Skulle bara gymma lite

Var på gymmet strax efter 16. Åkte därifrån strax innan 20, Jag skulle bara gymma lite. Mitt program tar typ 1,5-2 timmar att ta sig genom. Men sen så blir det myyyycket häng och skitsnack också. Trivs väldans bra med instructor Tony. Och så trivs jag med personalen i badhuset, där gymmet ligger. Actic. My new best friend.
 
Skönt som tusan att köra genom programmet. målet just nu är att göra en pull-up, heter det väl. Jag har inte riktigt fått in alla "gym-termer". Men hänga i en stång och dra mig upp. Ni fattar. Aldrig klarat det i hela mitt liv så till jul ska jag fixa minst 1. Helst 8. Men delmål 1 får väl vara att fixa 1 sån. Idag klarade jag en halv. I'm on my way! ;)
 
Nu ska jag sova, och jag kommer sova gott!
PUSS&KRAM

It's my life

Imorn är sista dagen på den näst sista veckan inne på Bergqvist. I slutet på November är jag färdig. Certifierad Massageterapeut. Det är en sjukt läskig känsla då jag inte känner mig ett dugg redo eller mogen för det. Kommer dessutom sakna att vara på skolan för jag trivs något otroligt där. Sköna lokaler och otroligt duktiga och bra lärare. Får väl ta vägarna förbi och boka in en massage åt mig själv ibland, och gå vidare utbildningar. Så lätt ska dom inte bli av med mig! ;)
 
Idag jobbade vi med andningsmassage och patientfall. Anmälde mig som frivillig att massera läraren. Det gick väldigt bra även om det är lite pilligt med test och undersökningen. Fick beröm för min massage och jag hade sköna grepp. "En av de bästa massagerna" han fått på länge sa han, så det tycker jag är ett bra betyg. Riktigt skönt att höra. Ham hade ju inte behövt säga det, så han måste menat det. Glaaaaad tjej!
 
Tidsomställning i natt... samma fråga som varje år är ju om mobilen ställer om sig själv. Märker väl det imorn. Programerade just in Fröken Urs telefonnummer...
 
Längtar hem till gymmet. Aldrig känt så tidigare. Roligt. Säger bara det att jag har världens bästa instruktör!
 
Sovgott nu!
PUSS&KRAM

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0