackorna räckte ju som tur var. Men bara för att det var min sista gång så kommer alla som brukade komma förra året, många av dom har jag inte sett i år alls. Det var ju bara kul, men jag blev lite stressad när jag såg att det kom fler och fler. Sen var det ju två som inte ville ha sillmacka, så dom fick ostmacka. Med massor av gurka och tomat. Och så var ju brödet jag hade valt för hårt också... men det kände jag själv. Men jag tror dom var nöjda ändå. Jag fick ju lite extra pengar som dom skrammalde ihop. Väldigt snällt av dom. Dom pengarna går raka vägen till körkortet.

Nu ska jag ha semester en vecka och sen är jag arbetslös på riktigt... måste börja ta tag i mitt liv nu!

Ha en trevlig kväll!
KRAM

Tisdag

Imorse var det bara att kliva upp ur sängen vid klockan 7 igen. Eller ja, vakna vid kl 7 i alla fall. Och gå upp lite närmare kvart över... Då hinner jag med det jag ska innan jag måste åka vid tjugo, kvart i 8.

Jag började direkt med att inventera, se om det jag skulle ha fanns i kylen och i skåpen, och en del visade sig fattas, som mjölk, jäst och smör. Mjöl, socker, salt och ägg fanns. Kan ni gissa vad jag skulle göra? Nej, det är väl lite svårt för er att gissa (utom för pappa och övriga familjen kanske), men jag gjorde Wienerbröd. Som tanterna ska få köpa på cafét på torsdag. Men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra för mackor... Förslag?

Jag åkte snabbt iväg till coop och köpte hem grejerna och satte genast igång med baket. Det gick bra, förutom att det aldrig blir bra, degen går ALLTID sönder och det blir smör överallt. Bröden blir ju såklart goda och så, det är bara degen som går sönder. Jag har nog inte fått in rätt snits på det än. Men jag jobbar på det.

Sen när dom jäste så tog jag ett varv med torkagolvetgrejan, vet inte vad den heter, platt, avlång, som man sätter fast en skurtrasa på med kardborreband. Jag torkade av stengolvet lite snabbt och så tänkte jag att jag skulle ta köksgolvet också. Men då tänkte jag använda moppen, jag kunde ju inte fylla på med massa vatten för ett litet rum. Men när jag tog moppen, pch blötte ner den så luktade det apa. Svamp eller mögel eller nått... äckligt luktade det i alla fall. Så jag fick ta det med skurborsten i alla fall.

Sen hemma så tänkte jag städa nere i källare... men jag hittade en svart kajal och övergav genast städningen... Jag kunde ju inte motså pennans dragningskraft. Och såhär blev resultatet:


Nu blir det mat.
Imorn ska jag köra till Mormor som fyller år!

SOVGOTT
KRAM

Måndag

Det var riktigt skönt att få sovmorgon. Dock vaknade jag runt kl 9 i alla fall. Men då låg jag kvar i sängen tills klockan var dryga 10. Myspys.

Kikade på Bugsy Malone på tv4film och sen grävde jag ner i mig i källaren och började med min städning. Det kommer ta hela jäkla veckan. För jag tycker att det är så tråkigt att städa. Så därför får min framtida kille vara en som gillar att städa. Och diska. Och så måste han vara vältränad. Solbrun. Bara så att alla vet. HAHA!

Jag fick undan allt från bordet i alla fall, men nu ligger det i stället på golvet. OCh studentpresenterna vet jag inte var jag ska göra av. Det är kanske dax för mig att flytta snart? Måste dock ha ett jobb först. Och ett körkort. Jag får börja kämpa. Men först ska jag ha en vecka semester. Sen får jag börja på riktigt.

Strax ska jag iväg och möta upp Jonathan och Karin och kika på bröllopspresent.

Ha en fortsatt bra dag!
KRAM

Söndag

Det var lite kämpigt att ta sig upp ur sängen imorse, efter möhippan igår. Det blev ju inte jättesent, men jag fastnade på altanen med mamma, pappa, Linda och Pär. Så klockan hann ju bli mycket innan jag kom isäng i alla fall.

