Söndag

I natt sov jag i min brors säng, då han hade kidnappat min källare tillsammans med en kompis. Min natt bestod bara av ångest.

* Varmt och svettigt (ovant för mig som sover i den kalla källaren)
* Ingen extra säkerhet om mobilen inte skulle väcka mig ordentligt

Detta resulterade att jag sov dåligt och oroligt. Jag vaknade typ varje halvtimme från klockan halv 3. Inte kuuul! Jag skulle jobba idag och det gjorde jag. Men det var liiiiiite segt att komma upp. Men upp kom jag och jag kom iväg till jobbet. Bilen fick sladd i Stenkvistarondellen, baken ville inte med ordentligt, men det ordnade upp sig finfint, panik fick jag inte heller, hur skönt som helst. Sen fick jag en sladd till på hemvägen en en rondell, dumma rondeller... Förlåt, dumma vinter! (När blir det sommar?)

18 smörgåstårtor blev garnerade idag och jag garnerade 11 av dom. Riktigt snygga om jag får säga det själv. Jag börjar bli duktig. Imorgon står disk på schemat. Det är hur mycket disk som helst men jag har inget emot det för jag är ju en sån spm tycker det är kul att diska, ja inte hemma förstås, men på jobbet. HAHAH! Men det är väl egentligen inget man säger högt, eller?! ;)

I natt ska jag sova i min säng och jag kommer sova jättegott!

SOVGOTT
PUSS

Jag vill...

* lära mig gå i högklackat (så jag kan använda sådana)
* ha nya snygga fräscha kläder
* ha sommar
* chips och cola
* en underbart skön sömn i natt
* åka ner till farfar och hälsa på och spela kort och bara slappna av
* vinna en miljon

Listan är såklart mycket längre än såhär, men hur kul är det egentligen att läsa ;)

PUSS

Det finns hopp för mig också!

Tack Nathalie för hjälpen! Utan dig hade jag nog aldrig fått upp nått youtubeklipp här... HAHAH! Det är inte helt omöjligt att lära sig nått nytt och det finns hopp för mig med! :D

Star Pilots - I'm alive

Den absolut bästa låten just nu! Och den släpps tydligen på måndag! Älskar den!

Love it!

 



PUSS

Eskilstuna Revyn

Finns nog bara ett sätt att säga hur jag känner för den, jag ÄLSKAR den! Fyfan vad roligt, skrattade hela tiden. Underbart! Jag behövde det. Har inte skrattat så mycket på länge. BÄST!

Kungen i trikåer, Språklådan, Ratatatatata dingding, mormors älskling, bladlusen, poesin... ja allt var toppenkul! Älskarälskarälskar!!!!

Innan jag får gå och lägga mig ordentligt ska jag hämta hem vänner som är på fest. Det kommer bli fullfart i bilen ;)

SOVGOTT
PUSS

Halv 8 hos mig

Underbart program. Jag vill också! Vore ju jättekul att vara med, fast ändå inte. Skulle aldrig palla var med på TV. En mindre att PRATA i TV, jag som aldrig pratar annars... HAHA. Nej, så istället så tänker jag ha sånna kvällar hemma hos mig när jag flyttar till eget sen. När jag blir vuxen. Hihi ;)

Middagar och trevligt sällskap!

PUSS

Torsdag

Nu är det såhär att jag ligger en dag före igen. Igår var det dock värre än vad det är idag. IGÅR trodde jag verkligen på riktigt allvarligt att det var TORSDAG. Idag är jag inte lika övertygad om att det är fredag idag, vet inte varför jag inte är helt övertygad, det är ju i och för sig bra att jag VET att det är torsdag idag men jag ligger fortfarande en dag före på nått sätt. Konstigt det där, min hjärna. Den mår nog inte riktigt bra. HAHA!

Höll på att vända när jag var på väg till jobbet imorse. Tjockt med snö överallt och så kom det mer snö. Dessutom var det oplogat vid bussarna på busstationen och så håller dom på att gräva upp gångbanan förbi tunaforsfabriken med så man fick ju gå ut i gatan för att komma förbi och till råga på allt så glömde jag min reflexväst. Jag som alltid annars har den med mig. Jag visste dessutom att det skulle vara jättemörkt när jag skulle gå hem eftersom att det var en timme senare än vanligt. Är det min dag idag? Svar NEJ!

