Jobbat

Idag skulle jag ju jobba, och jag trodde ju ALDRIG att jag skulle vara ensam i kallskänken! Men det var jag! Jag trodde bara att dom lixom behövde lite extra hjälp, men jag fick istället vara helt ENSAM! Jag skulle fixa till frukosten för helgen och buffén tills imorn. MEN! Frukosten kommer INTE räcka hela helgen! Så jag kommer säkert att få stå hela förmiddagen imorn med den. Men det var ju den allra första gången som jag jobbade ensam, och jag har aldrig fixat den själv, jag har ju bara hjälpt, Men jag tycker att jag klarade det rätt bra för att vara första gången, ENSAM! Några gånger till och jag kommer att vara lika snabb som Tarja! HIhi! Men jag trodde att jag skulle få jobba mellan 9 och 15, och att jag skulle hinna med allt, det kunde ju inte vara så svårt, tänkte jag, men så fel jag hade, jag kom inte därifrån förens vid kl 18. En fullmatad dag!

Efter jobbet så åkte familjen ut till St Eskils Kyrkogård, där vi tände ljus. Jag tände mitt för Tobbe och Gertrud, barndomsvännen och en gammal lärare. Vila i Frid!

Nu ska jag in i duschen! Jobba på frukosten imorn!

SOVGOTT
KRAM

INGENTING

Så mycket har jag gjort idag! Ingenting! Jo,´jag försökte mig på att läsa lite matte, men fattade jag något? NEJ, inte ett skit! Jag har verkligen glömt allt! Just nu förstår jag INTE hur jag ska klara matte b. Det känns så jävla hopplöst! Jag ligger 5 veckor efter, och det är ju bara för att jag har haft praktik. MEN, hade jag skött mig ordentligt så hade jag räknat i alla fall lite matte hemma, men skötte jag mig? NEJ, inte det heller klarade jag av. Men nu när skolan börjar igen nästa vecka, då jävlar, då måste jag skärpa mig! Med allt plugga! Det är lixom sista rycket nu innan skolan är slut för evigt! Studenten närmar sig med STORMSTEG! SKÄRPNING ERICA! SKÄRPNING!

Nu ska jag äta!

SOVGOTT
KRAM

Farfarweekend

I måndags åkte vi ner till Farfar. Det är som om tiden stannar när man kommer dit. Det är så härligt! Inget att göra, bara finnas. Egentligen är det väl inte så mycket att berätta, bara att på kvällen, när det inte är molningt, och det var det inte dom kvällarna vi var ute, men var man ute då och kollade uppi himmlen, så stannade allt. För en sån stjärnhimmel ser man inte överallt. Inte om man bor i stan som jag gör. Men där, ute hos Farfar, bara skog runt omkring, inga gatulampor, bara mörker och vattenfallets brus och denna otroligt vackra stjärnhimmel! Så otroligt vackert! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet!

Men nu försöker vi lämna stjärnhimlen för en stund, så kan jag ta en snabbis om Dansbandsgalan i lördags. Vi var 5 st Eskilstuna bor, även Rinmanelever i trean som jobbade på tre bufféer, eller två egentligen, två vanliga och en specialare, för vegetarianer och laktos och/eller gluten allergiker. Det var 98 gäster som skulle ha buffé. Det var jättekul! Vi hade en toppenrolig kväll!

Imorn ska jag jobba lunch också. David ringde, när vi var mitt ute i skogen, tur att det fanns lite täckning i alla fall, annars hade han aldrig fått tag på mig. Det finns nämligen ingen täckning hos Farfar. Jo, ibland får man in liiite täckning. Men han ringde i alla fall och kollade om jag kunde jobba på fredag och det kan jag ju. Och så ska jag jobba med frukosten hela helgen också, Plus, dansbandskampen på kvällen! HAHAH! Här finns det pengar att tjäna! :) Det känns jättebra att ha jobb! Förut, när jag inte hade jobb, så ville jag inte jobba, men nu vill jag jobba, typ hela tiden. Nejdå, men så ofta jag kan.

Ha en bra dag!
KRAM

Utmaning 7 sanningar om mig själv

Jag blev typ Utamanad av Nathalie (asilentescape). Jag antog utmaningen i alla fall. 7 sanningar om mig själv.

1. Jag tokbiter på naglarna (Jag måste verkligen sluta)
2. Jag är feg, jag vågar inte mycket, men jag håller på att bli bättre!
3. Jag gillar Tokio Hotel (inte bara dom såklart, men det är ju typ "SKAM" att gilla dom)
4. Jag gråter floder till filmen Dagboken (The notebook)
5. Jag är värdelös på att plugga, jag pluggar alltid sista kvällen innan ett prov eller en inlämning (Så kan jag inte fortsätta!)
6. Jag tar Studenten i sommar! YEY!
7. Jag brottas med DRAGLÄGET och min rädsla för bilkörningen.

