3000 meter

Idag brände jag av 3000 meter i bassängen. Får ju passa på att glida runt i poolen när solen äntligen är här så brännan blir någe snygg! ;)
 
Jag frågade en kompis, simmare, om han kunde skriva ett pass till mig och det landade på 3000. Det jag skulle köra kändes lite omöjligt och tungt igår när jag fick det, men när jag körde det så kändes det bra. Lite ovant att simma i en 50-bassäng så det kändes som om det gick i slow motion, men det ska nog vända snart. Kanske. Tänkte köra fler pass i veckan så det blir nog lättare lagom tills jag drar iväg på semester om två veckor ;)
 
 
Vatten!
 
PUSS

Stig-Helmer Olsson

Landat i soffan med älsklingstönten Stig-Helmer Olsson, Sällskapsresan. Godispåsen bredvid. Skön söndag.
 
Åkte en sväng till mormor för att fira henne i förskott idag. Räktårta alá BMC och raberpaj. Soligt och varmt. Ledig dag. Bara 12 dagar kvar till två veckor semester i Falkenberg. Håll ut.
 
Nu till Nueva Estockholmo!
 
PUSS
 
 

Träningsvärk

Efter att inte ha gymmat/tränat på tre veckor så är träningsvärken efter gårdagens pass på gymmet väldigt hård idag. Bröstmusklerna och triceps. Fantastiskt ont. Men väldigt skönt. Har varit lite tufft att inte ha haft tid att träna. Ordentligt. Hur svårt ska det vara att bara dra fram bollen o köra? Den tiden har jag ju ändå kunnat få fram.
 
Näe fan, nu är jag lite inspirerad och motiverad så nu kanske jag kan ändra lite i mitt liv med nya vanor och nya rutiner. Det gäller väl bara att bestämma sig! Jag mår ju så mycket bättre av träningen. Sover bättre och är gladare och mindre lättirriterad.
 
Need it!
 
PUSS

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0