Kenny Starfighter möter Ace Ventura och Dag-Otto

Möte 1, Lördag 1/8
Skulle kika på match, Freddes match, men han blev skadad efter 10 minuter och vi missade det precis. Vi, meaning jag och André, hade trevligt ändå. Fnissa lite åt Fredde som satt på bänken. Lagom till matchen var slut så kom Karin på cykeln. Vi åkte då och käkade lunch, eller middag eller vad det nu var på Billy Boys. Det smögs in en del repliker från både Ace och Dag-Otto. Trevligttrevligt. Åkte sen hem till mig och hoppade på mattan... eller ja, jag och karin hoppade och sen bara myste och pratade. Alla fastnade och det blev grillat och efter det film, Bröllop pch Jäkelskap. Kvällen avslutades med lite Ace och Dag-Otoo.

Möte 2, Söndag 2/8
Jag gick upp, eller jag blev väckt kl 9 av Karin. Hon skulle fixa parken zoobiljetter till mig, André och Fredde. Vi, eller jag fårn början, skulle kika på Markoolio. Jag frågade om dom ville med och det verkade som om dom inte hade något emot det så klockan 10 hämtade jag biljetterna och klockan 4 stod vi där och diggade till Markoolio. Vi skulle möta upp Karin senare. Tyvärr kunde hon inte fixa en Pina Colada (sola och bada i pina colada), men det gick ändå.

Medan vi väntade på Karin tog vi ett varv i parken, och hälsade på aporna, tigern och lejonen. Stakars Geparderna, dom går staket mot staket bredvid gnuerna. Det borde ju nästan vara djurpkågeri... se dom men inte kunna röra dom... HAHA. Vi geparderna kom Karin och vi gick till Fantomenland. Det var riktigt roligt. Tyckte jag. Att bli 9 år igen. Killarna var nog inte lika på som jag men vafan, jag hade roligt. HAHA. Ace och Dag-Otto smög sig in lite här och var under dagen.

Möte 3, Måndag 3/8
Jag var busig idag. Jag åkte och kikade på André och Fredde när dom tränade boll. Kändes lite nördigt att sitta där, men det var mysigt med frisk luft och solen som värmde. Kul att se dom träna också, jag blev ju trött av att bara kolla på dom springa... fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Träffade dom efter och jag och var som vanligt sist kvar på platsen. HHHIHI.

Möte 4, Tisdag 4/8
Kenny Starfighterdax. Ut till Näshulta och Fredde. Bada lite och sen kika filmen. "Ajajaj, rätt på knölen mellan skinkorna...", "Gjorde jag inte alls det, landade hårt gjorde jag", "Jag har inte gjort nånting, jag ville bara ha glass. Och så har jag råkat bli lite osams med dom där..." HAHA! Kenny är min hjälte!  Sen hade pojkarna träning. Jag var för feg för att smita in och kika, träffade dom efter istället. Svettiga kramar är mysigt. 

Fyra härliga, underbart roliga dagar. saknar. HIHHI!

Take care now, Byebye then
KRAM



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0