Minusgrader och roligt och spontant sällskap

Promenerade ner på stan med mamma och linda, hittade inget som vanligt. Kände mig tokdeppad, inte alls kul. Gick hem och käkade lunch och gick sen hem till Sara. Kalltkallt. När jag kommit halvvägs så kom det en pratglad och trevlig gubbe. Han undrade hur långt det var att cykla till västerås och så gillade han inte kylan, han ville åkta till Bahamas för att bland annat studera svartkonster, vet inte varför han ville det, kunde inte fråga för jag fick aldrig någon syl i vädret och så bytte han ämne så jag orkade inte byta tillbaka. 

Han pratade också om spontanitet och att han tycker att människor borde bjuda mer på sig själva. Han sa att han är väldigt spontan, och jag håller med. Han promenerade med mig nästan hela vägen till Sara, han bodde tydligen i samma område. Han kändes lite läskig i början, men sen kände jag att han behövde nog få prata av sig lite. Verkar som att han pratar med massa okända människor ofta. Han tyckte i alla fall om det. Jag sa att jag skulle vilja bjuda lite mer på mig själv, men han tyckte att jag var rätt öppen och så, trots att jag inte fått säga så mycket. Så helt jättetråkig är jag ju inte, jag har en mycket tråkigare bild av mig än vad andra har. Skönt det känns. Snart är nog mitt självförtroende på topp igen.

Ja, jag kom fram till Sara. Hon fick fina stickor av mig i julklapp, så nu kan hon sticka lovikavantar om hon vill. Ja annat också såklart. Vi får ha en stickstiga någondag och kanske köra lite singing bee intro mellan varven ;) Just det, drinkaftonen också ja, men det får vi nog ta efter stickningen för man måste vara lite skäpt när man stickar ;D

Vi satt och kollade på gamla bilder. Det är verkligen superroligt att kolla gamla bilder och minnen dyker upp. Underbart! Måste nog flytta över mina bilder från stora datorn till min dator.

Gick sen hem, ensam med musiken i öronen. Näsan frös ihop väldigt fint när man andades in och träden och buskarna blänkte väldigt vackert i lampljusen och månskenet. VACKERT! Men jag fattade inte riktigt hur dom kunde åka skidor och pulka i denna kyla. Eller jo kanske, kom på att jag gjorde det själv för någon vecka sen. HAHA.

Nu sitter jag med en filt och värmer upp mig för jag fryser som fan! USCH!

PUSS

Inte bita på naglarna!

Nu ska jag sluta att bita på naglarna... igen... Tänker inte ha det som nyårslöfte då jag aldrig kommer hålla det. Som nyårslöfte ska jag istället ha att jag ska träna bättre. Simningen i mitt hjärta!

Men som sagt, inget mer nagelbitande nu! Det är tufft, men jag sliter verkligen med att sluta! Alla som ser mig bita på naglarna dra fingrarna ur munnen på mig! Slå gärna till mig lite löst. Skulle alla slå hårt så har jag ju snart inga armar kvar... HAHA ;)

SOVGOTT
PUSS

Övningskör

Långkörning, till Norrköping, i snö och slask idag. Läskigt. Men det gick väldigt bra och jag trivdes i mina hastigheter som hela tiden var lite under den rekommenderade. Norrköping är lite knepig att köra i, i alla fall för mig som är ovan och som aldrig brukar köra där. Det gick bra, fick några panikutbrott, men vi överlevde.

Käkade lunch med släkten, mumsig kyckling och bearnaissås, dock var bearnaisen inte lika god som min, men den dög. Till fika blev det chokladpudding, fybubblan vad smaskigt. Länge sen jag åt det. Mumsmums!

Sen hemkörningen. Mörkt, snöigt och kallt. Läskigt som fan, men jag försökte vara så avslappnad som möjligt hela tiden. Har kört väldigt lite mörkerkörning så detta var väldans nyttigt. Läskigt när man inte ser vägen när man får möte, samtidigt som det är snöigt och när det snöar. Fixade det ändå rätt bra, tror jag. Vi överlevde ju det också. Fort gick det ju inte, men vem hade bråttom?! Tänkte ju inte låta bilen kontrollera mig, det är jag som ska kontrollera bilen!

Uppkörningen kommer att gå toppen när jag kör den!

