Onlineshopping

Jag är inne i någon form av shoppingperiod. Jag brukar nästan aldrig shoppa kläder, men nu har det blivit en hel del. Lite av mina nya grejer har jag shoppat på nätet. Men min kropp vill inte sammarbeta med kläderna. Det kan vara så att jag är ovan vid internetköp, men jag tror mer att min kropp är gjord för kläder som jag kan ta på och prova innan jag köper det, i butik. Fast egentligen är min kropp helt fel för allt, är det lagom på ett ställe så är det antingen för stort eller för litet på ett annat.

Jag tycker alltid det är svårt med kläder. Det finna otroligt mycket snyggt, "men passar det på mig?" Jag blir inte klok på mig själv, hahah.

Känns som om jag babblar om ingenting bara för att ha något att skriva, så jag slutar nu innan det blir alltför pinsamt... ;)

Puss&KramKommentarer
Jennifer

Sv:

Hallo där, kika in i detta inlägg där jag har skrivit lite om att temperera choklad och hur man gör; http://www.littledessert.se/blogg/allt-om-choklad/ Med non temp choklad eller blockchoklad med låg kakaohalt brukar man inte behöva temperera (:

2012-03-29 @ 00:14:26
URL: http://littledessert.se
Bitte Kråkbo

Hej sulle bli jätteglad ifall du vill gå in här och hjälpa mig i en tävling.

Glad påsk

http://bittes.nu/2012/03/31/hjalp-mig-vinna/

2012-04-06 @ 11:38:43
URL: http://bittes.nu/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0