Smörgåstårtorna blev inte riktigt lika snygga som vanligt och jag slog i min avskurna tumme överallt hela tiden. Jag kan väl säga att jag verkligen vaknade på fel sida idag. Kände bara när jag gått halvvägs till bussen att jag ville vända hem och bädda ner mig tills det blir vår alternativt sommar. Beorende på hur varmt det blir.

Så, nu har jag väl fått ur mig det mesta, nu kan hela världen läsa om min underbara dag. HAHA!

Imorn ska jag börja kl 7. 7! Nä men det går bra, jag får helt enkelt lägga mig lite tidigare. Får ju ta bilen imorn med och den blir ju lagom varm precis när man kommer till jobbet. Får ta med mig någon bra skiva med. På tal om det, är det någon som vet när Absolute music 63 kommer ut? :P

Imorgon kväll bär det av teatern där jag ska se Revyn ger igen med familjen. Mysigt!

Nu ska jag se halv 8 hos mig och sen ska jag äta och sova.

SOVGOTT
PUSS

Denna underbara vinter

Har jag sagt hur mycket jag älskar vintern? Speciellt de dagar när det blåser massor och snöar samtisigt som det är minusgrader? Hur underbart som helst ju!

Nej jag vet, det är fult att ljuga. Så jag tar tillbaka allt jag nyss sa. Jag hatar vintern, speciellt när det blåser massor och snöar samtidigt som det är minusgrader. Det kan vara mysigt en soliga vindstilla dag med kanske 2 minus och snö, ibland. Då kan man gå ute en sväng i pulkabacken med dom goa vännerna eller familjen. Men annars kan det vara.

Jag är ingen vintermänniska! Jag är SOMMAR OCH SOL!

Ha en godnatt i kylan!
Det är i alla fall  mysigt att ligga under täcket i värmen och mysa! Synd bara att man är själv.... HAHAH

PUSS

Konstigt

Det har känts lite konstigt att vara ledig idag. Jag har ju varit typ ledig ända sen skolan slutade, men idag var det en annan ledighet. Jag har ju börjat jobba så jag jobbar ju 4-5 dagar i veckan och man brukar ju vara ledig på helgerna, men nu får jag vara ledig i början av veckorna ibland och på helgerna ibland. Men idag har jag ju varit ledig ledig, ingen jobbångest eller nått sådant. Bara ledigt. Har känts lite konstigt, har ju inte haft något att göra, var är sommaren så man kan gå ut?!

Men det har ändå varit rätt skönt, det var nog ganska segt där idag. Igår när jag jobbade var det väldigt segt.

Imorn är det på't igen, upp och hoppa! Men först hämta Linda och sen hem och duscha och sova. Sov är schööönt :)

SOVGOTT
PUSS

HAIRSPRAY

För jag ska till Stockholm och Chinateatern och kolla på HAIRSPRAY med Jonathan i mars!

Varför snöar det?

Jag tycker att vintern borde vara slut nu. Varför är vintern sååå lång och sommer såå kort? 3 månader sommar och 9 månader vinter. Är det rättvist? Inte alls säger jag! Usch! Jag vill ha sommar och sol och korta kjolar, flipflop och bikini! Och icke att förglömma, den underbara bruna färgen! Längtan är stoooor!

Ledig idag, men blev det någon sovmorgon? Absolut inte. Vaknade av mig själv och kände den där sova-för-länge-värken i huvudet vid 8.22. Helt sjukt, jag som ville sova till i alla fall 9. Så istället fick det blir att ligga och snoza i cirka en timme. Det var skönt det med, kanske till och med bättre än att sova till halv 10, för då hade jag snozat till halv 11 och aldrig kommit upp. HAHAH!

Nu tycker jag att det borde vara slutsnöat!

Ha en bra dag!
PUSS

Avatar 3D

Åkte upp med pappa, mamma och micke till Heron City igår och kollade på Avatar i 3D. Det var lite häftligt kanske, men jag gillar nog den filmen bättre när den inte är 3D. Tyckte det såg lite konstigt ut. Men filmen var lika bra som förra gången när jag såg den. HAHAH.

Dagens namn - Erika

Erika: en kvinnoform av Erik som betyder ensam härskare.
Enligt en annan teori kommer namnet från latinets erice som betyder ljung.
 