PUSS

Övningskör

Kört bil idag. Det var läskigt. Halt och moddigt och jävligt. Men det gick bra. ABSen funkade fint. Det gick väldigt bra att köra, trots att det var läskigt, jag var ändå rätt avslappnad och hade inte så höga hastigheter. Imorn ska jag köra lååångt. Nä inte så långt, men en bit. Och det ska tydligen snöa och vara halt. Så det blir lugnt imorn. Jag ska ta oss fram och tillbaka lugnt och försiktigt och hela! Lovar!

Måste ju öva.... uppkörningen närmar sig som sagt nu... Nevositeten börjar smyga sig på nu. Längtar väldigt!

Längtarlängtar

PUSS

Annandagen

Snöstormsnöstormsnöstorm hela dan... fast nä. Bara snö och lite vind. Lite regn och några minusgrader. Lite segt att gå upp ur sängen idag, som vanligt, var tvungen att knuffa upp mig själv ur sängen, annars hade jag nog aldrig kommit upp. Det var ju så varmt och mysigt under täcket och jag var trött och seg. Jag kanske ska ta en dag och bara ligga kvar i sängen så länge jag orkar. Har provat på det en gång och det var mysigt som fan, med jag var ju inte ensam den gången... HAHAH!

Gick sen med mamma, pappa och linda fram och tillbaka till coop forum. Jag som egentligen ville köra bil dit, men så blev det ju inte. Ingen bilkörning alls idag. Måste skärpa mig, uppkörningen närmar sig med stoooooormsteg. Får inte glömma bort att jag kanske ska ta och läsa lite i boken också, skrivprovet närmar sig med ännu större stormsteg.... Nu blev jag nervös.

Vintern är mysig och det är kul att leka i snön ibland, men jag GILLAR INTE vintern...

PUSS

Juldagen

Goddagens. Hoppas alla hade en underbar Julafton, och en mysig dag idag. Med mycket god mat, godis och levande ljus, Kalle Anka, julklappar och mycketmycketmycket mys! Det hade i alla fall jag. Har känt mig mätt sen igår morse. Känns som om man äter och äter och äter, hela tiden. Men det är ju gott.

Slappardag idag, har degat i soffan hela dagen, det enda nyttiga jag har gjort är att börja mig mina sockor som jag fick i julklapp. Ja, BÖRJA med dom som jag fick i JULKLAPP. Jag fick mönster, eller beskrivning kanske det heter och så fick jag garn och stickor. Det är riktigt pilligt och jag har redan hunnit svära fyra gånger på den första centimetern. Men det kommer att bli jättebra! Jag får kämpa på om jag ska hinna ha dom innan våren och sommaren kommer för det tar lite tid detta.



I julklapp fick jag också Per Morbergs bok, Scenen, livet och konsten att laga mat. Riktigt bra. Fina recept och roliga texter. Han är bäst! 
Fick också Gordon Ramsays bok Frisk aptit med många fräscha recept. Nu måste jag nog börja laga mer mat! HAHA!

Fick också den efterlängtade filmen Kopps! Jag var bara tvungen att se den igår efter att jag hade kommit hem från jobbet. Jobbade på midnattsmässan i kyrkan och kom hem vid kvart över 1, körde förövrigt hem därifrån, så vid kl 2 bäddade jag ner mig i min soffa och kollade och skrattade åt Jakob, Lasse, Agneta och Benny när dom skulle höja brottsstatistiken lite i sin lilla stad där deras polisstation ska läggas ner. Underbar film!

Somnade otroligt gott efter det! Vaknade inte lika pigg och har varit seg hela dagen. Inte konstigt att man är seg om man går och lägger sig vid tjugo över 3... HAHAH! Så jag får skylla mig själv.

Ska väl ta och sticka vidare nu. Se hur mycket jag hinner innan Camilla Läckbergs Stenhuggaren börjar på tv.

Ha en bra kväll!
SOVGOTT
PUSS

God Jul

Fösta julskinkemackan uppäten! Så jäääävla gott! Det absolut bästa med julen!


Julskinka, vörtbröd och mjölk = MUMS! <3

De e dan före dopparedan

Äntligen är jag klar med städningen. Det tog mig hela dagen. HAHA! Tänk att det ska ta mig en hel dag att få lite snyggt i mitt rum. Dammsugningen är klar, det gick rätt smärtfritt att dammsuga idag. Jag som annars brukar ha brottningsmatch med skiten. Tänkte strax ta och hoppa in i duschen, är jätteäcklig just nu.

