Lekleklek

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag åka och leka med Karin! hihi!

Ha en bra dag!

PUSS

Körlektion

Idag blev det lite repetition, med rattningen och nedväxlingen. Sen körde jag start i backe; uppfångning, med parkeringsbromsen och sen vanliga bromsen. Gick super. Utom att jag inte är vän med bilens broms och gas. Måste trycka ner jättelångt för att den ska börja jobba. Men övning ger väl färdighet.

Sen körde jag backning och vändningar. GIck mycket bra. Utom att jag kör lite för snabbt när jag har kommit runt hörnet efter backningen. Lite bakläxa.

SHIT VAD JAG SAKNAR DIG

Körlektion om en vecka igen!
PUSS

Körlektion

Snart ska jag iväg på min lektion. Det kommer gå bra! Det måste gå bra! För att jag ska klara detta innan jul.

Jag är tokrastlös, jag kanske ska köpa mig ett par löparskor i alla fall... jag som ÄLSKAR att springa (NOT). Men jag har så mycket spring i benen...

Saknar dig massor också! Helt sjukt mycket!
Att jag vill ha dig det vet du, jag tänker ju knappast på något annat...<3

Vi hörs sen!

PUSS

Måndag

Denna dag började bra. För att jag visste att det var måndag. Men sen hände något och nu tror jag att det är tisdag. Det känns som om jag har bråttom till träningen, men den är ju imorn. Varför blir det såhär? Det är jättejobbigt. Skärpning!

Jag tror jag hann med lite shopping innan det blev tisdag idag. Lite kul formulering där, den bjuder jag på. Jag köpte mig en jacka och ett par nya skor.

Imorn är det TISDAG och då är det äntligen dax för den andra körlektionen. Det känns jättebra! Jag vill verkligen fixa detta nu! Jag måste börja plugga teorin lite bättre med. Det är ju såå mycket som ska in i huvudet och stanna där. Jag fixar det! Målet är december!

Nu vidare till jobbansökan...

PUSS
<3

Rastlös

Har känt mig riktigt rastlös idag. Gick en liten promenad med mamma.

Sov som en lite gris i natt, hur skönt som helst. Ville inte gå upp, hade nog kunnat ligga kvar hela dagen. Det hade i alla fall varit skönt. Har ändå inte fått något vettigt gjort idag. SLAPPO!

I veckan som kommer nu ska jag kika på lite nya grejer till garderoben. Det behövs!
Måste också kolla lite jobb och skriva några personliga brev.
Körlektion på tisdag också! Shit vad skönt. Jag vill veta hur mycket jag har kvar. Hon borde ju få sig en lite aning. För nu vill jag fixa det!
Vill träffa André också!<3

Åter till min dvala...
Ha en trevlig söndagkväll!

PUSS

Ömmande armar

Så kan det bli när man hugger och bär ved. Vilket jag har gjort halva eftermiddagen. Jag har redan börjat känna av det i kroppen och undrar därför hur det ska gå att komma upp ur sängen imorn. Den morgonen den sorgen. Jag kanske blir kvar i sängen hela dagen och det skulle ju inte vara helt fel.

På förmiddagen åkte jag iväg till Strängnäs med Carro, Sanna och Sara. Vi var på infomöte om Dansbandskampen. Shit vad kul det kommer bli! Längtar redan massor! Få duka upp, springa runt som en tok för att gästerna ska få mat, duka undan allt snabbt och samtidigt vara glad hela tiden. Det är inte så svårt i och för sig eftersom att det är så jäkla kul! Köp gärna biljett och kom dit vettja!

Tänkte sen varva ner och kollade på Back to the Future 3, men mitt under filmen ringer Linda och säger att jag ska baka Drömmar, NU. Jag trodde att nu kommer det folk, men så kommer hon hem och säger att hon bara var sugen på det. Då stressade jag i onödan med att få dom klara. Men det gjorde inget sen, för dom blev som vanligt underbart goda. Är det något jag kan så är det att baka drömmar! Perfekta blev dom!

