It's my life

Imorn är sista dagen på den näst sista veckan inne på Bergqvist. I slutet på November är jag färdig. Certifierad Massageterapeut. Det är en sjukt läskig känsla då jag inte känner mig ett dugg redo eller mogen för det. Kommer dessutom sakna att vara på skolan för jag trivs något otroligt där. Sköna lokaler och otroligt duktiga och bra lärare. Får väl ta vägarna förbi och boka in en massage åt mig själv ibland, och gå vidare utbildningar. Så lätt ska dom inte bli av med mig! ;)
 
Idag jobbade vi med andningsmassage och patientfall. Anmälde mig som frivillig att massera läraren. Det gick väldigt bra även om det är lite pilligt med test och undersökningen. Fick beröm för min massage och jag hade sköna grepp. "En av de bästa massagerna" han fått på länge sa han, så det tycker jag är ett bra betyg. Riktigt skönt att höra. Ham hade ju inte behövt säga det, så han måste menat det. Glaaaaad tjej!
 
Tidsomställning i natt... samma fråga som varje år är ju om mobilen ställer om sig själv. Märker väl det imorn. Programerade just in Fröken Urs telefonnummer...
 
Längtar hem till gymmet. Aldrig känt så tidigare. Roligt. Säger bara det att jag har världens bästa instruktör!
 
Sovgott nu!
PUSS&KRAM


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0