Jag trotsade mitt skitiga jag och drog på mig en mössa och tog med mig Linda ner till Rothofsvillan. En kille har satt ihop en ljus- och ljudshow och resultatet ser man på utsidan av huset. Rätt häftigt. Se den!

Skinkan är snart klar med. MUMS! Det absolut bästa med Julen är skinkan. Finns väl inte så mycket mer att säga om det. Det är ju för jävla underbart gott!

Nejfan, nu måste jag in i duschen! Vill bli ren. Och varm!

GOD JUL!

PUSS

Tisdagsmyyyys

Om en stund kommer Jonathan och Karin hit. Då blir det myyyys! Film, nått att smaska på, nått att dricka och prat om allt. Kanske ta starta en lite mysig brasa med? Får fråga snällt om jag kan få lite ved till det. Kanske grilla det där pinnbrödet som inte blev grillat sist Karin var här? Nu blev jag jättesugen... så nu måste jag gå och fråga snällt!

Ha en trevlig kväll såhär dan före dan före doppardan!

PUSS

Tisdag

Tog en promenad idag. Den gick till en butik för att sen gå vidare till krekolas för att göra två test och därifrån gick den sen till en annan butik och efter det gick den hem.

Plockade i ordning lite nere hos mig och tog ett snabbt varv med dammsugaren, får ta det bättre imorn. Orkade inte idag, det är ju så tråkigt också. Jag slog in några julklappar.

Och nu sitter jag här vid datorn. Tyckte jag var värd det, en lite datapaus. HIHII! Ska väl kanske leka med katten, hon är på bushumör. Måste hitta hennes studsbollar bara! Vi har en riktig basketkatt! Hade det funnits ett basketlag för katter hade hon platsat. Hon är bäst!

Bus och lek

PUSS

Se upp i backen annars blir det tusen hål i nacken...

Med för korta byxor och för små skor så drog jag igår eftermiddag ut i pulkabacken för första gången i år tillsammans med Fredrik, Jonathan och Micke. Snökanonerna var i gång och det var väl runt 7 minus. Inte såå skönt att få snö i ansiktet eller ner i jackan. Fort gick det. Jag åkte bara från halva backen, jag tyckte det räckte. Det gör ju ont att åka på gupp.

Efter middagen drog jag på mig byxorna och skorna och gick ännu en vända bort till Vilstabacken, denna gång med Karin, Jonathan och Micke. Temperaturen hade sjunkit ett par grader och det kändes i näsan. Snökanonerna gck fortfarande och man landade rätt mjukt när man åkte in i snöhögarna som var där. Lite kallt att få all snö i ansiktet hela tiden, men vad kul vi hade.

Här ska det egentligen vara några bilder... men jag har inte dom på denna dator så det får väl kanske bli en annan gång. Kanske.

Efter åkningen så drack vi varm choklad och åt nygjorda mackor som pappa hade bakat. Myspys!

PUSS

4e Advent

Oj vad tiden går fort alltså. Kändes som att det var sommar nyss lixom. Och nu är det 4 dagar kvar till Jul. Snön ligger på marken och det är inte jättemånga minus. Jag gillar inte vintern, kallt, slaskigt när det smälter och så måste/ska man ha fula skor. Gillar det inte. Visst kan det vara kul att åka pulka och skidor och ha snökrig, men jag gör inte det för ofta. För då behöver man ju dom där fula skorna. Eller måste och måste. Jag måste inte. Äger inga och vill inte ha några heller. Jag kör mina tjockskor. Dom är dessutom hela! HAHA.

Efter en lite promenad så kände jag mig ändå rätt bra med att det är vinter. Lagom minusgrader och snö. Jag säger emot mig själv jag vet. Men jag blev sugen på att åka stjärtlapp. Och det är ju roligt. Annars gillar jag bara att titta på vintern inifrån. HAHA.

I veckan nu ska jag fixa köttbullar och gravlaxsås. Och städa... inte kul. Jag har börjat med städningen ett par gånger men liksom kommit av mig hela tiden. Det är lätt hänt. HIHIH!

Tänd ett ljus och låt det brinna

Puss

Kommer sakna dig Inger!

Idag var det sista tränignen med Inger som tränare. Riktigt tråkigt, men hon sa att hon har varit tränare i över 30 år så hon kanske behöver en paus, eller slut som hon säger. Kommer sakna henne massor! Hon är bra på alla sätt; hon stöttar och pushar och tar hand om oss. Snäll och Glad. Men jag lovar att kämpa vidare i alla fall. Simningen är, eller har varit en stor del av mitt liv. Jag vill ha tillbaka den, i alla fall som en liten del i mitt liv.

