Stendörren

Idag var vi vid Stendörren. Solen sken och det var säkert minst 20 grader i vattnet! Hur jävla underbart som helst!!! Ett toppenställe! LOVELY!!!

Imorn ska jag med Karin och bada! Förhoppningsvis i alla fall! Får se om vi tar i Vilsta eller om vi drar till Sundbyholm! En cykeltur har väl ingen dött av ;)

KRAM
Erica

SKITVÄDER!!!

Här är det idag, molnigt, kvavt, regnigt och åskigt. Riktigt uselt väder! Ont i huvudet har jag också, på grund av åskan. USCH!!! Dessutom så kunde jag inte ha msn i mobilen, jag ska fan JÄMT ha fel modell! ALLTID!!! Den jag har är totalt vädelös, det går inte att ha nått till den! OCh dessutom, så suger kameran på den också. Men, den är bra på att spela musik. Det är nog det enda den duger till, och att ringa och sms funkar också. Nej, det mesta känns piss idag! USCH FY FAN!

Men då passar det bra att lyssna på en ljudbok. Jag gillar det egentligen inte, men vi hade den så då slappa jag ju köpa och läsa den. Men det är i alla fall Camilla Läckberg, Isprinsessan. Den är otroligt bra. Så spännande. Jag har halva boken kvar, men jag skulle kunnas sträckläsa, eller sträcklyssna menar jag ju, men jag orkar inte det. Det tar ett tag att lyssna. Men det är lite trevligt. En mycket bra bok!

Imorn är det jobb igen som gäller, sen så ska jag ner till mormor, för fira hennes 70årsdag. TREVLIGT. GRATISGRATTIS säger jag till henne.

KRAM
Erica

Farfar

I torsdagseftermiddag efter att jag hade jobbat färdigt åkte vi ner till Farfar och hälsade på. Vi kom dit rätt sent och gick och la oss nästan direkt. Sen under fredagen gick jag mest omkring och andades frisk luft och var ute i naturen vid vattnet. Så jävla mysigt, jag älskar ljudet av vatten. Det är så avslappnande. Sen framåt eftermiddagen kom Farbror Anders och kusienra Magnus, Daniel och Tobias. Fyfan vad det är kul att umgås med dom. Speciellt pokerkvällarna. Vi spelar poängpoker långt in på natten. Dom är snälla och bryr sig om en. Inte för att andra inte gör det, men man märker tydligt att dom bryr sig. Jag älskar dom!

Senare på eftermiddagen så kom farbror Mats med sin fru, Eva och kusinerna Maria, Camilla, David och Agnes. Vilken bra släkt jag har! Älskar er! Men när dom kom så var det dax för grillning, den årliga slätträffen.Toppenkul är det!! MUMS med flintastek. Sen när Mats och Eva hade åkt hem så var det bara vi och Anders och dom kusinerna kvar och då bärjade vi spela poker. Korten räckte inte till så att alla kunde vara själva så därför var jag med Tobias (vi vann inte). Men han lät ju mig sköta spelat, eller han hjälpte mig lite. Han tyckte att jag skulle bygga upp mitt självförtoende lite. Och det var ju jättebra. Det går inte att beskriva hur han menade, jag får inte ner det skriftligt, men jag fattar och hörde hur han menade. Därför tycker jag om honom så jävla mycket! 
 
Pappa, Anders och Mats började sen på lördagen med att bygga upp i dammen, en vägg, som skulle leda bort vattnet från kvarnväggen, som totalt har rasat, och måste byggas om, men det funkar ju inte med en massa vatten där. Vägger blev skitsnygg! Dom gjorde färdigt den på söndagen. Vi drig hem på lördagen för att jag skulle jobba på söndagen(idag). Det var otroligt jobbigt att gå upp idag. Allt har gått skitdåligt också, eller nej, efter att jag kom hem från jobbet har allt känts dåligt. Det är ett stort svart hål. Det är så tråkigt att vi träffas bara en gång om året. Men vi ses kanske på Liseberg när vi är där, vi brukar åka dit samtidigt! Så jäkla kul! Men iår MÅSTE vi dit! För att jag glömde mina solglasögon hos Farfar, så Tobias skulle ta med dom till Liseberg! Annars får jag vänta ett år på dom! Hahah!

Nää, nu ska jag kolla på Batman Begins!

SOVGOTT
KRAM
Erica

Segt uppdaterande

Och det beror på att jag inte sitter vid datorn så mycket! Men jag kan göra en kort resume (ska försöka få den kort i alla fall) över hur mitt lov har sett ut hittills.

*Det har varit dåligt väder, då har jag myst med film.

*Börjat jobba, det känns bra att tjäna egna pengar, men pengarna går oavkortat till körkort och balen/studenten.

*Halvslutat bita på naglarna, jag har en del som är långa nu, men ibland blir abstinensen så hårt att en nagel blir avbiten! SKÄRPNING ERICA!