Nu vankas det grillad kyckling och ris. MUMS, smarrismaskens, GOTT :)
Ha en trevlig lördagskväll!

KRAM

Fredagsmyyyyyyyys

Godafton alla glada. Helgen är här. Idag blir det fredagsmyyyyyyyyyys.

Idag har vi fått hem våran nya soffor. Vårat vardagsrum blev riktigt snyggt. SKönt att bli av med dom äckliga skinnsofforna.

Ikväll ska jag kryapa ner i en av dom nya sofforna och moffa chips och kika på film, troligtvis Back to the Future3. Eller kanske rent av en Lasse Åbergfilm. Får se.

Och imorn bär det av till Strängnäs och gå på ett infomöte om Dansbandskampen.

Ha en myyyyysig fredag!

PUSS

En dag som idag som idag som idag

Idag har jag äntligen fått iväg en jobbansökan. Och livet känns genast mycket bättre. Eller i alla fall lite. FÖr jag klarade av simträningen utan att gå upp, dock var det lite jobbigt ibland, men med lite avslappning och vatten så klarade jag mig. Det var ett kul pass, massor med 25or. Och ett par 50ior. 35,1 på 50 fritt är inte dåligt för att vara mig, otränad och halvtaskig i kroppen.

Hade tänkt överraska André efter hans träning med, men det visade sig sen att dom inte hade någon. Så det får bli en annan dag. Jag fick ju i alla fall höra hans röst. HIHI.

Annars har dagen varit lite halvdan. Vaknade lite på fel sida imorse, men det ordnade upp sig nu mot kvällen när jag klarade av hela träningen. Hoppas jag vaknar på rätt sida helt imorn!

Nu ska jag kolla klart på Back To The Future 1 och sen bädda ner mig i sängen!
SOVGOTT
PUSS

Torsdag och regn

Idag känner jag mig inte alls på topp. Och så regnar det också. Toppen. Jag har ingen lust till någonting och regnet gjorde ju inte det bättre. MEN. Jag ska rtcka upp mig och få lite saker gjorda idag. Då kommer allt kännas bättre!

Nu ska jag ringa två samtal, sen ska jag försöka mig på att backa tillbaka i min stickning, för det är inte lätt. Sen ska jag göra klart en ansökning. Jag ska vara lite lat och klämma in en film också. Rataouille blir det. Känner för att mysa.

Back to work!
Vi hörs!
PUSS

Ett litet äventyr på Läggesta station

Åkte hem till André igår och skulle ta mig hem hem själv idag för att han jobbar, och han ska ju inte behöva köra runt mig hela tiden. Så jag åkte med till Läggesta och skulle åka bussen därifrån och jag hade kollat att den går vid halv 10. Klockan blev halv. Klockan blev tjugo i. Klockan blev 10. Det hade hunnit gå en buss till Södertälje och jag stod kvar med en dam och hennes hund. Hon frågade om jag skulle till Strängnäs och vilken tid jag hade sett att det skulle gå. Halv sa ju jag då och hon drog fram en tabell och kollade, jag då gick bussen kvart över 9. Jag var där 20 över. Och nästa buss, eller tåget, skulle gå vid halv 12. Så där satt jag och väntade och väntade och väntade.

Tåget kom in vid halv 11 och jag frågade om det gick förbi Eskilstuna och det gjorde det, men att det skulle gå en timme senare. När jag kommer in på perrongen i Eskilstuna så ser jag Nathalie sitta och vänta och jag kan ju inte strunta i att gå dit och det visar sig att hon väntar på Sara som ska komma från Västerås. Det måste ha varit ödet att jag missade bussen, för annars hade jag ju inte träffat dom underbara vännerna!

Det blev en kort runda på stan och sen drog vi alla hem. Precis när jag kommer innanför dörren så ringer Jonathan och säger att han och Karin har bestämmt att vi ska på bio, Flickan som Lekte Med Elden, ikväll. Och så ska Carro med också. Det ska bli riktigt trevligt.