Men jag kom i alla fall upp. Idag var min sista söndag. När jag kom till jobbet så plockade jag fram i kyrkan, förberedde lite med ljus och blommor inför högmässan. Sen plockade jag fram kaffekoppar och mackor, för 6 pers. Jag visste ju inte hur många som tänkte komma och fika efteråt, med tanke på att det har kommit en som fikade dom senaste gångerna. Och hon gjorde det nog för att hon tyckte lite synd om mig.

Sen ringde jag klockorna och högmässan var i gång. 7 personen kom och besökte och jag hade ju bara dukat åt 6. Tur, om man nu får kalla det så, så gick en. Så det räckte precis. Kyrkvärden kom och då blev dom 7, tur att jag tog fram en extra precis innan slutet. Så allt blev bra.

Sen var det bara disken och undanplockningen och sudokulösandet kvar. Jag hann precis med allt tills jag slutade kl 12. Jag får ta lördags sudokun på Tisdag. Då har jag två att lösa... eller ja, vi får se hur det går med det. Då ska jag också baka Wienerbröd som jag ska ha på cafét på torsdag. Vad ska jag ha på mackorna då? Förslag tack!?

Nu ska jag käka lite, med betoning på lite, jag är inte så hungrig. Jag skyller på godiset. HAHA!

SOVGOTT
KRAM

Harry Potter and the halfblood prince

Var och såg den nyss, med bror, Nattiz och Jonathan. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Den var riktigtriktigt bra. Rolig mest hela tiden. Det mörka i filmen fick aldrig grepp om publiken. Så fort det var lite mörkt så blev det ljust nästan direkt. Det ger kanske lite minuspoäng, för jag har för mig att boken är ganska mörk. Men. Allt roligt väger upp det. Daniel Radcliff är ju för jävla duktig. Och Rupert Grint också. Riktigt duktiga. Dom blir bara bättre och bättre. Det kanske är en bidragande faktor till att filmen är bra. Att dom blir bättre och bättre.

Tom Felton spelar också bra. Draco kämpar verkligen för att överleva. Han vill väl inte riktigt vara med, kan är livrädd och Tom spelar honom mycket bra.

Jag är ju kanske inte riktigt bra på att ge betyg och så, kriterier och grejer, men jag ger den en 4a då, eller en 5a. Jag gillade den verkligen. 4,5 får den. HAHA!

Se den gott folk! Om ni gillar Harry Potter förstås. Jag räknade snabbt ut att jag kommer vara 21 år när den sista delen går upp på biograferna. 21 år. Men har jag nu sett alla och gillar dom, så vad stoppar mig från att se dom sista också? Just det, INGET.

Ha en fortsatt trevlig söndag!
KRAM

Lördag och Möhippa

Jag som hade tänkt att ha sovmorgon igår, eftersom att jag hade sovit dåligt dagarna innan. Men det sket sig ju. Istället blev det en MÖHIPPA, för Alex. Och jag då ångrar ju lite att jag ville ha sovmorgon, för det var verkligen roligt. Kl 10 samlades vi på torget, dock var Jessica och compani sena med bruden.. Men sen drog det igång. Alex var riktigt snygg, gula gummistövlar med sidenrosetter, blommig klänning, en "brudslöja" över året med massor med stjärnor och lite glitter.

Sen fick hon 10 uppdrag, inte samtidigt såklart. En del grejer var verkligen pinsamma, jag vet inte om jag ens själv skulle ha gjort dom, jag är ju som jag är. HAHA. Hon skulle gå och be om att få gratis klubba, hon skulle sälja roliga historier, äta banan och bli fotad av tre för henne okända människor. Lite allt möjligt alltså.

Hon hade ju också en skylt på sig, en framsida och en baksida. På baksidan stod det "Roliga historier 5 kr" och på framsidan stod det "Mustitt 10 kr". Mustitten var ju klockren, då hade, jag gissar att det var Jessica, sytt på en mus, en sån som katter leker med, fram på leggingsen så hon var tvungen att dra upp klänningen för att visa. Riktigt roligt.

Vi åt picknick i Stadsparken och sen åkte vi ut till Näshulta där det väntade Homeparty, Himmelriket var på besök. Lite pinsamt i början, men det la sig ganska snabbt. Det var både roligt och intressant.