Men jag stavar ju med C ;)

Fantastiska söndagar

Jag har riktigt blandade känslor för söndagen. Det är absolut den segaste dagen på hela veckan. Jag sover för länge och får då ont i huvudet, jag blir seg i kroppen, orkar och vill inget. Men samtidigt är det ändå skönaste dagen på hela veckan. Man behöver inte göra någonting alls på söndagarna, om man inte har ett sådant jobb förstås där man jobbar söndagar ibland.

Idag är en sån seg dag. Jag jobbade lång dag i går och tänkte ta sovmorgon idag. Men det resulterade bara i någon konstig huvudvärk och seghet i kroppen då jag sov för länge. Undrar om den stundande promenaden piggar upp huvudet lite. Kanske. Men för att kunna gå ut måste jag gå ner och hämta ett par strumpor och det är ju jobbigt... HAHAHA.

Ikväll är det 3e Johan Falk filmen också. SPÄNNANDE!

PUSS

Fredag

Jag måste vara spänd eller nervös för något för att jag vaknar jättelångt innan klockan ringer, och den ringer vid halv 7. Varför ligger jag vaken? Inte kul i alla fall! Sova som är så schööönt!

Dagen på jobbet gick bra. Garnerat smörgåstårtor, shit vad tiden går fort när man gör det. Började kl 8, fika vid 10 och sen fortsätta och helt plötsligt var klockan 12. Sen diskade jag resten av eftermidagen till strax innan 4 då jag skulle gå till bussen.

Upp tidigt och jobba imorn. Långdag blir det imorn. Och jag tar bilen! Skönt det känns att kunna säga, jag tar bilen. Körkort är fan det bästa som finns! HAHAH!

Ligger nu och slappar med Bert...

PUSS

Jag vill se dig... eller inte... eller jo... nej jo. Skiiit på dig alá Göta Kanal 2!

Fredagsmys med estrella funkar inte!

Dock funkar Bertfilmen super! Bert den sista oskulden. Underbar film! HAHAH!

Saknar OLWs dillchips. Estrellas är inte så goda.

Något som skulle toppa denna dag är en massage! Jag är väldigt trött i ryggen, konstigt när man står upp hela dagarna, ovan som jag är. Jag måste se till att börja komma igång med träningen, bygga upp ryggen lite. Men en massage vore toppen!

PUSS

Shoppingsugen

Det hade suttit väldigt finfint med ett klädkonto på typ 1 miljon...

Tända en brasa?

Jo, om det är någon som har tänkt att tända en brasa och behöver nått att tända med så skulle det nog fungera att använda skinnet på mina händer för det är torrt om faen och brinner antagligen jättebra! Någon som har ett super smörjmedel som inte kladdar?

Det är ett fint yrkesval jag har gjort... kock. Tvättar händerna jämt och ständigt. Och så är det vinter och kallt ute. Toppen!

Nu får fan vintern vara slut! Vill inte frysa och vara torr mer!

Härligt!

Shit vad skönt det känns med jobb. Förra veckan tyckte jag det var jättejobbigt att gå upp strax innan 7, men idag var det rätt lätt. Skönt känsla! Visst jag är fortfarande trött på morgonen, men vem är inte det. HAH! Det känns så jäkla bra att ha något att göra om dagarna och såklart känns det toppen att tjäna pengar. Det verkar ju som att det blir en väldigt bra första halvår detta år. Verkar som om det kommer att gå åt en del pengar.

* Harispray på Chinateatern med Jonathan i februari
* Norgeresan med i alla fall Jonathan
*Roadtripen i sommar med Sara och Nattis! Skulle Anna  med också? Hehe, har ingen riktig koll på det där riktigt än. Men braaa och mysigt och otroligt kul ska det bli! En sommar på sveriges vägar!

Hoppas att hösten blir lika bra!!!

PUSS

Sjuk

Det råkade visst bli 6 avsnitt till av Skärgårdsdoktorn. Fast jag kollade nog bara på 5 för jag lekte med Katten. Fan vad slapp jag är. Idag har jag dock kommit ut lite med. Gick till Apoteket Ekorren och tillbaka (det är väääldigt långt dit, NOT). Jag var tvungen att köpa lite Otrivin Comp mot nästäppan och näsrinningen. Den finkar väldigt bra, den rensar upp finfint!

Idag fick jag inte riktigt samma sommarkänslor av serien idag som igår, men det kan ju bero på att det var höst och vinter i avsnitten jag såg. Men fybubblan vad jag längtar till sommaren! Sol och bad! Hav och klippor! Roadtrip! Är sjukt trött på vintern nu! Och det blev ju inte bättre av att det snöade idag. Underbart väder!