Passet idag bestod mest av lek. Roligt och lätt. Med mitt finger tejpat så gick det bra. Gör lite ont och är lite stelt nu, men det går snart över. Duktig jag är som klämmer fingret.

Tack Inger!

PUSS

Dansbandskampen 2009

Har nu fått sitt avslut. Inget av mina favvoband vann, istället vann The Playtones. Har ingen koll på dom egentligen, jag hade bara koll på Zekes och Date, och inget av dom banden vann ju. Och icke att förglömma, HIGHLIGHTS, som inte ens gick vidare från deras omgång. Men dom fick ju tydligen en biljett till Melodifestivalen. Så jag måste kanske kika på det. HIHIIH :)

1200 gäster på buffen idag. 12 bord, 13 med specialen och vi var 10 pers. Men det gick väldigtväldigt bra. Roligt som tusan. Inte lika kul att klämma pekfingret mellan två bord, vilket jag lyckades göra när vi skulle vika ihop alla borden. Jag skulle bara dra borden lite närmare varnadra och då drog jag ihop dom för snabbt och drog bort handen för långsamt. Så nu är jag helt blå om fingret, halva fingret i alla fall. Kan inte böja det ordentligt. Duktigt jobbat Erica!

Efteråt skulle vi plocka ner alla kylplattor och värmerichåer (värmerier) i deras kartonger.

Denna jobbperiod har varit grymt rolig. Glad och uppiggande musik, trevliga människor, högt tempo och roliga jobbkompisar och arbetsledare. UNDERBART!!! Allt annat, alla problem och ångest försvann när jag kom dit. Hur skönt som helst, att få släppa allt för en stund.

Nu ska jag njuta av skönsången från vardagsrummet, päronen och gästerna sjunger karaoke. Eller sjunger och sjunger förresten... HAHA ;)

PUSS

Övningskör

Idag har jag för första gången kört på vinterväg. 11 minusgrader och snö. Det gick väldigtväldigt bra! Gjorde snygga parkeringar också, som platsar i mitt "Parkeringsalbum". Vad jag nördar! Det är när det går såhär bra att köra som jag börjar tro på riktigt att jag kommer fixa kortet! Nu börjar jag fatta mer och mer att snart får jag sitta där själv, utan skylten och köra. SPÄNNANDE! Nedräkningen har börjat ta fart ordentligt!!!

Börjar känna mig säkrare och säkrare på teorin med. Alla bitar börja falla på plats.

It's the final countdown!

PUSS

Jävla spruta

Fick tokont i armen i tisdags på kvällen, på onsdagen gjorde det ont precis överallt i hela kroppen och idag är allt det onda tillbaka i armen. Jobbigt som fan. Hoppas det går över snart! Jag har väldigt ont, men det känns ändå lite som att jag gillar att gnälla. HAHA!

Blev idag en sväng ner till Krekolas och köra lite tester. Det gick rätt bra, börjar känna mig säkrare på teorin. Så nu börjar det kännas att jag VET att jag kommer att fixa provet! Mindre än en månad kvar...

Sen gick jag med bror på stan. Fått lite ordning på allt. Bara några julklappar kvar att fixa. Men det blir nog ordnat imorn. Hoppas jag! ;)

Köpte en choklad-guldmedalj till Inger också, som ska sluta vara tränare, väldigt tråkigt. Hon är bäst! Men jag ska ändå fortsätta och kämpa mig fram i simbassängen.

Nu ska jag kika vidare på Gordon Ramsays cookalong christmas. Sen är det dax för Per Morberg att ta plats i Tv-rutan.

PUSS

Cykla i December

Det var egentligen rubriken jag skulle ha igår. Men jag skrev ju inget igår. Igår var det halt som fan och sen kom det ett snölager som la sig över det hala och jag cyklade till och från kyrkan. Barnen från skolan hade Luciafirande för sina föräldrar och övrig släkt som tittade förbi. Min poäng med rubriken är i alla fall att, hade jag gått i skolan och haft busskort, hade jag ALDRIG cyklat i december. Men, nu går jag inte i skolan längre och så är jag för snål för att ta bussen och frisk luft har väl ändå ingen dött av?! Jag överlevde cykelturen utan skador.