*Hjälpt Alexs farbror på hans bröllop, Alex var också med och hjälpte till lite, hennes farmor gjorde likaså. Men det var en rolig kväll! Dock så glömde jag mina solglasögon där, ändå hade jag kvarten innan frågat om mina glasögon låg där jag lagt dom, och ja, det gjorde dom ju, men jag glömde dom i alla fall TYPSIKT.

*Jag har läst Populärmusik från Vittula, en helt okej bok. Den var klart läsvärd. En del grejer i den är så overkliga så det finns inte, men det var kul att läsa. Gud vad dålig jag var på att skriva om böcker. Men den handlar om Matti och hans kompis Nila som växer upp i Pajala. Inte mycket händer, supartävlingar, misshandel i hemmet, mobbing i skolan, Elvis, tjejer och rockbandet. Det är väl ungefär så. Hahah!

*Jag håller också på att läsa Inte ens det förflutna, som är följetången i Eskilstuna kuriren. Den börjar bli riktigt spännande nu. Det är Anna Jansson som har skrivit den och det är tror jag den 8e boken om Maria Wern, jag har inte läst någon annan av böckerna, men jag giller denna, så jag får väl ta och läsa dom andra också. Maria ska vittna i en rättgång, men blir hotad till livet och bestämmer sig för att gömma sig, hon förljer med på en kvinnokurs, till gotska sandön, tillsammans med sin vän Karin och 5 andra vilsna, utbrända kvinnor. Dom ha ringen kontakt med fastlandet, eller vad man kan kalla det. En av ledarna hittas död i skogen. Dom tror att hon blev träffad av ett fallade träd, men Maria tror att hon blev mördad. samtidgt utredds ett märkligt dödsfall, Erik Hansson har suttit död i sin bil i 4 dagar. Han hade varit patient hons Eva, som är psykolog. Äh, det få duga, jag ve tinte hur jag ska få ihop det bra. Men detta är väl ungefär vad det handlar om.

Och i helgen ska jag åka till farfar och träffa honom och kusinerna och farbröderna. Det ska bli sååå kul! Vi har alltid så jävla kul! Vi träffas ungefär en gång om året. Lite tråkigt... Men oj vad kul vi ska ha i helgen!

So long!
KRAM

Nu har jag börjat min jobbperiod! Och EMD till efterrätt! ;)

Eller egentligen gjorde jag det igår. Högmässa. Jag tyckte att det gick bra. Lite nervöst, hella denna vecka kommer nog att vara nervös, innan jag har kommit igång och fått igång rutiner och sånt. Så jag kan ju inte uttala mig om det är kul än. Men jag ska säga en sak, det är FRUKTANSVÄRT hemskt att behöva gå upp kl 06.30 på en SÖNDAG!!! Jag börjar kl 07.30, och högmässan är kl 09.30. Och tills dess måsta jag ha fixat fika, så att det bara är att ställa frma precis innan det är slut, jag ska ju självklart också ha fixat i ordning i kyrkan, med ljus och psalmer och sånt. Men det blir bra, då kan man ju sova hela dagen sen! Hahah! Annars så jobbar jag tisdagar, onsdagar och torsdagar. Städa, ha café och handla. Och högmässor såklart. Det är väl det jag ska göra nu i 4 veckor. Innan jag drar på semester till Falkenberg! Ett av Sveriges härligaste platser!!!

Igår kl 16.00 stod jag beredd framför stora Scenen i parken zoo! Och då kommer EMD utspringade på scen och öser på. FYFAN vad bra dom låter live. Danny är ju så jävla chamig på scen också. Han inte bara sjunger som gud, han dansar som en gud också. Han är superbra på rörelser. Ni vet den där robotrörelen? Han är skitbra på att göra sånna! En toppen eftermiddag hade jag igår! Det var jag (18 år) bland tjejer (och killar!) som var typ 14 år och neråt, kändes det som i alla fall. Små barn som var tvungna att sitta på axlarna på sina föräldrar för att se något stod i vägen(!), skitirriterande. Men dom har ju lika rätt att vara där som andra, men jag tycker att ska man ha barn på axlarna och skymma för dom bakom, då kan man lika gärna stå lite längre bak. Barn på axlar och paraplyer, det är två grejer man INTE kan ha om man står långt fram! Inte under sånna här tillställningar i alla fall! Jag kommer säkert att göra samma sak med mina barn sen, men det är något jag får tänka på då. Jag tycker att det är lite jobbigt att behöva stå bakom och inte se någonting. Ni föräldrar som läser detta, ni blir säkert jätte irriterade för att jag säger såhär. Ni kansek tycker, att bara man hör så är det bra. Men jag vet inte. Jag får väl ta att ni blir irriterade. Jaja, BRA var dom i alla fall! Snygga är dom ju också ;)

Ha en bra dag, i regnet!