Jag gör som Nathalie, jag utmanar alla som vill! Hihii! :)

KRAM

Skottlossning

Idag på eftermiddagen gick jag med mina föräldrar på bio, Mamma mia. En jättabra film! Jag satt och smålog hela tiden, jag sjöng tyst för mig själv med i texterna och jag dreglade lite över Skys kropp! Vältränad och solbränd! Supersnygg! Och supersexigt kanske är rätt ord! Hihih! 

Men det var på hemvägen det började bli obehagligt. Tegelbruksgatan vad avspärrad där vid bron, där alla tåg och sånt går. Och när mamma frågade farbror polisen vad som hänt så sa han att det hade varit skottlossning och vi fick gå runt en annan väg hem. Det var lugnt hela vägen hem, men lagom till att vi ska gå upp på våran gata hör vi pang, pang, pang, pang, säkert 4 skott, någonstans ifrån och vi typ springer in och jag drar ner mina persiener. Det var nog det läskigaste jag har varit med om! Så jävla obehagligt! Det känns fortfarande obehagligt i kroppen. USCH vad läskigt!  

SKAKIS

Sista praktikdagen

Nu har jag lov! Hhihi! Men det känns lite tomt, lite konstigt att jag ska tillbaka till skolan veckan efter lovet, i och för sig, hade jag inte gått i skolan så hade jag ju inte haft lov. Men nu när jag har kommit in i att jobba så vill jag ju inte tillbaka till skolbänken och räkna matte eller ha svenska eller nått annat. Usch vad tråkigt det känns! Men jag har ju fått extra jobb, och det känns ju bra. Jag jobbar imorn på frukosten och nästa helg på frukosten, vad jag har inplannerat just nu. Sen så kommer väl David att höra av sog om jag kan jobba något under julbordet. Och så hoppas jag ju självklart på att jag får jobba kvar där efter sommaren. Det vore ju toppen. Men det är ett tag kvar dit, men hoppas kan man ju allttid göra!

Igår stod jag ju i garderoben på Avenue Q. Och jag var jättetrött och efter pausen så tänkte jag att jag går väl in den vanliga vägen vi brukar smyga in på, men nejdå, då blev jag typ utskälld av en tekniker. Micke hade tydligen sagt flera gånger att man inte fick gå upp dit, men jag hade inte hört det alls. Sen så skulle jag smyga ut och jag fick typ inte det men jag gjorde det i alla fall. Jag vet fortfarande inte var vi fick gå in. USCH vad pinsamt! Usch vad dum jag kände mig, och fortfarande känner! Det känns verkligen väldigt jävla dumt. Men det är väl sånt som händer. Jag fick ju i alla fall se lite av Linus Wahlgren! HiHiHi! ;)

Imorn ska jag som sagt jobba på frukosten, mellan 8 och 12. Sen så ska jag vara i Strängnäs, inskriven och klar vid kl15. Och slutar där ungefär runt kl 21. Men nu vet jag inte om det verkligen kommer att vara 20 bufféer, men det märker vi förhoppningsvis imorn! Och om det är det, hoppas att vi är fler än 13! Hahaha :)

Nu är nog maten klar! Vi hörs! Annars så säger jag SOVGOTT nu :P

KRAM 

Avenue Q

Ikväll ska jag hjälpa till i Garderoben på teatern. Riksteatern kommer och visar Avenue Q, med bland andra Linus Wahlgren. Det är riktiga människor och dockor på scen. Jag får nog smyga in och kika lite. Om inte annat kika lite på Linus ;)

Idag på jobbat/praktiken var det lugnt. Jag har egentligen inte gjort så mycket idag. Jag har gjort en skagen, en vinägrett, en vitlöksdressing och sen så har jag jobbat med frukosten hela dagen. Skurit melon, apelsin, grape, tomat, gurka och så har jag "bläckat" (lagt upp på att bläck/bricka) skinka. Imorn ska jag göra en äppelpaj till Rotary. Imorn är också sista dagen på praktiken och då är det LOV! Skönt! Det känns att det är dax nu. Men så får man inte känna när skolan är slut sen. Då är det bara att jobba, jobba jobba och ha typ 25 dagar ledigt per år, eller hur många dagar det nu är. USCH, detta är mitt SISTA höstlov! Jobbigt jobbigt! Sen måste jag ut i vuxenvärlden på riktigt! Inga mer lov....