Det svider lite i näsan...

PUSS

Och där bröt förkylningen ut på riktigt

Vaknade vid 5 imorse av att jag svattades som en tok, kan det ha varit feber? Då kände jag att det inte var något bra läge att åka och jobba senare. Så 7.24 ringde jag min chef och sa att jag stannade hemma idag. Näsan var täppt men samtidigt rann det lite ur den och halsen var torr och irriterad och hur kul är det att näsan rinner när man serverar matgäster?

Så jag stannade hemma idag och jag har inte gjort nått vettigt. Har inte orkat. Har istället legat framför TVn och kollat på Skärgårdsdoktorn avsnitt 7-12. Kände mig lite bättre då. Jag menar; Sommar, skärgården och bra skådisar! Och ikväll är det andra Johan Falk-filmen på TV. Imorgon måste jag kanske ta mig ut och få lite frisk luft. Jag ska i alla fall dra upp till Fröslunda och köpa en Otrivin Komp. Efter den kanske jag kan nysa ordentligt. För som det är nu kan jag inte ha det. Täppt i näsan och nysnignarna kittar och retar men dom kommer aldrig, istället vänder den och ögat börjar rinna. Jätteirriterande.

Nu är det mat, UNDERBART god kyckling som inte blev stekt igår. Kyckling panerad i ägg- och parmesan ochs en i ströbröd. Jävligt gott! Tack Pär för att du lagade underabrt god mat igår på Lindas födelsedag. 18årsdagen. Hon ska få en drink av mig i present, men den får vänta ett tag, var inte läge igår. HAHA!

PUSS

He ate my heart...

Vad vill den?

Förkylningen alltså. Bacillen. Idioten. Om man säger såhär, den älskar att retas. Den är inte tillräckligt kraftig för att jag ska känna mig toksjuk men den är heller inte tillräckligt liten för att jag ska känna mig frisk. Så min fråga är: VAD VILL DEN?

Varför ska jag gå omkring och känna mig hänig och sjuk när jag inte är tillräckligt sjuk. Den där jävla "sjukkänslan" sitter i halsen, det gör inte ont och sivder, det tar snarare emot... konstig känsla att beskriva. Jobbig är den i alla fall.

Har inte tid att bli sjuk! Måste ju jobba nu när jag kommit igång. Tjäna lite pengar så jag kan shoppa lite nytt, eller mycket nytt! Behöver verkligen unna mig något nu! Så måste jag spara lite då jag ska med Jonathan till OSLO! Faan vad kul det ska bli! Måste spara till den där solsemestern med Sara med! Och sommarens roadtrip! Det är mycket nu ;)

Jag kurarar vidare i soffan.

PUSS

Jobbjobbjobb

Fått ett nytt extrajobb. Har jobbat 4 dagar nu. Det är blandade känslor, dels är det jättekul att ha fått ett jobb, extra jobb än sålänge, men det kan väl utvecklas kanske. Sen så är det ju lite segt att gå upp jäkligt tidigt på mornarna nu när man är van att ha gått upp halv 10 10 om dagarna. Men jag vänjer mig väl också vid att gå upp tidigt, hoppas att jag får jobba ofta bara för det, så jag inte slöar till mig. Det är ju kul!

Imorn är det upp tidigt igen! Hoppas bara den dumma förkylningen som verkar vilja greppa tag om mig inte får sitt grepp om mig. Har inte tid med att ligga hemma. Vill ju upp och komma igång. Men vinner jag inte över den så gör jag inte.

Ska ta och gå och lägga mig nu så jag kommer upp.

SOVGOTT
PUSS

En dag på stan

Klockan 11.30 skulle vi mötas på stan, jag, Karin och Jonathan. Fredrik skulle komma senare. Klockan 11.30 är jag den enda som är nere på stan. Fick ett samtal av Karin att det hänt en olycka, hon hade missat bussen. Jag SMSade Jonathan och han vaknade precis. Och som sagt, Fredrik skulle komma senare. Kul kompisar jag har! HAHA!

Så vad gör jag. Jag sätter mig på en bänk inne på 21an. Fredrik kom först. Sen trillade Karin in och efter lunch kom Jonathan.

