Panik och funderingar i natten

Jag orkar inte. Tappat lusten till allt känns det som. Vill inget, orkar inget, fattar inget. Eller egentligen vill jag... jag orkar bara inte ta mig upp. Det känns som om jag ligger på backen och krälar, eller står nere i ett djupt jävla svart hål.

Därför tycker jag otroligt mycket om att åka till min kusin. Han är nog den viktigaste personen i mitt liv. Eller det är inte helt sant, han är EN av de viktigate personerna i mitt liv. Men när jag åker iväg till honom så känner jag att jag kan och vill och orkar. Jag vill flytta, jag känner att jag orkar kämpa för att få ett fast jobb för att kunna flytta och jag känner mig hel på något sätt. Det är en helt ny värld varje gång jag lämnar hemstaden.

Jag har mina funderingar på att helt byta stad, ett tag i alla fall. Plugga lite kurser och hitta ett jobb. Samtidigt som jag kommer både hemifrån och får prova något helt nytt. En flytt skulle innebära en spark i arslet och jag skulle nog vakna upp och hitta viljan och glädjen i att vilja framåt och utvecklas. Växa.

Det kommer bli svårt att inte träffa familj och vänner, fantastiska vänner(!), men Sverige är inte så jäkla stort och det finns tåg, telefon och internet nu för tiden. Vanlig post finns faktiskt också, var har de gamla vanliga hederliga breven tagit vägen?

Men innan dt blir något stadsbyte så ska en flytt och en höst bockas av. Flytt för min del kan bockas av imorn och för resten av familjen till helgen. Hoppas på att jag får mer tid på mitt nya jobb så jag har någon anledning att gå upp när det blir mörkt och kallt och jävligt i höst och vinter.

Sådär, nu har jag kräks lite tråkigheter rakt ut i världen för alla att läsa.
Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen!

SOVGOTT
PUSS

Två veckor semester

Jag kunde ta 3 veckor semester denna sommar. En vecka var jag på Rhodos med mina underbara vänner och två veckor spenderades nu i Sverige, en vecka i underbara Falkenberg och en vecka i underbara Småland!

Vädret kan ju diskuteras för det har ju inte riktigt blivit sommar i år, men annars har det varit fantastiskt. Jag älskar havet! En kväll var vi på Vallarnas Friluftsteater och såg Campa i Klaveret med Jojje Jönsson, Siw Carlsson och Claes Månsson blenad andra. Roligt som vanligt, och ännu roligare var att jag satt bredvid Magnus Wislander. Han är väl som vilken annan människa som helst, inget märkvärdigt egentligen. Han är trevlig.

Efter veckan vid havet åkte jag vidare till mina kusiner i Ljungby och ett par dagar senare åkte jag vidare till Farfar.

Efter två veckors slappande och inte gjort ett sket så kastas jag direkt in i en ny vecka, en tjock, tung och lite jobbig vecka. Jobb och flytt står på schemat... kaos. Men som min tatuering på foten säger - Räkna de lyckliga stunderna !

Lagom genomtänkt inlägg idag känner jag men det får ni ta! ;)

SOVGOTT
PUSS

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0