Nu ska jag pilla lite på mitt CV och sen ska jag hoppa in i duschen.
Ha en fortsatt bra onsdag!

PUSS

I väntan på Färjan

Teorin gick bra. Det handlade om mörker och halka idag. Det är verkligen mycket man ska lära sig som bilförare. Därför tänker jag, som tidigare sagt, ligga i hårdplugg nu. Måste få in allt i huvudet och få det att stanna där.

Ligger just nu på spikmattan i soffan och väntar på att Färjan ska börja. Denna underbara serie. 

Det är otroligt vad jag saknar dig....  

PUSS

Teoriplugg

Har idag suttit i drygt två timmar och pluggat teori. Det är svårt... men jag har skrivit ut mina resultat med det jag behöver läsa på extra, för det hade jag fel på. Så det är bra. Klockan fem börjar fjärde teorilektionen. Sen är det bara att läsa böckerna, träna på testerna, köra bil, köra halkbanan, gå på risk1an och lära mig bilen; allt det under motohuven. Det är mycket nu. Men jag vill verkligen klara detta nu!

Somebody call 911... jag håller på att bli galen...

PUSS

Jobbit va?

Helt klart. Jag ligger en dag före i veckan. Alla andra har söndag idag, men jag har MÅNDAG. Kan det bero på min längtan till tisdag?

Helt sjukt underbart.... <3

PUSS

Äntligen!

Nu är mitt rum äntligen städat och klart! Skönt att jag är damm/kvalsterallergisk så det kliade och sved i näsan hela tiden. Men nu är det rent och fint.

Ikväll ska jag jobba lite också.

Och så längtar jag till Tisdag, TOKLÄNGTAR<3

Ha en bra dag!
PUSS

Övningskör

Jag sa igår att jag skulle köra bil idag. Och det har jag gjort. Jag körde hemifrån till Bryggarn, till Smedjan, till Jysk och sen hem. Jag börjar bli riktigt duktig. Dragläget och jag börjar bli kompisar också. Det känns jätteskönt att vi äntligen börjar komma överens. Riktigt skönt. Nu är det bara alla dessa regler, skyltar, nedväxlingar och alla smådetaljer kvar. Det mesta alltså. Hoppas jag slipper ta jättemånga fler lektioner än dom 5 jag har bokat in. Det skulle sitta jättefint att ta kortet i början av december. Men finns det inga tider eller om jag inte är mogen än så får det vara så. Men jag ska kämpa på! 

KÖR PÅ!
PUSS 

Sollördag

Idag skiner solen. Och jag vaknade klockan 8.56. Av mig själv. Trodde klockan var typ 10 eller 11. Men icke. Låg i sängen och somnade nästan om när pappa skickade sms och sa att rostbröd och marmelad serverads. Då var det bara att pallra sig upp ur den sköna sängen och dra på sig mjukiskläderna. Som ska sitta på hela dagen. Ska inte göra något idag, förutom då att försöka mig på med städningen i mitt rum, IGEN. Och så måste jag ju såklart läsa teorin.

PUSS

Torsdag

Idag stod det LUNCH på arbetsschemat. Falukorv i ugn. Med äpple, lök, ost och en senapssås. Jag blev väldigt nöjd. Första gången jag gjorde det själv också. Jag är så jäkla bra. Gästerna var mycket nöjda. Sockerkakan blev också en succé. En frågade var jag hittade recepet och hur jag kunde få sen så fluffig och fin. Jag sa att jag tog det ur boken "Sju sorters kakor" och jag sa också att den blir fluffigare beroende på hur länge man vispar ägg och socker. I alla fall vill jag tro att det beror på det. Annars är jag en naturbegåvning.