Meningen med dagen var att jag skulle hitta kläder som passar mig, såndana kläder jag inte använder annars men som jag absolut kan ha och är snygg i. Karin var bossen och plockade fram grejer. Jag provade, provade och provade. Mycket var faktiskt riktigt jäkla snyggt. Nu vet jag att jag kan ha tjejkläder. Har väl kanske vetat det hela tiden, haft det i bakhuvudet, men jag provar det inte ändå sen. Det är ju så svårt med kläder. Men nu vet jag vad jag passar i, nu måste jag bara våga köpa det också. Får ta med mig Karin eller Sara eller båda kanske, eller någon annan. Väntar bara på den stora feta lönen som kommer vilket år som helst.... ;)

Meningen var att jag skulle göra en videoblogg med. Gick sådär. Blev en del bilder i alla fall så  jag ska väl göra ett bildspel, eller jag ska be Micke (hjälpa mig) att göra ett bildspel. Får se hur det blir med det. HHAHA! :)

Nu ska jag varva ner lite och smälta alla intryck från dagen med att kika på Halv åtta hos mig. Slappt! Men imorn står jobb på menyn! Klockan 8. Får gå och lägga mig tidigt ikväll!

PUSS

Rolig höst

Jag har suttit och läst lite gamla inlägg från min höst. Det var mycket film och chips och teoriläsning. Och mycket kärlek och saknad. Rätt kul att läsa. Det kanske inte var så kul för alla andra, men för mig var det jättekul att läsa.

Fortfarande nu är det mycket film och slapp. Jag har blivit så jävla lat. Det känns bra att jag har fått ett extrajobb, får se hur det utvecklar sig.

Teoriläsningen är det nu slut med, då jag äntligen har tagit lappen. Den lilla rosa kommer väl på posten vilken dag som helst nu! UNDERBART! Vilekn känsla. Känns fortfarande ovant. Åkte med Pär ner på stan i dag och köpte lunch, spicy hot nr 10 - hot wok mix, gott som fan! Sen sa han åt mig att köra hem. Kändes väldigt ovant. Men jag fixade det fint, inga motorstopp, trots att bilen och jag inte är bästa vänner än. Men det kommer. Kanske ska skaffa mig en egen bil? I framtiden!

Kärleken och saknaden är väl sådär. Jag har inte släppt det än, det finns fortfarande där. Måste släppa det tror jag, men det är så svårt, när allt kändes så bra och så rätt. Magi. Aja, det finns inte så mycket att göra åt det. Måste släppa det, även om det är fruktansvärt svårt fortfarande. Helt sjukt!!! Tycker två radur ur Lars Winnerbäcks låt Kom Änglar passar int; Den vackraste stunden i livet var den när du kom, och den jävligaste stunden i livet var den när du gick.

Mycket blandade känslor inom mig. Kanske ska skriva en bok? Inte om mig utan in nått annat.

Äsch, jag är i alla fall SJUKT lycklig över att jag fixade körkortet! Underbart!!!

Imorn ska jag ner på stan och stå i en provhytt hela dagen, då Karin tillsammans med Fredrik och Jonathan ska hitta en ny stil åt mig. HAHAH! Får se hur det går!

SOVGOTT
PUSS

Avatar

Grymt snygg film!

Tänk att se den i 3D, vore ju tokhäftigt!

Hela miljön var riktigt snygg. Snygg version av Pochahontas! Nä  men jag blev nog lite kär i filmen.

GRYM FILM!

KÖRKORT

För jag har tagit körkort! Fyfan vad jag är bra!

Det känns hur jävla skönt som helst!

Halkan är läskig, men tar man det lugnt så går det bra.

HÄRLIGT!!!!

Inget jättevettigt inlägg idag, men det finns väl inget som kan beskriva lyckan riktigt! Det känns underbart!

Sovgott
PUSS

TEORIN KLARAD - Övningskör

En riktigt nervös Erica gick upp kl 6 imorse och åt sina två ägg med majonäs och gick sen ner till bilskolan, den nya fräscha bilskolan och hade körlektion kl 7. Körningen gick jättebra, övade lite mörkerkörning och körde och körde. Uppkörningen blir nog inga problem!

Jag blev avsläppt vid Vägverket och gick in i huvudentrén och gick till den snälla tjejen bakom disken och hon tog mitt leg och sa åt mig att fota mig. Tre bilder tagna och alla lika fula och sen fick jag välja ett som skulle vara på mitt körkort.... nu valde inte jag, utan tjejen i kassan fick välja. Det spelade verkligen ingen roll vilket hon tog för alla såg lite jävliga ut. HAHAHA! Skrev också min finfina namnteckning. Sen var det bara att sitta ner och vänta. Nervös som fan!