Efter det kom svensexan och det blev partyparty. Och grill. Min kyckling blev riktigt fin. Mums.

En underbart rolig dag! Nu är det The final countdown för Alex och Mats, på lördag smäller det!

"Öppna din dörr, och säg att du vill ha mig här"

KRAM

Trosa

Idag har familjen, och jag, varit i vackra Trosa. Solen sken och det var varmt. Vackra gator och vackra pormenader ut med ån, med alla småbåtar i. Den vackra hamnen med de lite större båtarna. God mat, det smakar fortfarande vitlök i munnen efter tzatzikin, som jag åt tillsammans med kycklingspett och fläskkarrespett och pommes. Gottgott. Vi tog också en sväng med det blå tåget runt stan.

Sen åkte vi till Trosa havsbad. Vid campingen. Inte så stort, jag trodde det skulle vara mer klippor och/eller sand. Men det var mysigt. Lite friskt i vattnet, men som vanligt låg jag i längst. Jag tror jag var fisk eller något annat vatten djur i mitt föra liv.

Har precis kollat på filmen Jägarna. En svensk film. En fruktansvärd film. Mord och mord och tjuvjakt och poliser som är blinda. Riktigt bra var den. Men jobbig.

Nu ska jag sova, imorn blir det en skojig dag! HAHA!

SOVGOTT
KRAM

Sovasovasovasängsängsäng

Nu ska jag gå och lägga mitt huvud på kudden.

NATTINUFFSAN

Torsdag

I natt sov jag fruktansvärt dåligt. Jag hade fruktansvärt ont. Så kl 4 imorse låg jag ute i soffan och kollade på Aladin. Eller nja, jag såg början sen somnade jag och vaknade igen när filmen var slut. Skönt att få sova lite i alla fall. Så idag har jag kännt mig lite off, lite anti. Men cafet gick bra. Dom var nöjda med mackorna, mina smörgåstårtamackor och så tyckte dom väldigt mycket om mina chokladrutor. Chokladrutorna var riktigt goda, jag är mycket nöjd med dom.

När jag kom hem så bäddade jag ner mig i soffan igen och kollade på film. Jag tyckte att jag var värd det. Trots att solen sken ute, men det struntade jag i. Fullständigt. Det var riktigt skönt att bara få ligga där och halvsova och kolla på Kapten Jack Sparrow. Död mans kista. Johnny Depp alltså, han är såå otroligt duktig! Snygg är han ju också. HiHiHi!

Nu vankas det  mat. Spagetti och köttfärssås, det är ju torsdag.

SOVGOTT
KRAM

Harry Potter

Jag bara måste se den alltså! Hur nördigt det än kanske låter så måste jag. Den kan vara riktigt bra! Den kanske blir ännu bättre bara för att jag har glömt bort boken också... HAHA!

Måste se, Måste se, Måste se!

Men just nu Måste jag sova... ska upp och jobba imorn.

SOVGOTT
KRAM

Onsdag

Sommarvärmen och latheten börjar visa sig. Jag är otroligt trött. I alla fall på morgonen. I och för sig. Vem är inte trött kl 7 på morgonen? Jag gick ändå och la mig tidigt igår så jag skulle orka. Men det gjorde det bara ännu värre. Jag vill ha semester. Jag har bara en och enhalv vecka kvar nu... sen är det semeter i en vecka. Sen får vi se hur allt blir med allt.

Idag har jag svettats och frusit om vart annat. Riktigt jobbigt. Det är ju varmt och skönt idag, men ändå har jag frusit. Och sen helt plötsligt svettades jag som tusan. Riktigt jobbigt. Min hud klibbar som fan. Dumma lotion.

Nu måste jag nog ta mig ner till Vilst och bada.

Ha en bra dag!
KRAM

Allsång med Alexander Rybak

Killen med världens gulligaste leende! Jag är sååå kär i det. Hela han är ju väldigsäldigt söt! HiHiHi!

Macus Birro var väldigt rolig också. "Hata är väldigt lätt, det enda man behöver ha är ett tangentbord och en blogg". Klockrent.

Annars var ju såklart Alexander bäst. Han är riktigt söt att titta på. Mycket söt!

