Ledigt

Imorse vaknade jag kl 10. kl 10, av mig själv till och med. Helt utvilad och det kändes superskönt! Jag kände mig redo för en dag ute i solen.

Men innan jag la mig på mattan för att sola var jag nere på stan för att fixa biljett till Hassle som spelar på fredag. Jag passade också på att kolla mina köksskor, i skåpet i skolan, eftersom att alex och jag tror att hon har fått med sig mina, men det hade hon inte. Så det problemet löstes.

Jag hann bli kallad både snygg och jävla kärring på den tiden jag var borta. På vägen till stan kände jag mig förföljd av en som kallade mig snygg hela tiden, sliskigt. Sen på vägen hem cyklade jag om en tant och hon blev väl rädd och av det blev hon förbannad och kallade mig jävla kärring.
 
Sen drog jag hem och käkade lunch och drog sen till Tunavallen, där jag och Karin trodde att vi skulle kunna spela boll eller något, men det var ingen lärare där så det blev inget av det. Så jag åkte raka vägen hem och la mig på mattan för att sola. Riktigt skönt. Men jag höll på att somna och det hade ju inte varit bra.

Imorn är det restaurangen som gäller. Undrar på vilken station jag får vara!

Ha en fortsatt trevlig kväll!
KRAM

Slapptslapptslappt

Idag hade jag inte behövt gå upp ur sängen överhuvudtaget! Jag tänkte att jag åker till Bettans lektion som börjar vid 10 och kollar mitt betyg och vad jag fick på MVG-uppgiften, och vad fink jag veta, jo att jag inte hade bifogat den när jag skickade den. Så då åkte jag hem och skickade om den och jag behövde inte komma mer på den lektionen.

Sen var det religionen, som jag verkligen trodde att i behövde gå på. Men då sa hon, ni som inte har något att göra kan sluta. Så det var inget annat att göra än att gå hem. För jag hde ju ingen engelska. Men jag klagar inte. HAHAH! Jag tog en runda på Tuna Park för att leta efter en kofta eller bolero eller något till studenten, om det blir kallt. Hittade inget där så jag drog till Stan men hittade inget där heller. Alltså, det SKA inte regna på Studenten! Det borde förbjudas! Bara för det kommer det väl att tokregna. Jag får leta vidare helt enkelt.

Efter jag hade varit på stan drog jag hem och drog på mig bikinin och la mig på studsmattan för att sola. Riktigt härligt! Men jag lyckades bränna mig liiite lite, det syns knappt. Men nu är jag på god väg att bli brun och snygg till studenten! Det är en vecka och 6 dagar kvar nu! Final countdown!

Imorn ska jag med Karin till Idrotten. Frivilligt. Bara hon och jag. Vad mysigt vi ska ha det! HIHI!

SOVGOTT
KRAM

Långhelgen

Då är långhelgen slut för denna gång. Riktigt slappt har det varit.

Torsdagen spenderade jag eftermiddagen hos mormor med mamma och pappa. Trevligt. Det var 15 grader i Bråviken, på ytan. Snart badväder! ;D

Fredagen spenderade jag nästan hela dagen med klassen, eller i bilen kanske är rätt ord. Laserdome i Stockholm med felåkningar både dit och hem. Och sen middag på Ming Palace på kvällen. Riktigt trevligt!

Lördagen var jag hemma. Och på kvällen gick jag med Jonathan och bror Micke på Änglar och Demoner. Jag gillade den mycket. Men då har jag inte läst boken. Funderar på att kanske göra det. Men då måste jag tänka bort filmen tror jag. För jag läser boken Fantomen på Operan nu, och den är inte samma som filmen, så jag försöker koppla bort den.

Söndagen har jag solat, solat och solat. Legat på studsmattan och glassat! Riktigt härligt! Men sen kom regnet. Mysigt att sitta under taket och lyssna på smattret och läsa Fantomen på Operan. Och dagen avslutas nu med X-Men - The Last Stand.

Mindre än två veckor kvar till STUDENTEN! HÄRLIGT!!!

SOVGOTT
KRAM

Laserdome och Middag på Ming Palace

Klassens dag idag. För drickspengarna vi har tjänat ihop åkte vi till Stockholm för att spela Laserdome! Tokroligt! Jag var i det vinnande, Röda laget! Det var jag, Karin, Louise, Hero och Lasse. Bästa laget! HAHA! Riktigt roligt! Andra omgången kom det flera småkillar. Dom såg man knappt, dom kröp efter golvet och sköt en i ryggen. Ändå vann vi! Riktigt roligt!

På hemvägen åkte vi förbi Taxingeslott och åt kakor, eller jag åt macka och kaka. Kakan var inte så god. Men den slank ner.

Och nu på kvällen bar det av ner till stan och Ming Palace. Där det blev Thai Kyckling. Mumsigt! Mycket trevligt kväll! Och dag.

Nu är jag helt trött. Mätt och trött. Jag kommer sova gott ikväll. Men först ska jag kolla på Karate Kid, eller om jag kollar klart där jag slutade på Fantomen på operan. Får se.

SOVGOTT
KRAM

Brännboll i Djurgårdspaken

Kvällen spenderades med ett gäng från HR i Djurgårdspaken. Vi pratade, skattade, spelade brännboll, lekte "jag-har-inte" och hade väldigt trevligt. Mycket kul!

Köket idag, gick toppenbra! Jag jobbade med Carolina och vi gjorde desserter. Bavaroise med rabarberkompott, chokladmousse med tequila rose och glass med jordgubbar och grädde. Jordgubbarna och glassen! UNDERBART gott! Smakade sommar! Riktigt gott!

Riktigt kul dag! Imorn är det ledigt och på Fredag äker klassen till Stockholm för att spela Laserdoom! Underbart roligt! Sen på kvällen blir det käk på ming. Trevligt!