Idag har jag varit riktigt duktig. Gick upp halv 10, MEN, jag väcktes 8.30, men somande nästan om... Jag käkade frukost och började dagen slappt med filmen Catch me if you can med Leonado DiCaprio (snygg som fan). Sen gömde jag mig i källaren och fixade i ordning alla min skit, oj, jag menar jag fixade i ordning alla mina viktiga papper som legat huller om buller, nu är det ordning på dom och dom sitter i en pärm. Duktigt Erica!

Sen åkte jag och pappa och tog grissprutan. Gjorde inte ont alls i början, armen kändes bara tung och slö. Men lagom till NCIS började så började det göra tokont. Jag kan röra underarmen, men när jag ska lyfta, flytta eller ens röra hela armen så gör det ont. Usch vad jobbigt! Men ska inte gnälla. Alla får väl ont av den.

Nu fortsätter kvällen med banangodis och Hell's Kitchen.

SOVGOTT
PUSS

Simmande Lucia

Idag är det den 13 December, Lucia. Min tomteluva har suttit på hela dagen. Gick ner till Simhallen med luvan på mig, folk tittade och dom flesta log och såg glada ut. I simhallen var det idag KM/utmanaren och Luciafirande.

Först simmades det KM, 50 m fritt. Där Micke blev årets klubbmäster, Grattis och Måns slog klubbrekord på 50 rygg, Grattis.

Sen var det en funktionärslagkapp, Fiskarna hade en liten uppvisning och sen var det skämthopp på schemat. Ett gäng grabbar som klär ut sig och hoppar helt galna hopp från trampolinerna och från Nautilusläktaren.



Sen smög Luciatåget in och sjöng



Simmande Lucia


Simmande Lucia


En mycket mysig Lucia!
Älskar Simhallen!

PUSS

Illustrator-porträtttävling

Tänkte tävla hos Sara om ett proträtt i Illustrator. Försöker mig på dettahära med länkning, men det är inte så lätt. Lär ta ett tag, men snart så kommer den inte här också. 

Sara , sådärja, nu verkar det som om jag fick till det. Det tog mig typ 10 minuter att få till det, men det funkar!

Vill du också vara med och tävla? Tryck då på den finfina länken jag äntligen lyckades med efter 10 minuters svettande och svärande. Jag måste nog gå någon lite datakurs.

PUSS

Nedräkning

Sitter och kollar på det sista på Idol. Jag har inte följt Idol alls, jag gled in nu precis innan den långa pausen, när båda två sjöng vinnarlåten, Higher. Shit vad jag gillar den låten! TOPPENBRA! Jag har hört repriserna av de andra låtarna från ikväll och jag tycker att Erik ska vinna! HEJA ERIK! HAHAH!

Och nu blev det PAUS!

PUSS

Övningskör

Hade idag min Utbildningskontroll. Jag fick OK, fick några saker att tänka på. Och så bokade jag mina prov. HIHI! Nu är det nära!!! Måste köra järnet och plugga till tusen. MÅSTE fixa det! LÄNGTAR!!!

Efter körningen var det dax för jobb. GICK dit och GICK sen hem. Plus att jag gick till och från bilskolan. Så jag har väl gått närmare en mil idag. Inte konstigt att jag har små blåsor under fötterna. Det blev såklart några steg på jobbet med, men för det mesta satt jag och läste teori medan sällskapet åt smörgåstårta och silviakaka. Gick bra, jag skrev och ritade allt hon sa idag att jag ska tänka lite på med min körning.

Nu känner jag mig taggad!!!

NU; NCIS ;)

SOVGOTT
PUSS

Teoriplugg

Gick upp ganska skapligt idag, halv 10, räknas det som skapligt? Jo, för mig gör det det. ) hade ju såklart varit bättre, men det var ju så skönt att ligga kvar i sängen och lyssna på Rixmorron zoo. Underbara människor!

Gick sen ner till bilskolan och gjorde tester. Bara två tester underkända men jag är nöjd. Det börjar ju sätta sig nu, jag börjar fatta. Frågade också om provtider, om det finns någon innan nyår. Det finns EN. Och jag kommer inte att vara redo för den tiden för att den ligger för nära i tiden och jag är inte mogen för det än. Känner mig fortfarande inte helt säker. Så det får bli KÖRKORT 2010! Det känns väldigt jobbigt, men det är bara att acceptera. Bättre att vara säker än osäker när jag väl fixat det sen.