Men nu ska jag nog gå och kolla på Top Model 6, repris xD

KRAM

Lång dag

Idag blev det en jättelång dag, och det beror på att jag hade praktik som vanligt mellan kl 8 och halv 4, men David hade frågat om jag kunde jobba extra på kvällen och det kunde jag ju, pengar säger man ju inte nej till. Dessutom så är det kul att jobba där, jag trivs. Så jag jobbade mellan kl 17 och kl 21. Så man kan väl säga att jag har varit i köket på Statt hela dagen. Jag hann komma hem en sväng, typ två timmar var jag hemma, då passade jag på att kolla på förra veckans avsnitt av Heroes. Sååå spännade! Men den där jävla Gabriel Grey/Sylar... fyfan för honom säger jag bara! Det bara kryper i kroppen när han är med i bild. Han är så vidrig! Men utan honom blir det väl ingen serie. Nu kan man väl säga att alla dom "goda" hjältarna jagas av två sidor, Sylar och Firman. Men dom goda jagar ju Firman, så dom är väl efter varandra. HAHA!

Jag skulle skriva om min långa dag, och det blev ju lite skrivet om det, men det blev mer skrivet om Heroes! HIhi! Men nu är klockan mycket, jag börjar ju kl 8 imorn!

SOVGOTT
KRAM

Bäst musik just nu

Bad English - When I see you smile
Nickelback - Gotta be somebody
Jordin Sparks - Tattoo
Jonas Brothers - When you look me in the eyes

SOVGOTT
KRAM

Deppkänslor!

Varför får man sånna depperioder? Då allt känns värdelöst? Du själv känner dig värdelös? Eller det kanske bara är jag som känner så jag vet inte, men idag blev det en sån dag. När jag skulle gå ner för att byta om efter jobbet, då bara POFF, så kände jag mig värdelös, sämst, och allt bara kändes dåligt. Det är så jävla hemskt att känna såhär! Varför får man sånt ibland? JÄVLA PISS OCH SKIT säger jag bara! Fan i helvete!

Dagen har ju varit lite bra också! God lunch till exempel! Kyckling, ris och currysås, oj vad god den currysåsen var säger jag bara! Jag kanske skulle ha sagt det till Ullis, för det var hon som hade gjort den. Men jag gjorde inte det, varför gjorde jag inte det? Det var ju dumt av mig! Menmen.. Annars så har väl dagen varit som vanligt, utom då när jag skulle gå hem... Hmm!

Annars så kände jag mig ganska pigg när jag vaknade imorse, trots att jag gick och la mig sent! Efter Prison Break! Och fytusan vad spännande! Älskar den Serien! Tokkär! :)

Tre dagar praktik kvar! Sen är det lov en vecka och då blir det en sväng ner till Farfar! Och sen är det tillbaka till skolbänken... Och på fredagen den veckan är det matteprov... och jag har fan inte räknat matte på snart 5 veckor! Det kommer gå käpprätt åt helvete! Jag har ju tjatat på mig själv att plugga hemma, men jag har inte den motivationen, jag HATAR att plugga! USCH!

Ha en fortsatt bra dag!
KRAM

PRISON BREAK

Ikväll börjar det! Säsong 4 avsnitt 1. Fan vad härligt! Jag sitter fortfarande och håller andan när jag ser det. Jag typ spänner mig och sen när pausen är (varför måste det vara paus?) så andas jag ut. Skönt på ett sätt att få luft, men vafan, ha tre pauser på vardera 5 minuter är lite tröttsamt, eller nej, det är FRUKTANSVÄRT tröttsamt! Jag HATAR pauser! Men kl 22 sitter jag BÄNKAD framför TVn! Bara så att alla vet! HAAHAH! :)

KRAM

Teknisk? Svar NEJ

Nu var det ju så att jag skulle lägga in en youtubefilm på min blogg, men kommer jag ihåg hur man gör? NEJ! Jag är totalt värdelös på sånt här med länkar och sånt. Nathalie, hjälp mig, hur var det man gjorde?! Gud vad jag är seg på att lära mig. HAHAHAH! Filmen är i alla fall när Magnus Betnér pratar, eller skojar, eller vad man nu kan kalla det han gör, han pratar om Fantomen och Parken Zoo helt enkelt. Det är från när han var här i stan.

Här är i alla fall länken... om det funkar att använda den... jag vet inte, datorn och internet har något emot mig hela tiden så det är inte säkert att det funkar! HAHAH! http://www.youtube.com/watch?v=tCjkthHslVY

Nu ska jag ta och sova! Så att jag är helt utvilad och pigg och fräsch imorn! För en ny vecka! Sista veckan på praktiken och sista veckan innan LOVET! :D

SOVGOTT
KRAM

Dansbandskampen!