Nu är jag trött som tusan. Det har varit lite ovant, nej nu ljuger jag, det har varit MYCKET ovant att gå upp tidigt på morgonen och jobba. Det har ju inte hänt alltför ofta de senaste veckorna, månaderna kanske är mer rätt. Nästa vecka är det back to normal. HAHA. Nej förresten. Då ska jag till bilskolan och nöta test. Och näta böckerna. Jag vill verkligen klara detta nu. Det är mycket tjat om det, jag vet, men jag måste få in det i min hjärna. Peppa mig själv. Tvinga mig själv att jobba hårt. MÅSTE FIXA DET!

Back to the books!

SOVGOTT
PUSS

Onsdag, eller?

Shit vad jag känner mig förvirrad nu. Det känns som fredag imorn. Jag är väldigt trött känner jag. Det är lite ovant att börja jobba klockan 8 när man har gått upp vid typ halv 10 varje dag i flera veckors tid. Idag började jag dock klockan 10. Så liiite sovmorgon fick jag. Hade velat somna om och gjorde det nästan. Tvingade upp mig i sista stund.

Kom till jobbet och började räkna på hur mycket jag skulle handla till lunchen, vad som skulle handlas till söndag och fredag. "Detta blir inte så mycket" tänkte jag. Jag tog dramaten och gick mot coop. Tog en kundvagn och ställde dramaten i och gick in. Gick där inne och letade och plockade på mig det jag skulle ha. Det tog ett bra tag och jag hoppas jag fick med allt.

Botten täcktes på vagnen, dramaten började bli full. Halva listan kvar. Berget började torna upp sig och jag kände hur hjärtat sjönk och hjärnan tog semester. Gick till kassan och plockade på mig ett antal påsar, 6 stycken för att vara exakt och nu tog även hjärtat semester.

Tar mig till kassörskan med tom kropp och modet har flugit iväg till något varmt land eller nått och jag hör hur jag frågar "Ä*r det okej om jag tar med mig vagnen till jobbet, jag jobbar precis här bort?" Snälla tanten i kasssan säger att jag självklart får göra det, bara jag lämnar tillbaka den. Eftersom att hjärnan och hjärtat var på semester så fastnade "lämna tillbaka den" som ett eko i huvudet, så när jag var klar med inpackningen i kylen så tog jag vagnen och gick tillbaka.

Vad har jag lärt av detta? Jo, att jag MÅSTE ta det där jävla kortet nu, snarast möjligt! Jag börjar fatta att man inte kan klara sig UTAN bilen! Nu är fan i mig målet INNAN jul! Slutet av november. Det låter bra. Hoppas det finns tider och sånt till mig och att jag lär mig allt! Nöta böckerna blir det nu! Nästa vecka då jäklar ska jag ta tag i det ordentligt. Då ska vantarna också få mer tid.

Nu ska jag snart ta spikmattan från mamma och ligga på den en timme innan jag bäddarn ner mig med dom nya lakanen i sängen. Så ska jag sova gott som ÖGA tills imorn kl 7. Då mobilen väcker mig med underbara Sven-Ingvars med "Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol...."

Sovgott
PUSS

Måndag

Upp och jobba idag. Blev en liten frukost, det är verkligen jobbigt att äta på morgonen. Och så skulle jag bara jobba i två timmar så jag tänkte äta när jag kom hem igen. Men det blev tre timmar och det blev tillslut fyra timmar.

Halvtom mage, trött och sen förstora dukar, det går inte ihop. Dukarna är avlånga och borden jag skulle duka upp var fyrkantiga och runda. Hur löser man det? Jag gjorde i alla fall det bästa jag kunde. Det ser inte helt illa ut i alla fall. Dock är det inte MVG i dukning med duk.

Åkte sen hem och la mig på spikmattan. Låg på den i en timme och sen halvsomnade jag i soffan framför Sprängaren på tv4film. Frös som en tok och huvudet dunkade. Vill inte, kan inte, bli förkyld nu. Jag ska jobba hela denna vecka och har inte tid att vara sjuk då. Jag får ta det senare.

