Hej mitt vinterland, nu är jag här

Det är underbart vackert ute, eller ja, när solen skiner på den vackra snön på marken och i träden så är det otroligt underbart vacker. Idag är det dock mulet och snöigt. Men igår då var det som ett riktigt sagolandskap ute, sånt som man bara ser på film, Vilket jag gjorde också skulle man kunna säga då jag stod inne hela dagen och jobbade. Julborden är i fullgång på jobbet så vi hade att göra igår. Men idag är jag ledig.

Tänkte baka dom godaste kakorna idag, Schackrutor. Pepparkakor och lussebullar blev bakade i måndags då alla vi barnen Ivarsson var lediga. Så idag tänkte jag baka rutorna. Eventuellt tänkte jag baka glutenfria pepparkakor till mamma också, det tror jag hon blir glad av. Det blir en rolig överraskning när hon kommer hem nästa söndag.
Kanske testar jag på at baka fudge också, cappuccinofudge. Jag smakade av sånna när vi var på julmarknad i Taxinge, men dum som jag är så köpte jag inga. Men nu får jag ju å andra sidan testa på att göra det också för det har jag aldrig gjort förut. Ska bara se om jag hittar någor recept på det. Också så måste jag nog upp till Ica och handla ingredienser.

Kanske är bäst att sätta igång nu så jag inte fastnar i soffan hela dagen. Började nämligen dagen, eller snarare förmiddagen med att se på Grinchen. En av Jim Carreys bättre filmer. Underbart rolig film är det!

Tänd ett ljus och låt det brinna

Ha en trevlig Andra Advent!


Kommentarer
Jennifer

Trevlig andra advent!

Jo men det lät ju gott faktiskt, har inget bra recept på det men jag kan ju se vad jag kan hitta på annars, blir nog fudge här i dagarna!

2010-12-05 @ 22:39:55
URL: http://littledessert.se
Angelicassmycken

Hej!

Varmt välkommen in till min smyckesshop där jag säljer egengjorda smycken så som korsörhängen, änglavingeringar mm. Hoppas du hittar något som fallet dig i smaken :)

Kram!

2010-12-05 @ 23:30:59
URL: http://angelicassmycken.blogg.se/
Eva Guillén e BlatteBella.Se

Hej, du har inte lusta att delta i min tävling om smycken för 1000 sek? :D. Välkommen! :D 'hiihihi' ///eva

Ida

Fin header :)

2010-12-06 @ 01:36:03
URL: http://ipeterson.blogg.se/
Jen

Tack så jätte mycket! (:

2010-12-10 @ 23:30:13
URL: http://littledessert.se
Jen

Gott Nytt år :D

2010-12-31 @ 16:48:46
URL: http://littledessert.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0