Nu ska jag skriva klart mitt CV som min jobbcoach gav mig i läxa, som jag ska vara klar med imorn. Slarvat lite med det, men jag skyller på att jag har läst massa teori. När jag är klar med CVt ska jag nog läsa lite grann i denna underbara teoribok. HAHAH :)

PUSS

Luciakonsert

Igår var det dax för den årliga Luciakonserten med alla musikskolor och alla andra som sjunger och spelar. Konserten igår var den absolut bästa någonsin. En riktig show var det! Underbart! Och som alltid sitter jag nästan och gråter under Luciaframträdandet. Det blir alltid som en stor klump i halsen och ögonen fylls med tårar. Underbart är det! Sångerna låter underbart och hela känslan med Lucia och Jul är bara glädje och vackert.

Trots att jag inte gillar vintern så ÄLSKAR jag Lucia och Jul. Det är BARA därför som det går bra att ha vinter! HAHA!

Gick hem och var lycklig igår i alla fall. Slagverkarna, med bland andra min bror, var helt klart det bästa. Älskar trummor. Och Sofias och Jimmys framträdande, The Prayer, var Också bäst. Rysningarna försvann inte på en gång efter att sången var slut. Deras sång vad magisk!

From all of us to all of you, a very merry Christmas!

PUSS

Dansbandskampen 5/12

Tänker bli lite nördig igen. Men VARFÖR gick inte Svänzons vidare? Först Highlights och nu Svänzons? Svänzons gjorde ju Lill-Babs låt Jag Kan Inte Leva Utan Dig, TOKBRA! Har och för sig inte hört Lill-Babas sjunga den, men jag gillade deras version och dom var mycket bättre än dom andra. Eller tydligen inte.

Efter sändning skulle sen Arvingarna spela. Hörde dom på genrepet och dom spelade en underbart fin låt, Du Är Allt Jag Drömt heter den. KÄRLEK! Det bor nog en liten Dansbandsapa inom mig. HIHI! ;)

Det var inte så många Buffebesökare idag. Det var rätt lugnt. Lite skönt för att jag har kännt mig så jävla trög dom senaste veckorna, men sen i Onsdags, efter Halkbanan har allt flytit på bra. Humöret är uppe på topp, teorin går bra och jobbet idag gick bra. Hoppas att det håller i sig nu. Att jag är på väg mot en riktig vändning.

Du är allt jag drömt...

SOVGOTT
PUSS

Mmmmumsigt

Kändes jobbigt att bli mätt...

Krispig klyftpotatis
Fläskfilé
BEARNAISE (godaste jag någonsin har gjort, ledsen för att den tog slut)
Gurka
Harricot vertes

Inte illa! Riktigt smaskigt. Den krispiga potatisen tog allt till en helt ny nivå! GIfte sig perfekt med såsen!
Nu blir det Dillchips och Segelsällskapsresan!

PUSS

Bearnaisekungen!

Det är jag! Är det nått jag är bra på så är det att göra en goooood bearnaisesås. Den jag har gjort idag är så oerhört god att jag kommer slicka i mig den innan maten är klar, om maten inte är klar strax. Lite konstig mening, men ni fattar va? hur otroligt god den blev! Jag vill nog säga att det är den godaste jag har gjort!

Till denna underbart goda sås så blir det fläskfilé och klyftpotatis. Kan det bli bättre en fredagskväll?!

Är på topphumör med! Teorin går bra! Körningen känns bra. Såsen blev topp! Dillchipsen väntar på mig sen till filmen mamma ska välja. Kanske ska ta och fixa någon dessert med, chokladkaka? Åh vad sugen jag blev nu!

TOPPEN FREDAG!
Känner mig toktaggad!

Ha en lika bra kväll som jag nu!
PUSS

Teoriplugg

Jag är riktigt duktig. Jag gjorde precis det jag skulle idag. Jag skulle gå upp tidigt och jag skulle ner till skolan. Vilket jag också gjorde! Och det gav utdelning. Jag fixade Repetitionen, dock inte alla rätt, alla rätt fick jag däremot när jag testade mig på vägmärken. Mitt självförtroende inför stora teoriprovet börjar nu byggas upp ordentligt! Ett par vänder till i boken och bland skolans tester och jag är redo! Hoppas att lilla uppkörningen går toppen med så jag äntligen kan boka proven! Hoppas bara det finns tider INNAN nyår!