Ojdå, detta inlägg blev visst till Alexander. HAH! Men den bjuder jag på.

Jag vill också tala om att jag har skickat iväg min absolut första jobbansökan idag. Nu får vi se hur det går.

SOVGOTT
KRAM

Tisdag

SOm vanligt tog det emot att gå upp i morse. Idag kanske det var liite värre, eftersom att jag hade bestämmt mig för att ta tag i städningen... som jag kanske skulle ha börjat med för lääänge sen. Städa är verkligen det absolut värsta jag vet. Och att skala potatis. Men det skulle jag ju inte göra idag.

Jag började med att torka borden och stolarna. Och alla dessa bords- och stolsben. Det var när jag började med benen som allt började känns förjävligt. Svettig och trött. Trångt. Varmt. Ja ni fattar kanske kombinationen av dessa faktorer. Fruktansvärt. Stolarna gick sen inte att hänga upp på bordet ordentligt så jag fick ju torka golvet runt stolarna och så fickjag flytta på dom. Det blev samtidigt varmare och varmare och så kändes det som om rummet krympte hela tiden. Nej, när jag hittar en kille så måste han gilla att städa... i alla fall mer än vad jag gör. För annars blir det nog aldrig gjort hemma hos mig i framtiden. HAHAHA!

Helt klar med städningen blev jag ju inte heller.... jag måste fortsätta imorn. Men då är det bara att våttorka stengolvet, inte så mycket som står i vägen där. Sen så måste jag fixa toaletterna. Handla och göra ett besök i Fors. Får inte glömma köpa hem nagellacksborttagning heller.

Nu ska jag göra klart mitt superbra personliga brev.
Ha en bra dag.
KRAM

Hmm

Det har gått sådär med mitt personliga brev idag... har knappt kommit någonstans. Imorn måste jag göra klart det!Jag får sitta på jobbet och spåna lite och skriva klart det hemma och sen skicka iväg det. Jag måste få iväg det imorn. Hoppas att det inte är för sent bara...
 
Längtar till Falkenberg. Och Liseberg!  Semester!

Ha en trevlig kväll i solskenet!¨
KRAM

Måndag

Ledig idag. Som alla andra måndagar. Skönt med lite sovmorgon då. Imorn får jag nog se till att städa lite. Jag kan inte bara sitta där och lösa sudoku. Jag får dra en repa över stolar och bord och golv. Så kanske dagen går liiite fortare.

Idag har jag kört bil igen. Jag har nog gett mig fan på att ta körkort nu. Körde till Ärla och hämtade Linda och sen körde jag till blåbärsstället. Sen körde Linda hem. Det känns som om bitarna börjar falla på plats. Jag känner så i alla fall.. sen vet jag ju inte vad bilskoleläraren säger... jag får ta reda på det efter Falkenberg. Då måste jag kanske skrivain mig och börja ta lektioner och läsa teorin. Ska jag ha lappen innan nyår så får jag snabba mig lite.

Just nu håller jag på att skriva ett CV och ett personligt brev. Att skriva ett personligt brev är INTE lätt.... Hur skriver man? Vad skriver man? Det är lite brådis att få ihop den nu så jag kan söka detta jobbet jag söker.... Ett roligt jobb är det nog om du frågar mig. Det måste jag nog skriva i brevet. Jag jobbar på det...

Nu ska jag skriva vidare.

Ha en bra dag!
KRAM

Söndag

Vet ni hur segt det är att gå upp kl 7 på en Söndag?! Det är fruktanssvärt. I och för sig gick jag upp 5 när jag var på Statt. Men det var en annan sak. Dit kom det i alla fall folk. Det känns så meningslöst att gå upp tidigt och jobba och förbereda och så kommer det typ 6 pers. Och bara en av dom stannar och fikar. Det är riktigt segt! Jag har bara en söndag kvar nu... och två veckor. Sen ska jag ha semester i en vecka och sen msåte jag nog ta tag i jobbsökandet.

Nu måste jag fortsätta med att flytta över mina grejer från stora datorn till min.

Ha en trevlig kväll!
KRAM

Nattinuffsan

Jag ville bara säga godnatt. Och att jag ska upp och jobba imorn, tidigt!