Shit vad spännande det var! Kul som tusan var det också! Vi var 13 nissar på 7 bufféer. Nästa vecka är det 20 bufféer! Och jag vet inte alls hur många nissar vi är som ska jobba! Men jag hoppas deffinetivt att många fler kommer på lördag! Annars blir det fruktansvärt jobbigt att hålla koll på 20 bufféer.

Vi började kl 15 och då gick vi runt och kollade hur det skulle se ut och vid kl 16 fick vi käka. När vi hade käkat klart fick vi gå tillbaka till Mälarforum och duka upp med duk och värmeplattor. Lite senare fick vi lägga ut kylplattorna också. Och vid kl 17.30 la vi fram buffén, och det tog lite tid. Det var säkert 50 meter att springa bakom och hämta, och då skulle man ju tillbaka också, så säker 100 meter tur och retur, per runda. Haha! Det var jättelångt att gå! Den där arenan är 16000 kvadratmeter stor. Vi hade som sagt 7 bufféer, det var va 300 pers som skulle äta där. Så det var skönt med en lugn start. Men nästa vecka som sagt, 20 bufféer! Kl 20 skulle alla bufféer vara borta. Och det tror jag dom var, jag fick inte vara med där, jag fick springa till vip-delen och hälla upp kaffe i termosar. Vi hällde och hällde, det skulle vara kaffe till typ 290 pers. Det var jag och en kille till som fick springa dit och fixa det.

Gästerna var nöjda med buffén och Paolo var nöjd med oss, för att vara första gången. Jag är väldigt nöjd med gårdagen! Jag hörde typ hela showen också, men jag lyssnade inte. Jag fastnade för Dollies, dom sjöng 9 to 5. Men snyggaste sångaren var nog i Scotts, jag tror att dom hette så i alla fall. Sen så satt det ju SÅKLART en snygging i publiken! Hahah! Vem skulle som honom om inte jag?! Man kan ju inte fylla en hel arena med folk och sen är INGEN av dom snygg, det finns ju bara inte! Och nej, det finns ju inte, så jag såg en snygging! HAHAHAHAH! Nördig jag är! ;)

Jag vet inte vad jag ska säga mer egentligen. Jag är ju som sagt lite dålig på att återberätta. Men jag hade en toppenkväll och det var jättekul!

Just det. Jag har ju fått jobb, extra jobb på statt också! Så jag jobbade på frukosten igår morse. Det gick bra, för att vara första gången det ocskå. Jag fick vara ute i restaurangen och plocka disk och så. Skönt att börja tjäna egna pengar!

Magnus Betnér

Jag drog iväg och köpte biljett. Jag var där typ kvart i, och det började kl 6. Men jag kunde inte låta bli. Jag var jättesugen på att åka dit och se honom och lyssna på vad han hade att säga. Helt otroligt vad mycket han hade och säga. Föreställningen skulle vara 90 minuter, men den blev två timmar. Hah! Shit vad kul! Han snackade och Eskilstuna, Gud, Presidenter, lite annat kul fick han on också och sen avslutade han med lite kuk och fitta. Det blev en mycket trevlig kväll! Han drog ett skämt om Snopptorp. Han berättade att han brukar googla på den stad han ska till, dom flesta gör väl det sa han också. Och den tredje grejen som kom upp var nått med real estate in Snopptorp. Och då skulle han förklara, typ, vad snopptorp var, Snopp is a small house, and torp is also a small house, and Snopptorp is a vary small house. Typ så, jag är skitdålig på att refferara saker, men typ så var det. Bara för at jag är så dålig på att återberätta saker, så tänker jag inte berätta mer om det. Men det vad skitkul att lyssna på! Jag ångrar inte att jag la ut en halv förmögenhet på biljetten! Typ en halv i alla fall! Hihihi!

Nu ska jag ta och sova!
SOVGOTT
KRAM

Halloncheescake

Shit vad gott! Det fick jag göra idag. Och vilken god smet det blev sen! MUMS! Hallon, grädde, tequila rose och ägg. MUMS vad god den kommer att bli! Synd bara att jag inte får äta den själv! Hihi!

Idag kom gruppbilden också! Men ingen spexbild! Shit vad tråkigt! Så jag var tvungen att skicka ett mail till tema skolfoto och fråga. Så jag väntar på svar nu. Jag vill ju ha den andra också! Och såklart, jag längtar efter skolkatalogen också! Haha! Jag vill se alla roliga bilder! Spexbilderna tänker jag på då! Om det nu är nåra sånna med! hahah!