Teorilektionen gick bra med. Idag var det moment 10-12. Stadstrafik, landsväg och motorväg. Jag vill verkligen ha det där kortet nu! Nu blir det läsaläsaläsaläsa och köraköraköraköra! Måste fixa det! Målet är innan jul. Hoppas att jag skärper mig och tar tag i detta och att det finns tider för prov och uppkörning! JAG MÅSTE HA DET, JAG MÅSTE FIXA DET!

Nu blir det mat, sen färjan och sist näsan ner i teoriböckerna!

SOVGOTT
PUSS

Underbara helgen!

Jag vill beskriva den som TOKMYSIG! Underbar. Toppen. Spenderade den med André och hans familj.

Underbar, helt enkel!

PUSS

Fredag

Nu är studsmattannerplockad. Nu är väl sommaren slut. Hösten är här. Löven börjar nu ändra färg, och falla av. Solen skiner, och ljuset ute är vackert. Ett höstigt ljus. Hösten är rätt vacker ändå. Bara det inte blir en regnig höst. Regn hela tiden är inte kul.

Jag tog en paus förut, i min redan pausade vardag, och tittade på Sunes Sommar. Den filmen är ju helt klockren. Underbart rolig. Jag säger bara Rudolf Andersson! Ni som inte sett filmen, SKÄMS. HAHA! Se den!

Jag vill också önska IFK LYCKA TILL mot Farsta. Lycka till! SPARK I BAKEN! (PUSS<3)

PUSS

Toktrevlig

Så vill jag beskriva min gårdag.

Började i och för sig med en rätt otrevlig sak. Sitta med syster hos tandläkaren när hon drog ut tänder. Inte kul. Jag trodde jag skulle vrida av mig själv. Men hon var helt kolugn. Hon bara låg där och när tandläkaren frågade om det gick bra så sa hon att det gjorde det. Hon såg ju i och för sig inte hur det såg ut, så hon hade väl inget att vara orolig för. Tokbedövad som hon var i munnen. Det gick i alla fall bra för henne.

På eftermiddagen träffade jag Johannes och fikade lite med honom. Toktrevligt. Varför har vi inte gjort det oftare?! Bara för att han ska åkte till USA nu. Trevligt var det i alla fall.

Och precis när jag kommer hem så hör Jonathan av sig och vill ner på stan och ta ett glas vin innan vi skulle till Restaurang Rinman och käka. Så då åkte jag ner på stan och vi satte oss på Centro. Jessica kom efter en stund också. Sen vid halv 7 satt vi i restaurangen och Karin dök upp. Jag saknar verkligen resturangen. Speciellt kvällspassen. Vattenkrigen man hade i disken, matkrigen med matrester och allt skoj man har haft. Jag får nog ta och gå om och gå om och gå om i köket. HAHAH. Nejdå, det ska jag inte. Jag ska ta mig vidare i mitt liv. Ska bara komma på vad jag vill göra.

Det var skaldjursvecka denna vecka. Så till förrätt blev det Skaldjurplateu; krabba, kräftor, räkor, musslor och hummer(eller om det var någon jättekräfta). Fick för första gången prova skaldjursbestiket. Det var lite pilligt. Men det gick, lite bra i alla fall. Våtservetter är ju en väldigt bra uppfinning. Så man slipper lukta skaldjur och fisk hela livet. Till huvudrätt sen tog jag ångad rödtungsrulad med parma och parmesan, potatiskaka och ärtsås. Dock är ärtor inget för mig. Men det andra var gott. Till dessert sen blev det CHOKLADPARFAIT. Fybubblan vad gott det var. Jag vill ha meeeer! God mat och mycket trevlig sällskap! Tack för igårkväll!

Sen åkte jag förbi Tunavallen och hälsade (och pussade) på André. Hälsade på Fredrik med såklart. 

När jag sen kom hem så låg det en spikmatta framme. Jag var ju bara tvungen att prova och jag fastnade på den i en och en halv timme. Det var riktigt skönt. Och så började min dag idag med att ligga på den, inte lika skönt, skinnet kanske måste vila lite längre än ett par timmar innan man lägger sig igen. Det svider lite. Men det är skönt. 