SOVGOTT
KRAM

Sista plugget

Sitter i soffan nu, men ska nog ta mig ut på altanen. Där jag ska plugga klart det allra sista innen studenten! Och den får bli som den blir. Jag gör den i alla fall. Det är en extra uppgift så egentligen behöver jag inte. Menmen. Idag var det sista officeilla idrottslektionen också! Men jag och Karin kan inte håll oss borta, för gör vi det är vi hellediga nästa tisdag. Och idrott är ju det roligaste på schemat! Så vi ska dra dit! I alla fall jag... HIHI!

Nu är det inte långt kvar till studenten! två veckor och 4 dagar! Underbart!

Nu blir det plugg! Och lite Macken...

Ha en bra dag!
KRAM

three weeks to go

Idag är det TRE veckor kvar till STUDENTEN! Hur härligt är inte detta? Men samtidigt läskigt!

Solen skiner idag och jag ska övningsköra hem till Nattiz för en trevlig kväll där! Får se om det blir att glo på Eurovision... HEJA SVERIGE! HAHAH!

Ha en bra dag!
KRAM

Sweeney Todd!

Sitter och kollar på Sweeney Todd. Johnny Depp är ju en för jäkla bra skådespelare! Han kan allt, sjunga, skådespela och han kan säkert spela gitarr också. Mycket bra! Sweeney Todd är ju lite äcklig också. Filmen alltså. Jag vet att det är fejk och det syns ganska tydligt, men ändå är det lite äckligt!

Samtidigt som jag sitter och kollar in filmen så sitter jag med mina studentskor på mig. Dom måste gås in så jag inte får allt för stora skavsår och så att dom sitter perfekt på foten. Det är nära nu! Tre veckor! UNDERBART! I och för sig vet jag inte riktigt vad jag ska göra sen... eller jo, jag har väl funderingar. Plus! Att jag måste ta detta körkort också! Jag måste få bort rädslan! Jag KAN köra! Bara jag inte tänker! Och då menar jag med dragläget! Jag körde lite med Karin och kom då på SJÄLV att man INTE SKA TÄNKA på hur man gör, utan känna. Jag har inte fått in det i hjärnan när folk har sagt det till mig, utan nu när jag kom det själv så kanske det kommer att gå bättre. Vi får se! Men jag tror det!

Nä nu ska jag kolla vidare på filmen! Vi hörs!

SOVGOTT
KRAM

Nedräkning

Studenten är tre veckor bort. Imorn. Vad härligt det känns! 
Men innan dess är det två uppgifter att göra, religionen med new age och så är det Bettans MVG-uppgift, i och för sig är den frivillig, men jag gör den (pluggisen som jag är, eller egentligen INTE är). Jag gör den på min sovmorgon på måndag.

Solen börjar titta fram igen, det har varit mulet och regnit här nu hela veckan, men nu börjar det ljusna igen! Härligt! Sommaren och värmen är på G igen!

KRAM

Religion, religion och religion

Sen får jag gå hem! Det är väl en dryg halvtimme eller nått kvar på lektionen. Känns lite segt. Vi jobbar lite med New Age. Vi ska välja en eller två inriktingar, jag ska skriva lite kort om Feng Shui och Kristallterapi. Båda handlar om obalans i energifälten. Detta ska redovisas lite kort på Måndag.

Imorn är det idrott! BRÄNNBOLL! HIHI vad roligt! Länge sen man spelade det.

Ska väl ta och plugga vidare då...

KRAM

En sån dag

En som man knappt kommer ihåg... HAHAH. Nejdå. Idag är en mycket bra dag!
Jag fick Godkänt på min muntliga redovisning på svenskan och att jag är godkänd i hela kursen svenska b. Så nu behöver jag inte gå på den mer, SOVMORGON på måndagar. Sen så är Ansvarsfull alkoholhantering också slut. Ska bara jobba med MVG-uppgiften, men jag behöver inte komma hit för att göra det. Ännu längre sovmorgon på måndagar. Men religionen måste jag nog gå på i alla fall idag och nästa vecka.

Nu är det dax för lunch, är hungrig som fan! Sen är det religion. Ingen engelska idag, kompledigt för nationella vi hade i fredags. Tråkigt, då missar jag ju min håltimme! Riktigt synd! NOT!! HAHAH!

Hörs sen!
KRAM

Naturen som inspirationskälla

Det var min infallsvinkel på svenska b muntliga nationella. Och jag kan väl säga såhär, det är nog bland det bättre jag har gjort, men det är inte bra, vet inte ens om jag blir godkänd. Jag verkligen HATAR att stå där framme och prata inför en grupp, tur idag var att det bara var 5 pers som lyssnade, men det var fortfarande 5 pers för många. Jag tycker verkligen att det är jättejobbigt att stå där. Jag tycker att jag är förberedd innan, jag har det jag ska säga nerskrivet. Men sen när jag kommer fram så börjar svetten komma fram, hjärnan mosar sig och allt det jag skulle säga blir bara en enda stor röra. Hur fan gör man? Övning ger färdighet... jag vet. Men jag klara det ju inte. Usch!

Nog med gnäll! Jag fick ju G+ på uppsattsen. Riktigt skönt att höra! Jag nådde inte ända upp på VG, jag hade för många upprepningar och lite sånna små grejer, men jag är nöjd. Jag som inte ens jag följde uppgiftten, men tydligen så gjorde jag det! Härligt!

Sovadax nu! Imorn är det löpning på idrotten som gäller! Tisdagar är dom bästa dagarna! Börjar sent med arbetsmiljö, Ingemar är bra, snäll och rolig! Och sen avslutas dagen med IDROTT! Underbar dag alltså!

Sovgott
KRAM

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0