Shit, om en halvtimme är Magnus Betner i konserthallen, jag vet inte om det finns biletter kvar, eller om jag orkar. Det vore otroligt kul, men samtidigt vet jag inte. Beslutsångest! Fast först måste jag ju veta om biljetterna är slut! HAhaha! Jag får väl ta och cykla upp dit. Nä, jag skickar ett sms till bror först! Han står i garderoben, han kan kolla! Hihi!

KRAM

Nya byxor!

Yes, idag hände det. Idag köpte jag ett par svarta byxor. Dom är skitsnygga! Nu slipper jag bekymra mig över dom. Dom är köpta på Kapp Ahl, jag gillade inte den affären först, efter att jag bara provade HÖGA byxor, mitt hatobjekt. Men mamma lyckades få med mig dit och hon hittade ett par snygga. Såklart! Nu fattas bara dom svarta skorna. Hoppas att vi får, eller får låna nått att ha på överkroppen och på huvudet. Annars kan det blir stressigt att hinna köpa sånt. Vi får ju reda på om vi behöver köpa det på torsdagkväll. Så vi har i princip en och en halv  dag på oss att köpa nått då. Men det blir säkert bra. Hoppas jag. Det ska bli så jäkla spännande och kul detta!

KRAM

Lager 157

Ska jag börja bra, eller sluta bra? Jag börjar bra tror jag.

Jobbade ihop lite pengar idag. Det var lite segt, eller det är fortfarande lite segt och trött i kroppen och huvudet. Men det gick bra. Alla var nöjda och glada efter äppelpajen, som jag inte hade bakat. Men den var god för det! Hihih!

Sen, på eftermiddagen åkte jag ju till Lager 157. Jag skulle ha ett par svarta byxor som INTE är jeans eller tights. Jag hittade ett par, men nej, jag kommer i princip bara använda dom 9 gånger och aldrig mer, så det kändes onödigt med 500 spänn då. Jag tycker det alltså. Så det blev inga, jag går nog till HM eller nått här i stan. Det finns säkert där, eller någon annanstans i stan.

Sen, så kom vi till JEANSAVDELINGEN, YES tänkte jag, men det var för bra för att vara sant. Jag hittade ett par skitsnygga, verkligen snygga, och dom satt perfekt över rumpan, perfekt över benen och dom kändes skitbra, utom den lilla detlajen att jag inte fick igen dom. Det fattades minst 5 centimeter. Sen så har dom mage att fråga, om jag verkligen ska ha en storlek större. Jag hade väl fan inte frågat om jag inte hade behövt, kan man ju tycka. Men nej, dom hade inte dom i den storleken alls. Sen så försökte han få mig att prova ett annat par, ett helt annat par, som var skitfula. USCH säger jag bara! Det kommer ju dröja tills jag åker dit igen! Om jag ens gör det! Jag kanske slutar med att shoppa över huvudtaget, jag blir ju fan bara besviken hela tiden. Alltid är det något som inte finns eller passar. Jag är ALLTID ute försent! Varför är det så? Varför ska man "behöva" vara ute "försent"? Ska dom inte ha grejerna typ jämt? Eller? Jag ve tinte, jag är ju ingen shoppingexpert, jag är snarare urusel på sånt, men det borde ju finnas. Hmm!

Nu är jag hungrig också så jag blir bara surare och surare. Jag måste ha mat snart. Och det får jag! :P

Just det, igår. Det gick bra. Lite segt men det gick bra. Jag fick göra korvstroganoff. Hhihih! Sen fick jag mest studera och försöka lära mig. Nästa vecka ska jag i alla fall jobba på lunchen! Och den sista veckan likaså.

Ha en trevlig söndagskväll i alla fall!
KRAM

Lördag, eller?!

Nu är jag där igen, jag är osäker på vilken dag det är! Haah! Har du känt så någon gång? Att du blandar ihop dagarna eller att det känns som en helt annan dag än vad det är? Hah! Det har hänt mig två gånger denna vecka. Skitjobbigt! Jag har svårt att fatta att det är lördag idag! Men det är LÖRDAG idag! LÖRDAG alltså! Hahaha!

Idag började jag kl 13 på statt. Då fick jag plocka upp luckan och fylla på den, luckan är alltså det som står framme som man ska använda, som tillexempel grejer till hamburgare-dressing, sallad, tomat och lök. Sen så finns det massor annat, club sandwich grejer, svampsoppagrejer och lite annat. Sen fick jag göra clubdressingen, majonäs, dijonsenap och dragon. Sen fick jag göra diverse annat fram till att jag gick hem vid kvart i 9, cirka! Hahah! Ikväll kommer Dr Alban till statt, så alla som är 23 år och äldre kan ju ta er dit, om ni vill, och om ni gillar Dr Alban. jag vet inte hur mycket jag har hört av honom, om jag ens har hört något alls av honom. Haha! Menmen, gillar man honom kan man i alla fall ta sig till Statt! Hihi!