Shit vad jag längtar nu! Nu är det verkligen bara sista biten in i mål! KOM IGEN NU! KÄMPA PÅ! DU ÄR SNART DÄR!

PUSS

Teoriplugg

Efter den nyfunna motivationen så gick det bra idag med teorin. Gick efter jobbet dirket till skolan och gjorde tester, nu ligger jag i alla fall uppe på 58 rätt istället för 47. Fortfarande en liten bit kvar till godkändnivån så jag kan gå vidare. Det ordnar sig nog, snart hoppas jag. Jag börjar känna mig lite stressad att jag inte kommer få någon tid innan nyår. Nu ljög jag, jag känner mig JÄTTESTRESSAD. Denna stress är mycket större än min jobbstress. Jag kan ju inte annat än att hålla tummarna att min lilla uppkörning går toppen och att läraren tycker jag är redo för riktiga uppkörningen. HOPPASHOPPAS jag är tillräckligt bra! Tänkte gå upp skapligt tidigt imorn och dra ner till skolan och plugga, det går lättare att plugga där för där finns inte tvn och datorn. Hemma är det ju sååå lätt att trycka på ON-knapparna. Tänker köra järnet nu, då jag ligger lite efter fortfarande med teorin efter allt mitt pluggsnack och jag inte har gjort det ordentligt. *Smäll på fingrarna* Nu är det slut på skitsnacket! Känns som att jag tjatar och tjatar om att jag ska göra teorin, men nu börjar stressen dyka upp... så nu måste jag skärpa mig och göra klart detta! PUSS

Övningskör - Halkbanan

Idag var det äntligen dax för halkbanan. Det var roligt, läskigt och spännade. Sen att det inte är lika roligt att råka ut för det i verkligenheten fattar jag väl, men att köra där under säkra former var tokroligt. Att bromsa och försöka styra UTAN ABS är inte kul... för det går inte. Man måste släppa bromsen och styra... men hur lätt är det när paniken tar över. Inte lätt alls, om det ens går. Hoppas ju såklart att man slipper råka ut för sånna här saker, men man är ju aldrig säker. 

Jag tyckte jag gjorde väldigt bra i från mig i alla fall. Inte ett enda motorstopp! Och jag var nog rätt avslappnad hela tiden, var nog aldrig riktigt nervös. Kändes bra. Klarade ju vissa hinder ordentligt bara en gång, men jag har fått känna på att sladda, att bromsa på olika väglag och att bromsa och styra med och utan ABS. Vi fick också sitta i en bil som han vände upp och ner. Läskigt. Fatta hur läskigt det måste vara i verkligheten då.

Solen sken idag med, RIKTIGT härligt! Allt har känts på topp och så gick ju halkkörningen bra. Känner mig taggad på nytt för teorin. NU JÄVLAR!

PUSS

1 december

Tomten kom tidigt, han var någon timmar för tidigt med sin Godiskalender till mig och jag hade inte hunnit somna. Eller också var det en dröm. HAHA ;)

I morse hängde den i alla fall på väggen och idag är det Rollogodisar som gäller.

Blev väckt 6.45 och började sen jobba vid 8. Det var rätt lugnt, jag skulle bara städa. Dock var det tokigt kallt imorse, kanske var det ännu värre när jag åkte hem sen. HATAR KYLAN!

Efter jobber träffade jag min jobbcoach. Det gick bra och jag fick i läxa att skriva ett personligt brev, till nästa vecka. Det ska jag nog kunna fixa.

Efter mötet drog jag till bilskolan och gjorde tester. Klarade äntligen av fordons fasen. Men fastnade direkt på repetitionen. FYFAN! Jag har tröttnat på teorin nu. Det är det där förbannade BILENkapitlet jag inte fattar. USCH! Såklart finns det andra småsaker som jag missar på, men det är bilen som är det STÖRSTA jävla problemet.

Drog hem vid lunch för jag blev bara på sämre och sämre humör, modet sjönk och jag var hungrig. Så jag har inte gjort någonting vettigt nu på eftermiddagen. Jag började läsa lite, men motivationen hade totalt försvunnit.

Kallt är det också. Känns som att jag bara gnäller. Kan inte nått roligt hända nu? Typ att jag fixar körkortet, får ett jobb eller nått annat underbart! Jag kan ju också bara ha en dålig dag, i och för sig händer det rätt ofta just nu. RYCK UPP DIG ERICA!

CHIPS, JATACK!
PUSS

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0