Sen blev vi inropade och fick lämna våra leg och vi fick varsin dator. Och snart började mina 50 minuter och 70 frågor skulle besvaras. Frågorna var egentligen inte särskilt svåra, det var bara jag som jagade upp mig; blev det verkligen rätt nu? Är det så det är? Betyder det verkligen det? Ja ni fattar.

Nervös tryckte jag på Avsluta och fick frågan; Vill du verkligen avsluta, du kan inte gå tillbaka och ångra dig sen? Men jag ångrade mig inte och tryckte på OK. Efter några sekunders andningsuppehåll så ser jag att det står GODKÄNT på datorn. Underbart skönt! Lyckan bara bubblade upp inom mig! Jag kände knappt ens kylan på benen under min promenad hem. Hur skönt som helst.

Träffade på några lärare när jag gick med och dom var nöjda, mitt resultat blev kallat kaxigt, HAHA, vad jag skryter, känner mig bara på topp!

Nu ska jag ladda om inför uppkörningen! Jag lyckades bli vän med bilen idag så det borde gå bra!

Ha en bra dag!
PUSS

Sista läsningen

Teoriprovet närmar sig med stormsteg! Jag har spenderat dagen med näsan och ögonen i teroiboken, har tänkte läsa genom den en gång. Ska också läsa genom Risk B-häftet och kika genom Vägmärkenhäftet. Tror inte jag behöver läsa det så noga egentligen, mycket, om inte det mesta, sitter redan i huvudet. Jag måste bara tro och lite på mig själv. Jag börjar bli jättenervös! Jag fixar det!

Uppkörningen närmar sig också med stormsteg. Är lite osäker på säkerhetskontrolldelen, jag får ta och gå igenom det när jag har min körlektion på tisdag.

SNART SMÄLLER DET! :D

PUSS

Mys i Vilstaskogen

Idag drog vi ut hela familjen till skogen och grillade korv och pinnbröd och drack varm choklad. Hur mysigt och gott som helst.


Varm choklad, MYS


Korvgrillning


Pinnbröd, MUMS!

En riktigt mysig eftermiddag!

PUSS

Gott Nytt År!

Bättre sent än aldrig som man säger. Det har nu gått två dagar på detta nya år, 2010. Jag har inte gjort något vettigt what so ever, slappat i soffan och glott på film. Hur skönt som helst, men jag kan inte hålla på såhär hur länge som helst. Måste komma igång mer nått snart. Simningen ska jag ta nya tag med  när det börjar igen, vilket borde vara i veckan som kommer. Men innan jag tar tag i nått så vill jag dela med mig lite av mitt nyårsfirande.

Nyårsfirande hemma med familjen och Thomas, Alexandra och Adrian. Vi drog på oss termobraller (för korta för min del), skor (tjockskor), jacka, mössa och vantar och så tog vi tefaten under armarna och gick till Vilstabacken. Åkte ända uppifrån, läskigt och så gick det fort som fan. Men det var kul. Sen drack vi varm choklad och tog sen ett par vändor till upp i backen.

Sen gick vi hem och bytta om till våra tjusiga nyårsoutfter.



Middagsdags;

Förrätt; Underbart otroligt jättegoda skagenröra. Jag är otroligt nöjd med den, vill nog påstå att det var nog den absolut godaste jag någonsin gjort.


Huvudrätt; Helstekt fläskfilé, ungsrostade rotfrukter, sallad och bearnasiesås. Bearnaisen blev otroligt god, men den blev lite för seg. Det smakde väldigt bra!


Dessert; Fruktsallad. MUMS!

Middagen blev underbar!



Lagom till 12-slaget drog vi till Vilstabacken och tog oss upp och kollade ut över hela stan. Helt magiskt med alla fyrverkerier överallt. Alla färger och former och magin. Det är väl det absolut bästa med nyår, alla fyrverkerier. På andra plastsen litgger min goda mat jag gjorde iår.

Timmarna som följde sen spenderades framför Wiikonsolen och TVn med MARIOKART. Otroligt roligt! Lyckades till och med slå lillebror ett par gånger, jag som aldrig annars gör det. Underbar kväll! Adrian, 4 år, fick åka pulka nerför backen klockan halv ett på natten, somnade väldigt gott efter våran utflykt. Söta unge!

Hoppas alla hade en underbar Nyårsafton!

PUSS

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0