Oj nu blev det långt, mycket att läsa. Jag kunde inte stoppa mig själv bara. 
Ha en bra dag!
KRAM 

Bild



Kastanj

Den färgen har jag i mitt hår. Jag vågade. Och jag blev riktigt snygg! Det passade, jag var jättenervös att det skulle se för jäkligt ut, men det gör det inte. HIhi

Jag har hunnit med att jobba en och en halv timme idag med. Handlade. Han i kasssan blev nog lite avundsjuk när jag kom där med ett inköpskort. HAHA. Han var riktigt trevlig, han passade att jobba där. Trevlig och glad, så som det ska vara.

Kom på att jag ligger efter med mina vantar också... Inte för att det är kallt nu, men dom måste ju bli klara INNAN det blir kallt. HAHA. Får nog börja ta tag i det snart.

Och vet ni, värsta bästa. På tv4sport visar dom repris på min favoritserie, CAMP MOLLOY. Jag älskade den serien. I och för sig så vet jag ju vilka som vann, men i alla fall. Det är så jäkla bra! Jag kan nog säga att det var bättre än Robinson. I alla fall de senaste årens Robinson.

Tisdag

Idag vaknade jag nog på fel sida. Blev väckt av att idioterna från somalia ringde vid halv 8. Sen gick väckarklockan igång kl 8. Skulle gå upp 9, klockan hann bli halv 10 i alla fall. Trött jag blir. Imorn ska jag nog GÅ UPP 8. Så allt kändes bara skit när jag gick upp. Huvudet var segt också. Inte kul. 

Men dessa känslor jag har. Dessa underbara känslor, dom som gör livet lättare.. Det är helt underbart. Har aldrig känt så förut. Måste nog säga det. <3


Ska försöka simma idag också. Går det inte måste jag verkligen lösa mitt problem. Varför min mage är som den är.

Ha en trevlig dag!
PUSS

Ett försök i att vara duktig

Började dagen med att försova mig lite. Skulle gå upp 9, vakande 10. Så kan det bli. Så det blev en lite förskjutning i min dagliga rutin. Frukost med tidningsläsning och sen Top 10 på MTV, men idag fick jag göra allt samtidigt. Det gick bra med också.

Dagen ser ut som följer: Utveckla CV:t, städa nere hos mig och sen Teorilektion. Får se om jag klämmer in några små, oviktiga saker däremellan. Antagligen gör jag det. Ni vet väl hur jag är vid det här laget. HAHA.

Vad tycker ni förresten, ska jag färga håret mörkt?

Vill också passa på att säga Grattis till IFK som vann igår! GRATTIS!  

Oj, är klockan redan kvar över 1, jag måste ju ha lunch... får se vad som finns i kylskåpet.

Ha en bra dag!
KRAM

Har man inget bättre för sig så har man inte

Kvällen började med min underbart goda Currychyckling. Sen smällde Göta Kanal 2 igång. Den filmen är ju helt klockren. Sen så bytte jag bara kanal och filmen Stockholm boogie, den är ju helt sjuk. Men jag tycker den är rätt bra. Sen efter den så är det Saw. Vilken kväll va?! HAHA. Jag trivs i alla fall. Tog ett glas vin och hittade lite choklad i skåpet.

Mycket mysigt.
Saknar dig massor... HIHI :)

SOVGOTT
KRAM

Lördag

Idag har jag jobbat. Och det är detta som jag tycker är så jäkla kul. Duka fram, plocka fram mat/kakor, plocka undan allt igen, diska, se trevlig ut, vara trevlig, möta massa människor och ge dom en bra service. Det är ju det jag vill hålla på med.

Idag var det ett dopkaffe. Blev lite stressad när jag upptäckte att dukarna var för korta och för långa, att jag glömt bestiken och glasen, och gästerna skulle komma om en halvtimme. Det kom cirka 40 pers. Men allt löst sig och alla var nöjda och glada. Och jag hann läsa lite trafikteori. Var tvungen att få in det också.