SOVGOTT
KRAM

Lördag

Vaknade vid kl 10. Åt frukost och lyssnade på melodikrysset, varför har han bara med gammal musik? Jag kan ju aldrig. Jo, ibland händer det att han, Anders, har med nyare låtar som jag också kan, men då kan ju mamma och pappa det också, så egentligen är jag ingen hjälp. Men det är ändå ganska trevligt att lyssna på det. HAHA!

Efter lunchen åkte vi och plockade svamp. Jag körde. Det gick rätt bra idag. Bäst gick det igår. Jag får se till att köra varje dag, eller ofta i alla fall. Varje gång vi ska någonstans. Så att jag lär mig. Måste läsa teorin och så måste jag lära mig bilens funktioner också. Plugga på!

Vi hittade lite svamp också. Knaperstekta kantareller med salt och svartpeppar.... MUMS!

Kör lugnt!
KRAM

ÖVNINGSKÖR

Fyfan vad bra det gick idag! Jag vill börja med att säga det! Tokbra! Bara två motorstopp, vilket berodde på stress i Erica på grund av att alla förare skulle hem så det knappt blev någon lucka att köra ut i. Men det gick bra. Fick koll på det snabbt. Dragläget har annars gått superdupermegabra idag. Antingen hade jag bara tur eller så börjar jag äntligen fatta. HAHA! Jag gjorde en skitsnygg parkering också. Antingen har det hänt nåt i min hjärna som gör att jag börjar fatta och att det ska gå, eller så hade jag tur. Kan också vara lite blandat. Men jag tror att jag är på GÅNG!

Fan vad jag är bra!

Kör på!!
KRAM

Fredag

Jag hade ju bestämmt att jag skulle jobba idag istället för i tisdags, då jag kom hem från farfar. Men när mobilen väöckte mig i morse ville jag bara vända på huvudet och krypa längre in under täcket. Tur att jag inte gjorde det för idag ringde det en person som ville veta något ur Biblen. Jag kan inte Bibeln. Hoppas att personen fick tag på kyrkoherden. Annars så pitsade jag kyrksilver idag. Det blev rätt snyggt för att vara första gången jag putsar silversaker. Jag har aldrig gjort det förut. Jag lär mig visst nya saker varje dag. Eller nästan varje dag i alla fall.

På hemvägen så var det motvind, jag blev svettig, var hungrig och så satt inte mp3lurarna kvar i öronen. Kan det bli mer frustrerande? Jag var såå förbannad. Så jag var tvungen att stanna ute och gosa med katten innan jag gick in för att få ett utbrott. Och det funkade. HHAAHA!

Efter lunchen, som är klar snart hoppas jag, så skaj ag köra Micke till Gillberga och sen köra till Ärla för att hämta Linda.

Nej, nu ska jag tävla om en BMW Cabriolet.

Ha en bra dag!
KRAM

Torsdagkväll

Vilket skitväder det har varit idag. Regn, regn, regn och regn. Sa jag att det har regnat idag?! Riktigt trisst! I och för sig så är ju det en rätt bra ursäkt för att kolla på film. Mysa ner sig i soffan med en riktig regnfilm. Idag blev det Berts piniga pubertet, alltså avsnitt 5-8 från serien. Älskar Bert! HAHA!

Sa jag förrsten att det har regnat idag? Jag tänkte ju cykla till jbbet idag, jag hittade till och med mina regnbyxor, men pappa var visst vaken redan efter att ha skjutsat mamma till tåget så han skjutsade mig också. Jag hade inte palla cykla, jag hade bara blivit förbannad. Men imorn lär jag få cykla. Både mamma och pappa har semester nu och dom kanske inte blir så glada om jag väcker dom det första jag gör. HAHA. Nejdå, dom har nog inget emot det, men det kanske är skönt att cykla när det regnar...måste ju prova.

Nu ska jag leta mig ner till min säng. Funderar på om jag måste kissa första. Jo, det måste jag. HAHAH!