Imorn är det ju upp och jobba, och tjäna pengar för en gångs skull. Lite jobbigt att behöva gå upp vid typ 7, men det ordnar sig nog. Efter jobbet så ska jag med Karin och Maria till Lager 157! Jag måste köpa svarta byxor, som INTE är jeans eller tights. Dom ska jag ha till Strängnäs sen när jag börjar jobba där nästa vecka, nästa lördag faktiskt! Det ska bli grymt kul! Hoppas bara att jag får jobba då, för han sa att han kanske inte behöver alla första gången, då det inte är så många biljetter sålda. Men vi får se! Jag hoppas att jag får jobba i alla fall!

Jaha, om man skulle ta och försöka sova snart. Börja förbereda sig inför sängen i alla fall, typ borsta tänderna och så. Ha en fortsatt trevlig kväll! Och en trevlig söndag om det inte blir något skrivet imorn! Men, det lär det nog bli! Jag är inte orolig! HAHAH! :)

SOVGOTT
KRAM

Nu börjar jag jobba om en timme, cirka

Igår fick jag skavsår, av att vispa i min bechamelsås. Gud vad duktig jag känner mig! HAHAH! Igår fick jag göra en lasagne. David lämnade den till mig. Jag frågade vad bechamelen skulle vara till och han sa då attt det skulel bli lasagne, och han frågade om jag kunde göra den istället. Och det kunde jag. HAHA! Då kände jag mig duktig! Sen fick jag steka hamburgare. Men det är ganska kul, när det händer mycket på en gång. Men sen hände det inge tpå en timme och jag fick gå hem.

Efter jobbet, så drog jag till teatern, resten av min familj var där. Dom stod i garderoben när Viba Femba var där. Shit vad bra dom är! Dom sjunger acapella (stavas?!) alltså, dom sjunger utan musiK! Istället var det en av killarna som gjorde musiken med munnen. Basljud, trumljud. Skithäftigt!

Sen gick jag hem och la mig!

Idag så hade jag tid hos tandläkaren också. Dom skulle bara göra en undersökning. Det såg fint ut, typ, jagh ade slarvat lite med tandtråd och lite med borstningen på vissa ställen. Men annars såg det fint ut sa dom. Tur.

Men nu ska Pär visa något kul på Youtube!
Ha en bra dag!
KRAM

Torsdag, eller?!

Nu har det hänt igen, jag har börjat och blanda ihop dagarna. Men nu precis när jag skrev meningen kom jag på en bra anledning till varför jag gör det, jag var LEDIG i måndags! Det är nog en ganska bra förklaring. Och så har jag sovmorgon och börjar kl 3 om dagarna. Så det är inte så konstigt att jag blandar ihop dagarna. Men ibland häder det att jag blandar ihop dagarna utan att ha varit ledig något mitt i veckan. Vet inte varför men det blir bara så. Det känns lite konstigt ibland. Haha!

Igår fick jag gå hem vid klockan nio. Dom kanske ville bli av med mig jag vet inte. Men jag har ingen bestämd tid att jobba till, och jag frågade när jag skulle få gå hem och då frågade han när jag gick hem i tisdags och jag fick då gå hem samma tid som då. Nä, nu var jag ju nästan dum mot mig själv genom att säga att dom kanske ville bli av med mig. Men det ville dom inte. Han tyckte det var bättre att gå hem än att stå där och inte ha något att göra. Haah! Vi får se hur det blir ikväll då, och imorn, och på lördag. Shit, på lördag kan jag ju inte jobba så sent (jag tror dom stänger två, eller ett?), jag har ju lovat bort mig att jobba på söndag kl halv 8. Usch! Men jag får prata med dom om det på lördag. Så löser sig det.

Sen nästa vecka så vet jag inte hur jag ska jobba. Jag skulle kanske behöva vara i varmköket en vecka till, helst kväll. Men nästa vecka ska jag ju till strängnäs på torsdagkväll och min sista vecka så ska jag jobba på annat håll på den torsdagskvällen. Men sista veckan så tänkte jag jobba i kallköket med Tarja igen. Men det får jag ju prata med dom om.

Så! Nu ska jag hoppa in i duschen!

Ha en bra dag!
KRAM

God förmiddag

Idag är det i alla fall en god förmiddag. Jag vaknade vid kl 9. Då kunde jag ligga kvar i sängen en halvtimme, myspys!

