Skadad och inlåst

Jag har två stora sår på fingrarna, jag skulle hjälpa Lasse med att flytta tillbaka glassmaskinen där den stod från början, vi städade ju i restaurangen idag. Men den var jätte tung, så jag klämde mig mellan bänken den stod på och maskinen, usch vad det svider! Och min ringfingertopp blev lite bucklig, men det är inte brutet, så det kanske bara är lite svullet, eller så är det en inbildning! Hahah!

Sen så när vi var ute med soporna så blev jag inlåst i ett av soprummen, och dom med nyckeln gick i väg, men jag hittade en lampknapp och ett vridlås på dörren så jag kom ut. Jag kan ju alltid hoppas på att dom skulle komma tillbaka om jag inte kom ut därifrån, för dom hade ju gått tillbaka till restaurangen med nyckeln. Men jag lever! jag fick världens panik först, men sen så fanns ju lampknappen! TOPPEN!

Nu sitter jag här och skriver rent Näringsläran och projektgrejen! Och projektgrejen, antingen så skulle den vara så lätt eller så har jag gjort fel, för det var bara 8 frågor, och om flesta var det ju bara ja eller nej svar på. Så det får ju bli som det blir med det MVGt.

Och näringsläran är också snart färdig! Får snabba mig lite så jag hinner ner på stan och träffa Sara en sanbbis! TREVLIGT!!! Har ju inte träffat henne på ett tag! Så jag får ta och sluta med internet och börja skriva! MEn först kanske jag måste ut och hoppa lite studsmatta först! Rensa hjärnan lite!

Puss och Kram
Erica


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

DoktorDeo

Give me a smile

RSS 2.0