Ha en bra natt!
SOVGOTT
NATTINUFFSAN

KRAM

Tiden står står stilla

I Lördags åkte vi ner till farfar, i den småländska skogen. Där skulle i alla fall mina batterier fyllas på och laddas om. Och det är som att tiden har stannat där ute hos honom. Det är rikigt skönt och avslappnande att komma dit. Trots att inget knappt funkar och grytor och kastruller är fär små (för små för att ge mat och 8-16 pers) så trivs jag massor där ute. Även om jag kanske inte skulle vilja bo där alltid, men såhär på sommaren i en vecka eller två så är det underbart.

Till farfar kom också kusierna och farbror/farbröder. Den ena farbroren, Anders och sönerna Tobias och Daniel (den tredje, Magnus var inte med. Den andra farbror bor en mil därifrån så dom kom över dagen) bodde också hos farfar och vi spelade poker och plump varje kväll. Riktig kul är det. Älskar dom!

Samtidigt som vi var där skulle kvarnväggen fixas klart. Förra året så byggdes väggen om och i år murades hål och sånt igen. Pär var också med ner, han är ju murarexperten, HAHA. Det blev snyggt. Eller typ, HAHA, det kommer ju ändå inte att synas för allt vatten sen. Men det blev bra. Nästa år kanske vi kanbada ordentligt i dammen. Förra året och i år har vi fått duscha i fallet som blev när dom har byggt upp en vägg och en "bro" för att leda vattnet förbi dammen så att bassängen tömts så att dom har kunnat laga. Jag är en riktigt duktig publik. Jag har bara spikat i 4 spikar i väggen så har dom starka pojkarna gjort allt annat.

Helgen var toppen! Jag ville verkligen inte åka hem och jobba... vill fortfarande inte jobba, men det kan ju bero på att det regnar som faaaan här. Riktgit tråkigt! Men snart är det Falkenberg och förhoppningsvis är det sol och varmt då!

KRAM

GRATTIS MAMMA

på födelsedagen!

I present fick hon en solstol, som man kan ligga i, vad heter en sån? Men ni fattar säkert ändå! HAHAH! Pappa och jag hade gjort ett roligt kort, eller mail, vi gjorde det i datorn och skickad det i omgångar. Jag hade tagit kort på pappa, när han gör sin grej tillsammans med "här kan man va", så klippte jag ut den sen och satte ihop det med solstolen och en textruta och grattistext, sen delade han upp det i olika mail och skickade det i omgångar. jag tyckte det var en jätterolig grej.

Sen av ska hon få en present nu vid maten, en bok, Äkta vara, heter den.

Etfer maten blir det Tårta, jordgubbstårta, som Linda har bakat. Mums.

GRATTIS MAMMA!
KRAM

Torsdag

Cafedag idag på jobbet. Rågsiktskaka, sallad, rödbetssallad, köttbullar, tomat, gurka och ost. Mycket smaskigt. Det tyckte alla som åt det ockå. Nu ska jag bara fundera ut vad jag ska göra nästa vecka. Förslag?

Det har varit riktgtigt hett idag också. Jag trodde jag skulle svimma eller nått när jag satt ute och pratade med tanterna, jag satt i solen. Svetten rann bokstavligt på benet.... det ända jag hade i huvudet var BADA! Men då hade jag ju drygt två timmar kvar att jobba. Så det var bara att härda ut. Men direkt när jag kom hem åkte bikinin på och jag hoppade på cykeln och framme i Vilsta blev det hopp i plurret med en gång. Riktigt skönt! Det hade jag längtat efter HELA dagen! Men när jag kom hem var jag ju lika varm igen som jag var innan jag åkte.

It's all coming back to me now...

KRAM

Sommar och sol

Vädret har varit underbart i en och en halv vecka nu. Riktigt härligt!!! Jag har solat och badat varje dag.

Badade i kalkbrottet igår, underbart vackert, och skönt! Och idag blev det bad i borsten, och där har jag inte varit på flera år. Fyfan vad vackert det är där. Jag är kär! Underbart!

Började jobba i söndags också. Känns sådär, för att vädret är som det är och så är det lite trisst, i alla fall när det inte finns nått att göra.

Nu ska jag iväg och käka på Grappa. Trevligttrevligt! Sen ska jag hem och sova, jobbar imorn.

SOVGOTT
KRAM

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0