Idag ska jag försöka med matten igen, får se hur det går. Sen så hade jag tänkt mysa med en film (som vanligt), Arthur och Minimojerna. Hihihi! Sen börjar jag kl 3. Får se när jag slutar, men igår fick jag gå hem vid typ tjugo över 9. Hoppas att det inte blir så mycket senare idag. I och för sig så var det väldigt lugnt igår, och idag och resten av mina dagar denna veckan blir nog ganska köriga. Men vi får se. Dom säger att det är mer att göra torsdag till lördag, och idag är det ju onsdag, men det kan bli mer idag med. Men det märker vi. Måndagar och tisdagar är det i alla fall väldigt lugnt. Nästa vecka får vi se hur jag jobbar. På torsdagen ska jag ju till Strängnäs igen, och då måste jag antingen vara ledig, eller så kommer jag dit till 3 och jobbar till typ kvart i 6 eller nått, eller så får jag jobba lunch, och då gör jag det båda veckorna som är kvar. Jag får prata med David om det.

Men nu känner jag att jag vill ha lov! jag vill ha LOOOOOOOOOV!!!! Men jag vet ju också, att sånt kan man inte tänka på när man är ute i arbetslivet sen. Då har man ju ALDRIG lov. Då jobbar man hela tiden, ledig på helgerna (kanske?) och semester vad är det 4 eller 5 veckor. Gud vad jobbigt det låter! Jag vill inte bli vuxen! Jag vill inte! Men det kan jag inte hjälpa. Efter skolan så ska man ju jobba tills man är i alla fall 65. Eller alla jobbar ju inte direkt, andra går ju på högskola och sånt. Eller omutbildar sig. Men man ska jobba i i alla fall i mer än 40 år. HAHHA! Ojoj säger jag bara!!!

Ha en bra dag!
KRAM 

God förmiddag

Eller ja... alla ni andra kanske har haft en god förmiddag, men inte jag. Jag börjar jobba kl 3 idag. Och jag vaknade vid kl 10. Och allt, ALLT kändes, eller känns fortfarande skit. Jag ska inte sova så länge, utom kanske om jag varit vaken till kl 3 på natten, och det är inte ofta det händer. Men när jag går och lägger mig min vanliga tid så får jag inte sova längre än till kanske halv 10, sover jag längre så känns allt dåligt. Och det är precis så det känns nu. Jag har ingen lust alls att jobba, men jag måste. När jag vaknade hade jag ont i huvet, segt i huvud och kropp, i och för sig känns det fortfarande så, men inte lika mycket. Men som sagt, jag har INGEN lust att jobba idag. Jag vet ju inte ens när jag slutar. Bara att jag börjar kl 3. Men vi får se. Ikväll är det ju sista Maria Wern-avsnittet också. Och det missar ju jag. Bara för att jag ville jobba kväll denna veckan. Men jag hoppas verkligen att pappa kommer ihåg att spela in det åt mig, och att det finns plats kvar på DVDn. Gör det inte det och det blir oinspelat, då blir jag galen. Då får jag väl kolla på anytime eller nått. Hmm.

Jag hoppas att jag får en bra dag! Och att alla ni också får en bra dag!

KRAM

Söndag

Nu är det söndag igen. Söndagar är nog veckans tråkigaste dag. Speciellt om det regnar, och det gör det i dag. Det är klart, det är ju en helgdag, men för mig är det typ, väntan inför skolan, eller som i mitt fall just nu, väntan inför jobbet. Men imorn är jag ledig, jag jobbar tisdag till lördag istället, bara för att jag skulle bort en massa imorn. Imorn är det först studentmössprovning! Inte långt kvar nu, längtar! Sen på kvällen ska jag till Strängnäs på infomöte om Dansbandskampen. Eller, det är information om vad vi ska göra innan, när det är matservering, buffé. Jag och många fler ska jobba som köksbiträden, jag tror att det är så i alla fall, men det får jag reda på imorn. Vi ska säkert skriva på anställnignspapper och sånt också. Gud vad kul det ska bli!

Men idag då, vad ska jag göra? Det regnar ju... Jag får väl sitta är framför datorn en stund till så får jag bädda ner mig i soffan sen, men en film eller två. HAHAHA!

KRAM

KANELBULLENS DAG!

Idag är nog den bästa dagen på året! Då man FÅR äta hur mycket bullar man vill! HiHiHi! Men istället för att köpa bullarna, dyrt. Så gjorde jag mina egna, billigt. Hahahah! Jag bakade bullar halva förmiddagen idag! Mamma tyckte att jag var långsam. Men, då hade hon kunnat gjort dom själv. haha. Jag ville ju bara vara snäll, så att hon slapp baka dom själv. Och sen så var jag ju bara SÅÅÅÅÅ sugen på bullar! MUMSMUMS! :D Kanelbullar och ett glas kall mjölk, inte mycket slår det. Eller vad säger ni?