KRAM

Sol, moln och regn

Så ser vädret ut idag. Pissväder mad andra ord. Vi skulle ha åt till Stendörren idag, men det skiter sig ju, på grund av vädret. Skitväder! Skitsommar!!!

Vädret igår var varmtvarmtvarmt. Så vi drog ju ne roch badade, men det var ganska kallt i vattnet. Burrrr, men det var skönt att svalka av sig lite. Sommar ska ju vara varmtvarmtvarmt. Inte som det är nu, solblandatregn. USCH!!!

Dessutom är jag fast i drömvärlden! Rädslan för att släppa taget, jag tänker, TÄNK OM det skulle hända?! Och Då kan jag vara fast, och missa chansen! Fan vad jag är, patetisk, skulle man nog kunna säga. I alla fall med detta! USCH!!

Detta blir en jobbig dag. Dessutom ska jag upp vid halv 7 imorn för att börja jobba vid halv 8. Jättenervös är jag för att börja jobba. Men det ska bli kul att tjäna lite pengar också. TOPPEN!

Vad ska du göra idag??

KRAM

Värme och sol=BAD

ÄNTLIGEN kan man ta sig ner till Vilsta för att bada igen! TOPPEN! Men det lär antagligen vara kalltkalltkallt! Men det ska bli skönt att svalka sig lite!

Ska du bada idag? ;)

KRAM

GRATTIS MAMMA!

Idag fyller min lilla Mamma år! GRATTISGRATTIS till henne säger jag! I present fick hon en biljett till Narniapremiären (såklart, jag ville ju gå). Sen när vi kom hem så fick hon en skattkarta, den ledde ju såklart till fler presenter i grotten (bastun). Det var jättekul! Vi hade grejat hela förmiddagen med att fixa djngel, savann och lite annat. Gosedjur är väldigt bra at ha ibland! Dom är inte bara gosiga, dom är ju faktiskt djur också! Toppen! Sen så fixade vi mat! Kyckling! Shit vad gott kyckling är! MUMS! GRATTISGRATTIS igen! <3

Ja, då var det ju detta med Narnia också. Jag är ju helt galen i Narnia, jag satt och kog hela filmen, jag vet inte om det beror BARA på att den är bra, (William är ju såå TOKSNYGG, varför bor inte han i Sverige och är en "vanlig " människa?!), men bra var den, eller ÄR den! Men som vanlig så är ju bok och film ALDRIG samma sak. Men dom hade fångat boken bra, utom att Peter är väldigt envis och tjurig eller snarare svartsjuk i filmen än vad han är i boken. Men han mjuknade tillslut. Jag tycker att alla skådespelarna spelade bra, spelar bra. Bra uttryck i ansikte och kropp. En stor applåd till Geroge, Anna, Skandar, Ben och WILLIAM. Mycket bra gjort! En applåd till Andrew (vad han nu heter i efternamn) som ha regisserat och en applåd för den som valde ut dessa skådespelare. Det var lite kärlek med i filmen också... men, det hade ju inte blivit en riktigt film om det INTE hade varit med! Hihihi! Men denna film är heltklart sevärd! I alla fall så tycker ju jag det... Jag bara ÄLSKAR sånna här filmer! Dessutom så Älskar jag Willam xD HHAHAHAHA, fan vad nördig jag är! Men det bjuder jag på! ;)

Min dag har med andra ord varit TOPPEN! TOKBRA! Hur har eran dag varit??

KRAM

Morden i Modsomer

Sitter i Mickes rum och tittar på Morden i Modsomer. Midsomer är en liten by dom ligger i England, där det har skett hur många mord som helst. Jag vet intë hur många, men det är väl kanske 100 stycken!  En bra serie dock.

Idag träffade jag Sara och Nathalie. Mycket trevligt. Jag mötte upp dom på stan (var ligger Gallerian? :P Var bor jag? xD) och Sara fixade lite grejer, Sen så drog vi till Jockes lägenhet! Mycket fin! Jag vill också flytta hemfrån. Men, då måste man ju ha ett jobb och pengar. Så jag får vänta ett tag till! Hhihi!

Imorn fyller mamma år! Och NARNIA har premiär (vad blir det ca 15,5 timmar kvar) TOKLÄNGTAR! 

Min dag har varit mycket trevlig! Hur har eran dag varit?

Nu ska jag ut och hoppa lite, tror jag... Sen så ska jag sova. Måste upp och fixa lite imorn. Förbereda!

SOVGOTT
KRAM

Nedräkning...

24 timmar och 56 minuter kvar! TOKLÄNGTAR xD

W <3

KRAM

Nyduschad

och klar!

Ska umgås med Sara och Nathalie idag! MYCKET trevligt!

Imorn fyller mamma! Och narnia har dunderpremiär! Toklängtar MASSOR!

Ha en bra dag!
KRAM

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0