En ny oflottig okladdig kortlek

Det har länge klagats på min flottiga kladdiga kortlek, (förstår inte varför) så idag tog jag plånboken med mig och köpte en ny. Öbergs spelkort ska det vara, inget annat duger till mig! Så nu har jag nått nytt att slita på, men tro inte att min gamla kastas för det gör den inte!

Fick med mig en bok hem också, Shutter Island eller Patient 67 som den heter egentligen (eller?). Filmen är i alla fall grymt bra så jag blev sugen på att läsa boken. Men den tar jag efter att jag läst klart, Val McDermids Sjöjungfrun sjöng sin sång, som handlar om Tony Hill och Carol Jordan, kända från TV-serien Mord i sinnet (mycket bra serie). Denna bok har rätt äckliga beskrivningar. Sträckbänken är mordvapenet i alla fall, som jag förstår det. Riktigt ruskiga beskrivningar av hur den fungerar, sådär så det kryper i kroppen. Den började bra och den blir nog bara bättre och bättre.

Jag har läst lite dåligt i sommar kan jag tycka. Får ta igen det nu i höst.

PUSS

I've never seen me like this

Igår blev studentfotgraferingen av. Bättre sent än aldrig och jag har aldrig varit snyggare! Nathalie trollar med kameran. Okej, det blev inte bara studentbilder, blev några andra också. Men jag är fortfarande chockad, har svårt att tro att det är jag. Det börjar smälta in lite, men det är lite kvar som ska smälta. TACKTACK Nathalie! (Nu var det detta med länkningar... Finns väl någon länkning längre ner på sidan för er som är intresserade, för jag kan inte sånt än, haha)


Bättre sent än aldrig. Fråga mig inte vad jag gör med lillfingrarna...


Selma fick vara med på ett hörn med, <3

TACKTACK NATHALIE!

Skattjakten

Här blandar jag ihop dagarna, jag trodde det var onsdag idag, men det är ju faktiskt torsdag. I tisdags hade vi ju faktiskt också fint väder. Då ordnade jag och Nathalie till Saras andra av tre delar present. En skattjakt. Första delen var en liten spargris. Andra delen var skattjakten där vi hade fixat små Saraprylar. Lite jordspadar, tuschpennor, en engångskamera, chokladkaka, leksaksbil och lite roliga kort med biltips, Frexinet och en Loppisrunda, som är den tredje delen. Hon fick en lista med loppisar över södermanland så vi får se hur många vi hinner med under en dag. Hon blev väldigt väldigt glad och det var väldigt roligt!Sen blev det lunch på Bamboo city och senare minigolf på äventyrsgolfen.Underbart rolig dag!

PUSS

Semester!

Är nu inne på min fjärde semesterdag och jag har varit ute i solen EN dag. Idag pissar det ner, vilket betyder att jag har ingenting att skylla på, jag MÅSTE plocka iordning nere hos mig. Var och köpte en byrå i månsdags för jag ville kasta ut garderoben. Det ligger kläder över allt, böcker överallt då jag tömde bokhyllan så jag kunde möblera om. Det ser med andra ord ut som ett bombnedslag där nere i källaren.

I måndags var vi en tur till Sala Silvergruva. Halvtaskigt väder då med så det passade rätt bra att gå ner där det är 2 grader varmt och duktig som jag var så hade jag bara tjocktröja. Så det var väldigt skönt att komma upp till ytan där det var typ 17 grader.Det är väldigt häftigt att gå där nere på 155 meters djup. Grundvattennivån går för det första vid 16 meter men dom pumpar så vattennivån ligger på 160 meter tror jag, hela gruvan är 318 meter djup. Och allt detta är utgrävt med hjälp av eld och hackor. Med hjälp av stora tunnor så fick dom ut vattnet. Det var ett fruktansvärt hårt arbete, jag är helt facinerad. Otroligt vad man kan göra.

Det är otroligt vackert upplyst och där man ser vattnet är det riktigt jävla tokvackert. Jag skulle kunna stå där och bara titta hur länge som helst. Tyvärr fick jag ingen bra bild. Vattnet är klart och man ser en bit ner, berget som finns överallt och det där enda ljuset som lyser upp. Man måste se det för att förstå. Underbart!

Soldagen var alltså igår. Då blev det en sväng ut med båten och jag fick lite sol på kroppen. UNDERBART!

Nehe, om jag kanske skulle ta tag i den där städningen...

PUSS

Shopping

Innan bion ikväll blev det en runda på stan med Nathalie. Hon lurade mig att köpa ett par skor och en tröja. Eller ja lurade och lurade, det är väl egentligen fel ord. Hon snarare log så där finurligt och fnissade. Ska jag köpa detta fårgar jag och hon bara ler och nickar... svårövertalad jag är. HAHAH :)

Ett par klackar blev det


Och en tröja


En tröja som jag sa att den passar inte jag i. En sån ska jag inte ha. Alla har en sån... se hur det blev... Fick med mig en röd hem. Tjejen i kassa sa att hon gillade den bäst, för jag hade sprungit fram och tillbaka till spegeln och provat alla färger. Jag lyssnade på henne.

Nu behöver jag verkligen en ny garderob snart... min börjar bli för liten... och så är dörren trasig... ;)

PUSS

Eclipse

Den filmen är för jävla charmig, jag ÄLSKAR den! Har sett den två gånger nu... UNDERBARA film!

PUSS

Solsolsol

Underbara sol. Ledig idag. Men jag jobbade på att få upp vätskebalansen i kroppen från gårdagen då det inte blev så mycket dricka. Kroppen sög upp vattnet som en svamp, gott!

Saknar min mobil... vill fota, i och för dig kanske inte mobilen är rätt för det, men jag vill ha den! Funderar på att skaffa en ny kamera också då jag har avlivat min gamla.

Jag var tvungen att köpa en ny bikiniöverdel med. Nu kanske brännan blir snyggare, men bara kanske.

PUSS

En dag på sjön

KANONDAG på sjön blev det idag med Karin, Jonathan och Fredrik med familj. Vattenskidor, fika, sån där ring man åker med och sen bara bad. Vädret var perfekt, vattnet hade perfekt temeperatur och sällskapet var perfekt.
Det enda som INTE var perfekt var min finfina vattenskidåkning. Eller ja, finfin och finfin vet jag inte... Kom upp men ramlade med en gång... ungefär 7 gånger. Sen var mitt självförtroende på botten och jag gav upp.


Så här långt kom jag...


Fredrik klarade det...


Likaså gjorde Karin, dom är duktiga!

Kaptenen berodrade sen fika och det blev bullar och frukt. MUMMA! Sen tog vi ringen och åkte, fyfan vad kul det är! Det går ju åt helvete fort och det är ju när båten svänger som man inte vill ramla för då är man ju helt ute på plattvatten om man säger och det är ju INTE kul att ramla på. Tur var så ramlade jag där det var uppkört.
Drog sen och badade. UNDERBART! Och kvällen avslutades med god mat och kubbspel, som jag och Jonathan förlorade, trots att han skröt om hur bra han är... jag är sämst på kubb, men idag var jag den bättre spelaren ;)

TYCKER OM ER! <3

PUSS

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0