Nu ska jag bara hitta ett jobb också, där jag alltid jobbar såhär. Jag ska nog ta en promenad runt stan på måndag. Måste dock ha en skrivare så jag kan skriva ut mitt CV, pappa eller micke får hjälpa mig koppla in skrivaren till min dator.  

Nu är det matdax. Currykyckling. Smarrismaskens!

KRAM

Regn

Regnet bara öser ner och jag saknar dig massor!

...

I need you...

I made it

Första körlektionen. Jag höll mig på vägen hela tiden. Jag fick nöta en massa nerväxlingar. Och det behövdes, så nu känner jag mig mycket bättre på det. Det kom världens regnskur också. Jag som aldrig hade kört i regn innnan. Det var skönt att få prova på det med. Jag klarade ju det också. Vi hann med att öva lite start i backe med. Men vi ska göra mer sånt nästa gång. Jag börjar få koll på dragläget med. Nu ska jag träna, träna, träna, träna och åter träna. Tur att det finns en lite backe utanför mig precis.

Fem lektioner till är bokade. Nu är det bara att tuta och köra. HAHA! :)

KRAM

Nervösnervös

Snart ska jag iväg och ha min absolut första körlektion på bilskolan. Det ska bli riktigt kul. Lite nervös är jag men det är väl normalt.

Wish me luck!
KRAM

Min nya livskamrat

Fick mitt simkort idag. Samma nummer. Så jag drog med en gång och köpte mig en ny kompis. Samsung s5600. Vit. Snyggsnygg. Kalendern är redan använd ett par gånger. Sms är skickade och jag har ringt med den. Funkar utmärkt. Vi kommer  nog bli riktigt goda vänner. Vi håller på att lära känna varandra just nu. Men det ser riktigt bra ut.

Den laddade upp sig på en timme så jag hade gott om tid att lära känna den lite nu ikväll när jag jobbade. Ska inte gnälla på jobbet. Det var rätt mysigt. Sitta där i köket, halvmörkt och höra mumlet från stora salen. Och så ger det ju lite pengar. Jag som precis köpt en telefon och på väg att ta körkort. Och så behöver jag ju lite nytti garderoben. HAHA.

Snart ska jag bädda ner mig i sängen. Kanske ska prova alarmet? Sätta det på kl 8, så jag vaknar imorn och inte sover bort hela dagen. Jag som har körlektion imorn också, FÅR INTE MISSA DEN! HAHA! Det ska bli riktigt spännande att se hur mycket jag egentligen kan. Lite nervöst blir det också. Det ska bli kul i alla fall. Jag är på gång... ;)

SOVGOTT
KRAM
<3

1 september

Nu är visst hösten här. Hoppas den inte blir alltför regnig och grå. Eller jo, då får jag ju anledning att sitta inne och mys med filt, film och varm chocklad. Och kanske ligga i sängen hela förmiddagarna. Nej men jag hoppas på solsken med. Så jag kan vara ute och njuta av alla färger på träden. Undrar i fall man kanske ska tvinga ner sig i vattnet en sista gång? Nä, jag skiter nog i det. HAHA!

Idag ska jag visst skala, klyfta och frysa in äpplen. Men jag har redan nu gjort 4 stycken påsar med lagom portioner äpplen i varje och jag har tröttnat. Och jag är inte ens halvvägs ner i lådan äpplena ligger i just nu. Så jag tänkte det att jag gör det i omgångar. Sprider ut det lite.

Hoppas också mitt nya simkort kommer idag. Så jag kan ta en gamal telefon, typ våran 3310. Det är verkligen jättejobbigt utan telefonen. Och det var ett jäkla tjat på mig. HHAHA! Men det är verkligen svårt.

Nu ska jag tömma diskmaskinen och se om jag hittat någon lunch. Sen läsa lite teori tror jag. Lite jobb väntar i kväll också.

Ha en bra dag!
KRAM

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0