Jag skulle vilja bertta lite om gårdagen. När jag var på teatern och stod i garderoben när Carl-Einar Häckner was in tha building! Shit vad han är bra! Han är roligt, han är duktig och han trevlig! Jag kunde ju inte se hela hans Show, Pusseldrömmar, men jag såg lite. Och oj vad roligt det var. Han trollade,han skämtade han sjöng, han berättade grejer. Och efteråt, så kom han ner i foajen och signerade skivor, dvder, böcker, papper. Och jag var bara tvungen att köpa en dvd med showen, jag kunde inte låta bli. Jag ville se den, den var ju inte så dyr heller, vilket var tur. Billigare än en biljett var den i alla fall, mycket billigare skulle jag tro. Men jag känner mig lite nördig, men skitsamma. Bra var den i alla fall. Jag fick hans autograf i den, och en bild med honom och mig. Hihhihi, där dubblades just nördfaktorn... MEN, det skiter jag i, han är bara så grym.

Efter teatern så gick vi  till Bishops Arms, dock utan Häckner. Men vi hade mycket trevlig ändå. En väldigt lyckad fredagskväll hade jag! Och en lyckad lördag också! Med Kanelbullar och mjölk. UNDERBART!

KRAM
//Kanelbullen!

30+80=110 mackor

Dagen började kl 8 som vanlig, eller okej, jag var ju uppe vid kl 7, men jobbet började kl 8. Då fick jag, ja vad fick jag göra då?! Minns inte så noga, menjag fick i alla fall smälta gelén som skulle ligga ovanpå panacottan jag gjorde igår. Sen efter det, jag då började min mackkarriär, min macktrans. Jag fick börja med att bre 30 mackor, ciabatta. Dom skulle ha sallad, ost, gurka och paprika. Riktigt goda såg dom ut att vara. Och sen precis när jag var klar med dom och hade ställt in dom i kylen, då säger Tarja, "Gissa vad du ska göra nu då?!", och så nickade hon bort mot brödpåsarna. Då skulle jag bre 80 mackor. Först skulle jag sköra dom, först på mitten och sen i halvor. Det var av rågsiktkaka. Så jag gjorde 40 till att börja med, jag fick inte plats med fler på bänken. Dom skulle ha lollo rossi-sallad, kalkon, ost, gurka och paprika. Dom såg också väldigt goda ut. Tur var att jag fick en lunch-paus innan jag gjorde dom sista 40, annars hade jag väl dreglat ner dom. HAHAH!

Sen fick jag gå hem, och då var klockan tio över tre. Jag har inte jobbat övertid denna veckan i alla fall. Först var jag ju sjuk två dagar, och sen så fick jag gå tidigare både igår och idag. Imorn får jag nog också gå tidigare, då hade jag tänkt att ta mig till skolan på en mattelektion. Det kan vara bra, eftersom att det inte blir någon matte gjord annars. Men vi får se, det beror ju på om jag får gå eller inte.

Ikväll är det Heroes och Hell's Kitchen. HiHiHiHi!

KRAM

Regen, regn, regn och åter regn

När jag gick från jobbet idag, då ser jag hur regnet bara öser ner. Snacka om att luften gick ur en. Cykelsadeln var dyngsur, jag blev dyngsur. Men jag var tvungen att gå ner på stan en sväng. Jag köpte en ny dagbok. Sen så skulle jag ju ha köpt nya torgvantar, men det fanns inga, så nu måste jag åka ner till farfar på höstlovet! HIhi! Och det gör jag gärna!

Sennär jag kom hem så drog jag igång duschen, och medans den värmde upp sig så hängde jag upp mina dyngsura jeans på tork. Sen var det bara att njuta av värmen! Ren blev jag ju också! HHAAH! Sen värmde jag mig en kopp choklad, som jag sitter och njuter av just nu!

Ikväll ska jag jobba i garderoben på teatern. Det är något med jazz som är där, tror jag. Men det ska bli MYCKET trevligt(!) att träffa Thomas och Alexandra, bland andra. Dom två är dom enda jag vet som ska vara där. Det är fler, men men jag har ingen koll på vilka det är. Men det märker vi! Trevligt ska det bli i alla fall! Och kul!

Det har inte blivit någon matte gjord över huvudtaget, för all er som har undrat! Hur många det nu är! HAHAH! :)

KRAM

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0