Music is my language

Jag kan ingenting om musik och dess uppbyggnad och allt sånt, har inte intresset att lära mig heller, än i alla fall. Men, jag ÄLSKAR musik! Musik tröstar när man är ledsen, man känner igen sig i texterna, texterna beskriver känslorna man har, musik gör mig glad och lycklig, partyhumöret blir på topp och det är ett skönt sällskap.

Var i måndags och lyssnade på Add9 och Viba Femba i Näshulta. De använder inga instrument, jo ibland kan det kika in ett, men annars är det bara deras röster som gör musiken. Helt fantastiskt och underbart!

Som textraden "jag kan inte ens gå, utan din luft i mina lungor" ,så kan jag inte leva utan musiken!

PUSS

Sommarkänslor

Dunderförkylningen jag har åkt på har fått mig att trivas i sängen på mornarna... och idag var inget undantag. Vaknade klockan 9, okej tänker ni nu, 9 är ju jättetidigt om man jämför. Jag tycker 9 är en bra tid att gå upp när jag inte jobbar, men som sagt förkylningen har fått mig att trivas i sängen till 10 eller 11.

Men idag hade jag bestämt mig för att gå upp lite skapligt och komma iväg och plocka jordgubbar. Vaknade klockan 9 med ett "SHIT" och tvingade upp mig. Det gick lättare när jag drog upp persienen och såg att det INTE regnade och att solen till och med kikade fram. Dock sjönk modet igen när morgonens hostattack kastade sig över mig. Allt kändes så mycket lättare sen när den lagt sig.

Jag kom iväg och nu sitter jag här på altanen med min egenkokta jordgubbskräm till lunch. Inte helt fel. Jag har till och med fått känslan av att det är sommar. Solen sken på mig där i jordgubbslandet. Nu längtar jag bara efter att bli helt frisk så att allt känns lättare och roligare. Så jag kan umgås ordentligt med vännerna, kanske till och med ta första doppet i sjön, första doppet i Sverige alltså... var ju på Rhodos med mina älskade vänner för två veckor sen. Kanske dyker upp nått inlägg om det senare.

Nu ska jag iväg och måla!
PUSS

Naglar!

Detta borde hamna i historieböckerna - Jag behöver klippa, KLIPPA mina naglar! Helt otorligt vad duktig jag är just nu!

Ignorera det avskalade nagellacket...  Nöjd tjej!

Nationaldagen

Idag är det tre år sedan jag tog studenten! Idag är det också Sveriges Nationaldag.

Hur har jag firat? Med sovmorgon, pannkakslunch och nu till kvällen blir det visst sill och potatis och sen svenska jordgubbar. Jordgubbarna ser jag mest fram emot, mummA!

Det känns som om någonting bra är på gång.

Regnregnregn

Blir tokig på detta regn. Eller tokigheten har nog gått över i någon form av dvala. Tröttnat på allt. Vill inget, orkar inget, vill bara dra täcket över huvudet och somna om. Fast jag kan inte somna om. Jag är i något halvvaket och halvsovande tillstånd. För pigg för att helt somna om men samtisigt för slö för att gå upp. Hatar denna känsla!

Igår eftermiddag infann sig någon vilja och lust. Den underbara känslan att vilja laga mat och fixa i köket. Jag vet inte när jag hade den känslan sist, jag njöt av varje minut. Skulle gärna hitta tillbaka dit igen.

Oj vad postivt inlägg detta blev.. först hörs inget från  mig på jättelänge och sen när jag väl dyker in här så blir det ett deppinlägg. Underbart! Hahah ;)

Jag behöver sol och värme!

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0